Ik had een bestelling gedaan met een jaarabonnement premium ultra tv heb het kunnen installeren na 2 weken werkte het niet meer app contact gehad weinig reactie netjes gevraagd op het op te losse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ultra keys heeft een zeer goede service! Klantenservice goed te bereiken en lossen de vragen zeer snel op! Top!! 👍
Zeer zeker aan te raden, heb hier een youtube premium acvount afgesloten. Alles snel en veilig geregeld en je krijgt vlot reactie via de app als je hulp nodig bent of vragen hebt. Dikke prima!!
Binnen 10 minuten erg netjes geholpen door een medewerker. Alles klaar gezet voor mij , betaald en binnen 1 minuut was mijn dienst geactiveerd aanrader !!
Detalhes da empresa
UltraKeys.nl levert digitale software en abonnementen met een focus op betrouwbaarheid en service. Wij bieden duidelijke communicatie, snelle levering en ondersteuning bij vragen of problemen. Klanten kunnen rekenen op een overzichtelijke bestelling en persoonlijke hulp wanneer dat nodig is.
Informações de contato
49 noorderstraat, 9524pc, buinerveen, Holanda
- 0619261425
- info@ultra-keys.nl
- ultra-keys.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ultra keys heeft een zeer goede service …
Ik had een bestelling gedaan met een…
Ik had een bestelling gedaan met een jaarabonnement
premium ultra tv heb het kunnen installeren na 2 weken
werkte het niet meer app contact gehad weinig reactie
netjes gevraagd op het op te lossen of eventueel mijn geld terug krijgen geen reacties volgens mij onbetrouwbaar ziet er mooi uit met een website maar
komen niet na wat ze vertellen waardeloos jammer
Mooie site goede service
Mooie site. Regelen van YouTube en Spotify top geregeld. Reageren snel en professioneel. Echte aanrader om
Goede producten en hele goede app…
Goede producten en hele goede app contact voor vragen en snel geleverd
Super fijn geholpen
Super fijn geholpen via whatsapp daarna hebben ze f1 pro en spotify super geregeld .
Werkt heel goed 😊
Erg tevreden , snelle service
Zeer tevreden , snel WhatsApp contact , abonnement F1 aangeschaft en eenvoudig te activeren . Tot nu toe prima service en contact
Perfecte snelle service na een probleem…
Perfecte snelle service na een probleem en alles werkte weer in no time.
A wel dat is nu eens een deal en het…
A wel dat is nu eens een deal en het werkt tip top dank je wel ultra keys op naar de volgende
Binnen 10 minuten erg netjes geholpen…
Binnen 10 minuten erg netjes geholpen door een medewerker.
aanrader !!
Ultra keys doen wat ze beloven
Ultra keys doen wat ze beloven. Snelle en duidelijke communicatie. Binnen een paar uurtjes was alles aangesloten en geregeld. Super simpel en naar volle tevredenheid.
Zeer zeker aan te raden
Vriendelijk en behulpzaam
Wij zijn erg blij met hun service
Wij zijn erg blij met hun service. Er ging iets fout. En ze zochten het voor ons uit. En uiteindelijk is het gelukt!!
Hartstikke bedankt.
Met vriendelijke groet angela
Spotify Jaar abb.
Heb een spotify jaar abbonoment aangeschaft en het werkt uitstekend. Snelle service, activering en reactie tijd op WA! Aanrader!
Snelle service en yt premium werkt…
Snelle service en yt premium werkt gelijk.
Sneller en makkelijker als een conculega van dit bedrijf...
Toppertje
YouTube Premium
Supersnel geregeld YouTube Premium! Aanrader
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.