Ik had een bestelling gedaan met een jaarabonnement premium ultra tv heb het kunnen installeren na 2 weken werkte het niet meer app contact gehad weinig reactie netjes gevraagd op het op te losse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ultra keys heeft een zeer goede service! Klantenservice goed te bereiken en lossen de vragen zeer snel op! Top!! 👍
Zeer zeker aan te raden, heb hier een youtube premium acvount afgesloten. Alles snel en veilig geregeld en je krijgt vlot reactie via de app als je hulp nodig bent of vragen hebt. Dikke prima!!
Binnen 10 minuten erg netjes geholpen door een medewerker. Alles klaar gezet voor mij , betaald en binnen 1 minuut was mijn dienst geactiveerd aanrader !!
Detalhes da empresa
UltraKeys.nl levert digitale software en abonnementen met een focus op betrouwbaarheid en service. Wij bieden duidelijke communicatie, snelle levering en ondersteuning bij vragen of problemen. Klanten kunnen rekenen op een overzichtelijke bestelling en persoonlijke hulp wanneer dat nodig is.
Informações de contato
49 noorderstraat, 9524pc, buinerveen, Holanda
- 0619261425
- info@ultra-keys.nl
- ultra-keys.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Yt Premium voor een maand
Yt premium voor een maand gekocht. Activeren ging soepel. Goede service, snel contact via WA. Tot nu toe top!
Goede service en klantvriendelijk
Goede service, klantvriendelijk en snelle levertijd/reactietijd. Ik zal hen zeker aanraden.
Goede service en snel en werkt gelijk…
Goede service en snel en werkt gelijk op mijn eigen YouTube account.
Snel en eenvoudig
Goeie service!!!!!
Goede service netflix
Netflix werkte niet meer en is keurig opgelost met een nieuwe account.
De dagen werden keurig gecomposeerd
Een aanrader dus
Ik heb hier nu 2 keer spotify premium…
Ik heb hier nu 2 keer spotify premium gehaald en zal hier blijven halen het werkt tip top zoals het hoort zeer aan te raden!!
ULTRAKEYS is een Vertrouwen site met…
ULTRAKEYS is een Vertrouwen site met vriendelijke mensen altijd klaar staan om the helpen. Top service
Top Service.
Ik heb hier twee keer Spotify abbonementen gekocht. 1 keer om te testen en de andere voor 1 jaar afgesloten.
De mannen komen na wat ze je beloven. Misschien niet zo snel als aangegeven, maar geen stress het komt goed.
Goed en netjes geholpen door hun.
Goed en klantvriendelijk geholpen door hun.
En het werkt perfect! :-)
Na de melding dat mijn code niet werkte…
Na de melding dat mijn code niet werkte kreeg ik per omgaande een nieuwe. Office verwijderd en opnieuw geïnstalleerd met nieuwe code - perfect.
Het ging echt super makkelijk
Het ging echt super makkelijk, ik hoefde alleen op de link te klikken en de rest ging vanzelf. Heel overzichtelijk allemaal. Bestelling was ook sneller binnen dan verwacht. Echt top geregeld!
Snelle en betrouwbare service
Ik dacht een abonnement met youtube te…
Ik dacht een abonnement met youtube te hebben afgesloten. Dit is dus niet het geval.
Heb nu opnieuw een abonnement genomen van de echte youtube.
Was ff lastig om te instaleren
Was ff lastig om te instaleren , maar enorm goed geholpen . Werkt fantastisch nu
Ik werd er steeds uitgegooid bij…
Ik werd er steeds uitgegooid bij Netflix drie keer aan toe.
Dus genoeg van en weer overgestapt naar originele weg
De 24/7 appservice is top
De 24/7 appservice is top. Soms even langer wachten op n antwoord, maar dat komt omdat ik ongeduldig ben. Tijdens het helpen installeren 1 op 1 directe hulp. Super. Alles werkt nu. Zeer tevreden. Aanrader, je wil tenslotte ook niet teveel betalen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.