Bosse!!! Betala omgående tillbaka de 1000:- som du lurat intet ont anande gammal farbror på, vid minst sagt tvivelaktig dörrförsäljning... Företaget Unisale, riktiga bedragare. Ska vi hä... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sålde tshirts, underställ och underkläder. Mycket trevlig grabb och väldigt duktig säljare. Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att ma... Ver mais
Fick besök av en säljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom två timmar från en kollega. Två timmar senare går jag till vår brevlå... Ver mais
Kom en ung kille o knackade på dörren,sa att han jobbade för Unisale.Fredrik Andersson hette han visst.Köpte 4 par kallingar+ 2 T-shirts för 1200kr, lite dyrt kanske. Men man kan ju tacka nej,men tydl... Ver mais
Detalhes da empresa
- Orientador profissional
- Fornecedor de Roupas
- Loja de lingerie
- Loja de moda masculina
- Loja especializada em roupas íntimas
Vi är ett ungt och drivet team där kärnan utgörs av gymnasieelever som alla delar visionen om att det ska vara kul att jobba och tjäna pengar. Vårt mål är att kunna erbjuda varje individ ett arbete där de har kul, utvecklas och tjänar mycket pengar för att kunna uppfylla sina mål och drömmar. Vi gör inget halvdant och vi nöjer oss inte vid lagom. Unisale är arbetsplatsen för personer som vill lära sig försäljning, kundservice och få en arbetsmoral alla andra företag letar efter hos sina anställda. Vi utbildar och utvecklar unga vuxna till framtidens bästa säljare.
Informações de contato
Finn Malmgrens Väg 2A, 12138, Johanneshov, Suécia
- 08-120 786 68
- kundtjanst@unisale.se
- unisale.se
Respondeu a 26% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Adam L
Adam L, är så jordnära och lätt att prata med! Han löser även om man som kund gjort bort sig ! Kanske därför jag precis blivit fattigare 🙈
Trevlig försäljare
Trevlig försäljare.
Jag och sonen köpte bl a varsin t-shirt.
Sonen har redan provat sin t-shirt och är väldigt nöjd.
Akta er för dessa
Akta er för dessa , kom en tjej Jenny Jansson
Sålde för ett UF företag . Varorna skulle levereras i brevlådan max 2 timmar efter köp.
Dock var de ”bara 350:-”
Köp aldrig av dörrknackare
Niklas Andersson
Jag jobbar på unisale
Jag jobbar på unisale och har haft en fantastisk tid här under mina 5 månader ungefär, perfekt extra jobb för gymnasie elever goa kollegor som alla vill ens bästa men även kul o träffa olika typer av människor.
Snabb leverans men hög kostnad
Fick besök av en kille som hette Filip Jakobsson som knackade på min dörr och erbjöd olika klädesplagg, han samlade in pengar för en klassresa. Kläderna kom snabbt och var i bra skick, vilket jag verkligen uppskattade. Dock var det lite för dyrt för min smak, vilket sänker betyget en aning.
Jag blev positiv överraskad av både…
Jag blev positiv överraskad av både Fredrik och produkterna. Mycket trevlig kille och mycket fina produkter med härlig kvalitet!
Hur det är att jobba på Unisale
Jag har jobbat här i några dagar och är väldigt nöjd med det. Våra team leders är riktigt goa gubbar som verkligen vill se oss utvecklas som säljare och dem som vi jobbar med är bara för goa. Vill du jobba med goa gubbar och utvecklas som säljare så är Unisale en riktigt bra idé.
Bra jobb
Arbetat på detta företag under 3 månader och så fort något litet fel sker löses det samma dag. Chefer har koll på allt och det är aldrig några problem att ringa och fråga saker.
Det bästa med Unisale
Jag har jobbat på Unisale i några dagar nu och jag måste säga att jag trivs väldigt bra. Alla som jobbar där försöker alltid se till att du är positiv och glad dessutom så lär man sig en del saker på vägen exempelvis så över man ju upp sin sociala förmågor.
Trevligt bemötande och bra kvalitet på…
Trevligt bemötande och bra kvalitet på kläderna!
Väldigt trevlig och duktig säljare
Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att man vill stötta ungdomar som en fredagkväll i mörka november ger sig ut för att jobba, verkligen hatten av.
Även leveranskillen gjorde ett väldigt bra jobb, inom 30 min från köpet så kom leveransen till dörr. Snabbaste leveransen någonsin.
Vicente var supertrevlig
Vicente var supertrevlig! Bra och trevlig säljare. Vi är nöjda.
Bra jobb!
Har jobbat som säljare här i 2 år och kan säga att det är en otrolig arbetsplats med roliga chefer och kollegor! Du får ha kul på jobbet samtidigt som man får otroliga erfarenheter för framtiden!
Roligt och lärorikt
Jag tycker att det är ett jobb där man får lära sig ha interaktioner med nytt folk och man har roligt och lär sig träffa nya folk.
Ett minst sagt fantastiskt jobb för…
Ett minst sagt fantastiskt jobb för unga som letar efter en plats att tjäna pengar, utvecklas och växa som personer!
Jag är jättenöjd över att jobba på…
Jag är jättenöjd över att jobba på Unisale. Väldigt lärorikt och kul att jobba i en så utvecklande miljö. Inte alltid lätt men allt jobb man lägger ner får man tillbaka i personlig utveckling. Även bra att ha sälj erfarenhet senare i arbetslivet.
Tack
Hade en ung kille hos mig igår, tror han hette Frans. Frugan köpte ett linne som skulle komma lite senare. Mycket riktigt kom en trevlig kille och knackade på dörren ca 1 timme efter. Berättade att Unisale hjälper ungdomar att nå sina mål. Riktigt kul!
Jätte bra jobbat av Vilhard
Köpte av en kille Vilhard, super trevlig och duktig
Jag har jobbat på Unisale i snart tre…
Jag har jobbat på Unisale i snart tre år och kan ärligt säga att det är det bästa jobbet man kan ha som gymnasieelev. Du lär dig kundkontakt, sälj, massa saker från kunder men framförallt så tar du det där nästa steget.
Det roliga är utvecklingen som kommer med att gå utanför sin comfort zone. Unisale är ett jobb som inte ställer många krav på sina säljare du inte behöver vara särskilt extrovert eller någon mästare på sälj när du börjar men du kommer oavsett vad att utvecklas på Unisale både som säljare och som person.
Att jobba med dörrförsäljning är ett extremt otacksamt jobb och allt går inte alltid som man tänkt sig, men de som krigar på trots det och har målet i sikte är nog de coolaste personerna som finns.
Nu babblar jag bara på här men vad jag vill få fram är att om du är en gymnasieelev som behöver lite extra pengar och inte vet vad du vill göra,
Testa!
Trevliga säljare - Bra kvalitet
Köpte av supertrevlig driftig ungdom. Bra kvalitet!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.