Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bosse!!! Betala omgående tillbaka de 1000:- som du lurat intet ont anande gammal farbror på, vid minst sagt tvivelaktig dörrförsäljning... Företaget Unisale, riktiga bedragare. Ska vi hä... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sålde tshirts, underställ och underkläder. Mycket trevlig grabb och väldigt duktig säljare. Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att ma... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Orientador profissional
  2. Fornecedor de Roupas
  3. Loja de lingerie
  4. Loja de moda masculina
  5. Loja especializada em roupas íntimas

Vi är ett ungt och drivet team där kärnan utgörs av gymnasieelever som alla delar visionen om att det ska vara kul att jobba och tjäna pengar. Vårt mål är att kunna erbjuda varje individ ett arbete där de har kul, utvecklas och tjänar mycket pengar för att kunna uppfylla sina mål och drömmar. Vi gör inget halvdant och vi nöjer oss inte vid lagom. Unisale är arbetsplatsen för personer som vill lära sig försäljning, kundservice och få en arbetsmoral alla andra företag letar efter hos sina anställda. Vi utbildar och utvecklar unga vuxna till framtidens bästa säljare.

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

181 avaliações

Respondeu a 26% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Att jobba på Unisale

Min upplevelse som säljare på Unisale är superbra med snälla och roliga chefer samt kollegor och jag har superkul på jobbet☺️

4 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alltså stäng dörren och låt dem inte…

Alltså stäng dörren och låt dem inte tjata ihjäl dig. Det bygger på att en till slut inte orkar säga nej till alla försök att lura på en eller av en mer.

22 de outubro de 2025

Hej Malin,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det kan upplevas som påträngande när säljare knackar på, och det är verkligen inte vår avsikt att någon ska känna sig tjatad på.
Vi jobbar löpande med att utbilda våra säljare i bemötande och respekt för kundens tid och integritet. Om du vill berätta mer om situationen, får du gärna kontakta oss på kundtjanst@unisale.se, så kan vi följa upp internt.

Tack för att du hörde av dig – vi vill alltid bli bättre!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag fick besök en kväll av en ung…

Jag fick besök en kväll av en ung säljare som kommer inte ihåg vad han hette, han var så trevlig och berättade om hans dröm om att bli boxare , han samlar pengar för att resa till Thailand. Jag ville inte köpa saker men köpte ett par strumpor för tre hundra kronor och swishade pengarna direkt , han skulle komma tillbaks med varan till brev lådan, men han kom inte tillbaka , så har jag betalat för ingenting 😡

5 de outubro de 2025

Resposta da Unisale

Tack för att du berättar om din upplevelse – det låter verkligen inte som det ska.

Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut vad som hänt och se till att du får det du har betalat för.

Vänligen kontakta oss på kundtjanst@unisale.se med ditt namn och adress, så löser vi det så snart som möjligt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick besök av en säljare vid namn Neo

Fick besök av en säljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom två timmar från en kollega. Två timmar senare går jag till vår brevlåda som ligger en bit bort. Just då kommer bilen med Neos kollega och resten av mina produkter. Kvalitén känns fin men har inte testat grejerna ännu. Men hade en positiv upplevelse :)

9 de outubro de 2025

Hej Louise,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vad roligt att höra att Neo gav ett gott intryck! 🙌

Vi blir glada att du är nöjd med bemötandet och hoppas att du också blir lika nöjd med produkterna när du hunnit testa dem.

Tack för att du tog dig tid att skriva – det betyder mycket för oss!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kom en ung kille o knackade på…

Kom en ung kille o knackade på dörren,sa att han jobbade för Unisale.Fredrik Andersson hette han visst.Köpte 4 par kallingar+ 2 T-shirts för 1200kr, lite dyrt kanske. Men man kan ju tacka nej,men tydligen inte jag.Korsförhör med frugan när man stängt dörren.Du är så lättlurad,hur kan du gå på det där.Men varorna låg i brevlådan som utlovat,rätt storlek o färg var det också.

7 de outubro de 2025

Resposta da Unisale

Tack för att du delar din upplevelse – och för glimten i ögat! 😄

Vad roligt att höra att allt kom fram som det skulle och att storlek och färg blev rätt. Vi hoppas att du blir nöjd med produkterna när du börjar använda dem.

Stort tack för ditt köp och för att du tog dig tid att skriva – det uppskattar vi verkligen!

VARNING

VARNING, VARNING! Köp inte!!!!!!!

31 de agosto de 2025

Resposta da Unisale

Tråkigt att du känner så. Vi vill gärna förstå vad som hänt och reda ut det om något blivit fel.

Hör gärna av dig till kundtjanst@unisale.se med mer information, så hjälper vi dig personligen.

Bedrägeri

Precis som flera andra betalade vi för en vara som säljaren bara skulle springa till bilen för att hämta. Han kom aldrig tillbaka. Efter kontakt med kundtjänst och hot om polisanmälan av såväl företaget som säljaren fick vi tillbaka de pengar som vi lagt ut. Verkar vara ett sätt som företaget satt i system för att lura folk på pengar,

11 de setembro de 2025

Hej Michaela,

Tack för att du delar din upplevelse. Med tanke på att vi bedrivit vår verksamhet i flera år förstår du säkert att vi inte skulle tjäna någonting på att lura någon. Vi är ett seriöst företag som alltid vill att våra kunder ska känna sig trygga med både köp och bemötande.

I detta fall hade ert paket hamnat på fel adress. Väldigt oturligt. Ni fick svar av vår kundtjänst samma dag och pengarna återbetalades samma vecka.

Detta berodde såklart inte pga hotet om polisanmälan, utan som vanligt när det blir tokigt betalar vi självklart tillbaka pengarna eller kompenserar på annat sätt.

Vi ber återigen om ursäkt för det inträffade. Återkom gärna via mailen om det finns något mer vi kan göra!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig tjej som knackade på och sålde…

Trevlig tjej som knackade på och sålde bra produkter som levererades samma dag,1 timme efter affären var klar.
Underbara produkter!!!

28 de junho de 2025

Hej Liselott,

Tack för de fina orden! Så roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att produkterna levererades snabbt – precis som det ska vara. 🙌

Vi blir jätteglada att du är nöjd och hoppas att du får mycket glädje av dina nya produkter framöver.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skriver som förälder till en…

Skriver som förälder till en gymnasieungdom som jobbat på företaget. Han sålde bäst av de som var ute båda kvällar han jobbade, men detta genererade bara i småslantar. Man kan föreställa sig hur mycket företaget tjänar på någon som springer runt i 6 h, säljer mängder av kläder till överpris och sedan får knappt 300 kr för detta. Utnyttjande på hög nivå.

12 de junho de 2025

Resposta da Unisale

Vi har en garantilön vi betalar ut i början som är högre än summan du nämner. Har din son dessutom sålt så mycket som du beskriver så har han tjänat mer pengar. Vi varken säljer produkter till överpris eller utnyttjar någon, så jag hade uppskattat om du ville ta bort detta omdöme då det helt enkelt inte är sanning. Om du vill prata vidare om detta hade jag uppskattat om du ville höra av dig direkt till oss på info@kundtjanst.se så vi kan reda ut eventuella oklarheter.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En lördagskväll kommer det en ung kille…

En lördagskväll kommer det en ung kille som ser proper ut. Han berättar att han går i gymnasiet och tjänar extra genom att sälja strumpor och kalsonger via ett uf-företag. Jag vill uppmuntra ungt företagande och köper tre par strumporoch två par kalsonger för 700 kr. Han lämnar tre par strumpor och säger kalsongerna kommer med posten. Det har de inte gjort. Bedrägeri? Ja till viss del!

24 de maio de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Både bra och dåligt

Fick hälften av det jag betalat direkt vid dörren och resten skulle jag få i brevlådan inom ett par timmar. När jag inte fått något dagen efter började jag bli orolig och läste recensioner på nätet vilket spädde på oron. Efter några ytterligare dagar utan några varor mejlade jag till kundtjänstadressen, som fanns både på kvittot och hemsidan, men fick svar att adressen inte hittades eller inte kan ta emot e-post. Då blev jag riktigt orolig och började fundera på polisanmälan. Jag sansade mig dock och gjorde ett nytt försök att mejla till samma adress ett par dagar senare och då gick det fram. Jag fick då svar inom ett dygn och efter att ha förtydligat vad jag saknade så fick jag det levererat dagen efter. Så jag är nöjd med klädernas kvalitet, med supporten när jag väl fick kontakt och att jag till slut fick allt jag betalat för. Jag är mindre nöjd med att det tog längre tid än utlovat, att det inte var helt enkelt att upprätta kontakten för att få hjälp och att jag var tvungen att efterfråga mina varor.

11 de junho de 2025

Hej Jens,

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse i detalj. Vi förstår verkligen att det kändes oroligt när leveransen dröjde och det först var svårt att nå oss – så ska det självklart inte vara.

Samtidigt är vi glada att allt löste sig till slut och att du är nöjd med både produkterna och bemötandet när du fick kontakt med vår kundtjänst.

Vi tar med oss din feedback kring kommunikationen och leveranstiden i vårt förbättringsarbete framöver.

Tack igen för att du hörde av dig och gav oss chansen att rätta till det.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sköna kläder med annorlunda leverans

Min fru blev väldigt orolig efter att hon läste omdömena här, så jag tänkte bidra med en mer positiv vinkel.

Köpte hem ett gäng tröjor, strumpor och kalsonger via dörrförsäljning. Efter att jag hade stängt dörren blev man förhörd av frugan och så kikade vi på Trustpilot, och då trodde man ju direkt att det var scam. Lite konstigt att man betalar vid dörren direkt och sedan får det på posten senare under dagen. Som tur var kom varorna precis som utlovat lite senare på
kvällen.

Har bara hunnit tvätta kläderna någon gång så vi får se hur länge de håller, men första intryck är att de sitter bra och är sköna.

4 de maio de 2025

Hej Fredrik,

Tack för att du delar din upplevelse – och för att du tog dig tid att skriva ett nyanserat omdöme! 🙌

Vi förstår att det kan kännas ovant att betala vid dörren och få leveransen senare samma dag, men det är en del av hur vi arbetar för att kunna erbjuda snabba och smidiga leveranser direkt från lokalt lager.

Vad roligt att höra att allt kom fram som utlovat och att du är nöjd med produkterna så här långt – vi hoppas de fortsätter sitta lika bra även efter fler tvättar!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oseriöst företag som snor dina pengar

Så otroligt dåligt… Tråkigt att behöva säga det men det här är verkligen rent bedrägeri…

Kom en ung kille på lördagskvällen med en back med kläder som han ville sälja till min 86 åriga mamma för att tjäna pengar till en klassresa till Italien. Jättebra på att prata och sålde in sig snabbt. Mamma Köpte 2 paket strumpor men de fanns inte i hennes storlek så han sa att han skulle komma tillbaks med dom om några timmar alternativt att det skulle komma på posten dagen efter. Nästan en månad senare och inga strumpor så långt ögat kan nå. Går inte att få tag i dom heller. Från och med nu kommer vi ALLTID kolla upp företagen först innan vi gör någon som helst affär.

26 de abril de 2025

Hej Frida,

Jätteviktigt för oss att veta vad som gått tokigt här. Jag både gissar och hoppas att du fått hjälp om du försökt kontakta oss. Vi svarar i stort sett alltid på mail inom 24 timmar och är tillgängliga på vår växel under dagtid (08-120 786 68).

Låter verkligen som något gått tokigt här, med stor sannolikhet ett mänskligt misstag. Vi skulle aldrig lura någon, allra minst äldre personer.

Jag kan inte hitta något ärende gällande detta när jag kollar i våra system, men vi vill hemskt gärna komma i kontakt till er. Så tveka inte på att höra av er, om detta mot förmodan inte redan är löst.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Från pannkaka till full återbetalning

Uppdatering av omdöme:
Företaget kontaktade mig idag och gjorde en full återbetalning av mitt köp. 👍
Det hade blivit fler stjärnor om det gjorts snabbare, nu har jag väntat i typ 8 månader.
De förklarade dock och visade även bild på att de svarat på mina mail, men de svaren kom aldrig fram till mig.
Det är ju inte deras fel i så fall om det blivit något tekniskt fel, men de svarade dock heller inte på mina direktmeddelanden eller kommentarer på Instagram trots att de var aktiva och gjorde nya inlägg.
Hur som helst verkar det nu som att företaget vill göra rätt och bättre ifrån sig, så det är positivt!

Gamla omdömet:
Beställde varor som skulle komma inom 2 timmar. Nu har det gått över 2 veckor och jag har fortfarande inte fått några varor.
Mailat företaget utan att få svar. De svarar heller inte på Instagram trots att de är aktiva och gör nya inlägg.
Rent bedrägeri, riktigt dåligt!

27 de março de 2025

Jätteduktig säljare

Jätteduktig säljare, håller vad de lovar och levererar snabbt.

12 de março de 2025

Hej Cristian,

Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och leveransen – precis som vi vill att det ska vara. 🙌

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva!

Trevliga försälhare

Jag handlande av en väldigt trevlig ungdom som var en riktig försäljare och han lade fram ett upplägg som passade mig väldigt bra. Produkterna var också väldigt bra där de även höll efter flera tvättar.

21 de março de 2025

Resposta da Unisale

Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att produkterna levt upp till förväntningarna även efter flera tvättar – precis så vill vi att det ska vara. 🙌

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Lurad?

Handlade en stor order och har inte fått största delen av ordern (ca 3000kr) det har gått ca 1,5 vecka efter utlovad leverans.
Inget svar från företaget på mail heller på över en vecka.

9 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.