Alles in orde tot er iets mis gaat met de bestelling. Ondertussen al meer dan een maand wachtend op een oplossing sinds mijn bestellen werd terug gestuurd. Meerdere malen mails gestuurd, ik krijg m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een super bedrijf ! Eigenaar had super snel verzonden ,allemaal goeie producten en waar voor je geld. Geen standaard supermarkt snoep assortiment ,je kan voor lage prijzen nieuwe dingen uitproberen... Ver mais
Geweldige ervaring! Dankzij Bart werd mijn verjaardag een hele speciale. Stad en land afgereden. Oreo popcorn werd om half 3 gisteren afgeleverd! En nog net voor de visite binnen kwam!... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Universal Sweets vind je een wereld vol zoete verrassingen! Van klassieke favorieten tot unieke internationale lekkernijen – wij zorgen ervoor dat elke bestelling een feestje is. Met snelle levering, eerlijke prijzen en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat, maken wij het gemakkelijk om jouw zoetste cravings te stillen. Ontdek het aanbod en proef de wereld… één snoepje tegelijk!
Informações de contato
Holanda
- universalsweets.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 46% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heerlijk snoep voor betaalbare prijzen!
Heerlijk snoep voor betaalbare prijzen. Levering was super snel en de klantenservice erg vriendelijk. Ga zeker nog eens bestellen!
Mystery Box
Mystery Box gekocht, zitten leuke en lekkere dingen in. Goed geregeld en snel in huis.
Ik ben zeer ontevreden met de reactie…
Ik ben zeer ontevreden met de reactie op mijn klacht.
Zoals ik al schreef is er door jullie in een tiktok-video gezegd dat er 4 smaken bij het kitkat-pakket zitten, onder andere blueberry cheesecake. Dan zegt u in de reactie dat de inhoud en aantallen kunnen verschillen, prima maar nogmaals de blueberry cheesecake zat er NIET bij, terwijl u in de video zei dat deze er WEL bij zit.
Verder gaat u totaal niet in op het negeren van mijn email-berichten en het verwijderen van mijn bericht op tiktok. Gaan jullie zo met klanten om als deze een reactie geven op het niet nakomen van afspraken?
Je kan nogmaals herhalen dat de kitkatbox een gratis toevoeging was, prima... maar dit was wel onder een voorwaarde bij een bestelling van €30 of hoger, in de hoop dat mensen een bestelling van minstens €30 doen, wat ik ook heb gedaan en dus ook de blueberry cheesecake zou krijgen.
Jullie hebben je best gedaan te communiceren dat de blueberry cheesecake niet in alle boxen aanwezig kon zijn schrijf je? Ik ben dat nergens tegen gekomen, wel kom ik tegen dat meerdere mensen hierover teleurgesteld zijn. De communicatie die ik heb gezien is dat de blueberry cheesecake erbij zou zitten...
Hopend op een nettere reactie van jullie...
Bedankt voor je bericht en dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Wat jammer om te horen dat je teleurgesteld bent. We willen graag wat verduidelijking geven. De KitKat-box waar je naar verwijst, was geen onderdeel van een betaalde bestelling maar een gratis extraatje dat we weggaven bij bestellingen vanaf €30 of meer. Omdat dit een gratis toevoeging betrof, konden de inhoud en aantallen per box verschillen. Helaas was de smaak Blueberry Cheesecake tijdelijk uitverkocht, waardoor deze niet in alle boxen aanwezig kon zijn. Dit hebben we zo goed mogelijk proberen te communiceren.
Het spijt ons dat je het gevoel hebt dat je berichten niet zijn beantwoord, dat is uiteraard niet de bedoeling. We waarderen je eerdere bestellingen enorm en hopen dat we je in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn, met de service en kwaliteit die je van ons gewend bent.
niet alles gekregen wat er besteld is
niet alles gekregen wat er besteld is, voor 5 uur besteld uiteindelijk na 4 dagen zelf moeten ophalen, klantenservice hebben ze niet. enige reden waarom die toch 2 sterren kreeg is omdat me vrouw de zeewier chips heel lekker vond.

Resposta da Universalsweets
Heel snel geleverd en super blij en…
Heel snel geleverd en super blij en heel lekker
To good to go of niet
To good to go of niet
Maar Japan heeft meer sweets dan alleen orio

Resposta da Universalsweets
Het was veel voor de prijs dus dat was…
Het was veel voor de prijs dus dat was goed maar ik had graag meer variatie gehad in de soorten. Ik heb nu voor 2/3 alleen maar oreo snacks gekregen en dat vind ik best jammer

Resposta da Universalsweets
Heerlijk snoep en koeken een echte…
Heerlijk snoep en koeken een echte aanrader ook de trix cornflakes en de oreo thin flower sugar free zijn zo lekker de exacte datum weet ik niet meer maar was in juli 2025

Slechte communicatie
Ik had de bestelling geannuleerd toch is het bezorgd. Ik heb de bezorging geweigerd

Resposta da Universalsweets
Super goed bedrijf mijn bestelling was…
Super goed bedrijf mijn bestelling was er binnen 2 dagen zoals vermeld
Alles netjes verpakt
Zal zeker meer bestellen
Zeer snelle levering, aanbieding beetje teleurgesteld
Zeer snelle levering, dus top. Leuk om zo'n verschillende smaken te proberen. Maar toch 1 teleurstelling: Er was een promotie waarmee je een hele hoop mini kitkats kon ontvangen, dus verwachting is dan dat je allemaal verschillende ontvangt, misschien eens 2 of 3 dezelfde, maar eigenlijk zaten er maar 4 smaken in en krijg je dan 10 stuks dezelfde, dat vond ik persoonlijk echt heel jammer.
Beste,
Beste,
Onlangs een bestelling geplaatst waarin the Pringles Mingles zaten met als prijs maarliesft €4,29,-
De smaak en textuur van deze Pringles Mingles voldoet niet aan de belofte die op de verpakking staat.
:Betreft ligt, airy, crispy.
De smaak refereerd meer naar die van de zobekende handige: ‘verpakkingspindas’
Ondanks deze Pringles Mingles nog wel binnen de houdbaarheidsdatum valt. ( 07 - 2025).
Zal ik jullie aanraden om dit soort producten te testen voor dat jullie ze verkopen voor deze premium prijs.
Voor de rest top.
Groeten de Consument,
Universal sweets
Via TikTok hier terecht gekomen en zeker niet teleurgesteld. 1000% betrouwbaar en gaat er iets mis komen ze met een oplossing. Berichten worden binnen korte tijd op gereageerd. Ze hebben een breed assortiment met heel veel lekkers en bestel ondertussen minimaal 1x per maand. Ga zo door universal sweets😁
Toujours pas reçu mon colis ça fait 25…
Toujours pas reçu mon colis ça fait 25 jours
Het bedrijf is heel transparant en…
Het bedrijf is heel transparant en overlegd netjes als iets niet is wat het hoort te zijn jammer van de order anders had ik er cker vaker besteld
Boba thee moesten ze van af
Bestel 6 x boba thee (beperkte houdbaarheid ) en nog meer snoep etc omdat je dan een verrasingsbox krijgt .
En jawel ook daarin 3 van die pakken boba thee zeeeeer teleurgesteld nooit meer hier gelukkig zijn er zoveel winkels waar je dit soort producten ook kan kopen maar niet meer bij universalsweets .

Resposta da Universalsweets
Super snelle levering en alles geleverd…
Super snelle levering en alles geleverd 💯💯
Top en super snelle levering !
Top en super snelle levering !
Maakt de belofte waar!
Via TikTok bij Universalsweets terecht gekomen. Waar veel bedrijven op TikTok hun beloftes niet nakomen, is dit bedrijf de uitzondering! Gister besteld, vandaag ontvangen. Binnen 24 uur! Leuke mysterybox erbij ook nog. Goede communicatie via de mail over de voortgang van de bestelling en alles ziet er zeer goed uit. Mijn complimenten!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.