Virkelig virkelig LOTE kvalitet og hvis man vil klage kan man godt glemme det, de tager ikke telefonen eller svare på mails selvom dette er forsøgt +50 gange. Vi snakker et møbel til 3.000, det er for... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har bestilt to barstole den 15. december 2024 og har ligesom så mange andre, kun modtaget en ordrebekræftelse. Vi har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Unoliving - både per mail og telefonis... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte en sofa hos Unoliving.com, og jeg må indrømme, at jeg var en smule skeptisk i starten, især når det kom til, om de kunne levere hurtigt nok. Men jeg blev virkelig positivt overrasket! Sofaen... Ver mais
D.4.12.24 har jeg bestilt et vitrineskab. Får ingen track and trace nummer eller lign. herfra. Har skrevet til dem på mail (som besvares indenfor 1-3 dage, sjovt her efter 1 uge har jeg endnu ikk... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis
- também em
- Designer de interiores
- Loja de Iluminação
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de móveis para sala de estar
Sobre Unoliving.com
Escrito pela empresa
Informações de contato
Dalsagervej 25F, 8250, Egå, Dinamarca
- 7242 4343
- kundeservice@unoliving.com
- unoliving.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sofabord - uden ben!
Vi bestilte et sofabord 30.11.24. Pengene blev trukket på kontoen 06.12.24 samtidig med levering af én pakke med en bordplade, men INGEN ben!!
Jeg skrev til deres kundeservice samme dag da tlf. var lukket. 11.12.24 modtager jeg en standardmail om at de har travl osv. Jeg har siden 06.12.24 og til 17.12.24 ringet HVER dag - i hele perioden blot for at blive mødt med en tlf.-svarer, der siger at deres tlf. er lukket pga. sygdom. Så vi har betalt fuld pris for et sofabord uden ben og virksomheden kan man ikke komme i kontakt med.
Hvor er min vare?
Surt at have bestilt en vare til jul den 7. december - og stadig intet at have hørt ud over, at ordren er bekræftet. Mails svares der heller ikke på.
Svær at komme i kontakt med
Når man nu ikke får svar på mail, og telefonen har været lukket længe på grund af sygdom, så må man jo skrive her. Jeg undrer mig over, at I er ret gode til at svare herinde, men ikke svarer på mails.
Jeg har ventet længe nu og gider sådan set ikke vente længere. Jeg har bedt jer om at annullere min ordre, så jeg kan bestille stole et andet sted.
Jeg har sendt mail angående en ordre
Jeg har sendt mail angående en ordre - men der svares ikke på min mail og man kan heller ikke komme igennem på telefonen - det er lidt op ad bakke, når man ikke ved om julegaven når i hus.
Mangler stadig at modtage vare og har intet hørt
Vedr. ordre nr. DK66172
Bestilte d. 26/11 et sofabord der var på lager. Mere end 3 uger senere har vi stadig ikke modtaget varen eller fået svar på vores henvendelse per e-mail.
Kan absolut ikke anbefale at handle hos Unoliving!
Konkurs eller scam
Konkurs eller scam?
Jeg har bestilt 2 håndvaske d 30/11, men intet hørt andet end en ordrebekræftelse 2 min efter. Der kommer hellere ikke svar hverken på mail eller telefon, grundet sygdom.
Skal man overhoved forvente at se de ting man har bestilt?
Manglende svar og levering
Jeg bestilte mine varer den 29. november, og vi er nu den 17. december. Jeg fik oplyst, at leveringen ville ske den 6. december mellem kl. 8 og 20. MEN jeg har endnu ikke hørt noget angående min levering.
Jeg har forsøgt at ringe til Unoliving i en uge nu, men får blot beskeden om, at deres telefoner er lukket på grund af sygdom, og det er ikke muligt at få kontakt til dem. Derudover har jeg sendt en mail, som jeg endnu ikke har fået svar på. Jeg er nervøs for, om jeg er blevet snydt.
Min anbefaling er at købe produkter et andet sted, da Unolivings troværdighed er ikke-eksisterende. Jeg har hverken modtaget min levering til det lovede tidspunkt eller inden for den annoncerede leveringstid på 1-2 uger, som de markedsfører med.
Er i ved at gå konkurs
Er i ved at gå konkurs? Er det meningsløst at vente?
Vi bestilte en vare d. 30/11 - ordre nr DK66705 - og vi har siden da ikke modtaget andet info en en ordrebekræftelse samme dag. I svarer ikke på mails og i har åbenbart kun én ansat til at varetage telefonen og vedkommende er åbenbart syg og har været det gennem noget tid..
Der stod 10-17 dages levering ved køb, nu er der gået 17 dage og vi har intet hørt siden købet.
Ikke til at komme i kontakt med…
Jeg har bestilt et bord d. 3/12 og derefter fået en mail, hvor til jeg fik besked om at jeg ville få en yderligere mail, når der var fundet en leveringsdag. Jeg har flere gange forsøgt at ringe til firmaet, men de er åbenbart syge, som jeg kan læse mig til at de har været længe… Samt har jeg skrevet en mail til dem, som jeg heller ikke har fået svar på. Det er simpelthen under al kritik!
Mangler min ordre!!!
Jeg bestilte en vare den 27/11, som skal bruges til julegave. Da jeg intet havde hørt fra firmaet, sendte jeg en mail den 11. december og efterspurgte status på ordren. Den 16. december får jeg svar, at jeg ikke er glemt. Det er jo dejligt, men jeg vil da hellere vide om den bestilte vare når frem inden jul. Jeg forsøger at ringe flere gange, men hver gang får jeg tlf.svare, som oplyser der er lukket pga sygdom. Det er selvfølgelig rigtig træls for jer, men jeg mangler information fra jer. Hvornår kommer mine ordre?
Manglende svar og levering
Den 22. november lagde jeg en bestilling hos jer og modtog en (lad os kalde det symbolsk) bekræftelse. Herefter har der været absolut nul kommunikation. Det virker næsten som om, I har valgt at specialisere jer i at ignorere kunder frem for at servicere dem. Jeg må sige, det er en interessant forretningsstrategi – måske lidt risikabel, men tydeligvis jeres foretrukne tilgang.
Og leveringstiden. I skriver "op til tre uger." Det er fint, forudsat at man faktisk evner at levere inden for den tidsramme. Det gør I ikke. Er der gået noget galt? Glemte I, at I driver en virksomhed? Eller står I og forsøger at genopfinde hjulet, hver gang I skal sende en ordre? Jeg er oprigtigt nysgerrig.
At få fat på jer er til gengæld en oplevelse, der grænser til det absurde. Det kræver dedikation, en astrologisk analyse af jeres åbningstider og måske en direkte linje til universet for at få svar. Flaskepost virker efterhånden som en reel mulighed – sandsynligheden for respons må være nogenlunde den samme.
Hvis det mod alle odds lykkes jer at levere min bestilling, vil jeg næsten fejre det som en personlig sejr. Eller bare give julegaven, som det egentlig var meningen. Indtil da vil jeg nøjes med at spekulere på, hvad der mon foregår i kulisserne hos jer – men jeg tør næsten ikke gætte.
Dårlig oplevelse med vildledende leveringstider
Jeg bestilte et sofabord hos Unoliving for snart en måned siden. Ifølge deres hjemmeside var varen "klar til afsendelse" med en forventet leveringstid på 1-3 uger. Desværre viste dette sig ikke at være korrekt.
På trods af flere rykkere blev jeg gentagne gange forsikret om, at bordet ville blive afsendt "snarest muligt". Efter at have ventet adskillige uger, kontaktede jeg dem igen, og først da blev jeg informeret om, at bordet slet ikke var på lager og først kunne leveres midt i januar.
På deres hjemmeside står der stadig, at sofabordet er "klar til afsendelse". Dette er direkte misvisende og skaber et fejlagtigt billede af deres lagerstatus og leveringsevne.
Dårlig kundeservice og lang leveringtid
Jeg er lidt nervøs for, om jeg er blevet snydt. Jeg lagde en ordre i starten ad december og efterlyste den i fredag, men har ikke fået noget svar. Nu prøver jeg at ringe, men får kun en telefonsvarer, der siger, at telefonerne er lukkede på grund af sygdom. har forsøgt at afmelde min ordre…
Mon firmaet er lukket pga af sygedom??
D.4.12.24 har jeg bestilt et vitrineskab.
Får ingen track and trace nummer eller lign. herfra.
Har skrevet til dem på mail (som besvares indenfor 1-3 dage, sjovt her efter 1 uge har jeg endnu ikke hørt fra dem), forsøgt at ringe dagligt, men kundeservice er lukket pga af sygedom, som jeg læser det herinde har deres kundeservice været syg meget længe nu.
Hvordan kan man drive et firma på den måde forstår jeg ikke.
Hvordan man annullere sin ordre for at købe et andet sted, bliver også svært da firmaet ikke er kontaktbar.
Dårlig service
Jeg har d. 27/11-24 bestilt en varer fra unoliving. Og jeg er sindssygt bange for, at være blevet snydt. Vi har i dag d. 17/12-24, og det eneste jeg har modtaget er en bekræftelsesmail, samme dag som jeg bestilte. Jeg har henvendt mig på telefon, ryger direkte på telefonsvareren. Jeg sendte en mail for en uge siden, uden svar
Hold jer langt væk, og vælg alle andre boligsider end dennne!!
D. 19 november laver jeg en bestilling på 4 lamper der alle havde en leveringstid på 1-3 uger. Efter ikke at have modtaget noget i 2.5 uge; og heller ikke have modtaget trackingnummer, kontakter jeg unoliving på deres e-mail. Her får jeg svar knap en uge efter, på trods af, at I lover 1-3 dage. Herefter modtager jeg så halvdelen af min bestilling. (altså over tre uger efter jeg bestilte) Jeg skriver samme dag (onsdag sidste uge 11.december) at jeg stadig ikke har modtaget mine lamper, om i vil vende tilbage. Jeg har nu 5 dage senere stadig ikke hørt noget fra unoliving. Men pengene er taget fra min konto!! Det er simpelthen møg hamrende elendig service!
Jeg har prøvet at ringe til jer i det tidsrum I siger I har telefon tid, men der tager i den ikke grundet sygdom??? 🤦🏽♀️
Hvad pokker skal jeg gøre for at jeg får mine lamper??
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid. Bestilte varer d. 28/11 og der stod 1-2 uger.. har stadig ikke modtaget varer og der bliver ikke svaret på mails.
Intet hørt fra min ordre d. 2/12
Lagde en ordre den 2/12 og har stadig intet hørt eller modtaget noget på mail om min ordre er på vej. Jeg har gentagende gange ringet til kundeservice men bliver mødt af en telefonsvarer som siger den er lukket grundet sygdom. Har også sendt en mail og ingen svar er der kommet…
Ikke optimalt når man står i december og køber julegaver men ikke ved om det når hjem til næste uge. Det mindste man kan er at oplyse leveringstid eller svare på sine kunders henvendelser. Er i tvivl om jeg er blevet snydt eller hvad der sker for unoliving. Øv! :-(
What happened to my order?
I have placed an order on the 1st of December, and I paid for it. I received an order confirmation and the product is in stock, with an expected delivery time of 1 - 2 weeks.
I tried to contact the email on the 11th of December and I received an auto-reply, but did not get a response, and when I am trying to contact the phone, it is closed due to sickness?
I am just unsure whether I got scammed.
Hvor er min ordre?
Hvor er min ordre?
Jeg har bestilt d 28.11.24 og har ingen Update eller noget fået. Vi er d. 16.12 idag.
Jeg har sendt 2 mails - stadig intet svar. Der bliver sagt sygdom på tlf svarer hvilket jeg har fuld forståelse for men så venligst svar tilbage på mail når I beder en om at skrive.
Afventer svar?!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.