Virkelig virkelig LOTE kvalitet og hvis man vil klage kan man godt glemme det, de tager ikke telefonen eller svare på mails selvom dette er forsøgt +50 gange. Vi snakker et møbel til 3.000, det er for... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har bestilt to barstole den 15. december 2024 og har ligesom så mange andre, kun modtaget en ordrebekræftelse. Vi har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Unoliving - både per mail og telefonis... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte en sofa hos Unoliving.com, og jeg må indrømme, at jeg var en smule skeptisk i starten, især når det kom til, om de kunne levere hurtigt nok. Men jeg blev virkelig positivt overrasket! Sofaen... Ver mais
D.4.12.24 har jeg bestilt et vitrineskab. Får ingen track and trace nummer eller lign. herfra. Har skrevet til dem på mail (som besvares indenfor 1-3 dage, sjovt her efter 1 uge har jeg endnu ikk... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis
- também em
- Designer de interiores
- Loja de Iluminação
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de móveis para sala de estar
Sobre Unoliving.com
Escrito pela empresa
Informações de contato
Dalsagervej 25F, 8250, Egå, Dinamarca
- 7242 4343
- kundeservice@unoliving.com
- unoliving.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Implementering af 'nye IT systemer hele vejen rundt i midt November....'
Som det kan læses af et hav af anmeldelser på det seneste, har jeg samme problemer med firmaets manglende evne til at kunne leverer deres varer og informerer kunderne om status for leveringer.
Bestilte en vare d. 30/11 med leveringstid på 1-3 uger på hjemmesiden. Har fået en standard ordrebekræftelse på dagen for købet, og efter henvendelse via mail fået at vide at den umiddelbart er sat til levering i slut December. Ordre: DK66751
Unoliving svare adskillelige kunders anmeldelser her på siden (tilsyneladende modsat deres 'kundeservice' mail), og skriver b.la. at de grundet implementering "af helt nye IT systemer i midt november" og ifbm. Black Week og sygdom er lagt ned. Derfor opleves store problemer med at kunne estimerer leveringstider på deres varer. Samtidig er der store problemer med at kommunikerer til deres kunder.
𝑷𝑶𝑰𝑵𝑻𝑬 𝒎𝒆𝒅 𝒅𝒆𝒏𝒏𝒆 𝒂𝒏𝒎𝒆𝒍𝒅𝒆𝒍𝒔𝒆:
Hvis man vælger (hvilket jeg er stærkt i tvivl om) at implementerer helt nye IT systemer i MIDT NOVEMBER (lige før Black Week og Juletiden), så er man da heller ikke for begavet - for nu at sige det mildt. Dette IT system er jo fundamentet for hele virksomhedens levevilkår. Uden dette intakt, kan virksomheden ikke fungerer, og dermed ikke leve op til kundernes forventninger.
Spørgsmål: Hvorfor i alverden vælger man som virksomhed at implementerer helt nye IT systemer (læs: virksomhedens overlevelsesmekanisme) i den TRAVLESTE tid på året? Altså, op til det tidsrum hvor FLEST kunder vælger at gøre brug af virksomhedens tjenester?
Det kræver ikke en doktorgrad for at forstå at det er et kæmpe selvmål for en hvilken som helst virksomhed, at sætte deres levevilkår ud af spil på den måde. Jeg tror ikke på at man som virksomhedsejer vælger at begå så åbenlyst tåbelig en fejl - som er en kæmpemæssig omkostning for virksomheden, og andre afledte konsekvenser kunne listes op. Men det kræver ikke megen overvejelse for selv at kunne tænke sig til yderligere afledte konsekvenser.
Så, hvis det ikke er implementeringen af nye IT systemer (som jeg nægter at tro er årsagen), hvad er det så? Og sygdom alene kan ikke være årsagen heller.
Jeg forventer ikke et svar fra virksomheden på disse spørgsmål. Men derfor er spørgsmålene (omend retoriske i deres natur) i min optik stadig relevante.
Hvis denne anmeldelse når en medarbejder i Unoliving, så send da venligst denne videre til ledelsen (da medarbejdere på 'gulvet' jo ikke skal stå model til dårlig ledelse) og bed vedkommende om at være transparent og ærlig over for sine kunder.
Alternativt, må vedkommende se kunderne flytte deres handler andetsteds, og sandsynligheden for et blakket ry være reel.
Trods kritikken vil jeg stadig ønske personalet god jul og godt nytår.

Ingen julegave 😠
Mega ærgerligt at den julegave jeg har bestilt ikke når at komme frem 😟
Der er ingen respons overhovedet 😠
Hvis bare der blev givet en forklaring på hvad der sker….
Kan på ingen måde forstå at der på deres hjemmeside står at de har Danmark’s bedste kundeservice 😣
Ikke et firma jeg vil anbefale eller bruge igen 👎🏻
Bliver jeg fuppet?
D. 28/11 bestiller jeg 4 stole og en sofa - alle vare der skulle være på lager. I onsdags d. 18/12 modtager jeg stolene men ikke sofaen og har ingen information fået på den. Pengene er trukket.
Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet på tlf og har ikke fået svar på mail. Jeg står og skal flytte i weekenden og har nu ingen sofa - som HVIS den bliver leveret, bliver leveret på min gamle adresse.
Håber meget at høre fra jer!!!
Opdatering i dag d. 30/12!! Har ringet utallige gange indenfor den åbningstid for telefonen som fremgår af hjemmesiden. Det eneste jeg får, er en telefonsvarer som fortæller jeg har ringet udenfor åbningstiden - som jeg kan læse om på hjemmesiden!!! Jeg er ved at være godt gal og meget nervøs for om jeg nogensinde ser den sofa jeg jeg har betalt for!!!
Lang leverings tid
Jeg har fået rigtig god service af Rasmus, i forbindelse med fortrydelse af farvevalg på skrivebord, som jeg fik lov til at ændre. Men hvor bliver bordet af? Købte det den 30. November, nu er det den 20. December og har ikke fået andet end en bekræftelse på orde- ingen besked om levering og afsendelse. Og det er en julegave :(. Købt i god tid- troede jeg.
Ordre 66397 er afgivet og bekræftet d
Ordre 66397 er afgivet og bekræftet d. 29/11-24. Jeg er desværre en af flere, som ikke har fået mine varer leveret. Er umulige at komme i kontakt med……
Køb ikke gaver, du skal bruge inden for en måned eller to!
Jeg bestilte en julegave den 1. december. Idag er det den 20/12, og jeg har flere gange skrevet og ringet til kundeservice for en status. Har INTET hørt. Jeg tror, at de fleste har forståelse for forsinkelser, hvis det bliver meldt ud rettidigt, men radiotavshed er virkelig en dum ide. Jeg fraråder at handle med virksomheden, hvis du ønsker dine varer indenfor en måned - eller måske mere.
Levering af vare
Ingen hjælp via telefon, lukket pga sygdom. Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre. Når man læser anmeldelser, er man i tvivl om jeg er blevet fuppet.
DK67876 Ordrenr. Pengene er hævet….

Hjælp
Jeg har købt en kommode som blev leveret som aftalt, men da jeg pakkede kommoden ud mgl der desværre to bunde til de øverste skuffer.
Jeg ringede og talte med en venlig dame som ville sørge for, at jeg ville få dem leveret hurtigst muligt.
Der er nu gået 3 uger og jeg har stadig ikke modtaget dem.
Jeg sender mails og får også en kvittering på, at de har modtaget min mail.
På telefonen siger de, at telefonen er lukket pga sygdom.
Jeg har tidligere handlet med Unoliving uden problemer, men nu er jeg nervøs for at jeg ikke modtager de mgl. bunde til kommoden 😥

Resposta da Unoliving.com
Min nevø står uden gave til sine forældre
Min nevø på 14 år, har for første gang handlet online og valgt det her firma. Han har handlet på vegne af sine to yngre søskende, da de vil overraske deres forældre til jul. Han har købt varen 1/12, men har ikke modtaget noget udover en ordrebekræftelse. Stakkels unger står nu uden julegave til deres forældre og er helt i panik, da pengene jo er brugt på noget som ikke er kommet eller på vej øjensynligt. Jeg lovede at hjælpe idag, men man kan jo ikke ringe til dette firma og en svartid på mail på 1-3 dage kan man jo ikke lige bruge til noget så tæt på jul. Jeg er klar til at køre til Egå for at hente gaven for dem hvis det kan være en mulighed, men det kræver jo varen er på lager og nogen kan finde den til mig.
Vh en frustreret faster.
Kan man snart få noget hjælp?
Kan man snart få noget hjælp?
Har kun modtaget 1 produkt men betalt for 2 produkter, umuligt at få kontakt til jer??? Virkelig dårlig service, pengene er trukket selvfølgelig??? Det er snart 3 uger siden. Venligst kontakt mig på de mails jeg har sendt.
Men kan jo læse at vi er mange der mangler svar samt levering….
Stor advarsel mod Unoliving.com!
Stor advarsel mod Unoliving.com!
Bestilte en julegave 1/12 og fik ordrebekræftelse. Har dog intent hørt om leveringsdato eller lignende siden da. Webshoppen svarer ikke på mail eller telefon.
Et godt råd til butikken, hvis I gider at læse med her: Overvej at skrue ned for e-mail marketing og online annoncering - og brug i stedet lidt energi på at behandle ordrer og besvare kundehenvendelser.
Ingen kontakt og ingen vare leveret
Ingen kontakt og ingen vare leveret.
Mail med afbestilling af ordre er sendt …
Bestilte et sengebord til omgående…
Bestilte et sengebord til omgående levering. Efter 11 dage får jeg en mail om at jeg kan forvente at få bordet leveret om 2 mdr
Desuden enorm lang svartid på mail.
Kan se jeg blot slutter mig til rækken…
Kan se jeg blot slutter mig til rækken af bekymrede kunder som har fået ordrebekræftelse sidst i november og stadig ingen vare???
Har bedt om at handlen går tilbage….
Gider I venligst tage kontakt
Købte en vare d. 29/11 - fik ordrebekræftelse og har så INTET hørt siden.
Har skrevet flere mails, men får ingen respons… har ringet flere gange, men telefonen kan åbenbart ikke besvares pga sygdom.
Virkelig dårlig service
Og frygter da lidt at det betyder man aldrig kommer til at se varen - og nu står tomhændet til jul.
Vil egentlig bare gerne annullere ordren og ikke bruge mere tid på Unoliving !!!
Ingen kontakt
Jeg har forsøgt at komme igennem 2 dage uden held til kundeservice...telefon siger sygdom og mail siger længere ventetid pga nyt system. Det virker lidt mistænkeligt🙄
ingen kontakt
ER virksomheden lukket eller under konkurs ?. Har bestilt 3 stole og har kun modtaget en ordrebekræftigelse, de svarer hverken på mails eller telefonen ????
Ordre 66363 bestilt 28.11.2024
Ordre 66363 bestilt 28.11.2024
Ingen opdatering, ingen tlf.besvarelse, ingen svar på mail.. Kommer min bestilling, kan jeg annullere min bestilling, kan jeg forvente et svar?
Det er den ringeste oplevelse jeg til dato har haft.
Dårligt firma
Jeg har bestilt et vægskab og har fået en ordrebekræftelse, men intet hørt siden, syntes det er bondefangeri, skal bruge til julegave…
Kører derned i morgen og vil ha min vare udleveret, handler der aldrig mere…sjovt nok skriver de en mail at jeg ikke er glemt🥹🥹
Mit ordre nr DK67141
Beskadiget vare og ingen kundeservice
Jeg bestilte et vitrineskab den 30.11.24, som blev afsendt indenfor leveringstiden.
Der har dog været problemer med leveringen og endnu større problemer med at få fat i kundeservice til Unoliving.
Først blev der leveret et halvt skab, som senere kom frem med Bring. Dog i en fuldstændig smadret pakke, hvor jeg nu har forsøgt at få fat i Unoliving på mail 2 gange og fire gange på telefonen.
Intet svar og ingen hjælp.
Så nu står jeg med et beskadiget skab og et firma der er i flyverskjul.
Køb jeres varer et andet sted, der er ikke styr på firmaet.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.