Virkelig virkelig LOTE kvalitet og hvis man vil klage kan man godt glemme det, de tager ikke telefonen eller svare på mails selvom dette er forsøgt +50 gange. Vi snakker et møbel til 3.000, det er for... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
D.4.12.24 har jeg bestilt et vitrineskab. Får ingen track and trace nummer eller lign. herfra. Har skrevet til dem på mail (som besvares indenfor 1-3 dage, sjovt her efter 1 uge har jeg endnu ikk... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis
- também em
- Designer de interiores
- Loja de Iluminação
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de móveis para sala de estar
Sobre Unoliving.com
Escrito pela empresa
Informações de contato
Dalsagervej 25F, 8250, Egå, Dinamarca
- 7242 4343
- kundeservice@unoliving.com
- unoliving.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ikke eksisterende kundeservice og manglende levering
Jeg har bestilt et vitrineskab i oktober med info om aftenlevering d. 9/1-25. Jeg skulle modtage sms dagen før levering. Det gjorde jeg ikke og jeg kan ikke komme i kontakt med kundeservice på hverken mail eller telefon. I telefontiden smider den mig af, og efter telefontid går den på svareren.
Pengene er trukket d. 6/1, men stadig ingen opdatering på mail.
Jeg besluttede mig d. 9/1 alligevel for at være hjemme i løbet af aftenen i tilfælde af at fragtmanden ville komme alligevel. Det gjorde han ikke desværre.
Nu er pengene trukket og jeg står med manglende levering og manglende kontakt og info fra kundeservice.
Næste træk må være at indgive indsigelse via banken, så jeg ikke betaler for noget jeg ikke modtager. ØV at vente så lang tid på noget der alligevel ikke kommer :(

Resposta da Unoliving.com
Manglende ordre og ingen information
Jeg bestilte et skab den 17. november og har stadig ikke modtaget det.
Jeg rykkede første gang den 26. november efter kun at have modtaget en ordrebekræftelse. De svarede, at de ville modtage varen den 4. december og vende tilbage. Rykkede igen den 12. december og fik at vide at den desværre var forsinket, men at de ville vende tilbage. Jeg har ikke hørt noget siden - selvom jeg har rykket igen den 2. og 7. januar.
At varen er forsinket er en ting. Men man får ingen information, og de svarer ikke på henvendelser.

Skrækkelig oplevelse!
Jeg bestilte og betalte for et sofabord, men modtog et tæppe i stedet for ... Dette er nu resulteret i, at jeg i et par uger forgæves har forsøgt at kontakte Unoliving - både pr. e-mail og telefon. Mine mange henvendelser er ført til absolut ingenting; intet svar.
Nu har jeg krævet at få mine penge retur samt bedt om at få en returlabel til tæppet, som er blevet fejlleveret - og som står og fylder i mit hjem.
Hvis ikke jeg hører fra virksomheden senest mandag d. 13. januar 2025, ser jeg desværre ikke andre udveje andet end at starte en sag hos Forbrugerklagenævnet.
At handle med Unoliving.com har været en skrækkelig oplevelse, som ikke har medført andet end besvær. Jeg kommer ALDRIG til at handle der igen - og jeg vil anbefale alle andre at holde sig langt væk fra denne virksomhed. ØV!
OPDATERING:
D. 09.01.2025 kommenterer Unoliving min anmeldelse her på Trustpilot. De lover at vende tilbage dagen efter. D. 16.01.2025 har jeg endnu ikke hørt fra dem. Jeg har aldrig været udsat for noget lignende. Hvilken elendig virksomhed og ringe kundeservice! Nu er Forbrugerklagenævnet kontaktet. Krydser fingre for, at det kan få Unoliving ud af busken, men jeg tvivler stærkt på det - desværre ... Igen: Lad være med at handle med denne virksomhed.

Resposta da Unoliving.com
Hvorfor kan man ikke ringe jer op
Hvorfor kan man ikke ringe jer op? Det er torsdag og kl. 10.09 jeg har et spørgsmål ift min ordre? Og nej jeg vil ikke sende en mail!!!

Legekøkken
Jeg bestilte et legeløkken, til mit barnebarn, da det kom frem var det med talrige skader. Vi har forsøgt, mail og ringet i det der skulle være telegontid. Ingen mulighed for kontakt. Vi er ved og være temmelig træt af situationen. Ikke mindst barnet. Er træt af, at denne vej ser ud til og være vejen til kontakt. Giver
mig ikke lyst til at handle anden gang
Håber snart i går løst vores problem

God hjælp og vejledning
God hjælp og vejledning inden jeg bestilte varen. Hurtig levering. Alt i alt fantastisk service.
Blød sofa til tiden
Jeg købte en sofa hos Unoliving.com, og jeg må indrømme, at jeg var en smule skeptisk i starten, især når det kom til, om de kunne levere hurtigt nok. Men jeg blev virkelig positivt overrasket! Sofaen ankom efter kort ventetid, og hele processen var både professionel og problemfri. Sofaen er utroligt blød, komfortabel og af en kvalitet, der overstiger mine forventninger. Det føles som et virkelig godt køb, og jeg er meget tilfreds med både produktet og servicen. Jeg kan varmt anbefale Unoliving.com til andre, der søger både kvalitet og pålidelighed
Jeg bestilte et sofabord den 4/12/2024
Jeg bestilte et sofabord den 4/12/2024. Rykkede for varen den 17/12 - fik dog kun en aut. e-mail besked om at ordren var bekræftet. Modtog 2 pakker henholdsvis d 20/12 og 23/12… det er bare ikke mit sofabord, men ser ud til at være en kommode 🤷♂️
Fejl kan ske - MEN det værste er at man OVERHOVEDET ikke kan komme i kontakt med Unoliving. Telefonsvarer sagde gennem hele december, at man ikke kunne tage i mod samtaler pga sygdom. Nu får man så en besked om at en person ville være til rådighed hurtigst muligt. Det sker bare aldrig - forbindelsen bliver afbrudt igen igen. Div emails til kundeservice bliver ALDRIG besvaret.
Jeg vil anbefale at man finder et andet sted at købe sine varer. De fleste af disse varer findes faktisk hos div konkurrenter allerede.
Ps:
Jeres respons på min anmeldelse er, at jeg er velkommen til at sende jer en e-mail - jeg har ringet til jer flere gange hver formiddag, og sendt adskillige e-mails uden at høre noget fra jer 🤷♂️🤷♂️
Det tog jer kun et par timer at svare på min anmeldelse her på trustpilot - mon ikke i skulle bruge jeres tid på os som stadig ikke har modtaget vores varer, som er bestilt for over en måned siden ?

Resposta da Unoliving.com
Ej hold da fast en service
Ej hold da fast en service! Jeg bestilte i julen 2 sengeborde, på lager og fin pris og det hele. Levering 1-2 uger stod der. Måske lidt længere pga. jul og januarudsalg - fint nok - sådan er det.
Får nu en mail 2 uger efter bestilling (hvor jeg intet har hørt siden jeg lagde min bestilling); “ Forventet levering mellem 14-05-2025 og 21-05-2025”
TIL MAJ???!! Hvis det her ikke er skam ved jeg ikke hvad det er??! 5 måneders leveringstid på 2 skide sengeborde?? Jøsses. Ellers tak.

Konkurs?
Bestilt gulvtæppe d. 7/12 og modtog et marmorsofabord?!? Som jeg nægtede at få udleveret og sendte retur med BRINGfragtmand.
Har INTET hørt og kan ikke få kontakt med nogen, ej heller ikke den oplyste telefontid, hvor der bare er telefonsvarere på.
Jeg har betalt for min vare, som jeg så ikke har fået… er butikken gået konkurs?
Update 21/1-25
Langt fra konkurs min bare R%#!!
-det er lige offentliggjort, at det er sket !!!
Har stadig ikke modtaget min vare.
Hold op hvor skulle de skamme sig. !!!

Resposta da Unoliving.com
Utroværdig og dårlig service.
Jeg bestilte en seng til min datter den 11.12.24 Med forventet levering på 1-2 uger. Har modtaget en ordrebekræftelse, men intet andet. Har forsøgt at skrive flere gange både på mail og deres facebook, uden at få noget svar tilbage. Det er 3 uger siden jeg skrev og har stadig intet svar fået. Så dårlig service og har en pige på 7 år der spørg hver dag hvornår hendes nye seng kommer. Handler aldrig hos jer igen

Resposta da Unoliving.com
Mangler leverance - INGEN service!
Bestilte et bord d. 16. December, fik en bekræftelse på købet men aldrig en leveringsdag.
Forsøgte forgæves at skrive og ringe.
Den 27. Dec trak de så pengene på kontoen. D. 2. Januar får jeg så bordbenene men ingen bordplade.
Skriver IGEN og får denne gang svar fra Rasmus der skriver jeg selv skal undersøge hvor pladen er???!!
Virkelig dårlig stil og ingen service og har jo stadig ikke er bord - men pengene er trukket.
Vil ikke anbefale dem til nogle!!

Resposta da Unoliving.com
Bestilte en futon madras hvor de skrev…
Bestilte en futon madras hvor de skrev på deres hjemmeside der var 1 - 3 ugers leveringstid og klar til afsendelse. Derefter intet hørt i 4 uger, nu har de trukket pengene og lavet en pakke label på forsendelsen hvor det næste problem så er at de ikke har overdraget varen til leverendøren, det er over 10 dage siden at de oprettede pakkelabel. Handler der aldrig igen. Det lugter virkelig af svindel.

Utroværdige leverancetider
Bestilte et bord hvor der på hjemmesiden fremgik lagerstatus og leveringen inden for nogle dage. Fik en ordrebekræftelse. Beløbet blev reserveret på mobilepay. Ingen kommunikation fra deres side (jeg skrev eller ringede heller ikke til dem)
7 uger efter fik jeg en mail om at bordet var på vej. Modtog bordet lige til kantstenen og beløbet blev herefter trukket.
Mærkelig kommunikation og deres oplyste leveringstider er ikke troværdige.
Jeg vil ikke være tryg ved at bestille fra dem en anden gang. Dog kom bordet og beløbet blev først trukket ved ankomst - men er da glad for jeg ikke gik ud og købte et andet bord grundet manglende leverance og kommunikation omkring det.

Ingen kontakt
Et firma som du ikke kan komme i kontakt med, telefoner besvares ikke ej heller e-mail.
Er i konkurs?

Vi har bestilt to barstole den 15
Vi har bestilt to barstole den 15. december 2024 og har ligesom så mange andre, kun modtaget en ordrebekræftelse. Vi har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Unoliving - både per mail og telefonisk, men uden held.
Bliver vi snydt eller kan vi forvente at modtage vores stole? Det havde i øvrigt været rart, hvis man var blevet advaret om jeres manglende svar, lange leveringstid mv., inden man foretog sit køb, så vi kunne have bestilt nogle stole andetsteds, da vi stod akut og manglende dem.

Resposta da Unoliving.com
Betaling for ikke leveret vare
Jeg er blevet trukket for beløbet for indkøb af sengebord d. 5.12. D. 3.1. Har jeg stadig ikke modtaget det. Der er sygdom, når man ringer i telefontiden og intet andet svar på mail end at de er forsinkede. Politianmelder man, når der er betalt for en vare der ikke leveres. Ville gerne give minusstjerner.

Resposta da Unoliving.com
do not buy from this company
missed the delivery time, the phone is not being answered, the emails are being ignored; thinking about initiating a chargeback since they leave no alternatives
do not buy from this company; we placed an order on the 1st of December and never heard back since, even though we were supposed to receive everything mid-December

Resposta da Unoliving.com
Bestilte forskellige lys og spejle i…
Bestilte forskellige lys og spejle i starten af november. Spejlet kom ret hurtigt, men lys blev udskudt til start december. Fair nok tænkte jeg, men da det stadig ikke var kommet i midten af december skrev jeg mails og ringede men kom ikke igennem pga. sygdom.
Lerverings firmaet skrev til mig at jeg skulle tage kontakt til Unoliving, da de havde modtaget ordren, men aldrig varen.
Da jeg så ser at beløbet bliver trukket på min konto, og at jeg ikke kunne komme igennem til unoliving, og lerveringsfirmaet siger de heller ikke kan komme igennem til unoliving, vælger jeg at lave en indsigelse hos min bank.
Det forslår jeg også andre at gøre, der er altså noget galt hvis man ikke kan komme igennem på nogle måder, og ingen information får fra unoliving. samtidig syntes jeg det er lidt frækt at trække beløbet uden at sende varen.
EDIT:
De har svaret både på mail og her på trustpilot, jeg sætter pris på ærligheden. Ærgeligt at jeg blev nød til at stoppe ordren. Stjerne ændret fra 1 til 3 stjerner

Hvad er status?
Hvad er status?
Jeg bestilte to sengeborde d. 15/12. I dag skriver vi d. 1/1. Jeg har siden kun modtaget en bekræftelse på min ordre.
Jeg har kontaktet firmaet på mail og forsøgt at ringe flere gange uden held.
Jeg håber på snarest at få kontakt til firmaet, så jeg kan få en status på min ordre.

Resposta da Unoliving.com
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.