Een fantastische fotograaf met veel talent en oog voor detail. Ze legt niet alleen mooie beelden vast, maar weet ook echt een verhaal en sfeer te creëren. Professioneel, creatief en absoluut een aanra... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sinds 2016 laten wij jaarlijks de product foto's voor ons handschoenen merk Schwartz & von Halen schieten door Gerard, in Wassenaar. Foto's zien er uitstekend uit. Tijdens de shoot wordt er altijd mee... Ver mais
Je krijgt als eerste een bakje koffie wat natuurlijk altijd op prijs is. Daarnaast bespreek je uitgebreid (als dat moet) wat er gefotografeerd moet worden en op welke manier. Dit word dan ook uitsteke... Ver mais
Na 3 jaar zelf foto's te maken was het resultaat wat we hier kregen wel even iets anders. Kwaliteit was ontzettend hoog, service was vriendelijk, en voor elk 'probleem' was er een fantastische op... Ver mais
Detalhes da empresa
Sinds 2008 productfotografie voor startende webshops tot grote E-Commerce partijen. Hoge resolutie, kleurechte en vrijstaande productfoto's. Wij zijn ingericht om hoge volumes te fotograferen tegen een lage prijs per foto. We hanteren een transparante prijsstelling met aantrekkelijke staffelkorting!
Informações de contato
Keurmeesterstraat 15, 1187ZX, Amstelveen, Holanda
- +31 (0) 85-48 32 761
- marinus@uw-productfotograaf.nl
- uw-productfotograaf.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alvorens we konden starten zeer slechte…
Alvorens we konden starten zeer slechte start, en in onze ogen onprofessionele ervaring.
Wij kiezen er voor product foto's door een derde te laten maken om ons te ontzorgen, echter is deze partij niet in staat zijn eigen geschetste verwachting/ toezeggingen waar te maken en dat is spijtig.
Simpel weg opsturen van de producten met een duidelijke briefing blijkt niet mogelijk in tegenstelling tot ze zelf aangeven. Eisen aanwezigheid.
De kosten lijken eveneens niet overeen te komen met de beschrijving van de site daar ze perse naar een betaling per uur situatie willen in plaats van hun eigen aanbieding met betaling per foto.
Levertijd + 12 dagen kortom niet in 72 uur na aanlevering van de producten zoals wordt geschetst op de site.
Voor het verzoek van zeer eenvoudige gepositioneerde product foto's geen ontzorgende ervaring maar 1 die meer zorgen geeft!
gevolgd door dus twijfelachtige beloftes op de site spijtig.

Resposta da Uw-Productfotograaf
Shoot ging goed
Goed geholpen tijdens de shoot, ook heel bereikbaar via de mail!
Productfotograaf die boven verwachting levert
Via Google gevonden en in Wassenaar de fotografie laten plaatsvinden. Eindelijk iemand die met je meedenkt en met goede suggesties komt. Prachtig eindresultaat.
Leuke ervaring
Ik heb een leuke ochtend gehad met Gerard, veel gelachen en grapjes gemaakt tijdens de fotoshoot. Prachtig eindresultaat en snelle levering.
Prettige communicatie vooraf en tijdens…
Prettige communicatie vooraf en tijdens de shoot perfecte begeleiding
Er werd goed meegedacht met de…
Er werd goed meegedacht met de compositie van de producten en ik heb zelfs leuke tips & tricks geleerd over het fotograferen.
Toppers
Goede communicatie voor, tijdens en na de opdracht. Bereid om mee te denken en makkelijk in de omgang. Tevreden met het eindresultaat, thanks Gerard!
Zeer tevreden
Met Gerard hebben wij product foto’s laten maken van onze sieraden. Het eindresultaat is geweldig geworden en Gerard neemt de tijd en is overal behulpzaam mee. Wij komen zeker weer terug!
Een fotograaf die met u meedenkt!
We hebben een leuke dag gehad met Gerard, de samenwerking verliep soepel en erg prettig. U wilt een product fotograaf die met u meedenkt? dan bent u bij uw-productfotograaf aan het juiste adres!
Het was erg prettig werken met Gerard!
Snel de resultaten in huis
Snel de resultaten in huis. Gunstige prijsstelling.
Zeer snelle en professionele aanpak (1000+ producten in 4 weken)
Zeer snelle en professionele aanpak! Konden hierdoor binnen 4 weken meer dan 1000 producten fotograferen (op model, met 4-6 foto's per product) en zal in de toekomst zeker weer contact opnemen voor een vervolg.
Goed advies tijdens de shoot
Goed advies tijdens de shoot, flexibel en snelle levering.
Geweldig geholpen via de chat!
Super tevreden met het resultaat!
Uitstekend geholpen door Marinus. Het resultaat was geheel naar wens.
Een hele prettige ervaring
Een hele prettige ervaring! Flexibel! En mooie foto's!
Top!
Ik ben uitstekend geholpen door Gerard met het maken van productfoto's: goed advies, snelle en heldere communicatie en oplevering van wat we hadden besproken. Bedankt!
Super geholpen met foto's voor onze …
Super geholpen met foto's voor onze webshop!
Prima resultaat!