Vacansoleil Polska Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Korzystamy z rezerwacji za pośrednictwem Vacansoleil od wielu lat. Opisy i warunki kempingów są zawsze rzetelne, tak więc na wakacje jedziemy spokojni i pewni co zastaniemy na miejscu. Ważne jest że V... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Camping Isamar rewelacyjny. Dzieci bawiły się świetnie, dorośli również. Bardzo czysto, mega miła obsługa, piękne baseny, smaczne jedzenie. Domki bardzo czyste, piękne i super wyposażone. Animacje... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Od 15 lat korzystamy z usług firmy Vacansoleil i z przykrością przyjęliśmy wczorajszą informację o upadłości firmy. Mamy wiele wspaniałych wspomnień z pobytu na Waszych kempingach i trzymamy kciuki, a... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Samo założenie rezerwacji jest intuicyjne. Natomiast brakuje więcej szczegółów odnośnie tego co dokładnie jest w cenie a co nie oraz kosztów dodatkowych, które należy uiścić na miejscu. W szczególnośc... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens
  2. Serviço de hospedagem nas férias
  3. Locadora de caravanas

Escrito pela empresa

W Vacansoleil zajmujemy się wakacjami na kempingu od ponad 50 lat i wiemy, że ta forma wypoczynku nie ma sobie równych.Vacansoleil oferuje komfortowe zakwaterowania na najwyższej klasy kempingach w 22 krajach Europy. Vacansoleil Camping Holidays od wielu lat jest liderem na europejskim rynku turystyki kempingowej. Luksusowe, w pełni wyposażone domki i przestronne namioty typu bungalow. Raj dla dzieci - mnóstwo atrakcji jak baseny, zjeżdżalnie, place zabaw, boiska, programy animacyjne. Poza tym restauracje, bary, sklepy, siłownie i inne udogodnienia. W ofercie znajduje się kilka rodzajów zakwaterowań: domki kempingowe, namioty willowe, parcele pod własne zakwaterowanie oraz domki i namioty w wersji VIP czyli tzw. Glamping. Vacansoleil Sp. z o.o. działa w Polsce od 2002 roku. Od pierwszego dnia działalności przyświeca nam jeden cel: zapewnić naszym Klientom najlepsze rodzinne wakacje na kempingu.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nie pierwszy raz już jadę na wakacje z…

Nie pierwszy raz już jadę na wakacje z Vacansoleil i zawsze było wszystko zgodnie z rezerwacją i z opisem. Rekomenduje ten portal.

17 de maio de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Pani Olgo, dziękujemy pięknie za miłe słowa oraz zaufanie, którym nas Pani obdarzyła. Miłego pobytu we Francji!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Z małymi trudami....jednak udało się z…

Z małymi trudami....jednak udało się z rezerwacja w miejscu wcześniej upatrzonym. Próbując dokonać rezerwację wyrzucało nam błąd....wróciliśmy na drugi dzień j się udało.

16 de maio de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Panie Macieju, dziękujemy za, mimo trudności, pozytywną ocenę. Życzymy miłego pobytu na kempingu Lanterna!

Rezerwacja bez problemów

Proces rezerwacji przebiegł bez problemów. Wszystko proste i czytelne. Szybka informacja zwrotna przesłana na e-mail. W tej informacji w zasadzie wszystko, co potrzebne zostało opisane. Nie mam zastrzeżeń.

14 de maio de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Panie Grzegorzu, dziękujemy za poświęcenie czasu i wypisanie konkretnych argumentów. Takie słowa są dla pracowników Vacansoleil motywatorem do dalszego działania na rzecz satysfakcji klientów!

Szybko i sprawnie

Sprawnie, w prasy sposób. Dodatkową bardzo pomocna i uprzejma obsługa w infolinii.

12 de maio de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Panie Dariuszu, dziękujemy za miłe słowa. Pracownicy Vacansoleil od samego początku starają się dostarczyć Państwu pozytywnych wrażeń! Agnieszka

W miarę ok

Samo zrobienie rezerwacji nie sprawia większych problemów, jednak brakuje informacji w ostatnim kroku co tak naprawdę wybraliśmy zanim klikniemy „ Potwierdź ostatecznie rezerwację”. Niestety czasem wyskakuje błąd na stronie co powoduje, że wracamy do punktu wyjścia i niestety czasem wskakują inne daty niż początkowo wybraliśmy. Dlatego uważam, że w ostatnim kroku powinien być podglad całej rezerwacji- myślę, że obsługa z call centre by się ze mną zgodziła:)

2 de maio de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Pani Aleksandro, dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się uwagami. Przekażemy je do działu zajmującego się stroną, by usprawnić proces rezerwacji. Pozdrawiamy!

Bardzo dobra komunikacja

Bardzo dobra komunikacja, mimo że były problemy z potwierdzeniem rezerwacji ze strony campingu. Wszystko rozwiązane błyskawicznie i na plus dla mnie

27 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Pani Katarzyno, dziękujemy za kolejną pozytywną ocenę. Zapraszamy do ponownego skorzystania z usług Vacansoleil.

Świetna obsługa

Świetna obsługa wszystko wytłumaczyli na infolini

3 de maio de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Dziękujemy za pozytywną ocenę, Panie Paolo. Pracownicy Vacansoleil już na etapie rezerwacji starają się spełniać Państwa oczekiwania. Życzymy miłego pobytu na Sabbiadoro!

super

Świetna obsługa przez telefon

25 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Dziękujemy za pozytywną opinię, Panie Marcinie. Pozdrawiamy!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fajny i szybki proces wyszukiwania…

Fajny i szybki proces wyszukiwania terminu i rodzaju zakwaterowania (tu jedna mała uwaga tzn. rodzaje zakwaterowania namioty, parcele i domki mogłyby być widoczne na raz, bez przewijania każdgo z osobna

20 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Dziękujemy za opinię i uwagi, Panie Piotrze. Przekażemy je do działu zajmującego się stroną.

proces rezerwacji przebiegał…

proces rezerwacji przebiegał bezproblemowo. Wszystkie szczegóły i kroki były jasno opisane. Dobry kontakt z konsultantem

17 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Dziękujemy za pozytywną opinię, Pani Renato! Życzymy miłego pobytu na kempingu Strasko.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Maile z potwierdzeniem przyszły ze…

Maile z potwierdzeniem przyszły ze sporym opóźnieniem. Zdjęcia wnętrza domku tego samego typu różniły się w zależności od tego, z którego campingu (w okolicach tego samego miasta) były.
System wyboru dni rezerwacji działał dziwnie.
Gdyby nie to, byłoby 5 gwiazdek.

16 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Panie Krzysztofie, dziękujemy za opinię i konkretne argumenty. Jeśli chodzi o zdjęcia domków, faktycznie mogą one się różnić w zależności od kempingu. Niezmienne są, przyporządkowane do nazwy, ilości sypialni i łazienek.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jestem zadowolony z całego procesu…

Jestem zadowolony z całego procesu rezerwacyjnego. I poszukiwania miejsca i opis kempingu oraz okolic jest bardzo pomocny.
Problemem jest przy rezerwacji niezapamiętywanie preferencji i ciągła konieczność czuwania nad nimi. Czasami mylne są opisy ilości miejsc noclegowych. Ale nie wpływa to na ogólną dobrą ocenę 👏

12 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Dziękujemy za opinię popartą argumentami, Panie Stanisławie. Konkretne uwagi pozwalają nam skupić się na tym, co jest dla Państwa najważniejsze w procesie rezerwacji. By zachować preferencje ze strony głównej, na liście ofert można kliknąć w „Szczegóły” przy dowolnym zakwaterowaniu, nie zaś w „Zobacz kemping”. Prosimy o czas, by usprawnić ten etap. Tymczasem, życzymy miłego pobytu na San Francesco.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Rezerwacja się zawieszała

Rezerwacja się zawieszała
Musiałem kolejnego dnia do niej wracać i dopiero przeszla

15 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Panie Marcinie, dziękujemy za opinię. Strona może się zawieszać z różnych powodów, czasem jest to duże zainteresowanie klientów, czasem problemy dostawcy usług internetowych. Najważniejsze, że udało się zarezerwować pobyt. Miłego odpoczynku na hu Altomincio!

Wakacje tylko z nimi

Proste i intuicyjne. Vacansoleil super firma, obsluga bardzo mila i pomocna

15 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Pani Magdo, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa. Pozdrowienia od konsultantów Vacansoleil 😊

Oferty są przejrzyste

Oferty są przejrzyste, atrakcyjne, rezerwacja przebiega bezproblemowo

13 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Panie Szymonie, dziękujemy za pozytywną opinię i konkretne argumenty. Pozdrawiamy.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wpłaciłam dają kwotę i do tej pory…

Wpłaciłam dają kwotę i do tej pory status pokazuje niezapłacone.

11 de abril de 2023

Resposta da Vacansoleil Polska

Dziękujemy za opinię, Pani Mario. Dziś (14.04) została zaksięgowana na naszym rachunku kwota za rezerwację zrobioną 12.04. Dajemy do wyboru opcję Przelewy24, by wpłata była widoczna natychmiast a nie uzależniona od sesji wychodzących i przychodzących, jak w przypadku przelewu bankowego wybranego przez Panią. Z chwilą zaksięgowania płatności, potwierdzenie zostało przesłane na Pani adres email, a status jest ‘opłacone’. Rozumiemy, że wybrany rodzaj płatności dostaje 3 gwiazdki, ale mamy nadzieję, że my dostaniemy 5 po udanym pobycie na Terme Catez. Pozdrawiamy!
Agnieszka

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais