Prima vaccinatiepunt. Van te voren, online, afspraak gemaakt. Daarna ontvang je adviezen en kun je keuzes maken... Afspraak precies zoals gepland. Kort en krachtig. Prima Ik moest wel zoeken... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Je kunt snel een afspraak in de buurt maken en alles loopt netjes op tijd. Website is wat onduidelijk over rabies-prikken. Daar zijn 2 mogelijkheden voor prikken, alleen kan de goedkope (onderhuidse)... Ver mais
Ben niet op bezoek geweest..gelukkig heb ik de dag ervoor gebeld ..want achteraf bleek ik geen vaccinatie voor Namibië Botswana en Zimbabwe nodig te hebben anders was ik woensdag voor niets helemaal n... Ver mais
Vlotte afhandeling en leuk personeel. De locatie Uilenstede in Amstelveen is wel wat lastig te vinden. Pas op de deur van de huisartsenpraktijk zie dat vaccinatiepunt er ook zit.
Detalhes da empresa
Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.
Informações de contato
Maus Gatsonidesweg 10, 2031AG, Haarlem, Holanda
- 090088222462
- info@vaccinatiepunt.nl
- vaccinatiepunt.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Geen vaccinatie wel een factuur
Ik had een afspraak gemaakt voor een reisvaccinatie. Van te voren moest ik mijn inentingsboekje opsturen waarna ik de melding kreeg dat ik geen vaccinatie nodig had waardoor ik de afspraak weer annuleerde. De verbazing was groot dat ik wel een rekening kreeg van 22,50 voor een non-vaccinatieadvies.

Slechte afhandeling afspraken
Ik heb zelf de eerste afspraak ingepland voor een reisadvies. Deze afspraak werd vervolgens door de praktijk geannuleerd, waarna een nieuwe afspraak werd gemaakt.
Voorafgaand aan die nieuwe afspraak kreeg ik via mail het advies dat er voor mijn reis geen vaccinaties of andere maatregelen nodig waren. Op basis van dat advies heb ik de fysieke afspraak geannuleerd, omdat een bezoek niet meer noodzakelijk was.
Tot mijn verbazing ontving ik daarna een factuur van €22,50 voor een advies waarbij ik niet eens op locatie ben geweest. En vandaag ontvang ik ook nog een uitnodiging om mijn bezoek te beoordelen. Welk bezoek precies?
Bij deze dan mijn review: de communicatie was duidelijk, maar een factuur sturen voor een telefonisch advies dat leidt tot de conclusie dat er niets nodig is, voelt niet redelijk en had vooraf duidelijk gecommuniceerd moeten worden. Dat roept onnodige irritatie op.
P.S. Deze review is geplaatst naar aanleiding van de uitnodiging die ik per e-mail heb ontvangen. Voor deze review breng ik overigens géén €22,50 in rekening.

Resposta da Vaccinatiepunt
Ben er vaak geweest en altijd prima
Ben er vaak geweest en altijd prima. Goede info. Vriendelijk

Snel en kundig
Snel, goed en kundig geholpen.
Locatie Ulft. Beide inentingen pijnloos gezet en geen klachten van gehad.

Goede snelle afspraak online
Goede snelle afspraak online. Dengue vacinatie voor Mexico. Herhaal afspraak ook snel gemaakt.

Resposta da Vaccinatiepunt
Zeer tevreden. Locatie was goed te bereiken. Aardige medewerkster.
Zeer tevreden.

Resposta da Vaccinatiepunt
Ik kreeg geen telefonisch contact
Ik kreeg geen telefonisch contact, heb bijna een uur in de wacht gestaan. Ik wilde een vaccinatie FSME maar werd geannuleerd en moest er wel voor betalen??

Resposta da Vaccinatiepunt
Zeer slecht bedrijf en zeker niet aan te raden
Zeer slecht bedrijf. Heeft de organisatie van reis vaccinaties niet op orde. Voor een teken vaccinatie zijn drie op volgende prikken nodig. Voor de tweede ronde waren deze helemaal niet voorradig terwijl de afspraak al twee weken geleden gemaakt was. We moesten maar naar Amsterdam komen, want het bedrijf was helemaal niet genegen om een andere oplossing te bedenken voor de fout de ze zelf veroorzaakt hebben.

Onprofessionele organisatie
3x terug moeten gaan voor de vaccinatie. Pas bij de 3e keer (en veel verder van huis) was de vaccinatie op voorraad. De eerste keer werd de afspraak de dag zelf geannuleerd. Handig als je hiervoor een halve dag vakantie hebt genomen !!! Ook de tweede keer werd ik de dag zelf gebeld dat het vaccin niet aanwezig was, gelukkig had ik geen verlof meer genomen. Waarom je dan 3 weken op voorhand je vaccinatie moet plannen, is mij volledig onduidelijk. Hierna had ik de dokter (?) zelf aan de lijn die de vaccins gelukkig wel op voorraad had. Moest ik wel veel verder voor reizen... 3e keer wel goed keer.

Resposta da Vaccinatiepunt
Netjes geregeld met verzekering, maar helaas last minute afzegging.
Een paar uur voor de afspraak werden we gebeld dat de verpleegkundige ziek was en of we een nieuwe afspraak wilden maken. Maar we hadden er met 4 personen vrij voor genomen en zaten al 2.5 wk voor vertrek. Dat vond ik dus geen optie. Toen konden we wel naar Haarlem komen op ongeveer dezelfde tijd. Dat was wel een heel stuk langer rijden maar op zich wel de beste optie. Daar ter plekke alles keurig netjes uitgelegd en geregeld. Ook gelijk goed met de verzekering gereld.

Resposta da Vaccinatiepunt
Wederom zeer tevreden over de…
Wederom zeer tevreden over de medewerkers , uitleg , hygiëne.
Klein puntje van kritiek , informeer de klant als vaccinaties niet aanwezig/ op voorraad zijn.

Resposta da Vaccinatiepunt
Snel en heel goed geholpen
Snel en heel goed geholpen.
Nergens last van gehad

Vaccinatie afspraak
Het maken van een afspraak ging gemakkelijk en we hoefden niet zolang te wachten eer dat de afspraak ingepland kon worden. Wij waren goed op tijd maar moesten in de wachtkamer plaats nemen stond op een bordje op de bali. Daar werden we door niemand benaderd of op de hoogte gehouden maar hebben we 50 minuten moeten wachten eer dat we werden gehaald. De afspraak zelf verliep vlug en daarover niets negatiefs.
Onze afspraak was op de Berg en Dalseweg 63 te Nijmegen.

Resposta da Vaccinatiepunt
Zeer tevreden over het bezoek…
We zijn zeer tevreden over het bezoek dat we gebracht hebben, we kregen duidelijke uitleg.
Het invullen van de ljjst voor de inschrijving was wel wat lastiger, waarbij wij wat fouten hadden gemaakt maar uiteindelijk werden deze tijdens het bezoek gecorrigeerd.

Resposta da Vaccinatiepunt
Prikangst, toch een prettige ervaring
Ik heb zelf erg veel last van prikangst en heb de ervaring als prettig ervaren. Er werd van tevoren rekening mee gehouden en duidelijk gecommuniceerd wat mij erg gerust stelde, dit gaat lang niet altijd zo goed. Maar ik kom hier zeker terug als ik een vaccinatie nodig heb. (Locatie Tilburg)

Goede informatie en voorlichting
Goede informatie en voorlichting. Gemakkelijk om een afspraak te plannen. Injecties gezet door erg vriendelijke en kundige assistente.

Resposta da Vaccinatiepunt
Je moet het consult betalen als je…
Je moet het consult betalen als je het telefonisch regelt en nergens ben geweest opgelicht .

Resposta da Vaccinatiepunt
We hebben het via de telefoon gedaan…
We hebben het via de telefoon gedaan geen concult gehad maar wel door jullie in rekening gebracht wij zijn al jaren klant bij het Vaccinatie punt schande oplichting

Resposta da Vaccinatiepunt
Makkelijk je eigen punt kiezen
Makkelijk je eigen punt kiezen, in mijn geval dicht bij mijn werk. Je bent snel aan de beurt, uitleg gekregen. Kortom echt super!

Snel
Snel
Aan de beurt. Goede uitleg.
Vriendelijke personeel