Vaccinatiepunt Avaliações

1.826
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima vaccinatiepunt. Van te voren, online, afspraak gemaakt. Daarna ontvang je adviezen en kun je keuzes maken... Afspraak precies zoals gepland. Kort en krachtig. Prima Ik moest wel zoeken... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je kunt snel een afspraak in de buurt maken en alles loopt netjes op tijd. Website is wat onduidelijk over rabies-prikken. Daar zijn 2 mogelijkheden voor prikken, alleen kan de goedkope (onderhuidse)... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ben niet op bezoek geweest..gelukkig heb ik de dag ervoor gebeld ..want achteraf bleek ik geen vaccinatie voor Namibië Botswana en Zimbabwe nodig te hebben anders was ik woensdag voor niets helemaal n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte afhandeling en leuk personeel. De locatie Uilenstede in Amstelveen is wel wat lastig te vinden. Pas op de deur van de huisartsenpraktijk zie dat vaccinatiepunt er ook zit.

Detalhes da empresa

1. Clínica para viajantes internacionais

Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.826)

1.099 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prikadviezen

Digitaal was allemaal erg burocratisch, maar de service door de medewerker op de locatie was fantastisch. Zeer adequaat en vriendelijk.

Beste Ernst en Marjan,

Bedankt voor jullie review. Fijn om te horen dat jullie onze medewerker op locatie als vriendelijk en deskundig hebben ervaren.

Jammer om te lezen dat jullie het digitale proces als bureaucratisch hebben ervaren. We nemen jullie feedback mee en blijven werken aan het verbeteren van onze dienstverlening.

goed geholpen

Een prettige omgeving en ik werd zeer goed geholpen en mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord.

15 de julho de 2026

Beste Geertje,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je je op je gemak voelde, goed bent geholpen en dat al je vragen naar tevredenheid zijn beantwoord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat ik deskundig en vlot ben geholpen…

Omdat ik deskundig en vlot ben geholpen en aardig dame

7 de julho de 2026

Beste Julianus,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je deskundig en vlot bent geholpen en dat je onze collega als vriendelijk hebt ervaren.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Is vaak een beetje ingewikkeld sinds…

Is vaak een beetje ingewikkeld sinds het systeem werkt met advies op afstand geen echt consult, afspraak termijn lange wachttijd

Beste Petrus,

Dank je wel voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je het proces als ingewikkeld hebt ervaren en dat de wachttijd voor een afspraak als minder prettig is ervaren.

Wij werken met een combinatie van online voorbereiding en persoonlijk advies, zodat onze zorgverleners vooraf de benodigde informatie hebben om een passend advies te kunnen geven. We begrijpen echter dat deze werkwijze anders kan voelen dan een volledig fysiek consult vanaf het eerste contactmoment.

We nemen je feedback mee om onze processen en communicatie waar mogelijk verder te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klant vriendelijk en behulpzaam.

Zeer tevreden over mijn ervaring bij Vaccinatiepunt in Apeldoorn. We werden vriendelijk ontvangen en uitstekend geholpen door de medewerkers. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en stelden ons direct op ons gemak.

Na ons bezoek hadden we nog een vraag over malariatabletten voor onze reis naar Indonesië. Via e-mail kregen we snel een duidelijke en vriendelijke reactie, waardoor we met een gerust gevoel op reis kunnen.

Hartelijk dank aan het hele team voor de professionele, deskundige en persoonlijke service. Absoluut een aanrader!

Beste Benjamin,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je in Apeldoorn vriendelijk bent ontvangen en dat onze medewerkers de tijd hebben genomen om alles duidelijk uit te leggen.

Ook fijn om te lezen dat je na je bezoek snel en duidelijk antwoord hebt gekregen op je vraag over de malariatabletten. We vinden het belangrijk dat onze cliënten goed voorbereid op reis gaan.

Bedankt voor je mooie woorden en je aanbeveling. Dat waarderen we enorm!

Snel

Snel, op voorraad, en meedenkend voor vaccinatie Marokko

20 de julho de 2026

Beste Ragnar,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je snel geholpen bent, dat de vaccinaties op voorraad waren en dat je ons als meedenkend hebt ervaren voor je reis naar Marokko.

Prima geregeld

Prima geregeld, afspraak gemaakt op locatie naar keuze en op de dag zonder problemen door vriendelijk personeel geholpen.
alles goed en vlot gelopen

13 de julho de 2026

Beste Ingrid,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je eenvoudig een afspraak kon maken op een locatie naar keuze en dat je vriendelijk bent geholpen.

Fijn dat alles goed en vlot is verlopen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uiteindelijk prima geholpen!

Als je alleen voor gordelriem komt, is een afspraak maken verwarrend. Op de website wordt alleen rekening gehouden met reisvaccinaties. Onzin dat je zoveel onnodige vragen moet beantwoorden.
De administrate liep ook verwarrend, maar bij telefonisch contact sympathieke mensen en bij de vaccinatie ook! Dus uiteindelijk: prima mensen maar website en procedures mogen wel ge-update worden!

22 de junho de 2026

Beste Martje,

Dank je wel voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat je uiteindelijk goed bent geholpen en dat je het contact met onze medewerkers als prettig hebt ervaren. We geven dit compliment graag door aan onze collega’s.

We begrijpen je opmerking over het maken van een afspraak voor een gordelroosvaccinatie. Onze vragenlijst is breed ingericht om de benodigde medische informatie te verzamelen voor verschillende soorten vaccinaties en adviezen. We begrijpen echter dat dit verwarrend kan zijn wanneer je niet voor een reisvaccinatie komt.

Ook nemen we je feedback over de website en onze procedures serieus. We blijven werken aan het verbeteren en verduidelijken van onze processen, zodat het maken van een afspraak zo eenvoudig mogelijk verloopt.

Weinig empatische medewerkers

Prettig snel een afspraak maken via de website. Mijn dochter met lichte prikangst was geen match met diegene die de vaccinaties moest zetten, geen empathHet inplannen van een afspraak via de website verliep erg soepel en vlot. Helaas was de ervaring op de locatie in Nieuwegein minder prettig. Mijn dochter heeft lichte prikangst, maar de medewerker die de vaccinatie zette, toonde hier weinig begrip voor. De benadering was erg stug, afstandelijk en miste de nodige empathie om haar gerust te stellen. Dit resulteerde in een erg vervelende ervaring voor haar, wat extra jammer is omdat het vaccineren normaliter eigenlijk zonder problemen verloopt.

Beste Bart,

Dank je wel voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat het maken van de afspraak via onze website soepel en vlot is verlopen.

We vinden het vervelend om te lezen dat de ervaring op onze locatie in Nieuwegein minder prettig was, vooral omdat je dochter met lichte prikangst kwam. Juist bij vaccinaties vinden we het belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt en dat er aandacht is voor eventuele spanning of onzekerheid.

We nemen je feedback serieus en gebruiken deze om onze zorgverleners blijvend bewust te maken van het belang van een persoonlijke en geruststellende benadering, zeker bij kinderen of mensen met prikangst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichting

Ik heb deze instantie als onbetrouwbaar ervaren als het gaat om reisvaccinatieadvies. Mij werd geadviseerd om mij niet te laten vaccineren, terwijl ik bij de GGD juist het advies kreeg om wél twee vaccinaties te nemen. Daarnaast moest ik voor twee personen ook nog €44,50 betalen voor dit onjuiste advies.

Als je gezond op vakantie wilt gaan en betrouwbaar vaccinatieadvies wilt ontvangen, raad ik aan om een andere, deskundige instantie te kiezen

14 de julho de 2026

Beste Martijn,

Dank je wel voor je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren.

Ons vaccinatieadvies wordt opgesteld volgens de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Daarbij wordt gekeken naar de bestemming, de reisduur, de aard van de reis en eventuele persoonlijke omstandigheden. Hierdoor kan het voorkomen dat een advies afwijkt van dat van een andere instantie.

Het consult bestaat uit een persoonlijk medisch reisadvies. Ook wanneer er geen vaccinaties worden geadviseerd, zijn hier consultkosten aan verbonden. Deze tarieven staan vooraf vermeld op onze website.

Het spijt ons dat ons advies niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Mocht je je reisadvies alsnog met ons willen bespreken, dan kijken we graag samen met je naar de onderbouwing van het gegeven advies.

Plussen en minnen

Het voortraject was omslachtig en niet klantvriendelijk. De afspraak zelf en de behandeling was echter zeer goed, deskundig en vriendelijk!

Beste Hans,

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de afspraak zelf en de behandeling als deskundig en vriendelijk zijn ervaren.

Jammer dat je het voortraject als omslachtig en niet klantvriendelijk hebt ervaren. We nemen je feedback mee om het proces voorafgaand aan de afspraak waar mogelijk verder te verbeteren.

Prima ervaring bij Vaccinatiepunt.nl

Vriendelijke ontvangst, geen wachttijd, in een mum van tijd een prik, alle informatie vooraf klopte ook. Ik was bijna de afspraak vergeten; mocht dit zijn gebeurd dan zou degene die de prik zet mij gebeld hebben: vind ik goede klantservice. C.V.

Beste C Versteegh,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen, zonder wachttijd bent geholpen en dat alle informatie vooraf duidelijk was.

Ook fijn dat je onze service rondom de afspraak als prettig hebt ervaren. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima advies en snelle service en behandeling

Snel telefonisch antwoord op mijn vragen, reisadvies passend bij de reis die ik had doorgegeven, snelle afspraak en prima info en prikken voor de vaccinaties die we nodig hadden

Beste Manon,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je snel antwoord hebt gekregen op je vragen, een passend reisadvies hebt ontvangen en dat je afspraak en vaccinaties prettig zijn verlopen.

Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Prikkie

Goede lokatie, parkeerplaatsen genoeg, netjes op tijd en vriendelijk geholpen. Wat wil een mens nog meer.

29 de julho de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de locatie, de parkeergelegenheid en dat je netjes op tijd en vriendelijk bent geholpen.

Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je aanbeveling!

Minder goede ervaring

De eerste keer vaccineren in het dorp was prettig en verliep snel. De tweede keer zat alles volgeboekt en gingen we ‘s avonds naar een Vaccinatiepunt in het ziekenhuis. Er werd vantevoren niet duidelijk aangegeven dat ik € 7,50 per persoon via de pin moest betalen als avondtoeslag. Als ik dat had geweten had ik een afspraak in de middag gemaakt! Dus dit mag beter worden aangegeven als je de afspraak maakt!

De prikker was deze keer heel langzaam, weinig spraakzaam en reageerde niet op mijn dochter met extreme prikangst, dat was niet fijn. De prikker was totaal niet empathisch. Al met al duurde deze afspraak het langst ooit en was het duurste van allemaal en dat was niet nodig geweest.

Beste M. Smit,

Dank je wel voor je uitgebreide feedback. We vinden het jammer om te horen dat je tweede afspraak niet dezelfde positieve ervaring gaf als de eerste keer.

De avondtoeslag wordt vermeld in onze tarieven en is van toepassing op afspraken na 18:00 en in het weekend. We begrijpen echter dat het vervelend is wanneer deze kosten voor jou niet duidelijk genoeg waren op het moment van het maken van de afspraak. We nemen je feedback mee om onze communicatie hierover verder te verbeteren.

Daarnaast vinden we het vervelend om te horen dat je dochter met prikangst zich niet voldoende op haar gemak heeft gevoeld. Juist bij vaccinaties vinden we het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gerustgesteld voelt.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We gebruiken deze feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nota voor online boeken en tijdig afzeggen afspraak Ik kreeg een nota voor alleen het…

Ik kreeg een nota voor alleen het boeken van een afspraak, waarbij ik een paar standaard vragen moest invullen. Nadat ik de online boeking heb afgezegd, toch een nota ontvangen, omdat er zogezegd een arts nodig was geweest om advies te geven. Welk advies? Heb nergens om gevraagd; alleen online een afspraak maken om face to face advies te krijgen.

Beste Ellen,

Wat vervelend om te horen dat je de kosten als onverwacht en onterecht hebt ervaren.

Wij proberen zo duidelijk mogelijk te communiceren dat wij werken met vaccinatieadviezen die voorafgaand aan de afspraak worden opgesteld en naar je worden toegestuurd. Ons team besteedt hier tijd aan. Zodra je een afspraak inplant, gaan wij aan de slag met het opstellen van een persoonlijk vaccinatieadvies. Dit staat tevens in onze werkwijze uitgelegd.

Wanneer je na ontvangst van dit advies besluit de afspraak te annuleren, brengen wij consultkosten in rekening voor het reeds opgestelde advies. Deze kosten hebben betrekking op de werkzaamheden die al zijn verricht.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ging allemaal prima en geen gedoe.

20 de julho de 2026

Beste Duncan,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je een prettige ervaring hebt gehad.

Gezondheidsvaccinatie

Het invullen van het formulier, vaccinatieboekje en reisschema vooraf is handig, maar als je alleen voor een vaccinatie tegen gordelroos komt kan je niet aangeven dat je niet op reis gaat! Bovendien staat niet op de site dat je nog extra voor consult moet betalen!!

Beste Kees,

Dank je wel voor je feedback. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer je voor een gordelroosvaccinatie komt en de vragenlijst voornamelijk gericht lijkt op reisvaccinaties.

De vragenlijst wordt gebruikt om de benodigde medische informatie te verzamelen, zodat onze zorgverleners een passend en veilig vaccinatieadvies kunnen geven. Op de pagina over de gordelroosvaccinatie staat uitgelegd hoe je de vragenlijst invult en hoe je een afspraak maakt.

De consultkosten staan daarnaast uitgebreid toegelicht op onze tarievenpagina. Deze kosten hebben betrekking op het persoonlijke advies, de beoordeling van de medische gegevens en de zorg rondom de vaccinatie.

We nemen je feedback mee om onze informatievoorziening voor verschillende soorten vaccinaties nog duidelijker te maken.

Vakantieprik

Aan de hand van mijn verhaal, waar ik naar toe ga om te reizen, is mij heel goed geadviseerd welke prikken handig is om te nemen om die landen te bezoeken. En de afspraak kon ik heel snel maken binnen onze woonplaats. Dus ik ben dik tevreden.

Beste Radjin,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geadviseerd over de vaccinaties voor je reis en dat je snel een afspraak kon maken bij een locatie bij jou in de buurt.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ongeordend, onpersoonlijk en onprofessioneel.

Onze afspraak werd door vaccinatiepunt vis sms afgezegd, na telefonisch contact een nieuwe in kunnen plannen. Toch kwam er een 'no-show' factuur binnen. Ook bleek de nieuwe afspraak niet goed te zijn ingevoerd, er was niks bekend over mijn afspraak, alleen die van mijn partner.
Het consult zelf was erg onpersoonlijk, het leek wel alsof er een robot tegen over ons zat.
De vaccinatie zelf werd erg onprofessioneel gezet, we hebben hier dan ook beide achteraf veel last van gehad.
Mijn laatste puntje is de prijs, ik vond het belachelijk duur, en dan ook nog is geld rekenen voor 'consult'? Ik was het hier niet mee eens. Ik zal geen afspraak meer maken bij vaccinatiepunt.

Beste Maartje,

Dank je wel voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je na het verzetten van een afspraak een no-showfactuur ontvangt of dat een afspraak niet goed in ons systeem staat. We begrijpen dat dit erg vervelend is en voor verwarring zorgt.

Daarnaast vinden we het spijtig om te horen dat het consult en de vaccinatie niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Dat is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Onze consultkosten hebben betrekking op het persoonlijke reisadvies, het beoordelen van de medische gegevens, het toedienen van de vaccinatie en de administratieve werkzaamheden. De tarieven staan vooraf vermeld op onze website.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We nemen je feedback mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.