Valk Store Avaliações 292

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het zijn hele fijne matrassen! Bezorging via PostNL super. Heel goed verpakt. Zeker aan te raden!👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een heerlijk dekbed besteld en zijn er ontzettend blij mee. De website is gebruiksvriendelijk, de bezorging verliep snel en soepel, en voor we het wisten lag het dekbed al op ons bed. Echt h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een slechte ervaring waarbij vrienden de gekregen cadeaubonnen eerst niet en later na veel gedoe wel konden inleveren voor een diner bij van der Valk, is het door van der Valk keurig opgelost. Door... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Heb 2 extra grote kussens (60x90) besteld en daarbij natuurlijk ook kussenslopen. Echter bij de normale maat kussenslopen (60x70) gaan die per 2. Na ontvangst van de grotere kussenslopen blijkt da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Loja de Camas
  3. Armazém

Bij Valk Store kunt u de kwaliteitsproducten kopen die u in de Van der Valk hotels ziet

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

292 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Onduidelijke informatie.

Echter bij de normale maat kussenslopen (60x70) gaan die per 2.
Na ontvangst van de grotere kussenslopen blijkt dat deze per stuk gaan. Nu moet ik er 2 bij bestellen en daarvoor verzendkosten betalen ☹️

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review.

Uw bericht zorgt bij ons voor enige verwarring. In ons assortiment verkopen wij geen kussens in de maat 60×90. Wij verkopen wel kussenslopen in de maat 60×70, die inderdaad per twee worden geleverd.

Mogelijk is er sprake van een misverstand. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kijken wij graag met u mee en helpen wij u verder.

U kunt ons bereiken via support@valkstore.nl

Wij horen graag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veel snellere levering van verwacht

Veel snellere levering van verwacht, netjes verpakt. En de kwaliteit van het product (een hoofdkussen) is natuurlijk fantastisch! 😍

Goedemorgen,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering sneller was dan verwacht en dat u tevreden bent over het hoofdkussen.

Veel plezier met uw aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima kussens en ze slapen heerlijk.

Prima kussens en ze slapen heerlijk. Ook was de bestelling snel in huis en de actie 1+1 is helemaal zeer aantrekkelijk.

26 de fevereiro de 2026

Goedemiddag heer Konijn,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

Geweldig dat de kussens heerlijk slapen en dat de bestelling snel bij u in huis was. Ook leuk om te lezen dat u enthousiast bent over de 1+1 actie, daar doen we het voor!

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en veel plezier gewenst met uw kussens.

Alles klopt!

Alles klopt :bestelling, bezorging, product precies zoals bedoeld!

Goedemiddag mevrouw Laan,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Geweldig dat zowel de bestelling, de bezorging als het product helemaal aan uw verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor!

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en veel plezier met uw aankoop gewenst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne hoofd kussens alleen jammer…

Super fijne hoofd kussens alleen jammer dat het moeilijk is om brede slopen te kopen in
Nederland

Goedemorgen mevrouw de Joode Leijenaar,

Bedankt voor uw bericht en uw fijne feedback over onze hoofdkussens wat leuk om te horen dat u er zo tevreden over bent!

Op dit moment is dit kussen inderdaad uitsluitend verkrijgbaar in de maat 60x70 en hebben wij geen andere afmetingen in ons assortiment. We begrijpen dat het jammer is dat het lastig kan zijn om bredere slopen te vinden.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en nemen dit zeker mee in onze overwegingen voor de toekomst.

Top klantenservice & kwaliteit

Na een verkeerde levering van de topper is het helemaal netjes afgehandeld.

Top klanten service and fantastische kwaliteit.

17 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Goedemiddag Hidde,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn te vernemen dat de bestelling in goede orde is bezorgd!

Wij hopen dat u veel plezier en hotelcomfort zal beleven!

Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag.

Super netjes geregeld.

Super netjes geregeld.
Keurig op tijd en perfecte bezorging.
Bestelling is precies wat ik verwachten.
De matrassen zijn super.
Nog extra toch kussens besteld nu heb ik mijn eigen van der Valk bed

5 de fevereiro de 2026

Goedemorgen Sanne-Merlijn,

Hartelijk dank voor jullie bericht.

Wat een mooi compliment! Wij wensen u veel slaapplezier en hotelcomfort toe en hopen u ook weer snel te mogen verwelkomen in een van onze hotels of in onze webshop.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog overige vragen hebben, dan vernemen wij dat graag.

Wij helpen u graag verder.

Met een gastvrije groet,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet voor herhaling!

Bestelling (van der Valk hotelkwaliteit!!)wordt doorgezet naar Cinderella, dus daar koop je. Na 14 dagen maar eens contact opgenomen met Valkstore waar mijn bestelling bleef. Retour ook ook gedoe (kleur leek helemaal niet). Nooit weer!

30 de outubro de 2025

Geachte heer Meijer,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat uw bestelling en het daaropvolgende contact niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij vinden het vervelend dat de levering langer op zich liet wachten en dat het retourproces niet soepel is verlopen, evenals dat de kleur van het product niet aansloot bij uw verwachting.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u uw ervaring nog persoonlijk met ons willen bespreken, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing. U kunt ons ten alle tijden bereiken via support@valkstore.nl

Valk Store

Super kwaliteit

Het is de zoveelste keer dat ik daar bestel wil niks anders ik weet wat je ervoor krijgt .

30 de dezembro de 2025

Resposta da Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review!

Lekker slapen

Inmiddels de toppers in gebruik genomen. Mooie stevige toppers, liggen goed en fijn dat ze ook om te keren zijn. We hopen er vele nachten van te kunnen genieten.

6 de janeiro de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn dat u de toppers in goede orde in ontvangst heeft kunnen nemen!

Wij hopen dat u veel plezier en hotelcomfort zult beleven en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Valk Store

Kwaliteit

Heerlijk geslapen in het Van der Valk hotel. Deze ervaring wil je thuis natuurlijk evenaren.
Dat kan met deze producten. Dagelijks een eigen geniet moment!

28 de novembro de 2025

Resposta da Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Werd keurig op tijd geleverd

Werd keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden over het kussen en s’morgens geen hoofdpijn meer. Gineke.

28 de setembro de 2025

Resposta da Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat het kussen zo goed bevalt.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.