Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Contact verloopt soepel en snel, geld wordt ook snel gestort. Echter het bod wat je in eerste instantie krijgt wijkt wel veel af van wat er uiteindelijk na controle wordt geboden. Bij 2 telefoons bijn... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Via BEN in contact gekomen met Valyuu, heb op 3-12-2024 een z.g.a.n Samsung A 41 compleet opgestuurd altijd in bookcover gezeten zou er €40,92 voor ontvangen! Krijg op 6-12-2024 een mailtje dat deze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een verademing om zaken te doen met Valyuu! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven die onduidelijk en onbereikbaar zijn. Gisteren 4 telefoons/tablets verzonden en binnen 24 uur is alles al rond. Hel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service. Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven. Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in conta... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de soluções em e-commerce
  2. Comércio online

Prioont is a Circular Economy marketplace dedicated to extending the lifespan of electronic products to reduce electronic waste. We make it easy and rewarding for everyone to sell, buy and donate all used electronic products. In just a few simple steps, you will unlock the financial, environmental, and social benefits of your products, enjoying a seamless and fair experience.

Informações de contato

531 avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Heel vlot verlopen

Heel vlot verlopen. Zaterdag mijn gsm opgestuurd en woensdag stond het aangegeven bedrag op mijn rekening. Geen discussie, geen onduidelijkheid.
Heel fijne ervaring.

26 de junho de 2024

Hi Len,

Fijn om te horen dat we je goed hebben geholpen met jouw verkoop! Dankjewel voor de positieve review. Hopelijk tot de volgende keer :)

Valyuu

Bevestigen ontvangst
Betaling volgens aanbod
Geld binnen 24 uur ontvangen
Goed geregeld
Duidelijke instructies

27 de junho de 2024

Resposta da Prioont

Dankjewel voor je positieve review, we zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen met je verkoop!

Hopelijk tot de volgende keer :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne service en snelle reactie

Fijne service en snelle reactie, kon de status van het product niet meer aanpassen maar via de mail een goed ander bod gekregen.

Nu nog wachten op de betaling maar ik pas mijn review aan als dat is gebeurt.

Ik zou het zeker nog een keer overwegen om hier mijn oude toestel te verkopen.

25 de junho de 2024

Hi JB,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug. :)

Geweldige site

Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service.
Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven.
Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in contact gesteld met klantendienst. Deze was zeer behulpzaam, en duidelijk uit op een gelukkige klant: ik kreeg (kleine) korting op een andere gsm of kon kiezen voor terugbetaling.

25 de junho de 2024

Hi,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Dat horen we natuurlijk graag. :)

Goed om te horen dat we het naar wens hebben kunnen oplossen voor je. We zien je graag nog eens terug.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In eerste instantie was ik wat huiverig om mijn toestel te versturen. Het pakket werd op een afhaalpunt geleverd, waardoor ik ook wat angstig werd dat het niet goed zou gaan. Vrijdag op de post gedaan. Maandag kreeg ik bericht dat het pakket ontvangen was en dinsdagochtend stond het afgesproken bedrag op mijn rekening. Nette afhandeling. Ga zo door!

18 de junho de 2024

Hi Kimberley,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Jouw opgestuurde toestel is bij onze PostNL business locatie afgeleverd. Ik kan begrijpen dat dit even spannend is om te zien. Gelukkig heb je onze service als positief ervaren. Dat horen we graag. :)

Hopelijk tot de volgende keer!

Fijne hulp dankzij Ashley

Ik werd ontzettend snel, eerlijk en zorgvuldig geholpen door Ashley, Customer Support Specialist. Ashley, nogmaals hartelijk dank als je dit leest!

17 de junho de 2024

Hi Dieu-Donné,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service! We zien je graag nog eens terug bij Valyuu! :)

Eerlijk

Eerlijk, snel en no nonsense... goede ervaring en kan Valyuu aan iedereen aanraden!

12 de junho de 2024

Resposta da Prioont

Dankjewel voor je positieve review Berry, dat is heel waardevol voor ons! Hopelijk zien we je weer eens terug :)

Goede ervaring met Valyuu

Goede ervaring met Valyuu gehad bij de verkoop van mijn telefoon.

10 de junho de 2024

Hi Marja,

Bedankt voor je vijf sterren review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! :)

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ik heb mijn perfect uitziende telefoon recent naar hen opgestuurd. Vandaag kreeg ik bericht dat ze deze niet voor het afgesproken bedrag konden verkopen omdat er 'hevige krassen' op zouden zitten. Dit, terwijl hij altijd in een 'book-cover' hoes heeft gezeten. Voor het verpakken en verzenden van de telefoon heb ik deze notabene nog extra gecontroleerd.

4 de junho de 2024

Hi mevrouw Geertsema,

Vervelend om te lezen dat onze service niet toereikend is geweest. We doen altijd ons best om iedereen tevreden te houden. Dat lukt vaak goed maar niet altijd. We hebben het toestel kosteloos geretourneerd en hopen dat het toestel toch nog een tweede leven zal krijgen. 🍃

direct geholpen

direct geholpen , ook al kon ik er niet aandoen . is een aanrader mensen

3 de junho de 2024

Hi Rani,

Fijn dat we je naar wens hebben kunnen helpen. Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Tot de volgende keer! :)

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. Ook persoonlijk contact (via mail) was heel plezierig. Geld op afgesproken dag op de rekening.

3 de junho de 2024

Hi Natasja,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service. We zien je graag nog eens terug! :)

Duidelijke informatie en werkwijze

Duidelijke informatie en werkwijze. Mooi dat je kunt kiezen voor eerst doorverkoop door Valyuu of direct (iets minder) geld ontvangen. Het geld stond inderdaad binnen 48 uur op de rekening.

17 de maio de 2024

Hi Leonie,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug! :)

Zeer tevreden!

Ik heb mijn telefoon verkocht via Valyuu en ben hier zeer tevreden over. Alle instructies waren duidelijk, het proces en de uitbetaling verliepen soepel en snel. Valyuu is betrouwbaar en ik zou Valyuu aanraden!

29 de maio de 2024

Hi Nadine,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Wat goed dat jij jouw oude telefoon via Valyuu hebt verkocht en dat je het gehele proces als positief hebt ervaren. We zien je graag nog eens terug! :)

Betaling niet optijd voldaan

Betaling niet optijd voldaan. Ik wacht langer dan 14 dagen op een betaling van dit bedrijf wegens verkoop toestel. Er is geen geld binnen gekomen. Het oogt mij nu zeer onbetrouwbaar en zal er zelf niets meer mee doen en ook niet meer mee handelen!

28 de maio de 2024

Hi Thijs,

We balen er erg van om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. De betaling is op de 14e dag, zoals afgesproken, naar je overgemaakt. De betaling zou je dus inmiddels ontvangen moeten hebben. Zo niet, dan willen we het graag voor je oplossen, want we willen niets liever dan dat jij blij bent met jouw Valyuu deal! Onze klantenservice helpt je graag verder via hello@valyuu.com. Hopelijk komen we er samen uit! Hoe dan ook, bedankt voor jouw feedback - dat is heel waardevol voor ons!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook niet gekregen wat ze boden

Kreeg het hoogste bod van 4 recycle bedrijven bij valyu voor een iPhone 12 mini 64gb van €150.
Na hem te hebben opgestuurd kreeg ik al snel bericht dat er een barst in de camera zou zitten en ze er nog maar €30 voor wilden geven.
Had eerste instantie de neiging ja doe maar te drukken om er vanaf te zijn maar dacht dit klopt niet dus terug laten sturen. Zat absoluut geen barst op de camera en er gelukkig nog €180 op marktplaats voor gekregen wat hij nog zeker waard was.

18 de maio de 2024

Hi,

We balen er erg van om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Graag zouden we het voor je oplossen, want we willen niets liever dan dat jij blij bent met jouw Valyuu deal! Onze klantenservice helpt je graag verder via hello@valyuu.com. Hopelijk komen we er samen uit! Hoe dan ook, bedankt voor jouw feedback - dat is heel waardevol voor ons!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kan niet anders dan positief zijn

Ik had 2 jaar geleden gebruik gemaakt van Valyuu voor het verkopen van mijn "oude telefoon". Die ervaring was zo positief dat ik begin mei ook mijn Samsung Galaxy Z Fold 2 heb aangeboden. En mijn ervaring was weer net als 2 jaar geleden, héél erg positief. Afwikkeling zeer snel en correct. Geld stond echt binnen 3 dagen nadat ik de telefoon had ingestuurd op mijn rekening. Ik kan niet anders dan positief zijn

14 de maio de 2024

Hi Jan,

Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service van Valyuu. Goed om te horen dat je je oude telefoon een tweede leven hebt gegeven. Tot de volgende keer! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke uitleg op de site

Duidelijke uitleg op de site, adresetiket werd toegezonden, afhandeling supersnel.

23 de maio de 2024

Hi Leonarda,

Bedankt voor je vijf sterren review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van Valyuu. Hopelijk zien we je nog eens terug! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn oude MacBook PrGeweldige service, beste prijs voor de verkoop van ongewenste apple-producteno M1…

Ik heb mijn oude MacBook Pro M1 verkocht op Valyuu. Het hele proces was zeer goed geregeld en binnen 14 dagen na het opsturen van mijn product kreeg ik het beloofde bedrag. Dit was de tweede keer dat ik een oud apple product heb verkocht.

27 de maio de 2024

Hi Jon,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Wat goed om te horen dat je jouw oude MacBook een tweede leven hebt gegeven door jouw product via Valyuu te verkopen. We zien je graag nog eens terug! :)

Ashley van Valyuu

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.