Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Contact verloopt soepel en snel, geld wordt ook snel gestort. Echter het bod wat je in eerste instantie krijgt wijkt wel veel af van wat er uiteindelijk na controle wordt geboden. Bij 2 telefoons bijn... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Via BEN in contact gekomen met Valyuu, heb op 3-12-2024 een z.g.a.n Samsung A 41 compleet opgestuurd altijd in bookcover gezeten zou er €40,92 voor ontvangen! Krijg op 6-12-2024 een mailtje dat deze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een verademing om zaken te doen met Valyuu! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven die onduidelijk en onbereikbaar zijn. Gisteren 4 telefoons/tablets verzonden en binnen 24 uur is alles al rond. Hel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer origineel en betrouwbaar business model. Goede service. Eerste aankoop, gsm aangekomen na 2 dagen exact zoals beschreven. Tweede aankoop, spijtig genoeg net na iemand anders besteld en in conta... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de soluções em e-commerce
  2. Comércio online

Prioont is a Circular Economy marketplace dedicated to extending the lifespan of electronic products to reduce electronic waste. We make it easy and rewarding for everyone to sell, buy and donate all used electronic products. In just a few simple steps, you will unlock the financial, environmental, and social benefits of your products, enjoying a seamless and fair experience.

Informações de contato

531 avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Snel en correct afgehandeld

Snel en correct afgehandeld. Een aanrader als je een 'oude' GSM wil verkopen. Geen fuzz, eenvoudig, correcte prijs

23 de maio de 2024

Hi,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het gehele proces. We zien je graag nog eens terug! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle reactie en beoordeling process…

Snelle reactie en beoordeling process en snelle uitbetaling.

22 de maio de 2024

Hi,

Bedankt voor je vijf sterren review. Goed om te horen dat je het gehele proces als positief hebt ervaren. Tot de volgende keer! :)

snel, realistisch en vriendelijk

Reageren snel, bieden realistisch en communiceren vriendelijk en helder

30 de abril de 2024

Hi,

Ontzettend bedankt voor de vijf sterren review. Goed om te horen dat je tevreden bent met de service van Valyuu. We zien je graag nog eens terug. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toch wel mn centjes ondanks PostNL!

Ik had mijn oude toestel aan hun verkocht en opgestuurd. Bij PostNL was mijn pakket 'zoek' geraakt. Valyuu heeft mij goed en snel kunnen helpen dmv een onderzoek te starten bij PostNL. Toen PostNL het als verloren had beschouwd kon ik aangifte doen voor hun verzekering. Meteen alles doorgestuurd toen ik het kreeg. Er gingen wat weken voorbij (in t totaal plaatje vanaf t moment van aflevering aan t PostNL punt tot mn geld er was) maar het ging zo snel het kon! Vrijwel meteen reactie op mn mails! Het vooraf afgesproken bedrag voor het toestel was een paar dagen na mijn bericht van mn aangifte al op mijn rekening gestort!
Echt heel fijn!

Hi,

Superfijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen, ondanks wat problemen in het proces. Dankjewel voor de review, dat is heel waardevol voor ons.

Hopelijk tot de volgende keer!

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, snel bericht en oplossend gedacht. Helaas de was de telefoon wel minder waard dan wat ik dacht maar dat was mijn eigen inschatting.

17 de maio de 2024

Hi Ferris,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van Valyuu. We zien je graag nog eens terug. :)

Samsung flip 4 verkocht

Ik had mijn Samsung flip 4 eerst aangeboden bij Used products. Hun vergoeding viel tegen. Valyuu bood ongezien 130 euro meer. Eerlijk is eerlijk, ik was best huiverig in het begin. Je stuurt iets kostbaars op en weet niet of het goed gaat. Toch besloten om hen te vertrouwen en kosteloos mijn pakketje verstuurd. Binnen 12 uur kreeg ik bevestiging dat zij mijn pakket hadden ontvangen. En binnen nog eens 12 uur stond het vooraf afgesproken geld op mijn rekening. Ze doen echt wat ze beloven. Mijn vertrouwen dubbel en dwars verdiend. Ik weet waar ik de volgende keer mijn producten ga aanbieden!!!

Hi Sandra,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review.

Wat goed om te horen dat je er toch voor gekozen hebt om het toestel naar ons op te sturen. Fijn om te horen dat je het gehele proces als positief hebt ervaren. We zien je graag nog eens terug! :)

Prima service

Een smartphone te koop.Dacht zelf dat deze z.g.a.n. was, maar de technische dienst was van mening toch wat gebruiksporen en dus niet de volle vergoeding.Correctshalve gaven ze aan of ik akkoord ging met een lagere vergoeding.Ik wilde echter proberen of ik de telefoon elders kon verkopen en vroeg daarom deze terug te sturen.Zowel verzenden als terugontvangen ging kosteloos en erg snel.Ik ervaar deze webshop als snel,accuraat en uiterst klantvriendelijk! Een aanrader.!

15 de maio de 2024

Hi,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het gehele proces van Valyuu. We zien je graag nog eens terug! :)

Snel

Snel, duidelijk en helder.

14 de maio de 2024

Hi,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van Valyuu. Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review.

Aanrader

Zeer aantrekkelijke verkoopprijs, en op de afgesproken datum mijn geld gekregen.
Goede service!

14 de maio de 2024

Hi Vivian,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Goed om te horen dat je tevreden bent met het gehele proces. Hopelijk zien we je nog eens terug! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

İk heb een gsm via cargo…

İk heb een gsm via cargo gestuurd.blijkbaar was doos leeg geleverd.ik moest sommige documenten bezorgen en mijn geld van mijn gsm volledig betaald.is heel professionele Web site iedereen kan vertrouwen

20 de março de 2024

Hi Yunus,

Bedankt voor je vijf sterren review. Fijn om te horen dat we het naar wens hebben kunnen oplossen voor je en super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Tot de volgende keer! :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leuke website maar ik heb een telefoon…

Leuke website maar ik heb een telefoon vorige week dinsdag verstuurd maar nog steeds niet mijn geld gekregen.

12 de maio de 2024

Hi Nader,

Bedankt voor het achterlaten van een review.

Wegens feestdagen zat er wat vertraging in ons proces en is er intern wat miscommunicatie ontstaan. Het spijt ons enorm, gelukkig zijn we daar nu van op de hoogte en gaan we ervoor zorgen dat dit niet meer kan gebeuren. Ondertussen zou je de betaling ontvangen moeten hebben. Zo niet, neem dan zeker even contact met ons op via onze chat of per e-mail (hello@valyuu.com). Ik controleer het dan graag voor je.

Mocht je de betaling in de tussentijd wel ontvangen hebben dan is dat super! Ik wens je veel plezier met de uitbetaling en hopelijk zien we je nog eens terug! :)

Valyuu rules !

Valyuu rules! Snelle service, gratis verzending, betaling zoals het hoort. Awesome! Aanrader voor wie een smartphone tegen een goede prijs wil verkopen zonder veel gedoe! 5 stars all around ✨️ 💛

8 de maio de 2024

Hi,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We zien je graag nog eens terug. :)

Erg goede klantenservice!

Erg goede klantenservice!
Snel contact via de e-mail.
Door lichte krasjes op het scherm van mijn Samsung S23 plus kreeg ik net wat minder geboden.
Hier was ik wel tevreden mee en ben akkoord gegaan!
- ik lees trouwens vooral positieve reviews - !

Hi Jos,

Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service van Valyuu. Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Tot de volgende keer! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2e keer dat ik gebruik maak van de…

2e keer dat ik gebruik maak van de diensten van valyuu. Dit bedrijf geeft gewoon het meeste voor je telefoon/horloge en houden zich aan de afspraak geen gedoe achteraf. Echt top!
Mijn complimenten 🤗

Hi Tanja,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het gehele proces. We zien je graag nog eens terug! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kende Valyuu niet, maar zeer betrouwbaar.

Ik kende Valyuu niet, via internet op de site terecht gekomen om mijn oude telefoon te verkopen. Blijft toch een beetje schimmige omgeving, maar ik moet zeggen, dit is een zeer betrouwbare en correcte site. omdat het de 1ste keer was, eerst een hele oude telefoon, in zeer goede staat verkocht, een S20. Kreeg een aantrekkelijke prijs aangeboden en dacht ik probeer het. Uiteindelijk door toch een klein mankement een lager bedrag ervoor ontvangen, maar voor mij acceptabel. bedrag stond ook binnen een dag op mijn rekening zoals beloofd. Als mijn nieuwe I-Phone er is verkoop ik mijn S22 ook nog.

3 de maio de 2024

Ha Marco,

Dankjewel voor je mooie review en heel fijn om te horen dat we jouw oude toestel goed voor je hebben kunnen verkopen! We kijken uit naar je volgende verkoop :)

Aanrader!

Alles verliep zoals afgesproken, geen kleine lettertjes, komen beloftes exact na. Zeer goede communicatie en vlotte afhandeling

15 de abril de 2024

Resposta da Prioont

Dankjewel voor je positieve review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service :) We hopen je nog eens terug te zien!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed initiatief tegen verspilling.

Duidelijke uitleg over het verkoopproces en duidelijke afspraken. Houden zich aan de gemaakte afspraken. Snelle afhandeling. Bovendien draagt het doel van deze verkoopmethode enorm bij om verspilling tegen te gaan. Mooi initiatief!

24 de abril de 2024

Hi Gina,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van Valyuu.

We zien je graag nog eens terug! :)

Correcte service

Zeer duidelijke beschrijving van het proces. Je weet precies wat je te wachten staat. Correcte betaling binnen de afgesproken termijn. Het is heel fijn om een steentje bij te dragen aan het milieu en tegelijkertijd nog wat centjes te recupereren van je oude telefoon.
Zeker een aanrader!

8 de abril de 2024

Hi Yves,

Wat super goed dat jij je oude telefoon een tweede leven hebt gegeven om het toestel via Valyuu te verkopen. Lekker bezig! Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. We zien je graag nog eens terug! :)

Top service !

Heel duidelijke en super vriendelijke communicatie. Snelle en correcte afhandeling en betaling.
Top service!

29 de abril de 2024

Hi Zeno,

Ontzettend bedankt voor je vijf sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het gehele proces van Valyuu. Hopelijk zien je we nog eens terug. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

goed en snel service alles goed…

goed en snel service alles goed uitgelegd

24 de abril de 2024

Hi Muse,

Ontzettend bedankt voor jouw vijf sterren review. Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service van Valyuu.

We zien je graag nog eens terug! :)

Ashley van Valyuu

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.