Van Gelder Mode... Nieuwe naam zelfde oplichters. Niet goed gekeken. Niet geleverd, dus geld kwijt. Heb aangifte gedaan. Ook vanwege zelf verzonnen positieve reviews op hun site.
Vangaldermode
Veja o que dizem as avaliações
Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst voor een jurk voor mijn vakantie. Tot op heden nog niets ontvangen terwijl er een mail komt dat de bestelling onderweg is. Normaliter is de post hier t... Ver mais
Van Gelder Mode..
Dacht een betrouwbaar Nederlands…
Dacht een betrouwbaar Nederlands bedrijf . Voor de eerste keer kleding via internet besteld .. geen ontvangstbewijs of ordernummer . Vandaag “ vest” binnen blijkt een soort van bedrukte synthetische blouse te zijn . Dit is pure oplichting … maar het bedrijf heet van Gelder fashion en niet van Galder !!!
Niet intrappen!
Zo stom, niet goed gekeken. Kwaliteit echt mega slecht, komt totaal niet overeen met de foto’s. Dropshipping op en top! Retourneren super duur dus geen optie. Gelinkt aan Linde Boetiek (check fb pagina) Niet bestellen dus!
Let op!!
Let op!!! Nieuwe site hebben ze van Gerwen mode!!
Pas op niet bestellen!!!!!!!
Dropshipping!! Oplichting.
Mensen, bestel hier niet!! Ik verwijt het mijzelf dat ik niet goed heb gekeken. Dit is dropshipping. Als het artikel niet naar tevredenheid is kun je het terugsturen, maar word je wel geconfronteerd met hoge verzendkosten. En reageren doen ze amper!!
Dit bedrijf richt zich puur en alleen op eenmalig bestellende klanten. Klanttevredenheid wordt niet nagestreefd.
Wat een ontzettende oplichters
Wat een ontzettende oplichters. Bestelling gedaan, en heel stom niet eerst gecheckt! Superdom. Maar nu dus wel geld kwijt en geen jurk! Leermomentje om eerst hier te kijken voortaan!
Op mijn afschrift stond overigens:
72JO2OB 7140796356495683 SP VAN GALDER MODE Svelt-Amsterdam xui-85310291en ook Svelt-Amsterdam via Stripe Technology Europe Ltd.
Kunnen we daar niets mee?
Als ik een halve ster kon geven
Als ik een halve ster kon geven, dan deed ik dat. Dit ziet er betrouwbaar uit, vooral door het verhaal van een familie bedrijf. En ze lokken je met dat ze gaan stoppen. Niet waar. En ze zitten niet in Haarlem. Het is gewoon Shein troep. Hoog plastic gehalte. Niet doen!!
Fake bedrijf
Fake bedrijf.
NIETS BIJ BESTELLEN, JE WORDT BELAZERD!!!!
Pure afzetterij! Trap er niet in!
Ik had een mooi kleedje besteld, dacht ik...
De maten kloppen niet, véél te groot. Wil het terugsturen, blijkt dat je het naar China moet terug sturen. OF om de kosten te drukken, krijg je 20% van je aankoop terug betaald. Dit stond niet in hun retourbeleid.
De kwaliteit is afschuwelijk. Dit is pure afzetterij. Trap er niet in mensen!
Retour terugsturen naar China
Retour terugsturen naar China, dit is oplichterij vermits niet vermeld in het retourbeleid ("logistiek centrum buiten Nederland" volstaat wettelijk niet!)
Oplichterij!
Slechte kwaliteit kleding en verzending…
Slechte kwaliteit kleding en verzending duurt lang. Terugsturen kan niet want is in de SALE. Kortom pure oplichting en dus niks bestellen.
NIET bestellen
NIET bestellen!
Kleding komt uit China. je kan retour sturen, MAAR naar China! Kosten vanuit België is 28€!
Had al besteld en dan pas de review gelezen. Stom, stom
Niet bestellen
Jurk na 3 weken binnen uit CHINA! Ziet er niet uit als op het plaatje en ik mag m dan op eigen kosten terugsturen naar CHINA.
Oplichting Van Galder HAARLEM! Dit is misleiding. Op de website mag je contact opnemen als je het wilt terugsturen maar je ziet niet waar je het naar toe moet opsturen.
Beste mensen, wat voel ik mij opgelicht.
Wat voel ik mij opgelicht!! Mijn dochter die mij altijd op het hart drukt de reviews van een onbekend bedrijf te bekijken.
Niet gedaan...en niet te geloven wat een troep je binnenkrijgt uit China.
Plastic zooi!! van ongekend slechte kwaliteit dat stinkt naar goedkope shit.
Hoop dat deze review gelezen zal worden om te voorkomen dat deze Chinezen nooit enig paar "schoen" of "kledingstuk" zullen verkopen.
OPLICHTING trap er niet in.
Trap er niet in!
Trap er niet in! Dit is zeker geen kledingwinkel in Haarlem. Gelokt door een aantrekkelijke en echt lijkende reclame op Instagram heb ik een bestelling geplaatst. Zag helaas pas daarna de negatieve commentaren. Binnen een uur na mijn bestelling heb ik een email gestuurd om koop te ontbinden. Kreeg paar dagen later bericht dat het niet mogelijk was de bestelling te annuleren, omdat deze al verwerkt was. Wacht een week later nog steeds op levering, pakketje zou zich momenteel in Nancheng, China bevinden. Oplichterij!
Update: inmiddels is de website niet meer bereikbaar, vogels zijn gevlogen. En alweer een nieuwe nep website in de lucht met reclame op Instagram, Stijlvol Utrecht. Zelfde verhaal, trap er niet in!
Oplichters spullen komen uit china…
Oplichters spullen komen uit china terwijl ze zeggen dat het uitverkoop is van de winkel in Haarlem. En als je dan de bestelling terug wilt sturen hoor je nooit meer iets… radar is ingeschakeld en gaat er achteraan.
Waardeloos
Waardeloos, website is heel geloofwaardig, maar het is gewoon van alie express.
Levertijd is lang, terugsturen kan niet.
Gewoon niet kopen!
Niet bestellen bij deze winkel
Geen goede informatie. Schijn van Nederlands bedrijf maar haalt gewoon kleding uit Aziatische landen via de klant blijkbaar. Ik wilde retour doen maar wordt moeilijk gemaakt; moet eerst foto’s opsturen, en dan zelf retour vergoeden .De kleur was niet correct: kaki bleek paars. En dat niet uit de winkel in Nederland ( als die er al is) maar dus rechtstreeks uit buitenland . Dit was nu juist niet de bedoeling. Nooit weer bestellen bij deze web winkel. Jammer dat dit allemaal ook maar mag.Laat ze deze info ook duidelijk op de site zetten dat je bestelling uit Azië komt en dat retour daar ook weer naar toe moet op eigen kosten.
Ik heb voor een keer de gok gewaagd omdat ik dacht dat het een Nederlands bedrijf was met betrouwbare service etc.. Niet voor herhaling vatbaar.
Oplichting - kunt net zo goed bij Ali-express bestellen
Ik kan de andere reviews onderschrijven.
Lange wachttijd voor het pakket ontvangen wordt.
Ik bestel een beige jurk en krijg een paarse. Die ik zelf ook op Ali express had kunnen kopen voor minder geld.
Moest een maat groter bestellen nou volgens mij had een maat kleiner ook prima gepast.
Contact krijg je vervolgens niet met deze mensen. In ieder geval niet binnen de beloofde 24 uur. Trap er a.u.b. niet in.
Neppproduct uit China ontvangen
Slippers besteld die op de foto heel leuk uitzagen.
De echte slippers zijn totaal anders dan degene die ik besteld had: niet van leer, lelijke gesp en ze stinken ook nog eens.
Dit bedrijf pretendeert opheffingsuitverkoop te hebben terwijl de slippers uit China bleken te komen.
Ik probeer nu contact te krijgen maar dat is nog niet zo eenvoudig.
Geen telefoonnummer te zien.
Ik wil mijn geld terug.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.