Veja o que dizem as avaliações
Ik heb 2 broeken besteld waarvan er 1 zonder reden geannuleerd wordt. Bedrag inmiddels wel terug betaald gekregen, echter alleen van de broek. Op de site van van Klasse kan ik deze broek gewoon weer... Ver mais
Fijne broeken en snel in huis. Alleen de lichtblauwe had wel eens gestreken mogen worden, jemig een en al kreukels
Detalhes da empresa
✅️ - Wij zijn het mode adres voor jong en oud. Zowel in kleine als in grote maten. ✅️ - maat 36/38 t/m 54/56
Informações de contato
Normalmente responde dentro de 24 horas
Het is een geweldige winkel
Het is een geweldige winkel
Ik slaag er altijd
En wekelijks nieuwe kleding en keuze
Gewoon top
Ik heb er gewerkt en vond het geweldig
Ik heb er gewerkt en vond het geweldig. Ook de klanten zijn zo gezellig maar ook de eigenaar en collega. Mijn moeder komt er nog geregeld op haar scootmobiel.
Top zaak
Betaalbaar !
Goede verkoopsters , verkoper !
Wisselende ruime keuzes aan kleding, omruilgarantie! Fijne zaak !
Voor jong en oud !
Altijd behulpzaam niets is teveel erg…
Altijd behulpzaam niets is teveel erg vriendelijk.
Ik had een broek besteld
Ik had een broek besteld, daar zaten vlekken in, keurig een nieuwe broek ontvangen met snelle levering. Top service 👍
snelle levering
Snel geleverd
Snel geleverd, 2 mooie broeken die heerlijk zitten en een leuke blouson die ook perfect past. Ik had een XL blouson besteld, maar kreeg een L blouson, met een briefje erbij dat er bewust een maatje kleiner was gestuurd omdat deze blouson erg groot vallen. Ik zag dat er ook geprobeerd was te bellen, maar die oproep had ik gemist.
Dit vind ik echt persoonlijk mee denken, dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee! Ik ben er erg blij mee,gelukkig heb ik jullie via een advertentie op Facebook leren kennen.
Service uitstekend
Top winkel
Het bedrijf belde me op,dat ze in de fysieke winkel het product niet hadden,maar nog naar de groothandel gingen. Hij vroeg of de bestelling die ik had gedaan ook goed was. Anders had ik nog andere kleuren kunnen bestellen. Top top top bedrijf.
Goede producten, goede prijs kwaliteit verhouding
Goede producten, de vorige keer was ik van maatlabel in eerder gekochte cherry berry broek op de markt uitgegaan, maar die viel bin Klasse Mode veel te klein uit. Bij keuze nou goed gekeken naar maattabel bij producten. Terugzenden kan, maar op eigen kosten. Het bezorgen : daar gaan wel een aantal dagen overheen, het staat wel op hun site aangegeven dat ze hun best doen het binnen 3 werkdagen te verzenden. Dus dat duurt relatief lang.
Snelle levering, leuke prijs, en snel gereageerd op mijn opmerking op het bestelformulier.
Snelle levering zeer tevreden
heel leuke capri broeken
heel leuke capri broeken , licht en super strechy . zitten heerlijk .de ideale zomerbroek . met zakjes .
Jas gekocht online past perfect goed advies gekregen van de verkoper top
Online jas besteld goed advies gekregen van de verkoper na telefonisch contact goede service mooie winkel
Bestelde artikel snel geleverd
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.