Banner for Van Mossel Hyundai

Van Mossel Hyundai Avaliações

1.464
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is de tweede keer bij de jaarlijkse controle dat het rapport van de verrichte werkzaamheden niet aan mij zijn meegedeeld. Bijvoorbeeld: bandenoverzicht en de kwaliteit van de beide accu's. Zou ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In Heereveen denken ze mee met de klant en zijn zeer prettig in de omgang. Wij kregen koffie en de hond water en brokjes!!! Nu heeft onze Friese Stabij een hoog knuffelgehalte, maar toch. Ondanks d... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Revendedora de carros usados

Sobre Van Mossel Hyundai

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Hyundai:
Van Mossel is officieel Hyundai-dealer en heeft vestigingen in Emmen, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contato

Promotion box for Van Mossel Hyundai

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.464)

214 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aankoop Hyundai plugin hybride occasion.

Wij hebben een Hyundai Tucson occasion gekocht. Wij werden heel plezierig en vriendelijk geholpen door Detlef Mooi. Goede uitleg gekregen over de auto. Na onze aankoop werden een week of 2 later gebeld door Detlef of het goed ging met de auto, en of er nog vragen waren. En dat wij altijd welkom zijn in Heerenveen als er nog vragen zijn. Kortom, een aanrader!

13 de novembro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de aankoop van de Hyundai Tucson en de prettige hulp. We zijn blij te horen dat de uitleg over de auto goed was en dat jullie de persoonlijke follow-up waardeerden. Bedankt voor de aanbeveling!

Vlot geholpen altijd.

Vlot geholpen altijd.

8 de dezembro de 2025

Beste heer van der Veen,

Fijn te lezen dat u weer vlot geholpen bent bij onze vestiging in Heerenveen. Bedankt voor uw feedback.

Prima

Klantvriendelijk, gastvrij

8 de dezembro de 2025

Geachte mevrouw van den Brink,
Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat u zo prettig geholpen bent.
Graag tot de volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrokkenheid en snelheid van…

Betrokkenheid en snelheid van afhandelen.

Geachte heer van Zon,
Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat alles zo snel voor u afgehandeld is.
Graag tot ziens bij ons in de vestiging.

Vriendelijk en professioneel personeel

Vriendelijk en professioneel personeel. Goeie service en Hyundai maakt top auto's

Resposta da Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat onze service en auto's zo goed bevallen! We waarderen uw vriendelijke woorden over ons professionele personeel enorm. Dank u wel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service gericht personeel dat adequaat…

Service gericht personeel dat adequaat inspeelt op de wensen van de klant.

Beste Meine van Dam,

Wat fijn dat onze servicegerichtheid en adequate reactie op uw wensen zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Vlotte bediening

Vlotte bediening . Afspraken nakome
n.koffie verkrijgbaar . Ben zeer tevreden .

Geachte heer/mevr. Kamman,

Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat alles goed verlopen is, we zien u graag weer bij ons in de vestiging.

Goede monteurs

Monteur rijdt met je mee om probleem te herkennen.

Beste Nico Kinderman,

Fijn dat de monteur met u meereed om het probleem te herkennen. We zijn blij met uw positieve ervaring en danken u voor de feedback.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geduld is een schone zaak…

Telefonische bereikbaarheid is ronduit slecht. Op mails werd niet gereageerd. Regelmatig personeelswisselingen en -bezuinigingen.
Sommige klachten/ gebreken aan mijn auto werden pas na 2 jaar opgelost.

6 de dezembro de 2025

Geachte heer Muntinga,

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met onze bereikbaarheid en de afhandeling van uw klachten. We nemen uw feedback serieus en zullen onze processen evalueren om verbeteringen door te voeren. Onze serviceadviseur heeft hier met over gesproken. Dank u voor uw tijd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima service en vriendelijk personeel

Prima service en vriendelijk personeel. Laat jaarlijks de grote beurten doen, met mobiliteitsgarantie. Dat heeft zo z'n voordelen. Onlangs bij een lekke band keurig opgehaald door een monteur van de garage . Vlot opgelost. Top!

23 de novembro de 2025

Beste Gert van Westen,

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het vriendelijke personeel. We zijn blij dat de mobiliteitsgarantie goed van pas is gekomen bij de lekke band. Bedankt voor uw positieve feedback!

Zeer vriendelijk ontvangen

Zeer vriendelijk ontvangen en een goede leenauto meegekregen.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat u zo vriendelijk bent ontvangen en een goede leenauto meekreeg. Hartelijk dank voor uw feedback, we waarderen het enorm!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste apk keuring uitgevoerd aan mijn…

Eerste apk keuring uitgevoerd aan mijn ioniq5.
Online afspraak gemaakt en dit ging erg goed en er kon snel een afspraak worden ingepland!
Uitvoering apk snel klaar met vriendelijk personeel en lekkere koffie.
Prijs apk keuring voordelig.

27 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Fijn om te horen dat de online afspraak makkelijk ging en snel kon worden ingepland. We zijn blij dat de keuring vlot verliep, met vriendelijk personeel en lekkere koffie, tegen een voordelige prijs. Bedankt voor de positieve feedback!

Vestigiingsdirecteur

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Netjes en correct en van te voren…

Netjes en correct en van te voren duidelijk wat de kosten zijn.

28 de novembro de 2025

Geachte heer Schoenmakers,
Dank voor uw 4 sterren review.
Van Mossel Emmen gaat altijd voor de 5e ster. Wat hadden we voor u extra kunnen doen?

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De werkzaamheden zijn volgens afspraak…

De werkzaamheden zijn volgens afspraak en planning uitgevoerd. De communicatie over de uitvoering is helder.

28 de novembro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Fijn om te horen dat de werkzaamheden volgens afspraak en planning zijn uitgevoerd. We zijn blij dat de communicatie helder was. Bedankt voor de positieve feedback!

Met vriendelijk groet,