Na een nare week met Ayvens lease zijn we heel fijn geholpen door Frank geholpen. Gewoon door eerlijk en transparant koop en lease naast elkaar te leggen. Uiteindelijk voor koop gekozen. Mede door de... Ver mais

15 juni jl. onze nieuwe Niro EV Plus Advanced opgehaald. Goede inruilprijs gekregen voor onze vorige Niro EV. Deal snel gesloten. Prettig zaken doen met Frank van der Sande. Vriendelijke kundige med... Ver mais
We hebben vandaag, 28-03-2025, een gebruikte Kia Niro gekocht bij Van Mossel in Zwolle. Uitstekend geholpen door Frank van de Sande. Snel, goede en heldere offerte ontvangen. Prijs prima. Service heel... Ver mais
Op 18 mei zijn wij op een hele fijne manier ontvangen bij Kia van Mossel Zwolle, voor een proefrit met een Kia Niro van 2020 bij terug komst een fijn onderhoud gehad met Lucas de Vries over de inruil... Ver mais
Oude Meppelerweg 2b, 8024 AB, Zwolle, Nederland, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Ontving een meer dan uitstekende service van Kevin van der Sligte bij het oplossen van mijn problemen met mijn nieuwe EV3

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Verkoop tot aflevering was prima, daarna assistentie gevraagd bij het aanvragen van de Kia laadpas het geen na een klein misverstand na volle tevredenheid is opgelost. Van Mossel Zwolle, dank jullie wel voor de goede service. Gr Joop Kremer

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Werd snel en vriendelijk geholpen en de deur uitgegaan met een nieuwe auto! Top service

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Aanvankelijk werd ons namens van Mossel een (standaard) Prosecco aangeboden bij de aankoop van onze nieuwe auto. Een beetje vreemd bij een autobedrijf, gezien je niet mag drinken en rijden... Frank had iets leukers: een zak verse appels uit de regio, en een taartje.

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Vriendelijk en ervaren personeel. Fijne ontvangst en hele goede service

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Zonder problemen auto mee gekregen

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
ruim van te voren afgesproken op vast tijdstip.
Er kwam iets tussen (terugroepactie) waardoor deze veranderde in een "open" tijd en ik dus langer moest wachten.
Verder uitstekende services

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Korte persoonlijke lijnen qua communicatie, duidelijke uitleg.

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Goeie service geen wachttijden en adequaat handelen.

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Nette en vlotte afhandeling van montage trekhaak en zeer betaalbaar

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Vriendelijke verkoper en komt afspraken na

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Goede service,klant vriendelijk,heldere prijzen en een schone auto. Medewerker geeft aan wat de volgende keer bij een beurt nodig is.

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Prima service en klantvriendelijk verkopers.

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Ik weet vriendelijk te woord gestaan en het probleem werd verholpen

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Ik heb inmiddels twee auto’s bij Van Mossel Kia Zwolle gekocht in de laatste 6 maanden. Ze zijn super klant gericht en komen alle afspraken na. Dank Kevin voor je hulp bij het aanschaffen van mijn 2 elektrische autos!

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
De APK aangemeld en bijzonder vriendelijk ontvangen
en ook even koffie ontvangen

Resposta da Van Mossel Kia - Zwolle
Ontzettend goede service en zeer vriendelijk personeel!!