Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Vorige week kocht ik een Nissan Qashqai bij Van Mossel Nissan Tiel. Sam van Weelden is prettig in de omgang en het hele proces van proefrit, taxatie inruil en onderhandeling tot de uiteindelijke aflev... Ver mais
APK keuring na 3 dagen en aantal malen bellen pas klaar. Ook moest een slot gemaakt worden waarvan 6 weken tevoren al overgesproken was. Onderdelen werden pas de 2e dag 's middags besteld. Bij ophale... Ver mais
We werden netjes gebeld tijdens de onderhoudsbeurt dat er extra werkzaamheden moesten gebeuren. In een toelichting waarbij ook de prijs en akkoord werd gevraagd werkte dit zeer prettig. Ook het wassen... Ver mais
Detalhes da empresa
- Concessionária Nissan
- Oficina de Automóveis
- Concessionária
- Mecânica de Carros
- Concessionária de veículos motorizados
- Revendedora de carros usados
Sobre Van Mossel Nissan
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
Holanda
- vanmossel.nl/nissan

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prima service
Prima service, personeel is altijd vriendelijk en erg klantgericht!

Eerlijk betrouwbaar en constructief
Eerlijk betrouwbaar en constructief
in omgang en in handeling.

Resposta da Van Mossel Nissan
Ik kwam even langs zonder afspraak om…
Ik kwam even langs zonder afspraak om een kleine diagnose te doen en werd meteen geholpen

Resposta da Van Mossel Nissan
elke vraag over de diverse toeters en…
elke vraag over de diverse toeters en bellen op de lokatie direct uitgelegd

Vriendelijke personeel
Vriendelijke personeel
Onderhoudsbeurt en apk zoals afgesproken uitgevoerd

Resposta da Van Mossel Nissan
Normaal geef ik zeker 5 sterren.
Normaal geef ik zeker 5 sterren.
Ik kwam voor een kleine beurt en een apk.
Ik had doorgegeven dat de linkervoorruitsproeier niet werkte, helaas werkt deze nog steeds niet na de beurt.
Verder niets dan lof, vriendelijkheid en goede afspraken.
ik heb nooit klachten woord goed…
ik heb nooit klachten woord goed geholpen ga zo door

SERVICEPUNT
Vriendelijk, direct en uiterst correct geholpen. Zoals altijd bij deze garage die ik liever SERVICEPUNT noem.

Tevreden klant
- Vooraf meegedeelde vaste prijs voor onderhoudswerkzaamheden.
- Vooraf overleg m.b.t. eventueel meerwerk.
- Op locatie kunnen wachten op werkzaamheden.
- Goed werk.
- Mogelijkheid tot maken afspraak via website.

Resposta da Van Mossel Nissan
Alles naar tevredenheid geregeld dikke…
Alles naar tevredenheid geregeld dikke plus.

Uiterst vriendelijke service
Uiterst vriendelijke service. Altijd snel geholpen en bekwaam werk wat ze verrichten.
Service.bij onderhoudsbeurt
Het aanbieden van het thuis brengen en ophalen nadat je je auto voor onderhoud hebt aangeboden. En dat zonder extra kosten. Ga zo door zou ik zeggen. Wordt zeer gewaardeerd

Resposta da Van Mossel Nissan
Vriendelijk geholpen volgens afspraak…
Vriendelijk geholpen volgens afspraak en op tijd

uitstekend
doen hun uiterste best om te bekijken om door uiterste drukte de klant met een storing te helpen tussen alle overige werkzaamheden door en ook nog voor normale tarieven top !!