Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deze van zikst mode is een oplichter. PAS OP MENSEN ALSJEBLIEFT BESTEL NOOIT EN NOOIT BIJ DEZE WINKEL. PRODUCTEN KOMEN UIT CHINA. RETOURNEREN IS EEN GROOT PROBLEEM.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook 1 paar besteld, wel een mailtje terug gehad dat de schoenen eraan komen wat natuurlijk niet klopt.. DE17202208000000020234 is VALID Resultaat verbeteren Account Number check di... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beter helemaal geen sterren geven. Adidas schoenen besteld. 22dagen geleden. Al na 1 week mail contact gehad waar ze bleven. Kreeg toen antwoord terug dat ze onderweg waren. Nog steeds niet gekome... Ver mais

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

84 avaliações

Vanzijlmode.com zijn oplichters.

Ik heb helaas ook niet verder gekeken dan de positieve reviews die op de site stonden. Ook ik ben opgelicht, nooit de schoenen gekregen die op de afbeelding stonden, wel twee paar Chinese schoenen die door kunnen als pantoffels, maar zeker niet als sneakers. Dus mensen: Gewoon helemaal niks bestellen bij Vanzijlmode.com. Ik ga eens kijken wat ik kan doen om tegen te gaan dat hun advertentie via facebook telkens opduikt.

17 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is fake nep oplichters

Het is fake. Oplichters. Ik had 2 paar adidas bestelt. Ik heb ze wel ontvangen maar zooo nep. In turkijke kosten ze 5 eu per paar. Ik heb 50 p.p. betaald ook dom van mij. Hier kosten ze over de 100. De foto's waren real.

17 de julho de 2024

Heel andere schoenen

Het duurde lang. Totaal andere schoenen als op de foto. Geen eens een Nike logo. Echte drop ship oplichters. En geen geld terug. Dus nooit iets kopen.

En dan een mail met verontschuldiging en 10% korting. Het zijn gewoon oplichters

16 de julho de 2024

Oplichters vanzijlmode.

Oplichters.
Hebben de order gekregen.
En ben zwaar teleurgesteld.
Totaal niet wat we besteld hadden.
Adidas Campus.
Nu schoenen gekregen die bij alibaba voor erg weinig geld te verkrijgen zijn.
Dit zijn pure oplichters. Helaas voortijdig niet gekeken naar de reviews. Oplichters dat zijn het.

15 de julho de 2024

Oplichters

Ik zou ze niet eens 1 ster willen geven. Ik had wit/zilver new balance sneakers besteld. Na 1,5 niks te hebben gehoord behalve een bevestigingsmail, kwam gister de DHL aan de deur met schoenen.. Helaas lijken de schoenen totaaaaal niet op wat ik besteld heb. In plaats daarvan heb ik grijs/bruine neppe ‘nike’ schoenen met zelfs een labeltje op de schoen waarop staat: The Fake.

Helaas kan ik bij deze review geen foto plaatsen

13 de julho de 2024

OMG...ik ben bang

OMG...ik ben bang, dat ik voor de 1ste keer ben opgelicht!! Zo dom dat ik hier ingetrapt ben. En zo jammer dat ik nu pas al deze reviews lees!!

Snap niet zo goed waarom mensen zo gemeen willen zijn.

7 de julho de 2024

Verkeerde schoenen ontvangen

2 juli 2 paar Adidas campus besteld. Leek allemaal ok. Ik hoorde een hele tijd niks en zag dat de site ofline was. Gisteren opeens bericht dat pakket vandaag geleverd werd. Dat was inderdaad het geval alleen klopte de inhoud niet....Wel 2 paar schoenen maar van het merk Top he ipv Adidas. En kleur en maten kloppen niet.Meteen gemaild dat ik deze schoenen niet besteld heb en mijn geld terug wil. Ben benieuwd...

13 de julho de 2024

Afwachten

Ik zag vanmiddag al deze reviews en dacht ja ook mijn dochter is opgelicht
Zei heeft 1-7-24 adidas campus besteld van aanbieding van €50
Ze heeft politie gebeld die doen niks ze moet naar het juridisch loket
Is even afwachten ze krijgt nu net krijgt ze een mail van post.nl dat de bezorger zaterdag met pakketjes voor de deur staat ze heeft niks anders besteld dan deze asidas campus dus we zijn benieuwd

12 de julho de 2024

Oplichters

Bestelling niet gekregen en ik heb 3 mails gestuurd. Ik kreeg 2x een mail terug maar dat ging over de verzenduur terwijl ik vragen had over de schoenen.

En nu net is de site uit de lucht.. dan weet je genoeg. 1ste keer opgelicht. Heel snue dat zo'n mensen over de ruggen van andere mensen geld verdienen.
De site vanzijlmode.com staat ook bij de politie ertussen als mafide handelspartijen.

12 de julho de 2024

Oplichting!!

Oplichting!!! Niks ontvangen, en website offline na bestelling. Ik heb aangifte gedaan. Ik adviseer meer gedupeerden om dit te doen zodat de politie er wat mee kan.

7 de julho de 2024

OPLICHTERS

Ook ik heb hier iets besteld voor mij en een vriendin 3 paar schoenen besteld en helaas niks binnen. Dit zal ook niet gebeuren. Achteraf was het ook echt te mooi om waard te zijn maar dit is natuurlijk vervelend. Ik heb vandaag aangifte gedaan.

3 de julho de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.