Deze van zikst mode is een oplichter. PAS OP MENSEN ALSJEBLIEFT BESTEL NOOIT EN NOOIT BIJ DEZE WINKEL. PRODUCTEN KOMEN UIT CHINA. RETOURNEREN IS EEN GROOT PROBLEEM.
Veja o que dizem as avaliações
Ook 1 paar besteld, wel een mailtje terug gehad dat de schoenen eraan komen wat natuurlijk niet klopt.. DE17202208000000020234 is VALID Resultaat verbeteren Account Number check di... Ver mais
Ik heb helaas ook niet verder gekeken dan de positieve reviews die op de site stonden. Ook ik ben opgelicht, nooit de schoenen gekregen die op de afbeelding stonden, wel twee paar Chinese schoenen die... Ver mais
Beter helemaal geen sterren geven. Adidas schoenen besteld. 22dagen geleden. Al na 1 week mail contact gehad waar ze bleven. Kreeg toen antwoord terug dat ze onderweg waren. Nog steeds niet gekome... Ver mais
Oplichters
2 paar nike airmax besteld..extra 15% korting vanaf 2 paar...maar is nep..natuurlijk niks ontvangen
Ook betaald en niks gekregen
Ook betaald en niks gekregen.
Aangifte gedaan!
Oplichters!
Ook ik heb 2 paar New Balance schoenen besteld. Vond het al merkwaardig zo’n laag bedrag. Link in mijn mail naar de website werkt ook niet meer. Vreselijk dat mensen dit doen..
Helaas ook opgelicht voor 50 euro
Helaas ook opgelicht voor 50 euro. Had besteld en kreeg netjes een mail van bevestiging maar nooit meer binnen gekomen. Nu bestaat de site ook niet meer. Geen idee of ik het geld ooit nog terug ga zien😔
Helaas
Helaas, ook blind gestaard op schoenen voor een te mooie prijs.
Aangifte gedaan.
Is de tussenpartij niet aan te schrijven? Airwallex Nederland staat namelijk op de afschrift
ik heb new balance 530 silver besteld…
ik heb new balance 530 silver besteld en er gebeurt niks ook geen track and trace na 3 dagen wachten.
Oplichting
Ook wij 2 paar sneakers Adidas campus besteld, niets binnengekomen. Weer een les geleerd….altijd eerst checken!! Geld dus kwijt. Wij gaan aangifte doen, want dit moet stoppen!
Oplichters!
Besteld, nu site uit de lucht en niks van schoenen gezien. Zie rest van de reviews voor toelichting…
Vals bedrijf is niet echt scam
Ik kocht Adidas schoenen en heb tot op heden niets ontvangen. Ik lees hieronder dat het scam betreft. De orderbevestiging is het enige dat ik heb ontvangen. Als je je bestelling volgt is de website uit de lucht. Ook ik ben erin getrapt. Hoe doe je aangifte.
Oplichters
Oplichters! Ook ik Adidas campus besteld, achteraf was de prijs te mooi om waar te zijn, maar site,betaling en orderbevestiging zag er echt uit. Totdat mijn man ook de site zocht en eigenlijk niets gericht kon vinden. Op dat moment ging er bij mij ( te laat) een lampje branden. Ik heb maandag online aangifte gedaan bij de politie. Dit moet stoppen!
Ik ben er ook ingetuind
Ik ben er ook ingetuind, bleek te mooi om waar te zijn. Waar kan ik deze oplichting melden?
Oplichters
Oplichters, ook ik 2 nike air sneakers besteld maar 2 uur later bestond de site niet meer en op mail word niet gereageerd.
Oplichters
Oplichters. Ook ik trapte in een sponsoring link met campus adidas schoenen voor 49 euro. Heb er een aantal besteld en weg was de website... Geld kwijt. Hoe pak je dit aan?
Ook 1 paar besteld
DE17202208000000020234 is VALID Resultaat verbeteren
Account Number check digit is correct
IBAN Check digit is correct
ADDRESS Chilehaus a fischertwiete 2
CITY München
ZIP 80333
COUNTRY Germany (DE)
Het geld is nu in München misschien kan de politie hier iets mee?
Ja hoor ik ben er in getrapt
Ja hoor ik ben er in getrapt Adidas campus voor 50 euro laat niemand liggen iemand enig idee hoe k me geld terug krijg?
Oplichters
Niet eens 1 ster waard maar ik moet 1 aanklikken.
Op 4 juli een bestelling gedaan. New Balance voor 49.95. Het leek ook al te mooi om waar te zijn en ik dacht ook al dat de maten niet klopten maar ik las de reviews en die waren allemaal top! Hoe kan dit?
Dit wamerd via Facebook geadverteerd. Vandaag nog geen reactie gehad, dus ik ging op de website kijken. Is de site uit de lucht! Nergens wordt op gereageerd. (2x mail gestuurd) hoe doen we aangifte?
Oplichters !!
Oplichters !!
Ook ik ben erin getrapt !
2 paar sneakers besteld … komen natuurlijk nooit..
mensen doe alsjeblieft allemaal aangifte !!
Nooit geleverd!! Oplichters.
Besteld maar niet geleverd. Zelfde verhaal als de rest.
Ik heb aangifte gedaan, hopelijk volgen er meer zodat ze er iets mee kunnen doen.
Dit online bedrijf bestaat niet meer
Dit online bedrijf bestaat niet meer. Ik ben mijn geld kwijt. Ik had beter moeten kijken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.