Vastgoed De Vos Avaliações 144

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb 1 maand geleden 2 appartementen gaan bezoeken op de grote markt in zelzate, de makelaar ging mij meer informatie bezorgen qua syndicuskosten enzovoort. Maar zelfs na een telefoontje om te vrage... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als iemand ons zou vragen om een correcte en gedreven makelaar voor te stellen, zouden wij geen moment twijfelen om KJell De Ridder, De Vos Vastgoed, aan te raden. Zijn professionele, eerlijke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben zeer goed ervaring met deze makelaar en vooral dank aan dhr Kurt Bral voor super netjes regelen van alle zaken vanaf bezoek tot sleutel overdraagt. Wij raden zeker aan iedereen. Heel eerl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alleen maar positieve ervaringen met Vastgoed Devos uit Gooik. Bjoke en haar team hebben voor mij reeds meer dan 5 panden verkocht, waarvan sommigen niet echt evident waren. Maar steeds even gedreve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Imobiliária
  2. Imobiliária de Apartamentos
  3. Avaliador Imobiliário
  4. Corretores de Imóveis
  5. Consultora de imóveis

Sinds 1978 begeleidt Vastgoed De Vos verkoop- en verhuurtransacties in vastgoed. Bovendien houden wij als rentmeester uw investeringseigendom in topconditie.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

144 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn woning verkocht via…

Ik heb mijn woning verkocht via vastgoed de vos. Zeer aangename en vlotte verkoop door Kjell. Zeker een aanrader!

30 de janeiro de 2023

Bedankt voor de toffe review! Kjell

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Respons n.a.v. eerdere negatieve review

Dag Bert. Ik ben niet verbaasd, maar verbijsterd om van De Vos niet een snel antwoord, maar überhaupt een antwoord te krijgen op mijn communicatieboodschap! Uw schijnbaar goede reputatie hoog ophouden naar de buitenwereld lijkt goed te lukken, daarover ben ik het met u eens. Laat mijn eerdere review een blik werpen op wat er zich daadwerkelijk achter de schermen afspeelt. Merk op: mijn punt andere lijn.
Op iedere actie volgt terug een reactie. Ik scheer uw personeelsleden niet over dezelfde kam, maar ik noem simpelweg geen namen openlijk online. Ik raad u aan om als zaakvoerder een grondige interne analyse en opvolging op de werkvloer door te voeren. Met alle respect, is dat tot slot niet uw taak?

25 de janeiro de 2023

Resposta da Vastgoed De Vos

Beste Lisa, dagelijks ben ik als zaakvoerder bezig met het evalueren en het bijsturen van onze diensten. Ik sta voor 100% achter mijn medewerkers. Neemt niet weg dat iedereen eens een fout kan maken of een steek laten vallen. Ook dat proberen we dan steeds op een gepaste manier op te lossen. Vandaar mijn vraag naar duidelijkheid. Mijn nummer is 0477807580, u kan mij steeds bellen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gilles De Zutter verkocht de woning van…

Gilles De Zutter verkocht de woning van mijn moeder. Heel aangename en sympathieke jongeman die zaken van kennis heeft. Alles verliep correct en heel vlot. Top!

14 de dezembro de 2022

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Groeten Gilles

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tevreden over de vlotte communicatie

Ten alle tijde vriendelijke en correcte communicatie.
Het beantwoorden van mijn vragen via e-mail en telefonisch verliep ook steeds heel vlot.
Doe zo verder!

25 de outubro de 2022

Bedankt voor de leuke review! Veel succes met uw nieuwe woning. Groeten Gilles

professioneel

Vriendelijk en attent
Professioneel
verantwoorde schatting met pro's en contra's uitgelegd
proactief
goede timing
geen overbodige info
wij hadden eerdere slechtere dienstverlening bij ander kantoor

29 de novembro de 2022

Resposta da Vastgoed De Vos

Bedankt voor je fijne review! Steffi

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben ons woning verkocht door…

Wij hebben ons woning verkocht door Kjell De Ridder het was een aan gename mens om zakens te doen

22 de novembro de 2022

Bedankt voor de toffe review! Kjell

Zeker aanbevoolt

Heel goede service en heel klantvriendelijk

17 de novembro de 2022

Beste Sami, bedankt voor deze leuke review! Team Vastgoed De Vos

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij de verkoop van de ouderlijke woning…

Bij de verkoop van de ouderlijke woning werden wij zeer goed begeleid door Gilles. Hij legde alles goed uit. Ook de kijkdagen organiseerde hij perfect, waardoor het huis in minder dan een maand verkocht was. Wij konden hem altijd bellen indien we vragen hadden. Super.

26 de setembro de 2022

Bedankt voor de mooie review! Groeten Gilles

Verkoop woning

We werden goed begeleid door Bjoke vanaf het allereerste contact en dit tot en met bij de notaris. Wij kregen eerlijk en goed advies en er was een goede communicatie. Steeds ter beschikking en snel antwoord op onze vragen, zelfs in het weekend. Alle formaliteiten werden vlot afgehandeld.
Ook het contact met de medewerkster op kantoor verliep heel positief en altijd vriendelijk.
Vastgoed De Vos in Gooik is een echte aanrader !
Nogmaals bedankt voor alles, Monique & Marc

20 de setembro de 2022

Zeer professioneel verkoopsproces

Kurt was zeer correct, transparant, stipt en bereikbaar. Ook heel realistische schatting en zorgvuldige opvolging. Algemeen vlot en en aangenaam verkoopsproces. Bijzonder professioneel!

5 de setembro de 2022

Uitstekende service

Onze aankoop van vastgoed is uitstekend verlopen dankzij het advies en begeleiding van Kurt Bral. Duidelijke correcte informatie voor en tijdens de aankoop. Een aanrader voor iedereen .
Toppie

31 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vastgoed De Vos: een echte aanrader!

Lorena heeft ons perfect begeleid van A tot Z bij het huren van onze eerste woning. Ze stond steeds open voor al onze vragen en hielp ons met veel plezier. Vastgoed De Vos: een echte aanrader! Bedankt!

26 de julho de 2022

Bedankt de Vos Evergem

Buitenkant denk je ,wa is da !!! Binnenkant kei mooi ,heel vriendelijk onthaal personeel ,en zeker weten ,ken de rest niet ,maar als ze allemaal zo vriendelijk en correct zijn als Lorena dan is de vos echt het adres die je wilt hebben ,direct alles correct afgehandeld ,in mijn ogen zijn ze echt top , klantvriendelijk,houden rekening met u wensen en doen er ook alles aan om deze te verwezenlijken ,was mijn 1 ste keer samenwerking met de Vos Evergem ,maar zeker niet de laatste ,bedankt aan jullie allemaal De Vos Evergem

23 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.