Ik heb 1 maand geleden 2 appartementen gaan bezoeken op de grote markt in zelzate, de makelaar ging mij meer informatie bezorgen qua syndicuskosten enzovoort. Maar zelfs na een telefoontje om te vrage... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Als iemand ons zou vragen om een correcte en gedreven makelaar voor te stellen, zouden wij geen moment twijfelen om KJell De Ridder, De Vos Vastgoed, aan te raden. Zijn professionele, eerlijke... Ver mais
Wij hebben zeer goed ervaring met deze makelaar en vooral dank aan dhr Kurt Bral voor super netjes regelen van alle zaken vanaf bezoek tot sleutel overdraagt. Wij raden zeker aan iedereen. Heel eerl... Ver mais
Alleen maar positieve ervaringen met Vastgoed Devos uit Gooik. Bjoke en haar team hebben voor mij reeds meer dan 5 panden verkocht, waarvan sommigen niet echt evident waren. Maar steeds even gedreve... Ver mais
Detalhes da empresa
- Imobiliária
- Imobiliária de Apartamentos
- Avaliador Imobiliário
- Corretores de Imóveis
- Consultora de imóveis
Sinds 1978 begeleidt Vastgoed De Vos verkoop- en verhuurtransacties in vastgoed. Bovendien houden wij als rentmeester uw investeringseigendom in topconditie.
Informações de contato
Dorpsplein 1, 9940, Evergem, Bélgica
- 09/258.13.13
- info@vastgoeddevos.be
- vastgoeddevos.be
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fijne samenwerking..
Fijne samenwerking... professionele aanpak... gewoon top!
Een fijne en eerlijke verkoopster dat…
Een fijne en eerlijke verkoopster dat echt naar ons luisterde. Hopelijk kunnen we nog eens een bezoek doen met Laura.
Top! Kan iedereen De Vos aanraden en zal dit doen!
Prima werk ! Alles tot in de puntjes in orde.
Goeie communicatie, vakkundigheid, service, zeer vriendelijk en correcte afspraken, ... sowieso aan te raden!! Met Team De Vos ben je in goede handen. Twijfel niet om contact op te nemen met hen.
Goede en vlotte afhandeling aankoop woning
Duidelijke communicatie, goed bereikbaar
Wij hebben zeer goed ervaring met deze…
Heel eerlijk voor beide partijen, markt comform prijzen en altijd klaar voor alle partijen.
Makelaar Kurt is een topper!
We hebben makelaar Kurt mogen ontmoeten bij de bezichtiging van een huis dat te koop stond. Kregen rustig de tijd om deze te bezichtigen met deskundige uitleg over het pand.
Was zeer aangenaam in de omgang.
Fijn om met zo'n warme man te mogen samenwerken in ons zoektocht naar een huis.
Zeker een aanrader
We hebben nog geen huis ge- of verkocht maar door de jaren heen wel verschillende contacten gehad met Bjoke. Ze luistert naar je wensen en denkt mee. Bij een bepaalde woning twijfelden we of we een project konden realiseren en dan heeft ze een binnenhuisarchitecte ingeschakeld. Ze kent de regio ook op haar duimpje.
Betrokken, deskundig en bekwaam. Aanrader!
Duidelijke, volledige en correcte informatie. Vlotte communicatie. Vriendelijk en bereikbaar. Aanrader!
Zeer bekwame mensen
Zeer bekwame mensen, staan altijd klaar voor degelijke uitleg
Vastgoed De Vos heeft me reeds geholpen met aan- en verkoop van een woonst.
Vastgoed De Vos heeft me reeds bijgestaan bij zowel de verkoop als de aankoop van een woning. De efficiënte aanpak en correcte opvolging en advies maakten dit voor mij tot een comfortabele, vlotte en leuke samenwerking.
Een contrast met eerdere andere makelaars wat mij betreft....
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Topservice
Vriendelijk professioneel en vlotte verkoop
heel goede opvolging, goede service en snelle verkoop
super ervaring
Super team
Super team! Dank voor alles. We zijn heel blij met de aankoop en maken er iets moois van!
Immo Devos : bijzonder professionele en betrouwbare partner
Na een beroep te hebben gedaan op 2 immokantoren voor de verkoop van een pand - zonder resultaat - gingen wij in zee met Immo Devos. Derde keer goeie keer. Zeer professioneel team, de kleinschaligheid is een troef : direct aanspreekpunt en alle medewerkers zijn op de hoogte van de evolutie van het dossier. Immo Devos is zeer transparant, duidelijk en oprecht in zijn communicatie. Voor alle toekomstige verkopers : een absolute aanrader !
Vlotte samenwerking verhuur woning
We schakelden Vastgoed De Vos in voor de verhuur van een woning. Zeer positieve ervaring. Erg professioneel en tegelijk ook warm contact. Zeer toegankelijk voor vragen en vlotte communicatie. De woning was na een maand verhuurd. Fijne samenwerking!
Tevreden over Vastgoed De Vos
Wij zijn uitermate tevreden van de service van Vastgoed De Vos. Alle medewerkers zijn professioneel, behulpzaam en betrokken. Vragen worden snel en efficiënt behandeld. Zeker een aanrader voor ieder die op zoek is naar een betrouwbare partner op vlak van vastgoed.
ervaring verkoop woning te Lennik - fam. Juwet
De verkoop van een bestaande woning is ons, net als voor velen, een eerder uitzonderlijk gebeuren. Bijzonder blij om voor de begeleiding van Vastgoed De Vos gekozen te hebben : zeer hoge graag van professionalisme ( van bij het eerste contact tot na de volledige afwikkeling), transparante en open communicatie en snelle verkoop en afhandeling aan de afgesproken prijs. Uiterst tevreden als klant ! Mocht het te herdoen zijn, zonder twijfel opnieuw met het team van Bjoke en Hein.
Superbe expérience
Superbe expérience
Agent très à l’écoute et répond directement aux mails et appels .
Great team
Great service. Very committed people. They made it a great experience although it was not obvious at some point to conclude the sale due to external circumstances. Their perseverance and negotiating skills did make it happen. Many thanks to this great team.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.