Vellaco Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hittar inte returadress?? De svarar inte på mail och tid alldeles för lång tid att få jackan som känns plastig o ful! Kan någon av er skriva var jag returnerar??? Hemsidan existerar inte längre heller... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

k wil graag mijn tevredenheid uiten over mijn recente aankoop bij Vellaco. De communicatie met het team was uitstekend. Ze stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en me op de hoogte te h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik geef Vellaco graag 5 sterren! Mijn broertje is dol op basketbal, en dankzij de zachte basketbal kan hij nu altijd thuis spelen zonder dat het geluidsoverlast veroorzaakt. Onze ouders zijn er blij m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas vintage

Bij Vellaco zetten we ons in voor niets minder dan klanttevredenheid van het hoogste niveau. Ons doel is om je niet alleen te voorzien van hoogwaardige producten, maar ook om bij te dragen aan jouw algehele tevredenheid. Of je nu vragen, opmerkingen of klachten hebt, we nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Ons geëngageerde team staat paraat om je te voorzien van antwoorden, ondersteuning en begeleiding bij elke stap van je aankoop. Jouw ervaring bij Vellaco is voor ons van groot belang, en we zetten ons onvermoeibaar in om jouw verwachtingen te overtreffen.Kijk rustig in onze webshop en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in de Vellaco familie.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

55 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hittar inte returadress?

Hittar inte returadress?? De svarar inte på mail och tid alldeles för lång tid att få jackan som känns plastig o ful! Kan någon av er skriva var jag returnerar??? Hemsidan existerar inte längre heller!😡

3 de abril de 2024

SKAM…KÖP EJ!!

Köpte en jacka som jag skickade tillbaka. Jag mejlade inlämningskvittot men jag har inte fått tillbaka mina pengar. Jag har mejlat flera gånger och frågat om återbetalningen men inte ett ljud. SKAM!!SKAM!! KÖP EJ FRÅN DE!!!!!!!

16 de fevereiro de 2024

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt! Köpte två jackor i två olika storlekar, mailar innan de skickar och ber om att bara få ens jackan för jag blev orolig att sidan var SKAM. De svarar mig och skickar endast EN jacka. Uppdaterar aldrig beloppet. Jag tyckte inte om jackan och skickade tillbaka den och har därav inte köpt något alls från dem. Nu står jag här och måste betala för bägge jackor. Skulle betala via klarna men har lyckats pausa och fördröja betalning sedan december men det finns inte något bevis på att de endast skickade en jacka för i deras Mail när jag fick spårning på vad de skickat så står det att de har skickat bägge jackorna men det stämmer inte. Är sååå arg. Har mailat dem i flera omgångar och de svarar ibland men de svarar INTE på något om att de endast skickade en jacka och jag kan inte bevisa det. Köp INTE härifrån!

14 de dezembro de 2023

Bluff-företag!

Bluff-företag!! Väldigt lång leveranstid. Man får ingen resursedel utan måste bekosta returen själv och det är inte ens säkert att man kommer få tillbaka sin pengar när man skickar tillbaka, allt är så oseriöst. Jag skulle först returnera tre varor och det skulle kosta mig 400 kronor. Det är ett scam-företag som säljer billiga Aliexpress och lightinthebox-varor till höga priser. Köp inte från dom!!!

16 de janeiro de 2024

SCAM

SCAM!

Köpte ”Isabella” kappa. Till att börja med så var det lååååång leveranstid, inget svar när man kontaktar dem trots att det står i deras policy att de ska svara inom en viss tid. Om vi snackar deras ”policy”, så ska leveranstiden enligt den vara 2-5 arbetsdagar. Det var det INTE.
Produkten var mer lik en filt av dålig kvalité och inte en kappa i ullblandning. Den var dessutom missfärgad. Ingen retursedel med i paketet heller.
KÖP INTE HÄRIFRÅN!

11 de janeiro de 2024

BEDRÄGERI

Dom köper saker från bland annat AliExpress och LightInTheBox och lägger på sjuuuuka summor!!!
Ta screenshotta på deras bilder och sök med bilden på internet så får ni se själva.

19 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dont buy from this shop .

Dont buy from this shop . I ordered on a date then they told me that i ordered on another date which is 9 days after .. they dont reply to your emails .. their quality is very bad..

I dont recommend you to buy because you ll need to return the item for sure and the fees are almost the same cost of the item , because u ll return it to CHINA

11 de janeiro de 2024

Pas op! Scam!

Jas besteld twv 60 piek. Nooit ontvangen. Bovendien bestaat de website niet meer. Ook kreeg ik geen reactie op mijn klachtenmails. Nu kreeg ik onlangs op Instagram exact dezelfde jas als ik besteld had weer als advertentie in beeld. Dit keer onder de merknaam ‘Gothkull’. Het zijn echte oplichters die steeds van naam veranderen. Niet intrappen!

19 de outubro de 2023

DO NOT BUY

DO NOT BUY! This website is a scam. I ordered two jackets which were never delivered. Website seems to be offline by now.

2 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

6 okt een jas besteld en betaald .

6 okt een jas besteld en betaald .
vervolgens naar een week mail gestuurd na 3 dagen weer een mail gestuurd totaal geen reactie .
sinds vorige week ook totaal verdwenen van internet pagina is niet meer beschikbaar .kortom jas besteld nooit ontvangen en geld kwijt .
wees gewaarschuwd

6 de outubro de 2023

Goed meedenkend

Dit bedrijf toont echt aandacht en waardering voor hun klanten. Ik had een jas gekocht, maar helaas was de maat te klein. Toen ik de jas per post terugstuurde, ging deze verloren. Gelukkig toonde Vellaco begrip voor deze vervelende situatie en daarom verdient het bedrijf van mij vijf sterren.

17 de outubro de 2022