Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zadel kiezen online is lastig maar deze webshop maakt het een stuk makkelijker. Heel veel support info op de website en ook voor aanvullende vraag per telefoon uitstekende hulp. Alle lof. Het produk... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Begin maart diverse Rotor producten besteld. Diezelfde dag verzonden. De GLS status verschuift iedere dag naar de volgende werkdag. Op mijn herhaaldelijk mailen maar één keer antwoord gehad: 'Volg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Conserto de Bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Ciclismo de estrada

VELOPRO biedt een groot assortiment aan fietsservices aan. Van eigen fietsen en wielen tot en met ROTOR en Shimano onderdelen en ISM zadels. Advies nodig? Bel of mail gerust voor persoonlijk contact.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

31 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik vind het vooral heel goed dat jullie…

ik vind het vooral heel goed dat jullie begaan zijn met wat de klanten echt nodig hebben bekijken voor welke last zij een zadel zoeken en dat jullie een oplossing zoeken voor elk specifiek probleem dat de klant heeft.
02026-1490 vooral het medische aspect dat jullie bekijken.

19 de fevereiro de 2026

fijn zadel

Het is een zeer fijn zadel voor de Lichen Sclerose.
fiets erg fijn.
makkelijk te instaleren met de bijbehorende video

10 de março de 2026

Ook voor loopfietszadels!

Ik zocht een zadel voor mijn loopfiets die ik gebruik i.v.m. een spierziekte. Dat is best een uitdaging voor een bedrijf dat zich specialiseert in aangepaste fietszadels. Emailoverleg met mijn vraag, hun snelle, vriendelijke en zinvolle suggesties en het uitgebreid thuis uitproberen van een aantal zadels, heeft geleid tot een zadel dat maakt dat ik weer met plezier mijn kilometers kan wandelen!

24 de janeiro de 2026

Uitskekende service, goed produkt

Het produkt dat ik kocht bevalt goed.
Ook de webshop (menu, proces van aankoop) verliep vlekkeloos.

13 de janeiro de 2026

Spaar je kont!

Ik heb, zij het met enige scepsis (zal dit zadel zijn prijs waard zijn?) een PRO 2.0 - 40 gekocht. Ik heb het mij nog geen seconde beklaagd! Dus: ik ben een tevreden klant.

dany

18 de novembro de 2025

Uitstekend advies

Het ISM Berkley zadel wat Henk mij heeft geadviseerd bevalt mij prima. Ik wil u hartelijk danken voor uw advies en alle geduld en uitleg bij de verschillende telefoongesprekken die wij met u hebben gehad.

2 de julho de 2025

Prettige klantenservice

Klantenservice heel behulpzaam en meedenkend.
Had veel last van zadelpijn en dat is nu helemaal opgelost door juiste advies en product.

23 de setembro de 2025

Geen zadelpijn meer :)

N.a.v. een tip van een rijwielzaak heb ik het ISM zadel besteld. (Model Metro) De eerste keren dat ik erop zat moest ik wel echt wennen aan de vorm en ik vind het best hard. (Daarom gebruik ik de schapenvacht van op mijn oude zadel voorlopig maar wel nog…) Ik voelde wel gelijk een positief verschil met mijn oude fietszadel ná het fietsen.
Vorige week heb ik na 3 dagen achter elkaar een fietstocht van 50 km (op de ebike) vrijwel geen zadelpijn gehad. Dat was voorheen beslist anders! Dus ik ben heel blij met de tip die ik kreeg om bij ISM op de website te kijken!

28 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er forretningen ægte?

Jeg har sendt 2 simple spørgsmål på emner jeg er interesseret i at købe. Nu er der gået en uge og har intet hørt. Det får en til at overveje om forretningen her er legit eller bare har dårlig kundeservice?

3 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De uitleg en ter plekke afstellen van de fietszadel

De praktische uitleg over de zadelpijn en afstelling op maat van de zadel doet veel. Het geduld en luisterend oor. Ter plekke gekeken naar je fietshouding en daarna de persoonlijke afstelling van de zadel. Aanrader om langs te gaan. die €75 werkzaamheden waar je bij bent is het geld waard. Dank Henk en Cornelis. ik kan weer pijnvrij fietsen dankzij deze bijzondere ergonomische fietszadel. Het voelt gelijk heel comfortabel aan tijdens het proefrijden. Nu langzaam opbouwen van 5 km fietsen naar 20 km.

4 de agosto de 2025

Weer fietsen zonder pijn

Ik heb dit fietszadel gekocht omdat ik al een tijd niet meer kon fietsen ten gevolge van lichen sclerosus klachten. Met dit zadel lukt dat weer zonder pijn! Het is even wennen maar zo ontzettend fijn om weer te kunnen fietsen! Beste aankoop ooit :)

21 de julho de 2025

Keurig bedrijf!

Het zadel voelde goed! Moest door medische reden toch retour. Maar wat een keurig bedrijf! Ze zeggen wat ze doen, en ze doen wat ze zeggen 👍🏻

1 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.