Dansk Venecenter Avaliações 288

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professionelt team og mega søde. Kun forbigående ubehag i forbindelse med behandlingen af en meget stor åreknude på låret og et døgnstid efter. Her en måned efter er der kun ganske få små ar til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tak og meget stor ros til Dansk Venecenter i Aarhus! Det er dejlige omgivelser, super søde og hjælpsomme receptionister, sygeplejerske og en meget kompetent kirurg. Min operation var hurtig, o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været på Dansk venecenter for anden gang og må sige, at det igen har været en rigtig god oplevelse der har ændret min hverdag makant og igen nu uden gener og smerter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kort ventetid til behandling. Blev anbefalet af veninde. Fantastisk personale og yderst kompetent læge. Følte mig tryg og i de bedste hænder. Kan varmt anbefale Dansk Venecenter Viborg. Med Venlig H... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Escrito pela empresa

Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God behandling

God modtagelse, god kommunikation, humor og godt humør

18 de março de 2025

Hej Poul.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og det er vigtigt med god stemning og højt humør.
Vi er naturligvis også interesserede i at høre, hvad vi kan gøre bedre, for at du kan give hele 5 stjerner, så hvis du vil uddybe det må du meget gerne skrive til os på info@venecenter.dk eller ringe til os på tlf. 44 22 50 70.

Mvh. Thomas

Super

Super god behandling og service

12 de maio de 2025

Hej Lars.
Mange tak for de flotte 5 stjerner! Vi er glade for du har oplevet god behandling og service hos os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var en god oplevelse fra…

Det var en god oplevelse fra begyndelsen. De er imødekommende og tager hånd om en plus resultaterne bliver rigtig gode. Jeg ville klart anbefale dem fremover.

7 de abril de 2025

Hej Cecilie.
Mange tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at du kan anbefale os!
Vi er selvfølgelig meget interesserede i at høre, hvad vi kan gøre bedre (og opnå 5 stjerner), så hvis du har lyst til at dele det med os, så kontakt os gerne på tlf. 44 22 50 70 eller mail info@venecenter.dk

Det gik hurtigt

Det gik hurtigt, kort ventetid og søde læger/sygeplejesker.

11 de fevereiro de 2025

Hej Katrine.
Vi er rigtig glade for dine 5 stjerner, og beskrivelse af din oplevelse hos os. Korte ventetider og nærværende personale er meget vigtigt for os at kunne tilbyde vores patienter.

Mvh. Thomas

God information og…

God information og forventningsafstemning.
Effektivt og til tiden

6 de março de 2025

Hej Helle.
Mange tak for din anmeldelse, og det er godt at læse du har oplevet, at vi netop har fokus på at give tilstrækkelig information, samt forventningsafstemme omkring resultatet.

Det var godt mange tak

Det var godt mange tak

5 de maio de 2025

Hej John.
Tusind tak for din anmeldelse, jeg har forsøgt at ringe til dig, da vi naturligvis er interesseret i at høre, hvad vi kan gøre bedre for at du ville give 5 stjerner.
Kontakt os endelig på tlf. 44 22 50 70.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professionelle og rigtig søde.

5 de maio de 2025

Hej Magnus.
Tusind tak for din anmeldelse, vi går meget op i nærvær og professionalisme, så det er vi glade for du har oplevet hos os.

Meget kompetent personale

Meget kompetent personale. De fortæller fra start til slut hvad de laver og er meget obs. På at man kan være i behandlingen, i forhold til smerter m.m. Varm anbefaling herfra.

27 de abril de 2025

Hej Micka.
Du skal have tusind tak for din anbefaling, vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse hos os, og vi ønsker dig et godt resultat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sødt og kompetent personale!

Søde, rare, kompetente medarbejdere! Ingen problemer!

16 de abril de 2025

Hej Kirsten.
Vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse hos os, det gør os stolte, og bekræfter os i at vores patientfokus er godt.

Super behandling

Det offentlige sygehus kunne ikke finde noget i mine ben, men følte der var noget galt, så kom til forundersøgelse og de kunne straks konstatere at jeg havde åreknuder i ben, de havde afsat tid til mig samme dag, da de troede på mig
Tak for super behandling til petra og Odense holdet samt Heidi på tlf til og følge op
Venlig hilsen Per

6 de março de 2025

Hej Per.
Vi er rigtig glade for din anmeldelse, det bekræfter os i at vi har håndteret din situation korrekt, og vi ønsker dig et godt resultat.

Fantastisk klinik🇩🇰

Søde og meget imødekommende mennesker☺️ Meget god forundersøgelse, og ingen ventetid. Selve behandlinger gik super hurtigt, og smertefrit😅

Vh Bjarne

8 de abril de 2025

Hej Bjarne.
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre om din positive oplevelse hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dygtige og hurtig behandling tog…

Super dygtige og hurtig behandling tog 10 minutter.

7 de abril de 2025

Hej Malene.
Du skal have tak for de flotte 5 stjerner, dem er vi meget stolte af!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk og hyggeligt sted at komme…

Fantastisk og hyggeligt sted at komme til, god betjening straks man træder ind af døren og møder personalet bag skranken.
Stort set ingen ventetid.
Kompetente sygeplejersker og kirurger der ved hvad de laver.
Profesionelle og hurtig behandling, et trygt sted at få sin behandling.

Hej Anita.
Det er fantastisk at læse om din oplevelse hos os, det betyder meget at vores patienter føler sig trygge og godt behandlet fra start til slut.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bare en rigtig god oplevelse

Jeg havde bare en rigtig god oplevelse. De er bare rigtig søde og vendelige. Og der var godt nok styr på det, jeg fik klaret begge ben for åreknuder på Ca 20 min. Super. Mvh Sander

Hej Sander.
Tusind tak for din anmeldelse, det er rart at høre du har haft en positiv oplevelse, og at behandlingen var hurtig og effektiv.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt gik planmæssigt og god information…

Alt gik planmæssigt og god information og venligt personale

Hej Niels Erik.
Vi er rigtig stolte af de 5 stjerner du har tildelt os, som bekræftelse af din positive oplevelse, som vi er glade for du vil dele med os og andre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende informationer.

Manglende informationer.
Misinformationer.
Resultatet var ikke det, der var stillet mig i udsigt.
Det var næsten umuligt at få en tid til efterkontrol ( gad vide om det ikke genererer penge )
Lugter temmelig meget af, at der skal vrides penge ud af det offentlige.
TILFØJELSE
Jeg havde selv forventet at skulle betale, da det delvist var et kosmetisk problem, men fik at vide at når jeg havde fået henvisningen, skulle jeg ikke selv betale, for karsprængningerne (som de ikke dengang blev kaldt) ville forsvinde ved behandlingen. Det jeg er utilfreds med, er den manglende og vildledende information!!!
Mht efterkontrol synes jeg ikke at det er meget at forlange, at få en tid tidligst kl 12. Den skulle jeg så vente 6 uger på, med den besked “at så havde I også strukket jer langt”.

31 de março de 2025

Hej Birgitte.

Vi er naturligvis kede af, hvis du føler dig utilstrækkeligt informeret, men vi har behandlet dig for dine åreknuder (eftersom det offentlige har lang ventetid), og jf. vores karkirurgs journalnotat, er dine åreknuder behandlet og væk, hvorfor vores behandling er fuldført.

Hvis du har oplevet karsprængninger før eller efter din behandling, så er det kosmetisk behandling, og må slet ikke behandles på det offentliges regning, hvorfor vi ikke kan beskyldes for at "vride penge ud af det offentlige".

Du skriver, at det har været svært at få tid til efterkontrol, men vi har noteret du ikke har haft mulighed om morgenen, hvilket vi har forståelse for, men så kan man ikke forvente at få en tid med det samme, da vi altid fylder op fra morgenen af og frem. Vi plejer at anbefale efterkontrol 4-6 måneder efter behandlingen (da der inden da fortsat er en del almindelige gener), og du har fået tid 5 måneder efter din behandling.

Vi tager din anmeldelse til efterretning, men vil gerne understrege, at den åreknudebehandling du er blevet booket til, har givet det forventede resultat (uden hverken misfarvninger eller ar) og dine åreknuder er væk.

Meget positiv oplevelse

Udelukkende positiv oplevelse. Meget nærværende personale. Kan varmt anbefales.

27 de março de 2025

Hej Kristian.

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling, den er vi stolte af, da vi netop har stort fokus på nærværende personale, så det er godt at læse du er en ud af mange, som har oplevet dette.

Mvh. Dansk Venecenter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev taget rigtig godt imod af hele…

Jeg blev taget rigtig godt imod af hele personalet og følte, jeg blev taget med hele vejen i processen. Det var forholdsvis smertefrit og hurtigt.

18 de março de 2025

Hej Sofie.
Tusind tak for din anmeldelse, det er rigtig godt at høre om din positive oplevelse hos os.

17 de março de 2025

Kære Erik.
Tak for dine 5 stjerner, det er vi utrolig glade for, specielt fordi vi lever af god service til vores patienter.

Mvh. Dansk Venecenter

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais