Dansk Venecenter Avaliações 288

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professionelt team og mega søde. Kun forbigående ubehag i forbindelse med behandlingen af en meget stor åreknude på låret og et døgnstid efter. Her en måned efter er der kun ganske få små ar til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tak og meget stor ros til Dansk Venecenter i Aarhus! Det er dejlige omgivelser, super søde og hjælpsomme receptionister, sygeplejerske og en meget kompetent kirurg. Min operation var hurtig, o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været på Dansk venecenter for anden gang og må sige, at det igen har været en rigtig god oplevelse der har ændret min hverdag makant og igen nu uden gener og smerter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kort ventetid til behandling. Blev anbefalet af veninde. Fantastisk personale og yderst kompetent læge. Følte mig tryg og i de bedste hænder. Kan varmt anbefale Dansk Venecenter Viborg. Med Venlig H... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Escrito pela empresa

Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kompetente og sympatiske

Meget kompetent og sympatisk læge og sygeplejerske.
Kort ventetid!
Sød og imødekommende receptionist.
Hyggeligt indrettet venteværelse med vand, te og kaffe.
God lokalitet med nem parkering foran og 2 timers gratis parkering

13 de maio de 2025

Hej Melissa.
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at du beskriver din oplevelse og er blevet taget godt imod af vores personale i klinikken. Også tak for at nævne nem og gratis parkering, da patienterne netop skal kunne slappe helt af ifm. behandlingen. Vi ønsker dig et flot resultat.

Super dygtige og professionelle

Super dygtige og professionelle
Meget behagelige og tryg atmosfære
Gode parkeringsforhold

22 de maio de 2025

Hej Ria.
Vi takker for din præcise beskrivelse af din oplevelse hos os, og vi er glade for at kunne hjælpe dig. Både professionalisme og tryghed går hånd i hånd hos os, så det er godt at læse du har oplevet det. Vi ønsker dig et godt resultat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig og meget professionel…

Venlig modtagelse og professionel behandling. Kunne gå umiddelbart efter og blev informeret over blå mærker og smerter, men alt var tåleligt og nu tre uger efter mærker jeg ikke noget til det, selvom jeg stadig har mærker og venen, som fik laserbehandling er hård, men det forsvinder med tiden.

27 de abril de 2025

Hej Lene.
Tusind tak for dine 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for, da de viser du har været fuldt tilfreds med behandlingen, og det lader til at du netop er inde i den efterfølgende periode med almindeligt forekomne gener efter behandlingen - og de skal nok forsvinde, som du selv skriver. Vi ønsker dig et flot resultat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god oplevelse fra start til…

En rigtig god oplevelse fra start til slut. Ingen ventetid, forundersøgelse og indgreb klaret samme dag. Behandlingen foregik hurtigt og smertefrit af yderst professionelt personale. Jeg følte mig helt tryg og det var rart med småsnakken under indgrebet, det flyttede fokus og gav ro.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Venecenter.

15 de abril de 2025

Hej Alice.
Vi er meget stolte at din anmeldelse, og det betyder meget for os at du kan anbefale os til andre. Det er vigtigt for os, at vores patienter er tilfredse med behandlingsforløbet, og at vores personale formår at gøre patienterne trygge, som de har gjort med dig. Vi ønsker dig et godt resultat.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig tid og god oplevelse.

Jeg er godt tilfreds med operationen. Jeg fik hurtig tid og ingen ventetid.

Hej Jane.
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre du er tilfreds med dit forløb hos os, og ikke behøvede vente længe.
Hvis der er noget som helst, du vurderer vi kunne have gjort bedre (og som kunne resultere i du ville give 5 stjerner), så hører vi naturligvis meget gerne om det.
Du kan kontakte os på tlf. 44 22 50 70 eller på mail info@venecenter.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom hurtigt til da jeg blev henvist.

Kom hurtigt til da jeg blev henvist.
Faktisk kun 3 dage fra opkaldet til operation.
Utrolig flink og søde personale.

Hej Malene.
Det er super at læse din oplevelse hos os, og at du både havde kort ventetid og oplevede nærværende personale, det går vi meget op i. Vi ønsker dig et godt resultat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg synes det var en god opplevelse og…

Jeg synes det var en god opplevelse og følte meg veldig trygg, personalet var gode å berolige meg gjennom behandlingen.

3 de abril de 2025

Hej Helene.
Det er vi meget glade for at læse, tak for de 5 stjerner! Vores personale har mange års erfaring, og har derfor også fokus på at skabe ro og tryghed for patienten i hele behandlingsforløbet.

en rolig atmosfære

en rolig atmosfære, småsnakken under indgrebet, og en god fornemmelse af professionalisme. Jeg følte mig tryg.
Da jeg kom hjem opstod der spørgsmål, det var nemt at ringe og få svar.

Hej Kirsten.
Tusind tak for din beskrivelse af din oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at patienten er tryg, og at man kan få svar på sine spørgsmål både før, under og efter sin behandling.

Imødekommende mennesker

Imødekommende mennesker, god rådgivning - et godt forløb fra start til slut. En varm anbefaling af Herning afdelingen.

Hej Kunde.
Det er rigtig godt at læse om dit positive behandlingsforløb hos os, og at du kan anbefale os. Vi har fokus på nærvær og information til vores patienter, og det kan vi læse du har oplevet i Herning.

Kort ventetid

Kort ventetid. God og effektiv behandling.

13 de maio de 2025

Hej Heidi.
Du skal have mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner, dem er vi meget glade for!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var en fin behandling undersøgelse…

Det var en fin behandling undersøgelse en uge og behandling ugen efter. ingen ventetid.

og der er ingen gener efter behandlingen.

Hej Michael.

Tusind tak for din anmeldelse, det er godt at læse, at du har haft et godt behandlingsforløb hos os, og har oplevet der ikke var ventetid, samt ingen gener efter behandlingen.

Såfremt der er noget som helst, vi kan gøre bedre, som ville betyde du kunne give hele 5 stjerner, så er vi meget interesserede i at høre om dette. Du kan blot kontakte os på tlf. 44 22 50 70 eller mail info@venecenter.dk

Behandlingen OK.

Behandlingen OK.
God og effektiv service, og fremfor alt har behandlingen tilsyneladende virket.

5 de maio de 2025

Hej Connie.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet en ordentligt service hos os, det går vi meget op i. Vi ønsker dig et godt resultat.

Super oplevelse

Stort set ingen ventetid fra forundersøgelse til behandling. Selve behandlingen for åreknuder gik hurtigt og smertefrit.
Nyder mine “nye” ben.
Giver mine bedste anbefalinger 😊

28 de abril de 2025

Hej MB.
Kort ventetid er en af vores kerneopgaver, for ingen patienter skal vente unødigt på åreknudebehandling. Det er derfor vi effektivt aflaster det offentlige, hvor der ofte er lang ventetid.
Vi er rigtig glade for at høre du kan anbefale os, og at din behandling forløb godt!

Professionelle

Sødt, imødekommende og professionel personale. Glæder mig til at få færre smerter fra åreknuder🤩

18 de maio de 2025

Hej Dorte.
Mange tak for din anmeldelse, det er bestemt formålet at du skal have færre smerter fremover, og vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores personale.

Varm anbefaling af Dansk Vencenter Østerbro

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Dansk Venecenter, Østerbro, hvor jeg er blevet behandlet for åreknuder med laser, skum og flebektomi. Under mit forløb er jeg blevet mødt med imødekommenhed og stor fleksbilitet samt af et utrolig forstående personale, der fik beroliget og hjulpet mig inden og efter indgrebet. Det er 3 uger siden nu, og jeg er meget tilfreds - åreknuderne og væk og jeg oplever mindre ubehag i benene. Stor anbefaling og tak til klinikken herfra!

22 de abril de 2025

Hej Idun.
Du skal have tusind tak for din flotte anmeldelse, og vi er meget stolte af at du både har oplevet professionel behandling og nærværende personale.
Vi er meget glade for, at du har lyst til at anbefale os, og det er skønt at læse dine åreknuder er væk - det er hele formålet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klinikken i Herning virker lidt…

Klinikken i Herning virker lidt uprofessionelt. Jeg kom ind til en lidt arrogant læge, hvor jeg følte jeg ikke rigtigt kunne få svar på mine spørgsmål.

Hej Kim.
Tak for samtalen i går, hvor vi fik talt om dine oplevelser hos os. Du mente ikke klinikken var hverken rodet eller grimt indrettet, men at den var lille, og jeg forklarede, at du blot var inde i vores forundersøgelsesrum, men behandlingsrummet er større.

Ift. at du ikke kunne få svar på dine spørgsmål fra lægen, så har jeg efterfølgende talt med lægen, som fastholder, at du ikke har åreknuder, til trods for dine symptomer.
Han vil meget gerne uddybe begrundelsen, hvis du ønsker det.

Vi håber på den baggrund, at du har lyst til at ændre din anmeldelse og opjustere dine antal stjerner.

Behandling af åreknuder

Behandling af åreknuder. Hurtigt og nemt ift. hvad jeg tidligere har prøvet.
Resultatet ser fint ud.

8 de abril de 2025

Hej Mette.
Tusind tak for dine 5 stjerner og fine anmeldelse! Vi er også glade for at høre, vi har været mere effektive, end hvad du tidligere har oplevet hos andre. Vi ønsker dig et godt resultat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Følte mig i rigtig gode hænder

Følte mig i rigtig gode hænder. Personalet havde tid og ro til mig. Og det var virkelig dejligt at de havde åbent på en søndag.

13 de abril de 2025

Hej Camilla.
Vi er meget glade for at høre, at du har følt dig tryg hos os i forbindelse med dit behandlingsforløb, og at det har passet dig godt med behandling om søndagen, det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev behandlet af Martin og…

Jeg blev behandlet af Martin og Christina, en god oplevelse, to dygtig og hyggelige personer, jeg var meget tilfreds. Vh. Charlotte Møller

1 de março de 2025

Hej Charlotte.
Det er vi rigtig glade for at høre, vores personale går meget op i nærvær og at skabe tryghed, så det er godt at læse du har oplevet dette.
Vi ønsker dig et godt resultat.

Mvh. Dansk Venecenter

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais