Super professionelt team og mega søde. Kun forbigående ubehag i forbindelse med behandlingen af en meget stor åreknude på låret og et døgnstid efter. Her en måned efter er der kun ganske få små ar til... Ver mais
A empresa respondeu
Stor tak og meget stor ros til Dansk Venecenter i Aarhus! Det er dejlige omgivelser, super søde og hjælpsomme receptionister, sygeplejerske og en meget kompetent kirurg. Min operation var hurtig, o... Ver mais
A empresa respondeu
Har været på Dansk venecenter for anden gang og må sige, at det igen har været en rigtig god oplevelse der har ændret min hverdag makant og igen nu uden gener og smerter.
A empresa respondeu
Kort ventetid til behandling. Blev anbefalet af veninde. Fantastisk personale og yderst kompetent læge. Følte mig tryg og i de bedste hænder. Kan varmt anbefale Dansk Venecenter Viborg. Med Venlig H... Ver mais
A empresa respondeu
Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk
Islands Brygge 26, 2300, København, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget kompetent og sympatisk læge og sygeplejerske.
Kort ventetid!
Sød og imødekommende receptionist.
Hyggeligt indrettet venteværelse med vand, te og kaffe.
God lokalitet med nem parkering foran og 2 timers gratis parkering

Super dygtige og professionelle
Meget behagelige og tryg atmosfære
Gode parkeringsforhold

Resposta de Dansk Venecenter
Venlig modtagelse og professionel behandling. Kunne gå umiddelbart efter og blev informeret over blå mærker og smerter, men alt var tåleligt og nu tre uger efter mærker jeg ikke noget til det, selvom jeg stadig har mærker og venen, som fik laserbehandling er hård, men det forsvinder med tiden.

Resposta de Dansk Venecenter
En rigtig god oplevelse fra start til slut. Ingen ventetid, forundersøgelse og indgreb klaret samme dag. Behandlingen foregik hurtigt og smertefrit af yderst professionelt personale. Jeg følte mig helt tryg og det var rart med småsnakken under indgrebet, det flyttede fokus og gav ro.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Venecenter.

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg er godt tilfreds med operationen. Jeg fik hurtig tid og ingen ventetid.

Resposta de Dansk Venecenter
Kom hurtigt til da jeg blev henvist.
Faktisk kun 3 dage fra opkaldet til operation.
Utrolig flink og søde personale.

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg synes det var en god opplevelse og følte meg veldig trygg, personalet var gode å berolige meg gjennom behandlingen.

Resposta de Dansk Venecenter
en rolig atmosfære, småsnakken under indgrebet, og en god fornemmelse af professionalisme. Jeg følte mig tryg.
Da jeg kom hjem opstod der spørgsmål, det var nemt at ringe og få svar.

Resposta de Dansk Venecenter
Imødekommende mennesker, god rådgivning - et godt forløb fra start til slut. En varm anbefaling af Herning afdelingen.

Resposta de Dansk Venecenter
Det var en fin behandling undersøgelse en uge og behandling ugen efter. ingen ventetid.
og der er ingen gener efter behandlingen.

Behandlingen OK.
God og effektiv service, og fremfor alt har behandlingen tilsyneladende virket.

Resposta de Dansk Venecenter
Stort set ingen ventetid fra forundersøgelse til behandling. Selve behandlingen for åreknuder gik hurtigt og smertefrit.
Nyder mine “nye” ben.
Giver mine bedste anbefalinger 😊

Resposta de Dansk Venecenter
Beroligende personale, faglige kompetente.

Resposta de Dansk Venecenter
Sødt, imødekommende og professionel personale. Glæder mig til at få færre smerter fra åreknuder🤩

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Dansk Venecenter, Østerbro, hvor jeg er blevet behandlet for åreknuder med laser, skum og flebektomi. Under mit forløb er jeg blevet mødt med imødekommenhed og stor fleksbilitet samt af et utrolig forstående personale, der fik beroliget og hjulpet mig inden og efter indgrebet. Det er 3 uger siden nu, og jeg er meget tilfreds - åreknuderne og væk og jeg oplever mindre ubehag i benene. Stor anbefaling og tak til klinikken herfra!

Resposta de Dansk Venecenter
Klinikken i Herning virker lidt uprofessionelt. Jeg kom ind til en lidt arrogant læge, hvor jeg følte jeg ikke rigtigt kunne få svar på mine spørgsmål.

Resposta de Dansk Venecenter
Behandling af åreknuder. Hurtigt og nemt ift. hvad jeg tidligere har prøvet.
Resultatet ser fint ud.

Resposta de Dansk Venecenter
Følte mig i rigtig gode hænder. Personalet havde tid og ro til mig. Og det var virkelig dejligt at de havde åbent på en søndag.

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg blev behandlet af Martin og Christina, en god oplevelse, to dygtig og hyggelige personer, jeg var meget tilfreds. Vh. Charlotte Møller

Resposta de Dansk Venecenter
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.