Detalhes da empresa

2,5

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

6 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bedrog

Één bestelde ventilator werkt niet. Wanneer ik hen contacteer, vragen ze een foto van de aansluiting. Die was goed gedaan, dus vroegen ze mij aan de stelschroef te draaien om de gevoeligheid aan te passen. Ik probeer aan de schroef te draaien en het plastic dekseltje voor de schroevendraaier valt er af. Vervolgens draai ik het vijsje aan, waardoor het meteen uitholt.
De ventilator werkt nog steeds niet.
Op hun aanraden, stuur ik hen de ventilator terug zodat ze kunnen vaststellen dat hij stuk is voor de garantie.
Ik krijg een mail terug dat ze de werking niet kunnen controleren omdat de schroef niet handelbaar is. De schroef die ik op hun vraag aandraaide en er gewoon af viel.
Wat er dan nog bijkomt, is dat de schroef helemaal geen impact heeft op het al dan niet vaststellen van de werking van de ventilator aangezien die een range bepaalt van 60 tot 90 procent. Dus ook op het laatste niveau zou hij moeten werken.

Door een vijsje dat niet helemaal handelbaar is, moet ik nu een nieuwe ventilator kopen volgens hen en gaat de garantie niet op.

Ik koop nooit meer bij hen en raad het iedereen af.

1 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen service bij een defect na 1 maand.

In April een ventilatiesysteem van Orcon gekocht. Perfect op tijd geleverd, geen probleem... Maar dan: de ventilator haperde bij de opstart. Als je op de printplaat tikte werkte hij wel.... voor een tijdje: advies van het bedrijf: stekker uittrekken en terug insteken...Begin Mei liep het helemaal mis, Ik heb een filmpje opgestuurd, na twee telefoontjes kreeg ik een retourlabel. De ventilator moest volledig terug getuurd worden - dus niet alleen het motorgedeelte....alle kanalen losmaken, kast losvijzen van de wand. Op 15/5 verzonden. Op 2/6 bericht dat de ventilator naar Orcon moet gestuurd worden. Het kan 4 weken duren. Op 7/7 terug gebeld.... het kan nog een week tot 10 dagen duren. Prima service voor een nieuw toestel.

15 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

vandaag bestelllen = morgen in huis

vandaag bestelllen = morgen in huis.
ik bestel drie roostertjes voor 53euro.

nadat mijn pakket vier dagen later nog niet geleverd is moet ik het maar opnieuw bestellen én betalen volgens de klanten 'service'.

ALS ze kunnen terugvinden dat het pakket kwijt is zullen ze het crediteren.

Ik hoop dat ik snel mijn geld terug krijg en zal dan ook nooit nog iets bestellen bij dit bedrijf.

11 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topkwaliteit en Snel

Moederbedrijf zit in Ede NL Gisteren besteld: Spiraalbuis D 200 L1000 geen scherpe randen, 2x verloopstuk geperst D200-D160 en D160-D125 randen zijn omgezet. Netjes verpakt
Topkwaliteit en snel geleverd door PostNL naar België

15 de setembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.