Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling af Venttek. Vi havde Kenneth og Jens forbi for at installere genvæksanlæg og de var effektive og imødekommende hele vejen igennem. De har efterfølgende også hjulpet med opfølgende spø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kenneth fra VenTTek havde virkelig forstand på hvordan et ventilationsanlæg skal indstilles og opsættes: Nu kører vores helt optimalt og er blevet meget mere energi optimeret,så vi er virkelig tilf... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kenneth er utrolig grundig og erfaren. Han ved virkelig, hvad han taler om, og leverer et pålideligt stykke arbejde. Hans ærekærhed skinner igennem i detaljerne, og man føler sig tryg ved at overlade... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Prestador de serviços de climatização
  2. Fornecedor de Ar Condicionado
  3. Fornecedor de Sistemas de Ar Condicionado
  4. Serviço de Limpeza de Dutos de Ar
  5. Encanador

Escrito pela empresa

Hos VentTek er vi eksperter i ventilation og indeklima. Vi beregner, tegner, montere, indregulere, servicerer og renser kanaler. Vi er desuden kølemontører og udfører derfor service og montering af varmepumper.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling af Venttek. Vi havde Kenneth og Jens forbi for at installere genvæksanlæg og de var effektive og imødekommende hele vejen igennem. De har efterfølgende også hjulpet med opfølgende spørgsmål.

5 de janeiro de 2026

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales! Jeg talte og sms’er sammen med Kenneth og han kom som aftalt og lavede vores Genvex anlæg, skift af motor og småting. Prisen var som aftalt og meget rimelig. Kenneth får også 5 stjerner for hans gode og behagelige måde at være på.

28 de julho de 2025

Excellent service

I have used VentTek’s services for the first time.
Booking and communication: flexible and smooth.
Service: fast and professional.
Plus points: Kenneth has been very patient, explain the steps of the job and answering various questions regarding the process. I have received valuable technical insight and advice.
Overall experience: very positive.

10 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en god oplevelse

Det er altid en god oplevelse, at få besøg af Kenneth fra VentTek. Han kommer til tiden, er meget omhyggelig og så fortæller og hjælper han gerne med fif til pasning og vedligehold af anlægget i dagligdagen (også så os med 10 tommelfingre kan forstå det). Vi har nu haft Kenneth ude 4 gange i løbet af de sidste par år, og ovenstående har gjort sig gældende hver eneste gang. Ydermere har VentTek nogle meget rimelige priser, så vi kan kun anbefale Kenneth.

10 de julho de 2025

God og kyndig vejledning

Jeg bestilte Venttek til at indregulere et anlæg jeg selv havde installeret.
Udover det aftalte fik jeg god og kyndig vejledning i brugen af systemet, som ikke fremgik af producentens vejledning.

27 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige fra første gang jeg ringede…

Lige fra første gang jeg ringede Kenneth op til han var her og lavede service havde vi en rigtig god kommunikation.
Kenneth var flink høflig og meget dygtig til dit arbejde.
Han var meget omhyggelig med sit arbejde og informerede rigtig godt om det han lavede.
Prisen var konkurrence dygtig.
Vores bedste anbefaling til Kenneth.

28 de março de 2025

Super fint

Hedegaard ankom på det aftalte tidspunkt og udførte opgaven som forventet. Han spurgte, inden der blev lavet noget, der medførte ekstra regning.

1 de junho de 2025

Super god service

Super god service, der er ikke noget at sætte en finger på, det hele spiller bare.
Ham kan i sagtens bestille, til jeres næste service.

28 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais