Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik online support hos Genvex igennem min installatør. De loggede på anlægget og fandt den indstilling der skulle ændres, for at anlægget nu kører som det skal.

A empresa respondeu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har fået et Genvex Pre-Heat Premium 300 installeret og det fungere fint. Har generelt oplevet at tag fat i Genvex direkte er lig med ikke at høre fra dem hvilket anno 2020 er en super dårlig oplevelse... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

kan ik få reservedele til min genvex jeg købte for 4 år siden, det er affald de lager fører ikke reservedele til deres ting, men de kunne tilbyde mig at købe en helt ny af samme model... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har igennem 6 måneder forsøgt at få min Vanvex 290 repareret. Pressostaten afbryder anlægget. Formodentlig på grund af en utæthed eller fordi et filter er stoppet. 3 forskellige servicefirmaer ha... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik online support hos Genvex igennem…

Fik online support hos Genvex igennem min installatør.

4 de fevereiro de 2026

Hej Karsten,
Mange tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at vores online support i samarbejde med din installatør hurtigt fandt den rette indstilling, så anlægget nu kører, som det skal. Vores mål er netop at sikre en effektiv og smidig løsning, så du får fuldt udbytte af dit ventilationsanlæg uden unødige gener.

Vi arbejder løbende på at gøre vores remote support endnu mere tilgængelig og værdiskabende, og din tilbagemelding bekræfter, at vi er på rette vej.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

kan ik få reservedele til min genvex…

kan ik få reservedele til min genvex jeg købte for 4 år siden, det er affald
de lager fører ikke reservedele til deres ting,

men de kunne tilbyde mig at købe en helt ny af samme model igennem deres søsterfirma metro term (de havde selvfølgelig heller ingen reservedele hos metroterm, de sælger også bare t produkt uden reservedele )

den gik i styjkker under garentien pga af vibrationer som opstod efter 14 dages brug
men de fixede det aldtrig det endte med vi ventede3 år på svar på hvordan den skulle fixes fra hovedkontoret

håndværkere tør ik røre deres produkter, opga af deres monopol.
og de håndværkere de har tilknyttet stinker
e fixede vibrationerne med en gummidørliste som smeltede er 1 dag fks
isteddet for varmebestandigt isolering som der skal bruges

så nu står jeg med en bunke værdiløst skrammel efter 4 år de ik kan finde ud af at reparere og som ik virker

4 de dezembro de 2025

Kære t hansen,
Vi er kede af at læse din oplevelse – men vi må ærligt sige, at vi desværre ikke kan genkende den konkrete sag ud fra de oplysninger, du beskriver her.

Vi har en forpligtelse til at kunne levere reservedele i minimum 10 år efter et produkt er udgået af produktion, og vi fører derfor fortsat reservedele til vores anlæg. Vi er heller ikke bekendt med et tilfælde, hvor et anlæg er gået i stykker under garanti uden, at det er blevet håndteret via den autoriserede installatør, som skal stå for fejlmelding og service.

Som producent kan vi ikke oprette garantisager direkte for private, da al service, reklamation og reservedelsbestilling altid skal gå gennem den installatør, der har leveret og monteret anlægget. Det skyldes både lovgivning og sikkerhedsmæssige hensyn. Vi kan derfor være i tvivl om, hvorvidt sagen overhovedet har været registreret korrekt.

Vi vil gerne hjælpe dig videre og få klarlagt, hvad der er sket. Det kræver, du kontakter din installatør, og får ham til at oprette en reklamation på vores hjemmeside. Så kan vi slå dit produkt op og sikre, at du får den rette hjælp.

Vi håber, at vi sammen kan finde en løsning, så du får en god oplevelse fremadrettet.

Gitte fra marketing

Ingen service mulighed

Forsøg på bestilling af servicebesøg vedr. varmepumpe kan ikke effektueres, da Metrotherm/Genvex ikke svarer. Så der er åbenbart ingen garanti på produktet eller service

21 de outubro de 2025

Hej Karsten,
Vi er kede af at høre om din oplevelse – det er naturligvis ikke sådan, det skal føles som kunde hos METRO THERM eller Genvex.

I forhold til servicebestilling, kan du nemt bestille dette via vores hjemmeside. Her bliver din opgave automatisk videresendt til en af vores autoriserede servicepartnere, som derefter kontakter dig for at aftale tid til besøg.

Du finder servicebestilling for varmepumper her: https://www.metrotherm.dk/support/bestil-serviceaftale.

Gitte fra marketing

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan ikke anbefale Genvex som privat…

Kan ikke anbefale Genvex som privat person. De er ikke kontaktbare - og deres partnere virker også frustrerede .
Selv Simple spørgsmål bliver ikke besvaret - der henvises bare til dokumentation som er misvisende og kan misforstås.

8 de agosto de 2025

Kære Dam,
Jeg beklager, hvis du har fået en dårlig oplevelse af, det ikke var muligt at komme i kontakt med Genvex.
Som udgangspunkt yder Genvex teknisk support til vores professionelle samarbejdspartnere, og det vil derfor være din lokale ventilationsmand, som skulle kunne hjælpe dig.
Hvis dette ikke har været tilfældet, er du velkommen til at skrive direkte til mig på marketing@genvex.dk, og så vil jeg undersøge sagen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skuffende oplevelse med Genvex og deres…

Skuffende oplevelse med Genvex og deres kundeservice

Vi har et Genvex Eco 300 ventilationsanlæg i vores nybyggede hus, som desværre er gået helt i stå. Anlægget fungerer ikke, og der er ingen ventilation i hjemmet – hvilket har resulteret i en luftfugtighed på op til 70% og en indendørstemperatur på 29 grader. Vi reklamerede hurtigt hos forhandleren, som oprettede en sag hos Genvex, men herfra er det desværre kun gået ned ad bakke.

Kundeservice hos Genvex har vist sig at være både langsom og uengageret. Vi har henvendt os høfligt og spurgt til en tidshorisont for udbedring af fejlen, men får hverken konkrete svar eller hjælp. Medarbejderen, der tog telefonen, udviste hverken interesse eller vilje til at finde en løsning, og man sidder tilbage med en følelse af at være til besvær.

Det er særligt frustrerende, at anlægget ikke viser nogen form for alarm – på trods af at det ikke virker – og at man som kunde selv skal tage flere runder med opkald for at få Genvex til overhovedet at kontrollere anlægget online. Dette kan ifølge dem selv tage op til en hel dag(!) – hvilket er uacceptabelt, især når man står i en akut situation.

Yderligere er systemet bagud teknologisk. Anlægget opdaterer ikke automatisk, og man er som kunde nødt til at skrive en mail til kundeservice én gang om året for at få en manuel opdatering – og det kun hvis anlægget er online. Det virker både forældet og unødvendigt besværligt i 2025.

Alt i alt fremstår Genvex’ service som gammeldags og ufleksibel, uden nogen form for moderne kundesupport eller imødekommenhed. Softwaren halter bagefter konkurrenterne, og man får et klart indtryk af, at Genvex er ved at blive overhalet af mere tidssvarende og kundecentrerede alternativer.

Næste gang vi står over for et skift, bliver det uden tvivl et andet mærke – med bedre teknologi og langt bedre kundeservice.

25 de junho de 2025

Kære Nicki,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet utilfredsstillende service og forstår fuldt ud, hvor frustrerende ventetid kan være – særligt når det handler om indeklima og komfort.

Hos Genvex er vores ressourcer og support primært rettet mod de professionelle samarbejdspartnere, som står for både installation og service hos slutkunden. Det betyder, at det i praksis er der du har købt dit anlæg gennem, der skal være din primære kontaktperson i forhold til konkrete sager og teknisk support.

I netop din sag har vores medarbejder fulgt op med den pågældende webshop, hvor du havde købt dit anlæg gennem, for at hjælpe sagen på vej – men da vi ikke har den direkte kundekontakt, er vi desværre begrænsede i, hvor meget vi kan gøre udenom den professionelle del.

Vi beklager, hvis det ikke stod klart, og håber, at sagen nu er løst til din tilfredshed. Skulle du få brug for generel information om dit anlæg eller hjælp til at finde en autoriseret installatør, er du altid velkommen til at besøge vores hjemmeside.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Not interested in maintaining domestic systems

I bought a house dating from 1990 with a Genvex system already installed. A previous owner had discovered it could not heat the house and had added a gas boiler and 2 radiators. Thinking there must be something wrong with the system I got in touch with them.... but they dismissed my system as prehistoric - probably filled with a dangerous gas (it wasn't) and were totally uninterested in it. They recommended a local installer to me, but he only seemed interested in industrial units.

23 de fevereiro de 2024

Resposta de Genvex

Thank you for sharing your experience with your Genvex system. While the system in your home is older, it was designed to meet the safety standards of its time. We’re glad to hear there are no safety concerns.

As a manufacturer, we focus on developing high-quality systems, but diagnosing and optimizing installations requires on-site expertise, which is why we recommend certified local installers. We regret that your experience with an installer didn’t meet your expectations.

We’d be happy to assist you in finding a qualified installer who specializes in residential systems or provide advice on modern Genvex solutions that may better meet your needs. You can find a list of our partners right here: https://www.genvex.com/om-genvex/find-forhandler.

Kind regards
Gitte from Genvex

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har lige fået mit Nilan anlæg udskiftet…

Har lige fået mit Nilan anlæg udskiftet med et Genvex anlæg, og der er virkelig kvalitets forskel. Det nye anlæg støjer slet ikke i forhold til det gamle.

Man kunne godt ønske sig lidt flere indstillingsmuligheder i App'en, mens ellers er alt andet bare topkvalitet.

28 de novembro de 2024

Hej Jonas,
Tak for den pæne anmeldelse. Det sætter vi pris på.
Og tak for dit forbedringsforslag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg føler mig virkelig overvundet af…

Jeg føler mig virkelig overvundet af situationen! Jeg har købt et Genvex ventilationsanlæg hos Billigventilation, som har givet mig fremragende service. Da jeg fik monteret anlægget, fik jeg nogle spørgsmål om systemstyringen og kontaktede Genvex for hjælp. De informerer mig om, at anlægget skal indreguleres af en af deres samarbejdspartnere for at fungere optimalt.

Jeg bestiller derfor en indregulering via deres hjemmeside, men aftalen bliver rykket. Da teknikerne endelig kommer ud, tager det dem kun en halv time at starte op. Desværre kan de ikke måle køkkenudsugningen korrekt på grund af placeringen, og jeg forsøger at gøre alt for at hjælpe dem med at få målingerne til at fungere. Men det ser ikke ud til at interessere dem. De pakker deres udstyr og fortæller mig, at mesteren vil finde en løsning og kontakte mig for en ny tid.

Efter 2-3 uger hører jeg så endelig fra Genvex, men i stedet for hjælp sender de mig en faktura. Hvad er det for noget?! Jeg står tilbage med et ventilationsanlæg, der stadig ikke er indreguleret, og det er umuligt at komme i kontakt med Genvex. Jeg føler mig som gidsel i denne situation, nu med en rykker nr. 2! Det handler ikke så meget om opkrævning, det er mere med at de ikke vil hjælpe med indregulering.
Det er virkelig frustrerende og uacceptabelt.

17 de junho de 2024

Hej Jetmir,
Tak for din anmeldelse, og vi forstår din frustration over den oplevelse, du beskriver.

Da vores teknikere kom ud til dig for at foretage indreguleringen af dit Genvex-anlæg, stødte de desværre på udfordringer, da installationen af anlægget ikke fulgte de foreskrevne retningslinjer. Dette forhindrede dem i at kunne udføre en fuld indregulering, da specifikke målinger ikke kunne gennemføres korrekt.

Vores teknikere udførte det arbejde, der var muligt under omstændighederne, og vi har derfor også reduceret fakturaen som en kompensation. Vi beklager, at vi i dette tilfælde ikke kan være yderligere behjælpelige, da en korrekt indregulering kræver, at installationen opfylder de nødvendige krav.

Vi håber, at denne forklaring kan hjælpe med at afklare situationen, og vi står naturligvis til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål.

Venligst

Det virker bare

Det virker bare og god service fra fabrikken

3 de abril de 2024

Hej Anders,
Den glæder os meget.

Rigtig god service

Havde en del udfordringer med mit Genvex anlæg pga. de kolde temperaturer vi har haft på det seneste.
Morten fra serviceafdelingen kunne hurtigt fortælle hvilke indstillinger der skulle ændres, samt give en masse gode råd. Lige siden har anlægget kørt perfekt.
Rigtig god service!

17 de janeiro de 2024

Hej Tobias,
Tak for din pæne anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Ja, det kolde vejr kom bag på mange, og det stiller også krav til vores ventilationsanlæg. Som en forbedring på dette, er vi i fuld gang med at producere en lille guide i forhold til årstidssikring af sit ventilationsanlæg.

Gitte, Genvex

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

UDFYLD FORMULAREN PÅ GENVEX HJEMMESIDE HVIS DU SKAL HAVE SERVICE!

Vi købte et hus med et Genvex kombianlæg fra 2012 for halvandet år siden. Denne vinter begyndte systemet at vise fejl og både pumpe og kompressor gik ud af drift. Det største problem har været at finde en servicetekniker, der kunne hjælpe os. Ifølge Genvex hjemmeside er der 2 serviceteknikere i Nordjylland. Den ene er ærlig omkring, at han kun har viden indenfor ventilation. Den anden kommer gladeligt ud, men gætter bare på, hvad problemet kan være, sætter den elektriske nødpumpe til (som viser sig ikke at virke) og råder os til at skifte til fjernevarme uden at kunne sige med sikkerhed, hvad problemet er eller hvad det vil koste at fikse. Vi tog derfor fat i andre profesionelle, der har forstand på varmepumper og jordvarme. De ringede ind til Genvex, hvilket ikke engang Genvex-teknikeren i Nordjylland gjorde (man kan kun ringe ind som professionel, ikke som privat). De fik sat i stand at en Genvex servicetekniker helt fra Sønderborg skulle komme op og se på problemet. Han fandt det også efter mange timer, men skulle have over 20.000 kr. for at reparere det i tillæg til de 10.000 som det havde kostet at køre op og diagnosticere. Vi fik også fortalt at Genvex ikke længere producerer reservedele til det anlæg vi har på trods af, at det ikke er særlig gammelt. Genvex ser jo nok gerne, at man betaler 100.000+ for at skifte hele systemet til deres nye system i stedet for at reparere det gamle. Farvel og tak Genvex, vi skifter til fjernvarme. Tak for den ringeste service (= ingen hjælp at hente) og søvnløse nætter til den højgravide uden varme i huset i 14 dage. Som forbruger får jeg følelsen af, at Genvex kun er interesserede i at tjene penge, og ikke bekymrer sig om at give deres kunder et godt produkt og en god serviceoplevelse. Jeg lurer på om de faktisk laver systemet til at gå i stykker indenfor 10-15 år for så at kunne indkassere en masse penge på reparationer og installation af nye systemer. Og få nu uddannet nogle flere folk i at servicere systemet, det her er simpelthen for slapt!

OPDATERING 6/2 2024:
Jeg har efterfølgende været i kontakt med Genvex som har indvilget i at dække en del af omkostningerne for kørsel sådan, at vi ikke skulle betale ekstra for at have et Genvex-anlæg installeret i Nordjylland. Det viser sig, at det er UTROLIG vigtigt at booke en servicetekniker via formularen på Genvex hjemmeside, da det er den eneste måde sagen faktisk bliver registreret i deres system og at de derfor kan garantere en flad rate for kørsel uanset, hvor i landet den kvalificerede servicetekniker kommer fra. Vi har ringet til Genvex servicetekniker via direkte nummer til denne oplyst på Genvex egen hjemmeside. I Genvex optik booker man deres servicetekniker privat hvis man ringer direkte til denne og så er raterne nogle andre end hvis man booker via formularen på deres egen hjemmeside.

KONKLUSION: Vi har fået et plaster på såret i en sag, der i bund og grund har handlet rigtig meget om forvirring omkring, hvordan man får den optimale service fra Genvex forårsaget af misinformation på deres hjemmeside. Der er åbenbart en ok service at hente (dog stadig manglede reservedele/viden om det anlæg vi har installeret), det er bare svært som forbruger at kode, hvordan man får det. Jeg har givet en udfyldende beskrivelse af vores oplevelse som forbruger samt konkrete råd til Genvex til hvordan de forbedrer kommunikationen på deres hjemmeside og fra dere serviceteknikere og ud til forbrugeren. Jeg håber de tager det til efterretning og andre ikke kommer til at stå i samme kedelige situation som os.

17 de janeiro de 2024

Hej Sine,
Det lyder til at være en relativ kompliceret sag, du skriver om, og det er ikke en sag, vi har haft mulighed for at være inde over, før det nærmest er "gået galt".
Vi vil dog meget gerne høre præcis, hvad der er foregået, så hvis du vil sende dine kontaktoplysninger ind til vores salgs- og supportafdeling på sos@genvex.dk, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

På forhånd tak.

Venligst
Gitte, Genvex

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Very bad service for customers having…

Very bad service and craftsmanship for customers having the older generation ventilation and charging crazy amount of money for parts. I understand they have the parts in stock and their dealer should also have a cut of the sale but there is no need to charge a fortune for just a controller/part. The controller(just a display)they charge for a genvex vp 515 opt is around 10200 kr with moms and they will charge 200kr for shipping!!!

9 de fevereiro de 2023

Klar anbefaling!

Har haft Genvex i lidt over 2 år nu, og vi er så tilfredse! Alt fra installation til funktionen i hverdagen har fungeret nærmest bedre end forventet. Kan klart anbefale alle at vælge Genvex.

3 de fevereiro de 2023

Resposta de Genvex

Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Har en rotorveksler

Har en rotorveksler. Den kører rigtig godt frisk luft i huset og varme regningen er ikke så høj. Vi har haft anlægget i 2 år. Kan kun anbefale genvex

3 de fevereiro de 2023

Resposta de Genvex

Tak for anmeldelsen Steen. Den er vi meget glade for.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har bedt om et tilbud eller blot om de…

Har bedt om et tilbud eller blot om de ville række ud mere end 3 gange - eneste jeg får nu efter 2 måneder er et nyhedsbrev - øv

2 de fevereiro de 2023

Hej Kirn,
Jeg er ikke bekendt med din henvendelse, men hvis du skriver direkte til marketing@genvex.dk, så skal jeg sørge for at guide din henvendelse i rigtig retning.
Gitte

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sælger dårlige ventilationsanlæg og…

Sælger dårlige ventilationsanlæg og hjælpe ikke til private...

29 de novembro de 2022

Hej Jevgenijus
Vi kan desværre ikke tilbyde support til private, eftersom det kun er professionelle installatører der må servicere og installere vores anlæg. Oplever du problemer med dit Genvex-anlæg, skal du derfor kontakte en autoriseret installatør. Det kan fx være den, der har installeret dit anlæg, eller en af vores servicepartnere, som du kan finde på vores hjemmeside. Installatøren kan helt sikkert hjælpe dig videre, også hvis der bliver behov for at oprette en sag i vores supportafdeling.
Med venlig hilsen Genvex

Vanvex fra 2007 med pressostatfejl

Vores Vanvex har gennem de seneste 5 år haft flere og flere udfald på pressostaten når det bliver lunt i vejret, om sommeren op til 3-4 gange dagligt. Anlægget er fra 2007 og har nu altså kørt i 14½ år.
Jeg har tidligere spurgt flere Genvexs servicepartnere om, hvad der kunne være galt, men ingen har rigtig kunnet komme med noget bud. Andre servicefolk har i det mindste kontrolleret om der var kølevæske nok på anlægget, men det gør Genvexs folk ikke?!
Senest har jeg via Genvex haft deres ypperste ekspert på banen, som flyttede lidt på en føler og stillede på et setpunkt i menuen. Uden brug af måleudstyr eller reserve-følere eller andre dele, var hans bedste bud at der var enten kalk eller utætheder i beholderen og at det næste skridt ville være at afmontere, rense, skifte rør og genmontere beholderen, en øvelse til den nette sum af ca. 35.000 kr. Dette ville selvfølgelig ikke garantere at problemet blev løst, da resten af anlægget jo stadig er det samme. Besøget tog fire timer.
8 dage efter besøget var der igen udfald på pressostaten.....
Servicefirmaet har iflg. montøren givet et mindre afslag, så Genvex fakturerer 3 timer + startgebyrer og er overhovedet ikke imødekommende ift. afslag på regningen. 3.500 kr. for et ikke-afhjulpet problem og forslag til en måske-løsning til 35.000 - NO WAY!
Nu er der bestilt nyt anlæg (IKKE Genvex) og vi glæder os til at slippe af med det gamle ....!

Opdatering 5/7-2022:
Efter lidt korrespondance har Genvex indvilliget i, at reducere serviceopkrævningen væsentligt. Tak for det.

22 de junho de 2022

Hej Thomas

Vi har gennemgået din sag igen sammen med vores kundesupport, og vi mener faktisk, sagen er behandlet på rimelig vis og efter alle standarder. Det lader dog til, at du og vores kundesupport og servicepartner har oplevet sagsforløbet forskelligt. Vi beklager naturligvis, at du ikke har oplevet vores service som tilfredsstillende og hvis du gerne vil drøfte sagen yderligere, er du velkommen til at kontakte os på sos@genvex.dk. MVH Genvex

Du får ikke dine varer…

Jeg har bestilt nye filtre til Genvex system for 500 kr, men aldrig modtaget dem. Jeg har skrevet, men hører ikke fra dem. På telefonen gøres klart, at det ikke er til forbruger henvendelser. Min anbefaling er at købe produkter andet sted, eks filterbyen.

10 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais