Oplichters
Oplichters , kantoor adres in Amsterdam naast arena… spullen komen uit china..terug sturen kan op eigen kosten naar china…
Site ziet eruit als of je in NL zit…
Niks kopen daar..
Site ziet eruit als of je in NL zit…
Niks kopen daar..
Het blijkt een malafide bedrijf te zijn dat dropshipping doet van kleding van afschuwelijke kwaliteit. Inmiddels is de website uit de lucht en retouren zijn dus niet meer mogelijk en kan je naar je geld fluiten . Absolute oplichters.
Gelukkig had ik voor de zekerheid betaald met Paypal en kreeg ik daarvan mijn aankoopbedrag terug
Nog geen ster waard, 2 cargobroeken besteld en echt baggerslechte kwalitiet. De kleur komt ook totaal niet overeen als de foto. De maat is te groot. En dan heb ik de verzinding nog niet eens benoemd 😂😂😂 deze bestelling waarvan je op t eerste gezicht denkt dat het uit amsterdam komt ofzo is helemaal uit china gekomen en is een maand onderweg geweest. Retour word bijna onmogelijk gemaakt en succes met contact met ze te krijgen. Weg gegooid geld. NIETTTT KOPENN!!!!!!
Niks kopen hier troep uit China
Het zijn oplichters.
Ze sturen een bevesting van je betaling daarna hoor je niets meer.
Reageren niet op je mail.
Wel geld opstrijken maar geen producten leveren.
Nu is ook de site uit de lucht.
Ik heb op 26 oktober loafers besteld. Die een actie hadden van 24,95 mooi koopje zou je denken, kort erna werd mij ook beloofd dat ik dit binnen 8 dagen zou krijgen. Na het wachten en nog eens wachten zijn we al meer dan 2 weken verder en is er nog steeds niks hoe kan dit? En als je dan probeert te kijken in de mail met “ bekijk status” staat er een error aangegeven en zegt dat de website niet bestaat. Graag wil ik mijn geld terug zsm of anders zullen er consequenties komen!
Snelle levering en prima kwaliteit schoenen
Ik heb hier 2 paar schoenen besteld 2 weken geleden en heb niks binnen gekregen. Echter heb ik al veel mailtjes gestuurd maar hier is maar 1 malig op gereageerd.
Op de website staat dat ze ook veel goede recenties hebben ik betwijfel het of het echt is want op de officiele site van Trustpilot staat nog geen recentie.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.