Har haft besøg af installatør fra Verdo, som var en utrolig venlig, positiv og professionel oplevelse. Installatøren gav sig god tid til at forklare det nye segment. Flot og fin installation af... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god oplevelse fra start til slut. Installatøren var super flink og nede på jorden, og man kunne mærke, at han havde styr på det, han lavede. Han kom til tiden, arbejdede effektivt og... Ver mais
A empresa respondeu
Verdo er et dansk elselskab, der har positioneret sig som en førende aktør inden for grøn energi og bæredygtige løsninger. Vi har taget en proaktiv rolle i den grønne omstilling og tilbyder et bredt udvalg af grønne energiløsninger til både private og erhvervslivet. En af vores satsninger er salg af ladestandere til elbiler. Som et grønt elselskab er Verdo dedikeret til at reducere CO2-udledningen og fremme brugen af vedvarende energi. Vi tilbyder deres kunder en bred vifte af grønne el-produkter, herunder el fra solenergi, vindenergi og vandkraft. Ved at skifte til grøn strøm fra Verdo kan vi bidrage til at mindske dit klimaaftryk og samtidig støtte en mere bæredygtig fremtid. Verdo er også engageret i at fremme elbilindustrien og elektrisk mobilitet. Vi har etableret os som en vigtig leverandør af ladestandere til elbiler og infrastruktur til elbilopladning. Vi tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til forskellige formål, herunder offentlige ladestationer, private hjem og virksomheder. Med Verdo's ladestandere kan du oplade dine køretøjer nemt og bekvemt. Ladestanderne er designet til at være effektive og pålidelige og sikrer, at elbilerne får den strøm, de har brug for. Desuden arbejder vi på at udvide ladestationsnetværket for at sikre, at der er tilstrækkelig kapacitet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter elbilopladning. Verdo - et grønt skridt foran - sammen
Escrito pela empresa
Agerskellet 7, 8920, Randers NV, Dinamarca
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fik hjælp af Sara som var en fantastisk rådgiver. Hun var sympatisk og god til at hjælpe mig. Det er ikke hver dag at man møder så kompetent en rådgiver.

Resposta da Verdo
Tegnede el- og ladeabonnement hos Verdo i november 2024. Skiftede elleverandør, hvorefter Verdo fortsatte opkrævningen af ladeabonnementet til en højere pris uden min accept. Har gjort skriftlig indsigelse med konkrete aftalemæssige argumenter. Verdo har ikke svaret men fortsætter med at sende nye regninger, selvom det er opsagt.

Resposta da Verdo
Installatøren Kalle var god til at informere og hurtig i sit arbejde. Kan kun anbefales.

Resposta da Verdo
Fik den hjælp jeg havde brugt for, meget søg og venlig betjening.

Resposta da Verdo
Fik hjælp til at komme på mit Verdo og fik hjælp til at kigge a conto om det var sat rigtig da vi flere i husstanden da jeg ikke ønske en store efterregning 😃

Resposta da Verdo
Totalt dårlig kundeservice, har nu ventet på et svar fra dem i en uge, noget de skriver tager 2 dage.

Resposta da Verdo
Installatøren gav sig god tid til at forklare det nye segment.
Flot og fin installation af ladeboks.
Hjalp mig desuden med at starte min første opladning.
Tryghed. Virkelig dejlig oplevelse.
Kan kun anbefale installatøren.

Resposta da Verdo
Trods en lidt lang ventetid, så fik jeg hurtig hjælp 😊

Resposta da Verdo
God oplevelse med Verdo. Bestilte hurtig installation, og den blev leveret og installeret inden for 14 dage. Teknikeren kom som aftalt og lavede et virkelig pænt stykke arbejde. Kablerne er trukket ordentligt, og installationen af ladeboksen er udført med fokus på detaljerne. Det hele spiller bare og ser godt ud. 👍

Altid god oplevelse.
De har rigtig god kundeservice. Tålmodige og venlige. Jeg er bære af solsikkesnor og har brug for gennemsigtighed og forståeligt "sprog" det synes jeg de er gode til.

Resposta da Verdo
Fik i dag sat en ladeboks op af Henrik fra Verdo, og det var en fantastisk oplevelse. Han var yderst professionel og serviceminded, og han tog sig god tid til at svare på alle mine dumme spørgsmål med et smil.
Det var ikke den letteste installation, men Henrik klarede det hele, så det bare gik lige ud ad landevejen.
5 ud af 5 herfra 👍 Nu mangler jeg bare bilen 😂

Resposta da Verdo
When I left my old apartment I still got electricity bills for several months after, despite contacting them that I had already left the property. The new tenant also communicated that they should be billed instead. Verdo said that they were on the process of doing it but after more than 2 months I am still receiving the bills.
Both me and the new tenant have called them several times, but they always excuse themselves that they have not been contacted about the issue before (despite we have emails from them answering us, from more than 2 months ago).
It shows a lack of professional conduct and zero trust to the customer service. I would avoid them if possible due to this problem and also electricity prices are not cheap; so I do not see a reason to trust them again.

Resposta da Verdo
Jeg fik i dag lavet installation af ladeboks og teknikeren var mega god og alt forløb som det skulle.
Verdo opladning appen er dog ikke den bedste, men det er jo ikke teknikerens skyld.

Resposta da Verdo
Vi fik d 15 April monteret en ladestander fra verdo. Montøren ankom til tiden og var yderst professionel og god til at løse opgaven. Montøren var omhyggelig og god til at forklare processen. Vi er yderst tilfredse med det stykke arbejde der blev udført og montøren hjalp os med opsætning på vores mobiler inden han kørte.

Resposta da Verdo
Fik lader sat på Jagtvej 50 i Hammel virkelig hjælpsom og dygtig elektriker kan varmt anbefale Verdo kundeservice er også flinke til at hjælpe

Resposta da Verdo
Virkelig god oplevelse fra start til slut.
Installatøren var super flink og nede på jorden, og man kunne mærke, at han havde styr på det, han lavede. Han kom til tiden, arbejdede effektivt og tog sig samtidig tid til at forklare tingene undervejs, så jeg følte mig helt tryg i processen.
Installation af ladeboksen gik glat, og det hele ser pænt og ordentligt ud bagefter. Ingen rod eller halve løsninger.
Alt i alt bare en rigtig positiv oplevelse. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre.

Resposta da Verdo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.