Verdo Avaliações 1.080

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft besøg af installatør fra Verdo, som var en utrolig venlig, positiv og professionel oplevelse. Installatøren gav sig god tid til at forklare det nye segment. Flot og fin installation af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse fra start til slut. Installatøren var super flink og nede på jorden, og man kunne mærke, at han havde styr på det, han lavede. Han kom til tiden, arbejdede effektivt og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse med Verdo. Bestilte hurtig installation, og den blev leveret og installeret inden for 14 dage. Teknikeren kom som aftalt og lavede et virkelig pænt stykke arbejde. Kablerne er trukket or... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tegnede el- og ladeabonnement hos Verdo i november 2024. Skiftede elleverandør, hvorefter Verdo fortsatte opkrævningen af ladeabonnementet til en højere pris uden min accept. Har gjort skriftlig indsi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Produtor de Eletricidade
  2. Companhia Elétrica
  3. Posto de Abastecimento de Veículos Elétricos
  4. Fornecedor de Energia Verde
  5. Central de energia termal
  6. Companhia de saneamento

Escrito pela empresa

Verdo er et dansk elselskab, der har positioneret sig som en førende aktør inden for grøn energi og bæredygtige løsninger. Vi har taget en proaktiv rolle i den grønne omstilling og tilbyder et bredt udvalg af grønne energiløsninger til både private og erhvervslivet. En af vores satsninger er salg af ladestandere til elbiler. Som et grønt elselskab er Verdo dedikeret til at reducere CO2-udledningen og fremme brugen af vedvarende energi. Vi tilbyder deres kunder en bred vifte af grønne el-produkter, herunder el fra solenergi, vindenergi og vandkraft. Ved at skifte til grøn strøm fra Verdo kan vi bidrage til at mindske dit klimaaftryk og samtidig støtte en mere bæredygtig fremtid. Verdo er også engageret i at fremme elbilindustrien og elektrisk mobilitet. Vi har etableret os som en vigtig leverandør af ladestandere til elbiler og infrastruktur til elbilopladning. Vi tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til forskellige formål, herunder offentlige ladestationer, private hjem og virksomheder. Med Verdo's ladestandere kan du oplade dine køretøjer nemt og bekvemt. Ladestanderne er designet til at være effektive og pålidelige og sikrer, at elbilerne får den strøm, de har brug for. Desuden arbejder vi på at udvide ladestationsnetværket for at sikre, at der er tilstrækkelig kapacitet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter elbilopladning. Verdo - et grønt skridt foran - sammen

Vi vil være et grønt skridt foran - sammen

Escrito pela empresa

Verdo's mission
Vi driver og udvikler bæredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund - med udgangspunkt i varme, vand, el og teknisk infrastruktur. Nøgleordene i vores mission er bæredygtig, kunder og samfund. Det er dét og dem, vi er her for. Vi skal sørge for kritisk infrastruktur til vores kunder, og vi skal gøre det bæredygtigt til gavn for fremtidens samfund og de næste generationer.
Verdo's vision
I Verdo arbejder vi hver dag for mere bæredygtige løsninger, så vi kan sætte et grønt aftryk på fremtiden. Vi vil være et grønt skridt foran - sammen. Dét betyder, at vi hele tiden søger at optimere vores løsninger til endnu mere bæredygtige teknologier, uden det har en negativ konsekvens for vores kunder. Og vi ved, at vi kan rykke den grønne omstilling, når vi samarbejder. Derfor er vores vision ikke noget, vi kan opnå alene. Det skal gøres sammen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Behagelig telefonsamtale.

Flink og god vejledende medarbejder vedr telefonsamtale.

Resposta da Verdo

Vi er glade for at høre om den gode vejledning under telefonsamtalen. Tak for den positive tilbagemelding!

Verdo er ok

Verdo er ok, dog virker det lidt gammeldags, når man går ind og vil bruge deres app - der tænker man lidt på om de stadig arbejder i en brugerflade, som stammer fra tiden RUDER KONGES TID , Meget lidt brugervenlig.
Havde i en smart version, var i fri for alle vores opkald - for vi kunne jo så, nemt tjekke alt uden og forstyrre kundeservice.
Kun en Tanke mvh. Hans-Ove

Hej Hans-Ove
Tak for din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med os. Vi beklager, hvis appen virker forældet og ikke brugervenlig. Vi noterer os dit ønske om en mere moderne app, der kan mindske behovet for at kontakte kundeservice. Dine tanker er værdifulde for os.

Elendig og utroværdig lade-app

A'men.......er der en kvalitetschef inde over det her??? Siden opdatering engang i december/januar 2025/26 har den her app da "sejlet" fuldstændig. Svigt x flere på planlagt opladning. Ikke retvisende diagram i app'en, tid/kontra pris, forkert angivelse af billigste opladning. Det er som om, man ikke ønsker at rette problemet, så der ikke KAN lades til den billigste pris! Det her produkt kan man da ikke markedsføre sig på. Verdo, I er MEGET velkomne til at henvende jer, ellers tikker der en mail ind i løbet af ugen til jeres kundeservice.

Hej Anders
Vi beklager dybt de problemer, du har oplevet med appen siden opdateringen. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil undersøge de fejl, du beskriver vedrørende planlagt opladning, diagrammer og priser. En af vores medarbejdere vil kontakte dig telefonisk senere. Tak for din tålmodighed.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det hele startet super godt med god…

Det hele startet super godt med god service og fik bestilt en ladeboks.
Men så begynder kommunikation at briste.
Måtte lade ude to gange pga opsætningen ikke var i orden.
Teknisker kommer på dagen og det virker...men ikke helt.
Spørgsmålet er om man skal have ladebrik eller styre det fra appen.
Det styres bare fra appen så køre det...ahhh man skal ikke lade appen styre da man så skal vågne om natten for at lade...men nej man slår bare ladeboksen fra uden godkendelse....jaaaa så cirkel det

28 de janeiro de 2026

Hej Patrick
Vi beklager, at opsætningen af ladeboksen har været besværlig og forårsaget forvirring. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil undersøge kommunikationsbristene og de tekniske problemer, du har oplevet, for at forbedre vores service. Tak for din feedback.

Mvh Karina - Verdo

Ladeboks

Vi har lige haft tekniker ude for at montere ladeboks: det er rigtig godt lavet og vi fik forklaret alt om boksen og ladebrik, så det var til at forstå . Super

26 de janeiro de 2026

Hej Erik

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med installationen af ladeboksen og den klare forklaring, du fik. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Mvh Sarah - Verdo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lad selv din bil hjemme via Verdo

Jeg ringede for at få en ny aftale på plads. Har før været kunde hos Verdo, men flytter og har købt nyt hus i Helsinge.
Efter jeg har skrevet en mail til dem ringede Søren fra Verdo og vi have den fineste samtale hvor jeg blev vejledt ud i elektricitetens alle hjørner, WOW for en god oplevelse jeg fik samtidig med at jeg fik forståelse for en masse ting jeg ikke havde før. Det gælder også hjemmeladning af elbil. Det er da noget billigere at selv stå for dette og lade sin bil mellem 00:00 og 06:00 samtidig med at jeg kan bruge min bil som batteri til mit hus i dagtimerne. Vildt godt. Så nu er der bestilt en Zaptec Go 2 ladeboks 22kW, Type 2, WiFi og 4G, Asphalt black med et 19 kroners abonnement hos Verdo, som dækker alt på nær hærværk og påkørsel - men de overtager garanti og service på produktet.
Såååå Clever er opsagt og jeg kommer til at bruge under halvdelen på opladning af min bil, da jeg lader hjemme hver nat.
Sikken en oplevelse - TAK Søren

23 de janeiro de 2026

Hej Lars
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og den gode samtale om el-løsninger. Tak for din feedback og tilliden til os i forbindelse med din flytning og nye bolig. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid haft gode oplevelser med…

Jeg har altid haft gode oplevelser med verdo, og de er altid gode til at hjælpe hvis man har spørgsmål, og er altid super flinke.

21 de janeiro de 2026

Hej Ida

Vi er glade for at høre, at du altid har haft gode oplevelser med os. Det er også noget vi bestræber os på. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Hilsen
Sarah- Verdo

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget sød dame

19 de janeiro de 2026

Hej Hanne

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse.

Hurtig løsning

Empati, hurtige og løsningsorienteret
Utrolig søde medarbejdere!

16 de janeiro de 2026

Hej Kenneth

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejdere, og at de kunne hjælpe dig på en god måde.

Tusind tak for din positive tilbagemelding – den varmer virkelig og betyder meget for os

God weekend - Sarah - Verdo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været super tilfreds med…

Jeg har været super tilfreds med Verdo,efter jeg er flyttet har jeg ikke dem som udbyder,men de har en super god service,de er meget hjælpsomme og positive,

14 de janeiro de 2026

Hej Jane
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din positive feedback.
Ønsker dig en god dag
Sarah- Verdo

Inkompetent firma

Vi har oplevet Verdo forsøge at sætte 2 nye lyskryds op i Lind. Efter flere uger hvor de holdt her dagligt, kørte de hjem inden jul. Det har så været kaos siden. Man kan ikke komme i kontakt med dem, men de kommer så igen og kigger på det, uden det er løst. Nok det mest inkompetente firma jeg har set skulle udføre en opgave.

13 de janeiro de 2026

Hej Søren,

Tak for din feedback.

Vi er bekendt med udfordringerne ved de midlertidige lyskryds i Lind og forstår fuldt ud frustrationen over den nuværende trafikafvikling. Lyskrydsene har kørt på et midlertidigt program for at få dem i drift hurtigst muligt, mens vi har afventet montering af radarer og kameraer, som gør krydsene intelligente.

Vi er nu i gang med denne installation, og når den er færdig og programmeret, vil trafikafviklingen fungere markant bedre. Tiderne i det midlertidige program fastsættes af Herning Kommune, og vi har derfor ikke mulighed for at justere dem i mellemtiden.

Vi beklager de gener, det har medført, og arbejder på at få den endelige løsning på plads hurtigst muligt.

Salgs- og afdelingsleder
Verdo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en sød medarbejder i røret

Jeg fik en sød medarbejder i røret, da jeg ringede,og vi fik sat alt på plads, så tak for det.

8 de janeiro de 2026

Hej Erik

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder, og at vi kunne hjælpe dig. Tak for din positive feedback!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Alt for lang ventetid ved opringning…

Alt for lang ventetid ved opringning til kundeservice.
Jeg har ringet til Verdo inden jul med 10 minutters ventetid (jeg opgav), men kom igennem 5.jan efter 8 minutter, hvor de ringede tilbage.
Det er alt for lang tid at vente på opringning!
Jeg har ikke mulighed for at være stand by på opringning fra Verdo.
Da jeg endelig fik opringningen kunne jeg ikke få svar på mine spørgsmål og blev derfor opfordret til at ringe igen (og vente på næst ledige...) eller skrive en mail og få en opringning (når Verdo havde tid...).
Det bør I forbedre!

5 de janeiro de 2026

Hej

Vi beklager meget den lange ventetid, du oplevede, da du kontaktede os. I perioden har vi været på julebemanding, hvilket desværre har medført længere svartider end normalt. Vi er kede af, at du ikke fik svar på alle dine spørgsmål.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores kundeservice og tager din feedback med i vores overvejelser. Tak for din tålmodighed og for at gøre os opmærksomme på det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en utrolig høj elregning

Jeg fik en utrolig høj elregning, men modtog dog en behagelig forklaring på mit høje forbrug af el.

Super tilfreds herfra, men lidt fattigere.

2 de janeiro de 2026

Hej Mie

Vi er glade for, at forklaringen hjalp, selvom regningen var høj. Tak for din tilfredshed og din feedback; vi sætter pris på det.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Hurtig og præcis vejledning.
Mega behagelig medarbejder

18 de dezembro de 2025

Hej Carsten
Godt nytår. - Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores kundeservice og medarbejder.
Tak for din feedback.

Forkert modtager

Skriver lige til de rigtige

28 de novembro de 2025

Hej Martin,

Tak for din henvendelse.

Verdo handler ikke længere med træpiller, og købet er derfor ikke foretaget hos os. Vi anbefaler, at du kontakter de nuværende ejere, som overtog området. Deres kontaktoplysninger fremgår af hjemmesiden.

Verdo

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verdo er med længder det dårligst vi…

Verdi er med længder det dårligst vi har prøvet endnu, når det kommer til udbydening af hjemme ladere via firmanaftaler.

Man siger åbenbart også ja til at være deres bank. De holder på ens penge i måneder inden man får refusionen.

Kundeservice er altid helt skidt. Og man får bare en ny historie når man ringer. Det her kan jeg simpelthen ikke råde folk til at være en den af

22 de dezembro de 2025

Hej Mads,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det lyder som en samlet set utilfredsstillende situation, og det lever ikke op til den kvalitet og service, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi vil meget gerne høre nærmere om de konkrete forhold, du beskriver – både omkring refusion, aftale og kontakten til kundeservice – så vi kan undersøge sagen grundigere og lære af den.
Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på janc@verdo.com eller tlf.: 41 74 43 07

Salgs- og afdelingsleder

Installation af ladeboks

Har lige fået installeret en ladeboks. Nem og hurtig installation af app og opsætning heraf. Tekniker var rigtig flink og efterlod huset pænt og ryddeligt. Rigtig god service

18 de dezembro de 2025

Hej Kristian

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med installationen af din ladeboks, den hurtige app-opsætning og vores teknikers service. Tak for din positive feedback!

Karina Sørensen
Kundeserviceleder

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais