Veja o que dizem as avaliações
Fijn bedrijf. Goede communicatie, reageren snel en op de dag van de verhuizing ging alles vlot. De twee mannen waren vriendelijk en werkten zeer netjes. Wij zijn erg tevreden!
Uitstekend! Hele makkelijke communicatie, altijd snel iemand aan de telefoon die wist waar hij 't over had, en snel reacties via email. Er moest een piano van een ingewikkelde plek gehaald worden, maa... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviço de transporte e armazenamento de móveis
- Serviço de remoção e limpeza residencial
- Mudanças
- Transportadora de pianos
- Garagem
- Depósito
Verhuisbedrijf 365 is een professioneel verhuisbedrijf gevestigd in Den Haag. Wij verrichten zowel particuliere als zakelijke verhuizingen door heel Nederland. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend en zorgen er dus ook voor dat we 365 dagen per jaar vakmanschap leveren.
Informações de contato
Binckhorstlaan 293 E, 2516 BC, Den haag, Holanda
- 0850606365
- info@verhuisbedrijf365.nl
- verhuisbedrijf365.nl
Fijn bedrijf
Bedrijf heeft me verhuist op 20…perfect
Bedrijf heeft me verhuist op 20 februari jongstleden. Ging perfect. Mooi op tijd. 2 beleefde heren Totaal geen schade aan mijn spullen. Waren secuur. Duurde de afgesproken tijd. EN.. de heren deden dit ook nog tijdens de ramadan, dus zonder drinken tussendoor. Mijn complimenten voor het bedrijf & personeel.
Best movers in the game!
Best movers in the game!! Have used these guys for about 6 moves now and will continue to book/recommend them in the future. Highly reliable (maybe they come a little late sometimes), super quick yet very careful of my belongings. Big shoutout to Hassan and Bilal who are extremely organised but also just a pleasure to deal with.
Zeer vakkundig personeel en bijzonder vriendelijk
Top verhuisbedrijf
Zeer vriendelijke, behulpzame en professionele verhuizers. Alles in 1x soepel en netjes verhuisd. De jongens pakken je spullen goed in en werken snel. Kwamen ook netjes op tijd. Zeer tevreden en raad dit verhuisbedrijf zeker aan.
Heel tevreden
Heel tevreden. Een heel fijne ploeg: Arif, Mo en Mohammed hebben keihard gewerkt, ondanks de hitte, en alles perfect gedaan! Aanrader!
Een vriendelijke en goeie service
Een vriendelijke en goeie service. Doordat ik op het laatste moment een afspraak moest annuleren, hebben ze mij deze kosteloos laten annuleren. Ik raad hun zeker aan als bedrijf en zal zeker als ik ze nodig heb inschakelen
Efficient Mover
Efficient, professional and competitive pricing.
Friendly service.
Very helpful.
All furniture was delivered in perfect condition
Disappointing Moving Experience
Disappointing Moving Experience
I was not satisfied with this moving service. The movers took frequent breaks, which significantly slowed down the process. Unfortunately, the time spent on these breaks was still included in the final bill. The overall experience felt inefficient, and I expected a more professional approach.
If you’re looking for a smooth and time-conscious moving service, you may want to explore other options.

Resposta da Verhuisbedrijf 365
Great service
I received great service from this company.
Doen prima wat ze moeten doen
Doen prima wat ze moeten doen, en zijn flexibel in de tijd dat er afgesproken is.
Harde werkers.
Top bedrijf
2 hele aardige en behulpzame gasten die van wanten wisten.
Zonder enig probleem alles ruim binnen de gestelde tijd schadeloos verhuisd.
Top mannen, nogmaals bedankt
Geen stress
Hele vriendelijke relaxte verhuizers. De meubelen werden goed beschermd. Daardoor totaal geen stress.
Worst Moving Service Company - Avoid them at all costs
This is hands down the worst moving service I’ve ever encountered. They damaged several pieces of my furniture and couldn’t even disassemble certain items, leaving me to clean up their mess. The team was shockingly unprofessional, constantly complaining about my house’s location as if handling moves wasn’t their job. When I pointed out that the work was incomplete and questioned why I should pay the full amount, they started harassing me, even threatening not to leave my house until they were paid in full. On top of all this, they refused to take any responsibility for their mistakes and completely ignored my complaints. Their dismissive and rude attitude made an already stressful experience unbearable. Do yourself a favor and avoid this company at all costs.

Resposta da Verhuisbedrijf 365
Verhuizen 2023
- Verhuizing in 1 dag
- Laagste prijs garantie
Wie wil dat niet?
Ook hier geldt: "als het te mooi is om waar te zijn, dan is het niet waar...."
Beloofd was in ieder geval dat de klus in 1 dag klaar is in combinatie van "laagste prijs garantie".
Er zouden 3 "grote" vrachtwagens komen met lift en 6 man sterk. Aldus de man die de verhuizing had opgenomen.
Tja, met 3 relatief kleine bakwagens (ca. 20m3/st.) maakt het verhuizen in 1 keer een stuk moeilijker.
N.b. Normaliter heeft een GROTE verhuiswagen een capaciteit van min. ca. 60m3.
De voorman gaf, na een ronde door de woning, aan dat dit zeker niet in 1 keer gaat lukken.
Kortom, de persoon die de verhuizing heeft opgenomen heeft de hoeveelheid totaal verkeerd ingeschat. (of toch niet?....)
Hoewel het inladen redelijk ging, kan gezegd worden dat ook de beschikbare laadruimte niet erg efficiënt gebruikt werd.
Dit resulteerde dan ook dat 3 wagens duidelijk te weinig zijn.
Uitladen ging relatief vlot. Jammer dat enkele meubelstukken niet ongeschonden zijn gebleven. De beschadigingen zijn aangegeven! maar werd niets mee gedaan :-(
Normaliter wordt de betaling MET factuur MET een overschrijving gedaan. In dit geval werd alleen cash geaccepteerd. I.v.m. de extra uren moest er toch een aanvullende overschrijving uitgevoerd worden.
Tevens werd een offerte toegestuurd voor de rest van de boedel waar een extra wagen voor nodig is met een belachelijk hoge prijs.
Uiteindelijk een overeenkomst gesloten om de "laatste" spullen naar het nieuwe adres te verhuizen.
En weer was de inschatting van de hoeveelheid onjuist.....
O.a. door inefficiënt laden van de toch al niet zo grote wagen bleek het restant nog steeds niet in zijn geheel verhuist te kunnen worden.
Al met al is de fa. 365 Verhuizingen een slechte (misschien wel de slechtste...) keus om te verhuizen.
Het bedrijf heeft de schijn tegen, ondanks dat het de laagste prijs garantie heeft, maar blijkt uiteindelijk zelfs duurder te zijn dan - om het even - andere verhuisbedrijven.
Tevens lijkt het er meer op dat bij gebruik van part-timers/oproepkrachten en veel te kleine wagens hierdoor van misleiding sprake is.
Door ontbreken van de factuur kan tevens - tot nu toe - vastgesteld worden dat de betaling "zwart" is. M.a.w. niet conform de uitgebrachte offerte waarin BTW wel vermeld was.
Dus 21% aan BTW te veel betaald !
V.w.b. schades: dit is aangegeven bij het bedrijf, maar die laten niets meer van zich horen (!)
Ook waren er sieraden vermist. Moeilijk te bewijzen , maar toch....
Note: 365 Verhuizingen is NIET een "Erkend Verhuisbedrijf".
Dat zegt feitelijk genoeg want verhuizen is toch echt vakwerk!
Conclusie: Als je een echt verhuisbedrijf nodig hebt, kies dan voor een "Erkend Verhuisbedrijf" i.p.v. een z.g. prijsvechter die zijn afspraken niet na komt.
6 sterren voor deze mannen
6 sterren voor deze mannen! Ontzettend harde werkers. Ze hebben super werk geleverd. Zelfs de zwaarste / complexste spullen wisten ze naar de tweede verdieping te tillen zonder schade! Goede communicatie vooraf. Ook op de dag zelf een prettige sfeer, vriendelijke mannen om de hele dag in en rond het huis te hebben.
Ps. Geef ze een bakje koffie en wat lekkers en ze gaan als de brandweer!
Super erg bedankt voor Julie hulp bij…
Super erg bedankt voor Julie hulp bij de verhuizing. Alles is goed verlopen en nog snel ook ! Wij zijn jullie daarom ook mega dankbaar. Hele goede service gehad. En ook nog een stukje opslag en stort meegenomen. Nogmaals bedankt heren.
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijke jongens die kwamen verhuizen. Ze waren ruim op tijd en ontzettend behulpzaam. Alles is goed gegaan en binnen de afgesproken tijd.
Bedankt voor Julie hulp bij de…
Bedankt voor Julie hulp bij de verhuizing. Alles is goed verlopen en zijn jullie daarom ook erg dankbaar. Full service gehad , plus een stukje opslag en stort. Bedankt heren
Wij hebben een super fijne ervaring…
Wij hebben een super fijne ervaring gehad met dit verhuisbedrijf. Zijn van tevoren goed geïnformeerd , en er is ons verteld waar we rekening mee moesten houden zodat we ons goed konden voorbereiden. De mannen hebben ook het 1 en ander extra voor ons kunnen doen. Al met al ben ik zeer te spreken over dit verhuisbedrijf en is daarom dus ook echt een aanrader.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.