VetGruppen - Helsinge Dyreklinik Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Østergade 35, 3200 Helsinge, 3200 Helsinge, Hovedstaden, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er meget glade for specielt Kathrine. Hun er altid glad empatisk vi føler dygtig. Hun er super god til vores Hunde.❤️ Stort ØV at Helsinge skal nedlægges 🥴🥴

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har anvendt Helsinge Dyreklinik gennem de seneste 8 år. Altid super behagelig, hensynsfuld og professionel behandling - hund og undertegnede. Vi følger naturligvis med fra Helsinge til Frejasvej i Hi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min hund kom akut til skade og de fik ham ind med det samme. De var hurtige under konsultation samtidig med at tage sige tid nok til at for hans tillid og alle vigtige informationer om ham.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En stor tak til Mette ved hjemmebesøg hos os davi desværre af med vores elskede hund Mette var rigtig sød og på klinikken i Helsinge er de også søde hilsen Lisbeth molving

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Hospital Veterinário
  3. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

Hos Helsinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Helsinge. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 57% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.895 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har anvendt Helsinge Dyreklinik gennem…

Vi følger naturligvis med fra Helsinge til Frejasvej i Hillerød 👍😊

6 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Flemming! Vi ser frem til at se jer igen på den nye lokation😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er meget glade for specielt…

Stort ØV at Helsinge skal nedlægges 🥴🥴

29 de abril de 2025

Hej Tina.

Tusind tak for din anmeldelse❤️
Vi håber på at se jer igen, når vi lægges sammen med Trollesminde Dyreklinik 1/6-25 i deres lokaler i Hillerød❤️

Vi ønsker jer god sommer herfra🌻

Super

Perfekt behandling.

1 de abril de 2025

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Lene. God dag til jer.

Neutralisering af hankat

Neutralisering af hankat.
Venlig og professionel behandling. Meget positiv overrasket over tlf opfølgning dagen efter.

28 de fevereiro de 2025

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Susanne. Dejligt at læse, at du har været glad for behandlingen hos os :-) I må have en dejlig dag.

gode dyrlæger

gode dyrlæger, brugt stedet i 30 år

25 de fevereiro de 2025

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tak for anmeldelsen Bo. Det er dejligt at læse, at du fortsat er glad for samarbejdet efter så mange år. Vi ønsker jer god dag herfra.

Hurtig og kompetent service

Hurtig og kompetent service, og mulighed for en hurtig akut tid.

4 de janeiro de 2025

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Claus. Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med besøget hos os. I må have en god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt klinikken siden først i…

Vi har brugt klinikken siden først i 1970´erne både til får, hunde og katte. Vi kan altid komme til jer hele døgnet ligesom I altid er kommet os til hjælp uanset tidspunk på døgnet

3 de janeiro de 2025

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for din anmeldelse Arne. Det er dejligt at i fortsatte er så glade for samarbejdet efter så mange år. I må have en dejlig vinter.

Havde en god

Havde en god, tryg behandling af min kat, der desværre ikke kom med hjem 😢😢.

10 de dezembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Hej Michael og Birgitte. Tusind tak for at tage jer tid til at skrive jeres flotte anmeldelse trods de kedelige omstændigheder ❤️ Vi sender varme tanker jeres vej ❤️

Dygtige og sympatiske

8 de novembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Britt. Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med behandlingen hos os. Vi ønsker jer en dejlig dag herfra.

Trykke hænder.

Jeg følte at min kat og jeg blev taget godt imod da vi kom. Og der var kort ventetid til at dyrlægen tog imod os, dyrlægen virkede sikker i håndtering af katten og efterfølgende også fik løst kattens problem. Som nu igen er frisk.

13 de novembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Hej Lars. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores klinik og personale! Det betyder meget for os :-) Rigtig god dag til dig :-)

Super god service

2 de novembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen. I må have en dejlig dag.

Super professionel service.

Super professionel service.
Empatisk ved aflivning af vores hund.

25 de outubro de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen trods de kedelige omstændigheder Carsten. Vi sender varme tanker jeres vej.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den venlige modtagelse og den…

Den venlige modtagelse og den kompetente behandling.
Det er en lidt besværlig adgang med trappen fra Østergade, især når man er lidt dårligt gående.

25 de outubro de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Svend. Vi ønsker Jer en god weekend når I når dertil.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er et dejligt trygt sted at komme…

Det er et dejligt trygt sted at komme med sin lille hvalp. Personalet er fuldt bevidste om, deres indflydelse på hvalpens tryghed.

21 de setembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Hej Karin. Dejligt at læse, at du er glad for vores service på klinikken :) I må have en dejlig dag.

Dygtig rådgivning

Dygtig rådgivning. Vi følte vi var i gode hænder

6 de setembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Søren. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med at komme hos os. Vi ønsker jer god dag herfra.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais