VetGruppen - Helsinge Dyreklinik Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Østergade 35, 3200 Helsinge, 3200 Helsinge, Hovedstaden, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er meget glade for specielt Kathrine. Hun er altid glad empatisk vi føler dygtig. Hun er super god til vores Hunde.❤️ Stort ØV at Helsinge skal nedlægges 🥴🥴

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har anvendt Helsinge Dyreklinik gennem de seneste 8 år. Altid super behagelig, hensynsfuld og professionel behandling - hund og undertegnede. Vi følger naturligvis med fra Helsinge til Frejasvej i Hi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min hund kom akut til skade og de fik ham ind med det samme. De var hurtige under konsultation samtidig med at tage sige tid nok til at for hans tillid og alle vigtige informationer om ham.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En stor tak til Mette ved hjemmebesøg hos os davi desværre af med vores elskede hund Mette var rigtig sød og på klinikken i Helsinge er de også søde hilsen Lisbeth molving

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Hospital Veterinário
  3. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

Hos Helsinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Helsinge. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 72% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.935 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En stor tak til Mette ved hjemmebesøg…

21 de agosto de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Hej Lisbeth. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse trods de kedelige omstændigheder ❤️ Vi sender varme tanker jeres vej ❤️

Dyrlægen ringede tilbage

Dyrlægen ringede tilbage. Gik meget op i om det var blevet bedre

17 de agosto de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tak for anmeldelsen Jan, den er vi glade for. God dag til jer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

kompetent og rolig dyrlæge

kompetent og rolig dyrlæge, som hører mig og ser mit dyr!
grunden til 4 og ikke 5 stjerner: det er usandsynlig dyrt

26 de julho de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tak for din anmeldelse, og god dag til jer Bodil.

Har svaret 1 gang før

12 de junho de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Hej Joanne. Vi værdsætter at du tog dig tiden til at give klinikken 5 stjerner, til trods for at du har anmeldt os en gang før. Vi ønsker dig en god dag herfra.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God tid

God tid. Kompetent dyrlæge

15 de maio de 2024

Tusind tak for din anmeldelse Lene :-) I må have en dejlig dag 🌻

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min hund er meget gammel

Min hund er meget gammel. Og der var forståelse for dette indtil at de fandt ud af at han var forsikret. Så skulle han lige pludselig under flere gange narkose og flere tjek selvom jeg var lovet at det behøvede han ikke

27 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Kære Peter. Tak fordi du skriver til os. Det er meget vigtigt for os, at aftaler overholdes, og vi er kede af det, hvis du har haft en anden oplevelse ved dit besøg med din hund. Vi kan ikke finde dig i vores journalsystem under Peter Seldrup, og personalet kan ikke erindre en ældre hund, der er blevet udredt indenfor den sidste uge. Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf 4879 4018 eller på kontakt.helsinge@vetgruppen.dk, hvis du er sikker på, at det er hos os din hund er blevet udredt, så vi kan forstå hvad der er gået galt i vores kommunikation. Med venlig hilsen klinikleder og dyrlæge Rolf Bjerre Thorsen

Hund

Grundig undersøgelse og meget informativ gennemgang. Meget venlig atmosfære.

7 de abril de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Nina. Det er dejligt at læse, at du har haft et godt besøg hos os. Vi ønsker en dejlig dag herfra :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og positiv dialog med dyrlægen

God og positiv dialog med dyrlægen. Hun var god til at lytte og vi fik løst problemet på letteste måde 🙂👍

4 de abril de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for den flotte anmeldelse Christian, den er vi glade for. Vi ønsker jer en god dag herfra :-)

God atmosfære

God atmosfære.
Der var tid til, at min kat kunne få lov til at gå lidt rundt, så hun slappede af.

15 de março de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Lisbeth. Det er dejligt at høre, at i har haft et godt besøg hos os 🐱Vi ønsker jer en dejlig dag herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God behandling af vores kat

God behandling af vores kat, der åbenbart havde prøvet kræfter med en kat i nabolaget og var blevet lettere såret, og en meget fornuftig pris

11 de março de 2024

Resposta da VetGruppen - Helsinge Dyreklinik

Tak for anmeldelsen Niels, den er vi rigtig glade for. I må have en dejlig dag.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais