Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der blev afgivet en ordre den 8. Apr 2026 på varer som kan leveres indenfor 3 dage. Der er sendt gentagne mail, senest d 22.Maj hvor ordren er afbestil. Den 28. Maj sendes ordren (171057), samti... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Puh...eine Bestellung mit einer Gefühlsachterbahn. Wir haben nach Hausnummern gesucht und sind hier fündig geworden. Qualität und Aussehen der Hausnummern sind wirklich spitze, jedoch im Preis ein wen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har siden maj forsøgt at få en ordre som blev lovet med max 14 dage levering. Enkelte elementer kom drypvis, fik forkerte ting tilsendt, har henvendt mig indtil videre 8 gange telefonisk og et antal g... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for rigtig god håndtering af min…

Tak for rigtig god håndtering af min henvendelse Stephanie. Jeg er imponeret over håndteringen af min telefoniske henvendelse og hvordan du fik tingene 'til at virke'. Tak!

7 de agosto de 2020

Hej Kristian
Mange tak - er glad for vi kan løse opgaverne for jer som kunder.

Mvh
Stephanie

Manglende svar på henvendelser

Vi bestiller nogle greb Juli og får en ordre bekræftelse, hvor der med småt står de først kan leveres i oktober. Skriver en mail og ringer inden de går på ferie og får desværre intet svar. I deres ferie oplyser de så på telefon svaren man kan få 10% hvis man bestiller i ferien, men vi har jo bestilt inden.
Jeg rykker og får svar at de kan annullere min ordre, hvis jeg ikke kan vente. Helt fint - jeg spørger så en en anden størrelse - igen intet svar.
Jeg er med på der kan være længere leveringstider mv., men det må kunne oplyses på hjemmesiden inden bestilling og så kunne det være fedt med svar på sine henvendelser.

5 de agosto de 2020

Hej Erik Kroun

Tak for din anmeldelse – og du har fuldstændig ret – vi har været meget bagud med at svare kundehenvendelser hen over sommeren.

Jeg kan se i vores mailsystem, at du spurgte den 21. juli om hvornår dine møbelknopper blev leveret, og vi svarede et par dage efter, at de stadigvæk først bliver leveret i oktober pga corona udfordringer hos producenten.

Det fremgik både af vores hjemmesiden da du bestilte dine møbelknopper - og det står på din ordrebekræftelse, som du modtog lige efter du havde bestilt, så kan ikke forstå det kommer bag på dig.

Du spurgte så i mandags om du kunne få de samme møbelknopper i 20 mm, men her er svaret desværre også, at de først er på lager hos producenten igen til oktober.

Vi vil rigtig gerne kunne hjælpe din med nogle andre lignende møbelknoper, som vi kan skaffe med det samme. De har varenummer 309130-11 …. De koster lidt mere, men vi vil gerne tilbyde dig dem til samme pris. Lad mig høre om det er en løsning for dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lack of customer service communication

I placed an order in May and I only received part of my shipment. I was really happy with the items, except there was one handle missing, AJ Door handle. Since this incident, I have emailed on several occasions, only to be ignored. I have called today, only to be played a recorded message during opening hours. I have left this review in desperation of being ignored. It seems that all the negative reviews are based around lack of communication. If they communicated with their customers, the transaction would have been so much easier.

22 de julho de 2020

Resposta da VillaHus.dk

Hi Jannie (or Ashley ??) - I can only find 2 emails from you that we have received within the last 2 weeks where we had the summer holidays closed. You write on July 17 that you have only now opened the package after 1 month and discover that there was only 1 set in the package ... if that is the case, we will of course send the missing door handles.
Sincerely

Ingen reaktion fra webshop

Bestiller et dørgreb i starten af maj, modtager en ordrebekræftelse umiddelbart efter, og hører så ikke videre. Efter nogle dage kontakter jeg jer, for at høre om evt. forlængede leveringstider. Denne besked besvares ikke, og nu næsten 3 måneder senere har jeg stadig intet hørt til trods for at betalingsreservationen på mobilepay for længe siden er udløbet. Det ville være god (forventelig) service, at kontakte kunden for at give en status på ordren eller for at oplyse om nødvendigheden af en evt. genbestilling pga. så stor forsinkelse, at betalingen er annulleret.

21 de julho de 2020

Hej Trine Secher
Tak for din anmeldelse – også selv om du ikke er helt tilfreds med at handle med os.
Kan se i vores ordresystem du bestilte en Hvalros i messing den 4. maj – som på det tidspunkt lå på vores lager hos producenten i Polen. Desværre oplevede Polen også en større nedlukning pga. Corona pandemien, så lageret var lukket ned i flere måneder. Vi har endnu ikke modtaget de leverancer fra dem, som vi rykkede for tilbage i maj og juni måned, men de siger de er ved at lukke op igen og forventer de sender varerne til os i Danmark i starten af august måned.

Er selvfølgelig ærlig over du ikke bare har ringet til vores kundeservice, som har åbent alle ugens 7 dage fra 08.00 – 18.00 og rykket for ordren.

Vi trækker heller ikke pengene før vi kan levere kundernes varer, så derfor vil du ikke kunne se, vi har trukket noget på dit mobilepay.

Som kompensation for den meget meget lange leveringstid, som vi ikke helt har været herre over, vil jeg gerne tilbyde dig 15% rabat på hele dit køb.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God håndtering

Jeg har bestilt hhv. greb og knopper. Grebene kom hurtigt og pynter pænt i vores køkken :) Efter lang ventetid på knopperne (Corona - det er forståeligt), valgte jeg at annullere resten af ordren. Der var lidt problemer med at Villahus ikke svarede på 2 af mine henvendelser herom og endte med at sende varen alligevel.

De har efterfølgende rettet op på fejlen og tilbageført beløbet. De har endvidere ladet os beholde resten af ordren.

Jeg syntes at dette er en rigtig flot håndtering af sagen fra Villahus' side :)

30 de junho de 2020

Hej Birgitte
Tak for din tilbagemelding – er glad for du nåede at få de 23 møbelgreb inden Corona´en helt lukkede alle vores leverandører ned. De sidste 9 møbelknopper, som var i restordre da du bestilte den i april måned – kommer fra en Italiensk producent, som på det tidspunkt var lukket helt ned og først lige er åbnet op her igen i starten af juni måned.
Da der endelig kom varer fra Italienerne, var vi så begejstret at vi skyndte os at sende ud til alle de kunder der havde ventet på deres Italienske møbelknopper. Desværre overså jeg din mail hvori du skrev I havde fundet nogle andre møbelknopper.
Du skal selvfølgelig ikke betale for noget du ikke ønsker. Vi tilbagefører dit tilgodehavende for de 9 møbelknopper, som du ikke får brug for lige nu, men vil gerne have lov at forærer dig dem - hvis du en dag skulle få brug for dem – eller give dem væk som en gave – det er nogle utrolig smukke messingknopper.

Træls oplevelse

Bestilte d. 1/6 messinggreb i 2 forskellige str. Den ene str var ikke på lager, men skulle komme efter 14 dage. Får først den ene str og et par dage efter modtager jeg endnu en pakke. Her har I sendt nogle af den str jeg allerede har modtaget. Jeg kontakter jer og I beder mig sende dem retur. Jeg spørger om I vil sende den anden str, men får at vide at I ikke kan sende den rigtige str før I har fået de andre retur. Idag, en MÅNED efter jeg bestilte, har I endelig sendt de sidste. En meget træls oplevelse!

29 de junho de 2020

Hej Ditte Lampe.
Tak for din anmeldelse af os - også selvom du ikke helt er tilfreds med din oplevelse. Desværre har situationen med Corona gjort det meget svært for vores Svenske leverandør at skaffe varerne hjem fra deres fabrikker i Kina. Samtidig har der været meget stor efterspørgsel på især de messing møbelgreb som du også havde bestilt. Den Svenske producent siger nu de er ved at have styr på deres leverancer, så vi fremover kan forvente en jævn og hurtig leverance af deres produkter. Håber trods alt du bliver glade for dine nye messing møbelgreb.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte pudsemiddel Rød Egern det var…

Jeg købte pudsemiddel Rød Egern det var godt har prøvet det før. Men det havde været rart hvis det kom noget før men ellers er det godt.

26 de maio de 2020

Hej Jette

Tak for din anmeldelse. Vi gør vores bedste hver dag for at få glade kunder og heldigvis har vi over hundrede glade kunder hver dag på webshoppen og i butikken i København. Den røde egern er også en af vores favoritter, når der skal poleres messing - og vi har solgt rigtig mange af dem mens Danskerne har været hjemme de sidste par måneder. Faktisk så mange vi ikke kunne nå at få dem hurtigt nok hjem, men nu er den på lager igen.

Totalt dårlig service!

Totalt dårlig service!
Har bestilt 15 greb i messing, som kommer med posten. 7 af dem var skinnende som ønsket, de resterende 8 var helt matte. Hvis man havde sat alle de greb op i et køkken,ville det have lignet noget der var løgn.
Vi kontakter villahus, som fuldstændig åbenlyst indrømmer, at de har skiftet producent og derfor er der forskel på grebene. De siger dog,at de sorterer dem efter glans, inden de sender dem. Det var så ikke tilfældet med vores bestilling.
Vi tager ind til butikken for at bytte de 8 til nogle med mere glans.I mellemtiden har vi fundet ud af at vi har brug for et ekstra greb, og vi forventer derfor at de med ovenstående klare fejl tilbyder os det ekstra greb gratis, men de forlanger fuld betaling. Og det til trods for vi har købt 15 greb og færdigggørelsen af vores køkken er blevet udsat fordi de har lavet en fejl.
De ender med at give os en lille rabat på det sidste greb som samlet set beløber sig til ca 2% i rabat!

19 de maio de 2020

Hej Joen Sveistrup

Er ked af du oplever du har fået en dårlig service hos os i forbindelse med køb af 15 stk. møbelgreb fra Svenske Beslag Design. Min ene kollega siger hun tidligere havde talt med dig i telefonen - og fortalte vi meget gerne ville bytte de 8 sæt - og tilbød jer at sende en returlabel, men da I havde fri i dag - ville I selv komme forbi butikken og bytte møbelgrebene.
Jeg kan forstå på min kollega i vores butik, at du ønskede et ekstra sæt gratis, men vi i stedet tilbød dig møbelgrebet med 50,- i rabat. Kan ikke helt følge dig i din meget negative anmeldelse af os pga. manglende rabat.
Heldigvis fik I de 9 stk. nye møbelgreb med hjem og håber I bliver glade for dem.
Dog skal jeg rette en lille misforståelse du viderebringer: VillaHus der har skiftet producent. Vi producerer ingen ting. Det er derimod Beslag Design, der her i foråret i forbindelse med de store nedlukninger i Kina og Vietnam har valgt at skifte producent - uden at have informeret os om det. Vi har valgt at sende alle de ”gamle” møbelgreb retur til Beslag Design for kun at have en nuance på de enkelte møbelgreb.

Dårlig service

Jeg kan ikke anbefale Villahus.
Da jeg bestilte mine varer, var det mit indtryk at mine varer var på lager. Og at de ville blive sendt kort tid efter. Men de havde dem slet ikke hjemme. Det synes jeg at jeg burde været blevet gjort opmærksom på allerede kort tid efter.

12 de maio de 2020

Hej Kamilla

Tak for din anmeldelse - også selvom det her er i form af kritik. Kan se i vores ordresystem at du den 3. maj bestilte 10 stk. møbelknopper af mærket Anne Black, som vi ikke selv havde på lager – hvilket også fremgik af din ordrebekræftelse. Normalt ville vi kunne få porcelænsknopperne hjem fra producenten på 2-3 dage. Desværre kunne Anne Black ikke leverer dem inden Store bededagsferien, hvorfor de først blev leveret hos os i dag. Rigtig mange af både vores Danske og Europæiske leverandører har svært ved at leverer varerne så hurtigt som de plejer pga. restrektionerne i.fbm. coronaen.
Vi er selvfølgelig kede af vi ikke kunne nå at skaffe møbelknopperne hjem til dig på de forventede 2-3 dage, som vi normalt kan med langt de fleste vare vi ikke selv har på lager.

Stephanie

ØV!!!

Får leveret torpedo dørhåndtag til ny dør selvom jeg har bestilt til gammel dør. Opdager det først da jeg har skruet i min nyrestaurerede dør...
Da jeg undrende henvender mig, får jeg at vide, at det kun er skruerne, der er forskellige. Det er ikke det der står i beskrivelsen på hjemmesiden. Og de leverede passer ikke til mine gamle døre!
Men største fejl fra VillaHus er, at de sender mig et andet vare nr. uden tydeligt at gøre opmærksom på det.
Har nu fundet de rigtige torpedo greb til GAMLE døre hos et andet firma, som ovenikøbet er billigere. Handler aldrig mere hos VillaHus

28 de abril de 2020

Hej Gunhild

Tak for din anmeldelse. Selvom vi helst vil have tilfredse kunder – så kan kritiske tilbagemeldinger også være meget lærerrige. Jeg er dog lidt uforstående overfor den meget hårde kritik af os i form af blot 1 stjerne.
Når jeg ser i vores kommunikation med dig, fortalte min kollega dig, at de billigere Torpedo dørgreb, der kun kan bruges til ældre døre er udsolgte, men at vi i en periode har valgt at tilbyde kunderne de lidt dyrere Torpedo dørgreb, der både kan bruges til ældre og nye døre uden merpris.
Du klagede også over det medfølgende dørgrebsjern er 1 mm for kort. Torpedodørgrebene er ældre bakelit dørgreb med for-borede huller i dørgrebsjernene og man tilpasser dem til den enkelte dør, ved at slibe let på bagsiden af rosetten. De er forberedt til at kunne tilpasses op til 6 mm. Det gør man både ved de dørgreb til nye døre og de dørgreb der kun kan bruges til ældre døre.
Kan også se min kollega har sendt dig returlabel, så vi kan tage dørgrebene retur og tilbagebetale dig for de 3 sæt dørgreb.
Er dog glad for du alligevel fandt de rigtige dørgreb – og ovenikøbet billigere hos en anden forhandler – så du kan få afsluttet dit dørgrebsprojekt.

Perfekt service.

Hurtig levering, de lovede 2-3 dags levering.
Den blev leveret på 1 dag. godt pakket ind. Flot kvalitet.
En lille forbedring kunne være at sætte mål på skrue til greb.

15 de abril de 2020

God oplevelse

God oplevelse - De sendte fragtfrit dele af ordren så jeg kunne gå i gang med at montere og har nu sendt resten efter lagerføring.
Thumbs up for god og hurtig service.

15 de abril de 2020

Dørhåndtag i bakelit

Vi købte tre dørhåndtag, og ekspeditionen var super hurtig, kvaliteten høj, som forventet - og alt i alt er vi meget tilfredse med Villahus.dk

14 de abril de 2020

Meget utilfredsstillende

Jeg anmelder normalt aldrig virksomheder, men min oplevelse med Villahus er så dårlig og kommunikationen så mangelfuld fra deres side(læs: ikke eksisterende) at jeg ikke føler jeg har andre valg. Paradoksalt nok har de tid til at svare på trustpilot anmeldelser, men ikke tid til at svare via deres egen kundeservice og så tænker jeg det her kan være mulighed for at høre fra dem.

Købte greb til hele huset for lidt tid tilbage. To af grebene var med tydelige fejl da lakken var boblet op. Efter at have talt med deres kundeservice aftaler jeg at sende greb retur igen, hvilket sker d. 4/3-2020. Jeg vedlagde for nemheds skyld billeder jeg havde taget af fejlene i lakken og en beskrivelse af det. Da de modtager grebene retur fra mig får jeg en mail fra dem hvor de spørger hvorfor jeg har sendt dem retur. Jeg skriver til dem at der er fejl i lakken og det er efter aftale jeg sender retur, henviser til billeder mv.
Siden da har jeg intet hørt. Intet. Jeg har skrevet 3 mails til dem efterfølgende uden svar og det er nu 5 uger siden jeg sendte varene retur. Jeg ønsker blot at få ombyttet de greb jeg har sendt til dem til nye uden fejl og ikke pengene retur.

Så lige nu har jeg reelt betalt for greb jeg ikke har og samtidigt har de tilsyneladende lukket ned for alt kommunikation. Utrolig utilfredsstillende.

Jeg kan på ingen måde anbefale Villahus.dk og man bør virkelig overveje det en ekstra gang inden man køber noget her.

10 de abril de 2020

Hej Mikkel

Er ked af at høre du har fået en dårlig kundeoplevelse hos os i forbindelse med dit køb af 6 sæt sorte BELLEVUE dørgreb. Kan se i vores ordresystem, at der den 29. marts er kommet 2 sæt retur fra dig, og min kollega har noteret, at han ikke kunne se nogle synlige fejl og har derfor spurgt dig om de havde en fejl eller du blot ville returnere de sidste 2 sæt dørgreb. Min kollega har desværre de sidste par uger været hjemme ligesom mange andre Danskere.

Kan nu forstå på en anden kollega, som lige har været i telefonisk kontakt med dig, at vi blot skal have ombyttet de 2 dørgreb, hvorfor vi straks pakker dem til dig og afsender dem så du har dem lige efter påske.

Jeg beklager at dine mails ikke er blevet besvaret, men håber alligevel du er glad for dine nye sorte dørgreb.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, hurtig aflevering. Tak!

7 de abril de 2020

Resposta da VillaHus.dk

Hej Susanna ... mange tak for din tilbagemelding. Glæder os altid med glade og tilfredse kunder.
mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service

2 de abril de 2020

Resposta da VillaHus.dk

Hej Sofie. Vi elsker tilfredse kunder og vi vil også fremover bestræbe på os at gøre det bedste, selvom vi ikke altid selv er herre over hvor hurtigt produkterne kan komme frem til jer.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

God service i butikken, men....

God service i butikken, fik bestilt alle greb som jeg skulle bruge og betalte. Fik leveret nogen greb efter 2-3uger og mangler forsat 1 hoveddørsgreb og der er nu gået 6uger.

17 de março de 2020

Hej Allan

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at du oplevede en god service i butikken og du er tilfreds med de produkter du har modtaget. Kan se de 6 sæt sorte dørgreb fra Holland blev leveret efter 10 dage, mens vi har været lidt mere udfordret på den bestillingsvare, som du havde valgt til din hoveddør. Normalt har leverandøren 2-3 uger, som der også står i din ordrebekræftelse. Det vil sige vi havde forventet at modtage dørgrebet ultimo februar.

Som situationen har udviklet sig de sidste par uger pga. coronavirus, har mange af vores leverandører delvis lukket for produktionen. Dette betyder desværre forsinkelser i rigtig mange brancher, som du forhåbentligt har forståelse for. Jeg har tidligere i dag talt med leverandøren, som fortæller at de gør hvad de kan for at sende varer hurtigst muligt til os. Vi håber at ekspedere din vare i slutning af denne uge.

Utrolig dårlig kommunikation

Jeg købte flere håndtag som måtte byttes på grund af produktionsfejl - det er ikke Villahus skyld. Men VillaHus svarer kun hver tredje gang man skriver til dem. Når man endelig får kontakt, har de ingen erindring om sagens indhold.

Alt i alt krævede det over tre måneders korrespondance frem og tilbage, at stå tilbage med fire fungerende håndtag.

23 de janeiro de 2020

Hej Martin

Tak for din anmeldelse. Selvfølgelig kan vi bedst lide tilfredse kunder, så har lige set din ordre igennem. Jeg kan dog ikke genkende at vi har været i dialog frem og tilbage igennem længere tid. Vi sidder til hverdag klar på telefonen for netop at servicerer kunderne alle ugens 7 dage fra 08-18. Jeg kan se du har skrevet mail til os 3 gange i denne uge, som vi alle har besvaret og 2 gange sidste forår da du købte dørgrebene.

Det er rigtigt vi har ombyttet dine bakelitdørgreb tilbage i oktober måned - da de havde en produktionsfejl - og sendt dig nogle andre dørgreb, da du afviste at få ordren annulleret og pengene tilbage. Vi har efterfølgende fjernet produktet fra vores sortiment.

Håber du trods den lidt utilfredse anmeldelse er glad for dine dørgreb.

Hurtig levering til Grækenlsnd

Modtog pakken pakken i god tilstand i Grækenland på mindre end en uge fra bestillingen.

19 de janeiro de 2020

Resposta da VillaHus.dk

Det glæder os at kunder fra hele verden finde smukke dørgreb hos os. Især også Dansker, som ønsker vi sender deres dørgreb til en destination i udlandet.
Henrik

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais