Der blev afgivet en ordre den 8. Apr 2026 på varer som kan leveres indenfor 3 dage. Der er sendt gentagne mail, senest d 22.Maj hvor ordren er afbestil. Den 28. Maj sendes ordren (171057), samti... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Ver mais
Puh...eine Bestellung mit einer Gefühlsachterbahn. Wir haben nach Hausnummern gesucht und sind hier fündig geworden. Qualität und Aussehen der Hausnummern sind wirklich spitze, jedoch im Preis ein wen... Ver mais
Har siden maj forsøgt at få en ordre som blev lovet med max 14 dage levering. Enkelte elementer kom drypvis, fik forkerte ting tilsendt, har henvendt mig indtil videre 8 gange telefonisk og et antal g... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.
Informações de contato
Marielundvej 45D, 2730, Herlev, Dinamarca
- kontakt@villahus.dk
- villahus.dk
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tak for rigtig god håndtering af min…
Tak for rigtig god håndtering af min henvendelse Stephanie. Jeg er imponeret over håndteringen af min telefoniske henvendelse og hvordan du fik tingene 'til at virke'. Tak!

Manglende svar på henvendelser
Vi bestiller nogle greb Juli og får en ordre bekræftelse, hvor der med småt står de først kan leveres i oktober. Skriver en mail og ringer inden de går på ferie og får desværre intet svar. I deres ferie oplyser de så på telefon svaren man kan få 10% hvis man bestiller i ferien, men vi har jo bestilt inden.
Jeg rykker og får svar at de kan annullere min ordre, hvis jeg ikke kan vente. Helt fint - jeg spørger så en en anden størrelse - igen intet svar.
Jeg er med på der kan være længere leveringstider mv., men det må kunne oplyses på hjemmesiden inden bestilling og så kunne det være fedt med svar på sine henvendelser.

Resposta da VillaHus.dk
Lack of customer service communication
I placed an order in May and I only received part of my shipment. I was really happy with the items, except there was one handle missing, AJ Door handle. Since this incident, I have emailed on several occasions, only to be ignored. I have called today, only to be played a recorded message during opening hours. I have left this review in desperation of being ignored. It seems that all the negative reviews are based around lack of communication. If they communicated with their customers, the transaction would have been so much easier.

Ingen reaktion fra webshop
Bestiller et dørgreb i starten af maj, modtager en ordrebekræftelse umiddelbart efter, og hører så ikke videre. Efter nogle dage kontakter jeg jer, for at høre om evt. forlængede leveringstider. Denne besked besvares ikke, og nu næsten 3 måneder senere har jeg stadig intet hørt til trods for at betalingsreservationen på mobilepay for længe siden er udløbet. Det ville være god (forventelig) service, at kontakte kunden for at give en status på ordren eller for at oplyse om nødvendigheden af en evt. genbestilling pga. så stor forsinkelse, at betalingen er annulleret.

God håndtering
Jeg har bestilt hhv. greb og knopper. Grebene kom hurtigt og pynter pænt i vores køkken :) Efter lang ventetid på knopperne (Corona - det er forståeligt), valgte jeg at annullere resten af ordren. Der var lidt problemer med at Villahus ikke svarede på 2 af mine henvendelser herom og endte med at sende varen alligevel.
De har efterfølgende rettet op på fejlen og tilbageført beløbet. De har endvidere ladet os beholde resten af ordren.
Jeg syntes at dette er en rigtig flot håndtering af sagen fra Villahus' side :)

Træls oplevelse
Bestilte d. 1/6 messinggreb i 2 forskellige str. Den ene str var ikke på lager, men skulle komme efter 14 dage. Får først den ene str og et par dage efter modtager jeg endnu en pakke. Her har I sendt nogle af den str jeg allerede har modtaget. Jeg kontakter jer og I beder mig sende dem retur. Jeg spørger om I vil sende den anden str, men får at vide at I ikke kan sende den rigtige str før I har fået de andre retur. Idag, en MÅNED efter jeg bestilte, har I endelig sendt de sidste. En meget træls oplevelse!

Resposta da VillaHus.dk
Tak for deres ordre hos…
Tak for deres ordre hos Billige-fragtlabels.dk
Jeg købte pudsemiddel Rød Egern det var…
Jeg købte pudsemiddel Rød Egern det var godt har prøvet det før. Men det havde været rart hvis det kom noget før men ellers er det godt.

Totalt dårlig service!
Totalt dårlig service!
Har bestilt 15 greb i messing, som kommer med posten. 7 af dem var skinnende som ønsket, de resterende 8 var helt matte. Hvis man havde sat alle de greb op i et køkken,ville det have lignet noget der var løgn.
Vi kontakter villahus, som fuldstændig åbenlyst indrømmer, at de har skiftet producent og derfor er der forskel på grebene. De siger dog,at de sorterer dem efter glans, inden de sender dem. Det var så ikke tilfældet med vores bestilling.
Vi tager ind til butikken for at bytte de 8 til nogle med mere glans.I mellemtiden har vi fundet ud af at vi har brug for et ekstra greb, og vi forventer derfor at de med ovenstående klare fejl tilbyder os det ekstra greb gratis, men de forlanger fuld betaling. Og det til trods for vi har købt 15 greb og færdigggørelsen af vores køkken er blevet udsat fordi de har lavet en fejl.
De ender med at give os en lille rabat på det sidste greb som samlet set beløber sig til ca 2% i rabat!

Dårlig service
Jeg kan ikke anbefale Villahus.
Da jeg bestilte mine varer, var det mit indtryk at mine varer var på lager. Og at de ville blive sendt kort tid efter. Men de havde dem slet ikke hjemme. Det synes jeg at jeg burde været blevet gjort opmærksom på allerede kort tid efter.

ØV!!!
Får leveret torpedo dørhåndtag til ny dør selvom jeg har bestilt til gammel dør. Opdager det først da jeg har skruet i min nyrestaurerede dør...
Da jeg undrende henvender mig, får jeg at vide, at det kun er skruerne, der er forskellige. Det er ikke det der står i beskrivelsen på hjemmesiden. Og de leverede passer ikke til mine gamle døre!
Men største fejl fra VillaHus er, at de sender mig et andet vare nr. uden tydeligt at gøre opmærksom på det.
Har nu fundet de rigtige torpedo greb til GAMLE døre hos et andet firma, som ovenikøbet er billigere. Handler aldrig mere hos VillaHus

Perfekt service.
Hurtig levering, de lovede 2-3 dags levering.
Den blev leveret på 1 dag. godt pakket ind. Flot kvalitet.
En lille forbedring kunne være at sætte mål på skrue til greb.
God oplevelse
God oplevelse - De sendte fragtfrit dele af ordren så jeg kunne gå i gang med at montere og har nu sendt resten efter lagerføring.
Thumbs up for god og hurtig service.
Dørhåndtag i bakelit
Vi købte tre dørhåndtag, og ekspeditionen var super hurtig, kvaliteten høj, som forventet - og alt i alt er vi meget tilfredse med Villahus.dk
Meget utilfredsstillende
Jeg anmelder normalt aldrig virksomheder, men min oplevelse med Villahus er så dårlig og kommunikationen så mangelfuld fra deres side(læs: ikke eksisterende) at jeg ikke føler jeg har andre valg. Paradoksalt nok har de tid til at svare på trustpilot anmeldelser, men ikke tid til at svare via deres egen kundeservice og så tænker jeg det her kan være mulighed for at høre fra dem.
Købte greb til hele huset for lidt tid tilbage. To af grebene var med tydelige fejl da lakken var boblet op. Efter at have talt med deres kundeservice aftaler jeg at sende greb retur igen, hvilket sker d. 4/3-2020. Jeg vedlagde for nemheds skyld billeder jeg havde taget af fejlene i lakken og en beskrivelse af det. Da de modtager grebene retur fra mig får jeg en mail fra dem hvor de spørger hvorfor jeg har sendt dem retur. Jeg skriver til dem at der er fejl i lakken og det er efter aftale jeg sender retur, henviser til billeder mv.
Siden da har jeg intet hørt. Intet. Jeg har skrevet 3 mails til dem efterfølgende uden svar og det er nu 5 uger siden jeg sendte varene retur. Jeg ønsker blot at få ombyttet de greb jeg har sendt til dem til nye uden fejl og ikke pengene retur.
Så lige nu har jeg reelt betalt for greb jeg ikke har og samtidigt har de tilsyneladende lukket ned for alt kommunikation. Utrolig utilfredsstillende.
Jeg kan på ingen måde anbefale Villahus.dk og man bør virkelig overveje det en ekstra gang inden man køber noget her.

Resposta da VillaHus.dk
God service i butikken, men....
God service i butikken, fik bestilt alle greb som jeg skulle bruge og betalte. Fik leveret nogen greb efter 2-3uger og mangler forsat 1 hoveddørsgreb og der er nu gået 6uger.

Utrolig dårlig kommunikation
Jeg købte flere håndtag som måtte byttes på grund af produktionsfejl - det er ikke Villahus skyld. Men VillaHus svarer kun hver tredje gang man skriver til dem. Når man endelig får kontakt, har de ingen erindring om sagens indhold.
Alt i alt krævede det over tre måneders korrespondance frem og tilbage, at stå tilbage med fire fungerende håndtag.

Hurtig levering til Grækenlsnd
Modtog pakken pakken i god tilstand i Grækenland på mindre end en uge fra bestillingen.

Resposta da VillaHus.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.