Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Puh...eine Bestellung mit einer Gefühlsachterbahn. Wir haben nach Hausnummern gesucht und sind hier fündig geworden. Qualität und Aussehen der Hausnummern sind wirklich spitze, jedoch im Preis ein wen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har siden maj forsøgt at få en ordre som blev lovet med max 14 dage levering. Enkelte elementer kom drypvis, fik forkerte ting tilsendt, har henvendt mig indtil videre 8 gange telefonisk og et antal g... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice. Vi købte Torpedo Bakelit dørhåndtag for længe siden. Rigtig fine. Nu har vi endelig fået malet døre og sat håndtagene på. Vi er meget glade for dem! Der manglede dog "propper" i de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid leveret indenfor kort tid

Altid leveret indenfor kort tid, og fik også sendt ny roset til dørhåndtaget, da den knækkede uden ekstra beregning.

15 de dezembro de 2020

Hej MR
Mange tak for din ros – det glæder os alle.

Virkelig dårlig kunde service

Virkelig dårlig kunde service

Vi køber 5 greb og får at vide de kunne blive afsendt samme dag vi ringer ind, bliver så pludseligt ringet op igen af Villahus som siger at der pludseligt ikke var nok dørgreb så vi får vores i januar 2021.

Efter at have læst alle de dårlige anmeldelser herinde må jeg indrømme at jeg er meget itvivl om vi overhovedet får vores købte greb og hvor længe vi i realiteten kommer til at vente.

Kvinden vi snakkede med hos villahus manglede også total forståelse for hvorfor vi synes det var dårlig service og blev ved med at undskylde sig med at leverandøren var presset pga. corona, tænker måske man så skal lade være at sælge ting man ikke har på lager .

Ihvertfald et meget dårlig oplevelse for os allerede inden vi modtager produkterne .
Øv øv øv

Svar på Henriks kommentar:

Hej Henrik:

Umiddelbart synes jeg det er ret tankevækkende du starter med at skrive at du ikke forstår min kritik. Hvor skulle jeg som kunde vide noget omkring det du skriver omkring hvor mange andre der har bestilt og hvordan det forholder sig hos jeres leverandør, jeg har dog endnu ikke oplevet hos nogle jeg har handlet hos at dette var et krav man som kunde vidste de ting, men måske tager jeg fejl, ret mig endelig , men der står vist heller ikke nogen steder på jeres hjemmeside at man som kunde hos jer skal sætte sig ind i disse ting.

Synes egentligt det ville klæde jer ikke sådan at gå i konflikt med en kunde men derimod tage imod kritikken og tage den til jer. Og når du igen skriver at vo bare kan annullerer min ordre ja så føler man sig da heller ikke velkommen i jeres butik, men måske de over 2000 kr jeg har valgt at lægge i jeres butik ikke er så vigtige , i har jo åbenbart kunder nok når du vil være bekendt at svare mig sådan. Igen en øv oplevelse .

27 de novembro de 2020

Hej Christina
Tak for snakken her til morgen. Godt at høre du er fortrøstningsfuld og glæder dig til dine dørgreb kommer.

Nu fik jeg også lige talt med min kvindelige kollega, som du havde ringet til efter du havde modtaget din ordrebekræftelse hvori der står de vil blive leveret ultimo december. Hun siger der faktisk kom en sending af de samme dørgreb, men at de allerede var afsat til andre kunder som havde bestilt dem tidligere.

Det er ret almindeligt når man sælger dørgreb (og sikker også mange andre varige forbrugsgoder) at ikke alle de ca 2.200 forskellige dørgreb vi har online er på lager, men er produkter vi skal have hjem først.

De Lexington dørgreb du bestilte den 23. november, har været i restordre hos den Svenske producent i flere måneder og da du bestilte dine dørgreb, var der allerede 23 andre kunder der også ventede på præcis disse populære dørgreb. Den svenske producent har oplyst os, at de første kan levere de 200 sæt vi har i bestilling den 23. december i år, hvorefter vi vil bruge juledagene på at få dem distribueret videre ud til de kunder der har bestilt dem.

Du vil også få sendt dine dørgreb når de er her og du kommer ligesom alle andre heller ikke til at betale for dem før du modtager dem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hurtig levering på under 24…

Meget hurtig levering på under 24 timer! Fine produkter tak.

17 de novembro de 2020

Hej Ann
Tak for den pæne anmeldelse af os - vi får heldigvis sendt ca. 75 pakker ud af dagen hver dag. Altid dejligt når vi kan gøre det samme dag, som kunden har afgivet sin ordre.
mvh

Hurtig og god service☺️

Hurtig og god service☺️
Skruerne til mine greb var for korte og vupti vupti, så havde VilleHus sendt mig nogle længere🙌🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 de novembro de 2020

Hej Maria
Tak for de pæne ord. Det glæder os alle meget, at kunne gøre jer kunder tilfredse.

Tak for hjælpen

Villahus har et super godt udvalg af dørgreb og vejledningen i butikken hjalp os med at finde de helt rigtige håndtag.
Super lækkert showroom i har. Tak for hjælpen. Bh Bo

6 de novembro de 2020

Fuldstændig under AL kritik

Fuldstændig under AL kritik.

Vi bestilte greb for over en måned siden, og får beskeden “de sendes hjem til jer inden for 3 hverdage”. Der går ca 10 dage og vi modtager intet. Herefter rykker vi naturligvis for vores greb, og ja de er ho så forsinket. (Men 10 dage?)

DOG får vi så et opkald om at de kan afhentes i butikken efter ca 14 dage - MEN her blot for at opdage at det er de forkerte greb det er kommet hjem(at man ikke lige tjekker op på dette inden vi skal ulejlige os med at komme ned i butikken er under ALT kritik, især da vi samtidig havde udtrykt hvor utilfredse vi var med servicen - desuden er det ikke specielt nemt med de åbningstider i har samt lukket lørdag og søndag? Hvad det såend handler om)

Så vi venter endnu engang.
Og modtager efter cirka lidt over en måned en mail på at de er klar til afhentning, ikke at de er på vej hjem til os som aftalen først gik på, men i butikken igen. Her står jeg så udenfor butikken i dag torsdag kl. 17.48 da der på hjemmesiden står i lukker kl 18.00 torsdag d. 5 november. OG så er der lukket!

Jeg ringer til jeres kundeservice med det samme(åbningstiderne på hjemmesiden hedder til kl. 18.00) og har nu været den 1. I køen i 24 minutter??? MEN det er så fint, det gav mig god tid til at skrive denne anmeldelse.
Mit bud er selvfølgelig at der IKKE sidder medarbejdere til at besvare opkald i jeres såkaldte kundeservice!

Den her ikke eksisterende service er som overskriften hedder: FULDSTÆNDIG UNDER AL KRITIK!!

5 de novembro de 2020

Hej Susan Jørgensen

Har kigget vores ordresystem og vores e-mail konti igennem, men kan desværre ikke finde hverken ordre eller mail fra en der hedder Susan eller fra en Jørgensen de sidste par måneder som ikke har fået leveret sine produkter.

Jeg ved vi har haft meget store problemer de sidste mange måneder med at skaffe varerne hjem hurtigt nok fra vores Europæiske leverandører, som har været ramt hårdere af Covid-19 end vi har været det her i Danmark.

At vi har været nødt til at lukke lørdag, søndag og mandag i den fysiske butik, skyldes vi ikke har kunne skaffe nok ansatte til at bemande de dage.

Giv mig et ring i morgen fredag, så vil jeg meget gerne hjælpe dig med du får de rigtige greb og en fornuftig kompensation.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, enkelt og fleksibelt, med god rabat.

22 de outubro de 2020

Hej Lisbeth
Tak for den fine anmeldelse - ved det glæder hele vores team at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Servicen sad lige skabet!

Købte forleden dag mine Bellevue greb hos Villahus, da jeg besøgte deres showroom. Produktet var flot og rådgivningen sad lige i skabet. Tak skal det lyde for en professionel behandling. Jeg vil handle her igen. ☺️

16 de outubro de 2020

Resposta da VillaHus.dk

Hej Sebastian. Tak for den pæne anmeldelse af os - håber de fleste af vores mere end 500 ugentlige kunder er glade for at handle hos os, men det glæder os altid lidt ekstra, når en kunde gider skrive et par positive ord om sin købsoplevelser med VillaHus.

Suverænt

Jeg har handlet hos VillaHus op til flere gange, jeg har aldrig oplevet bøvl med deres varer. Jeg kan kun anbefale dem til andre, virkelig en god oplevelse. Deres kundeservice er virkelig i top, jeg fik fat på en ung fyr som hurtig videregav rigtig information til mig - hvorefter jeg foretog min bestilling.
Bh
En glad kunde.

16 de outubro de 2020

Hej Tue
Er glad for du - trods alle vores udfordringer her i Corona-perioden - oplever at vi stadigvæk kan tilbyde god rådgivning og leverer varer indenfor rimelig tid. Du skal være velkommen en anden gang når du mangler et dørgreb eller nogle møbelknopper.
Stephanie

Wow... Det er godt!

Jeg har været i de fleste butikker hvor de sælger dørhåndtag, men ingen steder har kunne levere den samme pamflet af muligheder. Butikken er indbydende og personalet er super rare og kompetente.
De håndtag jeg valgte var desværre ikke på lager, men jeg blev informeret hele tiden og 14 dag efter var de hjemme..TAK!

15 de outubro de 2020

Resposta da VillaHus.dk

Hej - tak for den pæne anmeldelse. Selvom vi har mere end 1.600 forskellige dørgreb online er det ikke alle modeller vi har i mere end 1-2 sæt af pr model, så som I oplevede skulle vi lige have de sidste sæt dørgreb hjem til jer fra den Italienske producent.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grotesk ringe service og alt for lang levering

Jeg har bestilt mine varer for snart en måned siden, og har stadigvæk ikke modtaget noget som helst Jeg er i kontakt med Villahus, som laver en ny ordre, og vil sende de greb, som de har på lager. Det er nu en uge siden, og jeg har fortsat ikke modtaget noget fra Villahus endnu - på trods af jeg har sendt flere mails. Jeg har aldrig oplevet så ringe service, og jeg vil aldrig anbefale Villahus til nogen. Det er mig en gåde, at man kan drive forretning på denne måde i Danmark. Jeg går udfra, at min ordre er annulleret, da jeg ikke har hørt noget fra jer. Vh Camilla Brinth

14 de outubro de 2020

Hej Camilla
Er ked af du har måtte vente så længe på de 4 møbelgreb fra den Svenske producent, men de har desværre også holdt os hen i ugevis med at sige de kommer snart – og det har vi desværre troet på.

Er dog glad for vi lige fik en snak over telefonen her til aften - og som jeg fortalte dig - så er de faktisk lige kommet her til morgen og vi er i gang med at pakke ordrene på dem her til aften – dine er allerede pakket og blive afhentet i morgen så du har dem inden weekenden.

Atter en god oplevelse

Jeg har før handlet på VillaHus.dk. Hurtig behandling af ordre. Fint informationsniveau. Kan kun anbefale VillaHus.dk.

13 de outubro de 2020

Hej Arne
Tak for den flotte anmeldelse - det glæder hele teamet hos os.
mvh

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dårlig service og ingen tilbagemelding

Efter jeg skrev min anmeldelse fik jeg en snak med villahus, som lyttede og viste forståelse. Jeg har nu fået pengene retur og det er rådet bod på situationen.

13 de outubro de 2020

Hej Mia
Tak for din anmeldelse af os, selvom jeg er ked af du har fået så dårlig en oplevelse. Du har helt ret – vi er noget bagud på tilbagemeldinger til kunder, som venter på varer. Vi oplever en kæmpe interesse for køb af dørgreb og møbelgreb i disse måneder samtidig med alle de udenlandske producenter har meget svært ved at få leveret deres vare til Danmark.

Jeg er til gengæld glad for vi kunne få vores udestående på 300,- løst. Jeg har straks tilbageført dem til din konto. Vi tager selv udgiften pga. den lange svartid.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Awful experience and no communication…

Awful experience and no communication from VillaHus at all. never again! Ordered 7 sets of very stylish Danish Odessa door handles and nine weeks later, despite VillaHus taking payment of £476, ended up with nothing, no door handles, no communication from Henrik at VillaHus And no refund. I am now paying bank charges to try to get the money back. This is a warning to anyone thinking of buying from them.

9 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lang leveringstid og faglig inkompetence

Vi havde købt greb til vores nye hoveddør. Da låsesmeden kommer, passer de dele vi har fået slet ikke sammen. Vi må derfor vente på, at Villahus får bestilt det rette hjem - her går 6 uger til trods for info om 2 uger. Låsesmeden kunne da også berette, at han ofte har oplevet lignende situationer med varer fra Villahus. De er simpelt ikke fagligt dygtige nok til at vejlede.
Vi vil ikke bruge dem igen.

3 de outubro de 2020

Hej Stine
Vi er selvfølgelig kede af du har fået den oplevelse i forbindelse med dit køb af nye dørgreb til jeres hus. Vi er i berøring med rigtig mange kunder – og herunder også mange der hedder Stine, så ud fra din fortælling og vores mailkonto, går jeg ud fra du er Stine Laursen, som selv bestilte online 3 sæt Bellevue dørgreb i messing med vrider og cylinderringe til ovale låse.

Det viste sig efter du havde modtaget produkterne, at du havde bestilt det forkerte sæt, idet dine døre var med PZ låse. Da du efterfølgende kontaktede os på telefon, tilbød vi selvfølgelig at ombytte rosetter og vrider til noget der passede til dine PZ låse.

At din låsesmed siger, han ofte oplever lignende situationer med private kunder, der selv har købt dørgrebene, som han skal installere, er desværre et velkendt fænomen. Måske fordi låsesmeden derved mister fortjenesten på dørgrebene eller han slet ikke er bekendt med de dørgreb som kunden har købt. Vi har mere end 1.600 forskellige dørgreb og rigtig mange af dem er design dørgreb fra det meste af Europa.

Håber du trods alt er blevet glade for dine nye messingdørgreb.

Villahus.dk, Kundeservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Siger ét i telefonen men ignoreres blot!

Vi har af flere omgange benyttet Villahus, da de (desværre) er eneste forhandler af visse produkter.
Sidste gang lovede Henrik mig direkte i telefonen en kreditnota/retur på over 200kr., for en genstand der var mange mange uger undervejs.
Jeg har nu rykket dem flere gange via mails, men bliver simpelthen bare ignoreret.
Jeg kommer ikke til at bruge dem igen.

3 de outubro de 2020

Hej Michael Reding

Er selvfølgelig ked af du har fået en dårlig oplevelse med at handle hos os. Kan se du på et tidspunkt har købt et bruneret messing Arne Jacobsen dørgreb på langskilt med kopafdækning i vores fysiske butik og senere har fortrudt produktet og ønsket at ændre kopafdækningen til en cylinderring. Desværre var den brunerede cylinderringen ikke noget vi havde på lager da du ændrede din bestilling, men først noget der skulle bestilles hjem.

Vi vil selvfølgelig gerne sende dig 200,- til Vedbæk for den lange ventetid, men mangler dine bankoplysninger - idet du som sagt købte produktet i butikken og vi derfor ikke har dine kreditkort informationer at fører dem tilbage til. Lad os få afsluttet handlen på en god måde, så du trods alt kan blive glad for dit nye Arne Jacobsen dørgreb.

Incompetent buffoons...

I ordered 4 door handles and privacy locks 4 months ago. 3 months later they delivered privacy locks in wrong colour/finish. 4 months and we still don't have door handles installed in our new home and everything else is ready! Thanks to these incompetent buffoons. What else can I say?! We are opening our doors with sticks... lot of fun! All the headaches that come from buying expensive shiny door handles... next time I buy a 10 Euro complete set on Amazon and save all the headaches and money in the bank.

2 de outubro de 2020

Hi Tom A. / Gergely Debreceni
Thank you for spending time on a review - even if you do not feel you have had a good customer experience. I know from our many phone conversations that you have spent a lot of money on this house in Dubai and for the same reason you chose some exclusive door handles from the English manufacturer Samuel Heath, which we thought corona challenges in Europe got sent to you relatively quickly in Dubai

Unfortunately, you then chose some private locks from Italian ValliValli, which did not match in finish with the door handles. We subsequently ordered and sent express the right private locks from Samuel Heath to you, and I hope of course you can afterwards be happy with your new door handles.
Sincerely

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
Varen blev leveret som aftalt ikke sidste gang vi handler der 👍🙂

24 de setembro de 2020

Hej Freddy
Tak for de pæne ord. Det glæder os at i kan gøre vores kunder tilfredse.

God oplevelse

Har nu handlet os dem flere gange. Meget fin service og god imødekommenhed. Varer af god kvalitet og fair priser. Kan bestemt afbefale virksomheden

23 de setembro de 2020

Kære Jensen
Dejlig med glade kunder der kommer igen og igen og takker på vegne af hele vores hold.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for rigtig god håndtering af min…

Tak for rigtig god håndtering af min henvendelse Stephanie. Jeg er imponeret over håndteringen af min telefoniske henvendelse og hvordan du fik tingene 'til at virke'. Tak!

7 de agosto de 2020

Hej Kristian
Mange tak - er glad for vi kan løse opgaverne for jer som kunder.

Mvh
Stephanie

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais