Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Puh...eine Bestellung mit einer Gefühlsachterbahn. Wir haben nach Hausnummern gesucht und sind hier fündig geworden. Qualität und Aussehen der Hausnummern sind wirklich spitze, jedoch im Preis ein wen... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice. Vi købte Torpedo Bakelit dørhåndtag for længe siden. Rigtig fine. Nu har vi endelig fået malet døre og sat håndtagene på. Vi er meget glade for dem! Der manglede dog "propper" i de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtig og effektiv handel 👍🏻

Efter at have læst en hel del anmeldelser, var det med en vis skepsis, jeg alligevel bestilte greb hos VillaHus.
Inden jeg bestilte, ringede jeg til VillaHus, og forhørte mig, om de havde grebene på lager.
Det havde de og jeg bestilte straks 8 greb, som blev afsendt samme dag (fredag) og leveret på adressen mandag.

Giv dem en chance, de er lige fusioneret og skal have tingene til at gå op i en højere enhed. Men de er godt på vej. Jeg fik i hverfald en god telefonisk behandling og fine varer leveret 👍🏻
Til UG i denne handel 👏🏼

14 de outubro de 2022

Elendig og forvirret service

Har siden maj forsøgt at få en ordre som blev lovet med max 14 dage levering. Enkelte elementer kom drypvis, fik forkerte ting tilsendt, har henvendt mig indtil videre 8 gange telefonisk og et antal gange på mail og har endnu ikke modtaget det hele. Ingen undskyldning, rabat eller på anden vis forståelse for at dette er en dårlig kundeoplevelse! Vil aldrig købe her igen

28 de setembro de 2022

Hej Marie

Vi beklager meget at det er den oplevelse du har haft hos os. Det er bestemt ikke den service vi ønsker at vores kunder skal modtage når de handler hos VillaHus.

Du har ikke fået noteret et referencenummer/ordrenummer, og jeg har forsøgt at finde dig via dit navn, for at se om jeg kan hjælpe dig.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at afklare hvornår det resterende af din ordre leveres og finde ud af hvordan vi får hjulpet og kompenseret dig bedst muligt. Du er derfor velkommen til at kontakte mig direkte på mail stephanie@villahus.dk eller ringe til mig på 69 15 80 85.

Tak for din feedback. Vi ønsker bestemt ikke sådanne situationer opstår, og vi arbejder på højtryk for at få disse udfordringer løst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utroværdig hjemmeside. Kan ikke anbefales.

Blev lovet 10-14 dages leveringstid. Henvendte mig efter en månede og de ville følge op. Henvendte mig igen en uge efter, hvor jeg fik bekræftet at mine varer var på lager og ville blive sendt samme dag. Henvendte mig igen 6 dage senere, og fik at vide varerne ikke var på lager, og de vidste ikke hvornår de ville komme.
Endte med at annulere min ordre, da jeg ikke kunne vente længere.

26 de setembro de 2022

Hej Anders

Vi beklager meget at det er den oplevelse du har haft hos os.

Vi er to virksomheder, som for nyligt er fusioneret, og vi har i den forbindelse oplevet en del udfordringer. Blandt andet med hensyn til varebestilling og manglende besked om leveringer. Dette har i nogen situationer, som din, resulteret i lange leveringstider og en manglende og forkert information herom.

No delivering goods

Continuously promising delivery of goods that are not coming - Now been waiting for a long time for my goods with lie after lie about delivery time. I have still not received my door handles that was promised delivery 6 weeks ago.

23 de setembro de 2022

Hej Malene

Vi har skulle bestille et dørgreb til dig som er uden for vores sortiment, alt imens er vi er to virksomheder som er fusioneret. Vi har i den forbindelse oplevet en del udfordringer på varer, som har været specialbestillinger udenfor vores sortiment. Dette har resulteret i meget lang leveringstid, og at vi har fået leveret dit dørgreb i forkerte overflader, hvilket vi beklager meget. Jeg ved at dit dørgreb i matsort er ved at blive produceret hos Olivari, og vil blive leveret sidst på måneden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bulet nøgleskilt og en masse bøvl med nogle skruer..

Skulle bruge greb til køkkenlåger med lågetykkelse 20mm, ringede til kundeservice, da der på grebet jeg havde fundet stod max 19mm, blev beroliget med, at det ikke var noget problem da grebsskruerne var 25mm. Da pakken kom: 22mm skruer !
Fik også leveret et sæt nøgleskilte, hvor det ene åbenlyst var bulet.……2 stjerner ! og ialt 4 kontakter til kundeservice!
Men det er vel tilladt at lave fejl, og nyt nøgleskilt havde jeg efter 2 døgn, skruebøvlet viste sig at være på min kappe, jeg havde ikke set, der var to sæt. Og hver kontakt til kundeservice, hvor jeg kom igennem med det samme, var venlig, imødekommende og hjælpsom, de betvivlede på intet tidspunkt mine oplysninger, og da det viste sig at det meste bøvl skyldtes mig, grinede de bare og var fuld af tilgivelse.
Et firma kan du for alvor først vurdere, når man oplever hvordan de agerer når noget går galt, jeg fik al den hjælp jeg kunne ønske og lidt til.

16 de setembro de 2022

Ikke "hurtig levering"

Jeg er rigtig ærgerlig over at måtte skrive denne anmeldelse, men jeg synes, jeg har været meget tålmodig. Jeg bestilte greb med levering 10-14 dage 31. juli og har endnu ikke modtaget noget. Efter flere henvendelser har jeg fået forklaring om at leverandør holder ferie og at de kommer "næste uge". Det, jeg er mest ærgerlig over er at der ikke har været en ordentlig kommunikation - hvis jeg havde fået et ærlig svar eller allerhelst kommunikation up-front uden at jeg selv skulle henvende mig, så snart de kunne se at de ikke kunne leve op til "hurtig levering", som der står på hjemmesiden, havde jeg kunne acceptere en del. Efter et par henvendelser, fik jeg tilkendegivelse af at de satte prisen ned, så jeg kun skulle betale den pris de nu stod til på sitet, og det satte jeg pris på. Men at jeg aldrig skulle modtage varen, havde jeg nok ikke lige regnet med. Rigtig ærgerligt. Jeg har nu afbestilt og købt via en anden forhandler. Og min familie glæder sig til efter 7 uger at få greb på køkkenlågerne og ikke skulle stå at famle.

16 de setembro de 2022

Hej Helle

Vi beklager meget at det er den oplevelse du har haft hos os.

Vi er to virksomheder, som for nyligt er fusioneret, og vi har i den forbindelse oplevet en del udfordringer. Blandt andet med hensyn til varebestilling og manglende besked om leveringer. Dette har i nogen situationer, som din, resulteret i lange leveringstider og en manglende information herom. Hvilket vi beklager meget.

Simpelthen elendig kundeservice

Simpelthen elendig kundeservice!
- Lang ekspeditionstid
- arrogant kundeservice
- fejlmål på produkt på hjemmeside
Hold jer væk

Problem blev løst men med en hård og lang kamp

28 de maio de 2022

Hej Søren

Vi beklager meget at i har oplevet sådan en service hos os.

Jeg kan se på jeres oprindelige ordre, at der er bestilt produkter som ikke er mulige at kombinere. Vi er ærgerlige over at i er blevet vejledt til forkerte kombinationsprodukter. Det er bestemt ikke den service vi ønsker at vores kunder skal modtage når de handler hos VillaHus og vi arbejder løbende på at uddanne vores personale, da vi er stolte af at have et sortiment med uanede kombinationsmuligheder. I jeres tilfælde har det ikke været tilstrækkeligt.

Ydermere er vi to virksomheder, som for nyligt er fusioneret, og vi har i den forbindelse oplevet en del udfordringer. Blandt andet med hensyn til varebestilling og manglende besked om leveringer. Dette har i nogen situationer, som jeres, resulteret i lange leveringstider og en manglende information herom.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kun gode oplevelser og service!

Kun gode oplevelser og service.

Bestiller og de sender dagen efter, eller man kan hente selvom Hvidovre samme dag. Skønt at der er den mulighed. 👍🏼
Spørg til skruer pga. af nyindkøbte dørhåndtag, hvor skruerne ikke passer til de nye vinduer og skal være i messing. Bum! Det sender VillaHus i alle mulige valg. Der er da service. 👌🏼
Jeg kan kun opfordre til at handle her, hvor deres produkter er top stilet og lækker kvalitet.
Har handlet der meget, både dørhåndtag og greb til køkken og dørstopper. Intet er der at klage over, så det undre mig de oplevelser andre har haft.

7 de setembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårlig kundeservice og leveringstid

Det tager 30+ dage at få leveret sine varer, selvom de fortæller dig over telefonen de har dem på lager og kan levere inden for en uge.

10 de setembro de 2022

Hej Johan

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lang leveringstid og dårlig kundeservice

Har bestilt nogle dørstopper i juli måned, men ordren blev splittet op, og jeg modtog kun halvdelen. Leveringstiden på de 10-14 dage har overhoved ikke holdt, og jeg har stadig ikke modtaget alle dørstopperne, og hver gang jeg kontakter kundeservice for jeg af vide noget forskelligt. Jeg kommer nok desværre ikke til at bruge villahus igen til trods for fine produkter.

6 de setembro de 2022

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse – og ja vi er også kede af der er blevet så lang leveringstid på produkter vi normalt fik hurtigt hjem fra Italienske producenter. Kan se min kollega har fundet lidt rabat til dig på din sidste ordre - og så tror jeg dine børstede messing dørstopper er afsendt fra Italien, så vi har dem om et par dage.
Stephanie

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Udemærket oplevelse

Udemærket oplevelse. Dog blev min ordre splittet i to så jeg måtte vente på to ud af 9 greb og jeg skulle selv rykke for de to sidst greb før de blev sendt afsted. Kundeservice tog telefonen med det samme og fik hurtigt afstemt mine manglende greb.

3 de setembro de 2022

Hej Morten
Tak for din tilbagemelding. Den er vi rigtig glad for. Da rigtig mange producenter har længere og længere leveringstider på varer vi tidligere anså som standardvare, har vi valgt at sende det vi har på lager ud med det samme - og så eftersende de sidste vare når de er på lager igen. På den måde kan kunden komme i gang hurtigt, fremfor at skulle vente til vi har alle de bestilte vare på lager.
Håber du også har lyst til at handle hos os en anden gang.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vildt dårlig levering og service

Har bestilt 6 dørhåndtag, med alt! Jeg har kun modtaget selve dørhåndtagene. Har nu ventet i over en måned på det resterende. Har kontaktet villahus pr. Mail, men har stadig ikke modtaget svar indenfor en uge…
Vildt dårlig service!

26 de agosto de 2022

Hej Fie

Tak for din henvendelse. Jeg kan dog ikke se vi har modtaget en mail fra dig, men jeg har fundet frem til fejlen på din leverance. Den Svenske producent havde sendt en hel kasse dørgreb til os UDEN rosetter og nøgleskilte. Desværre havde ingen af vores lagerfolk fanget fejlen, inden dine dørgreb blev sendt afsted til dig.

Vi får eftersend de manglende rosetter og nøgleskilte i dag og undskylder fejlen. Håber du alligevel bliver glad for dine nye flotte funkisdørgreb i messing.

Stephanie

Afhentning dårlig

Deres pakker deles op i flere forsendelser så når man henter en pakke fysisk er man ikke sikker på at få man ikke det hele med🙄
Og jeg blev ikke gjort opmærksom på det. Spild af tid. Nu skal jeg derud igen. Saml den samlede ordre som er til afhentning!
Ordrenummer 122981.

27 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Disappointing experience and nothing to show for it

Ordered 6 beautiful handles over 6 weeks ago. Items were "in stock" and delivery quoted 3-4 weeks. I have heard nothing since. No response to emails. Phone calls not picked up on the one day of the week their office is actually open (Saturday). I have now requested to cancel my order but not hopeful that will be actioned either. Such a disappointing experience.

16 de julho de 2022

Har bestilt 3 pakker skruer

Har bestilt 3 pakker skruer, d.4 juni, 3-4 uger leveringstid stod på ordrebekræftelsen.
D. 11 juli har jeg sendt en forespørgsel om, hvornår de forventer at honorere vores bestilling.
Svaret var "når vores fabrik giver besked om leveringstid sender jeg dig en mail".
Fra en seriøs og professionel firma forventes der at kunden får besked om eventuelle yderligere forsinkelser.

12 de julho de 2022

Kære Camelia Gheorghita

Tak for din tilbagemelding. Kan godt forstå du undre dig over den lange leveringstid. Det gør vi desværre også og som jeg fortalt dig i telefonen her til formiddag, så har den Tyske producent meget svært ved at skaffe råmaterialer hjem hurtigt nok.
Vi sender dig i stedet 3 kasser skruer, der er 4 mm længere. Tror de passer godt til jeres produkt. Hvis de alligevel er for lange, så eftersender vi de oprindelig så snart de er på lager igen.

Dårlig info

Bestilte nogle vare, efter 14 dage uden at høre noget ringede jeg til dem, der sagde de at det ville blive sent den kommende fredag.
En uge efter ringede jeg igen og fik igen samme melding, så efter halvanden måned ringede jeg igen og fik min ordrer annulleret, og bestilte varen et andet sted

10 de julho de 2022

Hej Mads
Tak for din tilbagemelding. Ved der er blevet rigtig lang leveringstid på messingprodukter fra næsten alle vores leverandører, så de Buster+Punch dørgreb du bestille, mangler vi stadigvæk at få fra producenten.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gnidningsløst. Flotte varer

Efter at have læst anmeldelser her, besluttede vi alligevel at bestille kahytskroge pga. prisen og størrelsen. Bestilte 20/6-22 modtog 5/7-22. Ingen dikkedarer, alt funkede, flotte kroge. 4 flotte stjerner herfra. Hurtigere levering havde givet 5, men pyt…. Det var ingen hastesag.

5 de julho de 2022

Anbefales ikke!!!

Har bestilt og betalt for 2 stk håndtak for 6 uker siden uten å ha fått noen varer. Har forsøkt sende mail for å høre om varene er sendt men de svarer ikke på henvendelser. Anbefales ikke!!!

22 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais