Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Puh...eine Bestellung mit einer Gefühlsachterbahn. Wir haben nach Hausnummern gesucht und sind hier fündig geworden. Qualität und Aussehen der Hausnummern sind wirklich spitze, jedoch im Preis ein wen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har siden maj forsøgt at få en ordre som blev lovet med max 14 dage levering. Enkelte elementer kom drypvis, fik forkerte ting tilsendt, har henvendt mig indtil videre 8 gange telefonisk og et antal g... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice. Vi købte Torpedo Bakelit dørhåndtag for længe siden. Rigtig fine. Nu har vi endelig fået malet døre og sat håndtagene på. Vi er meget glade for dem! Der manglede dog "propper" i de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

NIE WIEDER

Ich habe 9 Türgriffe bestellt, eigentlich hätten sie auch schon geliefert werden müssen. Es reagiert keiner auf meine Emails oder Anrufe. Bezahlt habe ich natürlich auch schon. Das ist unfassbar. Ich würde hier NIE WIEDER bestellen.

21 de junho de 2022

Längere Lieferzeit als angegeben. Kundenservice reagiert nicht

Ware im Voraus bezahlt, aber nicht zum angegebenen Termin erhalten. Kundenservice reagiert nicht auf meine zwei Anfragen. Sehr unprofessionell.
Update: Ware mittlerweile erhalten. 2 Monate nach Bestellung. Das wäre durchaus akzeptabel, wenn man den Kunden auch dementsprechend informieren würde.

21 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestellung storniert, Geld nicht zurück erhalten!

Vor drei Wochen habe ich meine Bestellung storniert, VillaHus hat mir dies auch bestätigt. Mein Geld habe ich jedoch bis heute nicht zurückbekommen.

15 de junho de 2022

Hallo LvrHe
Ich kann nicht sofort sehen, auf welche Bestellung Sie sich beziehen, aber alle Bestellungen, die storniert werden - entweder vom Kunden, weil er oder sie es nicht möchte - oder von uns storniert, weil wir die bestellte Ware nicht in absehbarer Zeit nach Hause bringen können - entweder per PayPal, Kreditkarte oder Banküberweisung zurückerstattet. Wenn Sie per Banküberweisung bezahlt haben, kann die Nichtrückerstattung daran liegen, dass wir Ihre Kontonummer nicht haben. Senden Sie uns gerne eine E-Mail an kontakt@villahus.de, damit wir Ihnen weiterhelfen können.
Aufrichtig

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Langsom levering og dårlig kommunikation

Jeg bestilte en vare hos VillaHus og fik med det samme en autogeneret bekræftelsesmail. Derefter skete der intet i mere end to uger. Jeg modtog ikke min vare og hørte ikke fra VillaHus. Derfor skrev jeg en mail til dem for at høre, hvor processen var. VillaHus svarede ikke på min mail.

Efter fem dage uden svar på min mail ringede jeg til VillaHus. Jeg fik en telefonsvarer, der fortalte, at VillaHus havde sommerferie hele ugen ... i midten af juni måned.

Samme dag fik jeg pludselig en mail fra PostNord om, at min vare var sendt. Jeg havde stadig ikke hørt fra VillaHus. Varen ankom dagen efter.

Varen var fin, og prisen var god. Men anmeldelsen er alligevel dårlig. Leveringstiden var al for lang. Og det er meget kritisabelt, at VillaHus slet ikke svarer på henvendelser. Det giver en ringe kundeoplevelse. Undervejs havde jeg mistanke om, at firmaet slet ikke eksisterede, og at jeg aldrig ville modtage min vare. Det var heldigvis ikke tilfældet. Men det samlede indtryk af VillaHus er ikke godt.

15 de junho de 2022

Hej Allan Boeskov
Tak for din henvendelse – og tak for din ordre på 1 stk. kahytskrog. Jeg kan se på vores lager har sendt den til dig for et par dage siden, så håber du er glad for den.
At butikken og kundeservice holder ferie i Juni måned, kan vi ikke gøre så meget ved. Det er ikke den travleste tid for os på året - og de har alle familier og børn som også har sommerferie nu.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har bestilt og betalt for næsten en…

Har bestilt og betalt for næsten en måned siden, men har stadig ikke modtaget varer. Ikke så god en oplevelse må jeg sige. Håber da jeg enten modtager varer eller -penge retur, ellers må der jo andre metoder til og det bliver det da kun dyrere og mere besværligt af for alle. Så tag nu lige at få tingene ud af døren.

13 de junho de 2022

Hej Lisette Fredelund
Tak for din henvendelse. Jeg kan se vores lager har pakket dine 2 møbelgreb for et par dage siden og lagt dem klar til afhentning på lageret i Hvidovre.

Desværre havde den Svenske producent HABO meget svært ved at skaffe dem hjem til os, men det ser ud til de nu kommer i store mængder igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Finger weg von diesem Unternehmen!!!

Finger weg von diesem Unternehmen!!!

500€ per Vorkasse bezahlt, Ware nicht bekommen. Kundenservice meldet sich nicht zurück.

Man erhält Emails, dass die Ware versendet und geliefert wurde. Leider ist dies aber nicht der Fall und die Ware kommt nie an!

7 de junho de 2022

Liebe Katja Abel

Danke für Ihre Antwort. In unserem Bestellsystem können Sie jedoch erkennen, dass der Grund, warum GLS Ihre Bestellung nicht liefern konnte, darin bestand, dass auf Ihrer Sendung die falsche Adresse angegeben war und das Paket daher nach einigen vergeblichen Greifversuchen wieder in unserem Lager ankam.
Kann auch sehen, dass Ihre Forderung erstattet wird.
Aufrichtig

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte tilbage i marts nogle…

Jeg bestilte tilbage i marts nogle forskellige dørgreb og andre småting. Fik først leveret pakken en måned efter. D. 23 april returnerede jeg 2 dørgreb og 8 anverfer og snart 6 uger senere har jeg stadig ikke modtaget mine penge og I har ikke besvaret nogen af de mails, jeg har sendt. Jeg håber at mit initiativ til en meget ringe anmeldelse vil få jer til at reagere.
Hilsen Frederikke

4 de junho de 2022

Hej Frederikke Amalie Lassen
Tak for din tilbagemelding. Kan dog se på din ordrebekræftelse, at flere af de produkter du bestilte have op til 4 ugers leveringstid, hvilket også fremgik da du bestilte varerne og det står på din ordrebekræftelse.
Kan se du har fået dit tilgodehavende på 950,- retur så håber du alligevel er lidt tilfreds.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der manglede en pinolskrue til vores…

Der manglede en pinolskrue til vores Arne Jakobsen dørgreb. Dørgrebet kan ikke sidde fast i døren uden den. Så den er ret vigtig!! Min mand, Christoffer, har skrevet til Villahus 3 gange for at få den manglende skrue, men har endnu intet modtaget, på trods af de påstår at have afsendt den for længe siden. Super uprofessionelt.

27 de maio de 2022

Hej Jannie Jensen
Tak for din tilbagemelding – men kan hverken se en mail fra dig eller en Jannie Jensen som skulle have købt et Arne Jacobsen dørgreb hos os. Normalt sidder den ene pinolskrue i grebet, mens den anden ligger i lille rød plasticpose nede sammen med dørgrebet. Hvis det er denne lille pose I har mistet eller den slet ikke har været med, så send mig en mail og oplys ordrenummer så får vi eftersendt en pinolskrue med det samme.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Øv oplevelse

Redigeret igen: vi har pr 29/7 stadig ikke modtaget den del, som gør at dørhåndtaget sidder fast. Øv

Redigeret: Villahus vendte tilbage til mig med en god løsning, tak for hjælpen :-)

Vi købte d 18 april via hjemmesiden tre sæt Habo indvendig dørgreb i messing, fordi der på hjemmesiden under produktet stod “Passer alle døre”. Det lød super godt, for vi ville gerne have dørgreb til vores badeværelsesdør magen til dørgreb i resten af hjemmet.

Vi fik dørgrebene og desværre passer dørgrebet ikke alle døre.. tømreren konkluderede efter montering, at stangen i midten var for “lang” eller lign. Han prøvede på flere måder at få den monteret korrekt, men når man trækker i håndtaget falder det af.

Det kan jo ske, så jeg skrev til Villahus d. 25 april om vi kunne bytte dem til et dørgreb som passede til vores dør og oplyste målene på døren.

Jeg håbede på lidt hjælp og vejledning, men jeg har stadig ikke fået noget svar. Så nu har vi et dørhåndtag, der falder af.. øv

11 de maio de 2022

Hej Katrine Ravnsgaard
Tak for din tilbagemelding. Er selvfølgelig ked af du har fået en dårlig oplevelse med jeres 3 nye HABO dørgreb. Vi vil rigtig gerne sende dig et dørgrebsjern der er kortere end det der følger med.
Håber det løser jeres udfordring så det bliver en god oplevelse med nye dørgreb.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Et firma man ikke kan regne med

Vi har endnu ikke modtaget vores dørgreb der er bestilt 3 marts. Jeg efterspurgte det for et par uger siden og fik at vide "Varerne ligger stadig til overfladebehandling ude hos vores leverandør.
De forventes hos os i kommende uge. 😊
" Det svar kom 21/4. Når man går på hjemmesiden står der 3-4 ugers levering nu, hvilket jo er helt hen i vejret.
Jeg har netop fået svar om de modtager grebet d 13 maj, hvilket de ikke gør da det er bededag. Det er så 10 uger og mere til mod de 6-8 vi fik besked på grundet lang leveringstid. Så find en anden forhandler og stol på ingen måde på de få uger der nu beskrives . Jeg er super ked af vi ikke havde bestilt et andet sted. Jeg er så træt af firmaer der ikke holder det de lover......Svar til nedenstående. Leveringen bliver efter 11uger samtidig med i på hjemmesiden har ændret levering fra 6-8 uger ned til 2-4 uger...spøjst, når det åbenlyst for dig Henrik virkersom om du mener det er mig der er foir kritisk . Det hænger ikke sammen.

4 de maio de 2022

Hej Charlotte Krüger
Kan se du bestilte 1 sæt Arne Jacobsen dørgreb i kobber, hvor det også fremgår af din ordre at det er en "Bestillingsvare (ca 4-8 uger)" og det vil sige du kunne have forventet de kunne leveres omkring 1. maj.
Jeg kan se producenten forventer de afsendes i næste uge hvilket vil sige de også er nok dig sidst i næste uge.
Vi oplever desværre at alle vores leverandører har meget svært ved at leverer hurtigt nok og heller ikke fortæller hvis noget bliver forsinket. Jeg håber blot du bliver glad for dine kobber Arne Jacobsen dørgreb som er utroligt smukke.

Manglende levering

Jeg bestilte greb d. 17.4 og har endnu ikke modtaget dem. Det er 14 dage siden. Efter henvendelse til kundeservice for en uge siden, får jeg at vide at der er en leveringstid på 10-14 dage. Synes det er virkelig ringe, at der ikke oplyses om lang leveringstid ved bestilling af ordre og at ordren så alligevel ikke når frem inden de 14 dage som oplyst. Spændende hvornår min pakke dukker op!

30 de abril de 2022

Resposta da VillaHus.dk

Hej Tina. Tak for din tilbagemelding. Kan heldigvis se dine 6 møbelknopper er kommet frem til dig. Den Svenske forhandler har ligesom rigtig mange andre forhandlere i Europa i denne tid haft meget svært ved at få deres varer hjem fra Kina hurtigt nok pga. den fortsatte corona nedlukning i den region.
Håber du trods alt bliver glad for din møbelknopper som har været meget efterspurgte de seneste mange uger.
mvh

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pengene blev trukket men leveringen…

Pengene blev trukket men leveringen udeblev.
Jeg tror ikke, jeg vil handle her igen. Jeg købte for 2.000 DKK køkkengreb. Pengene blev trukket med det samme, men leveringen udeblev i flere måneder uden nogen skriftlig kommunikation om status på min levering. Da jeg ville have mine penge tilbage, var det en kamp at få nogen i tale på nær Sebastian fra kundeservice (som helt sikkert gjorde hvad han kunne under de omstændigheder, han havde).
Jeg fik pengene til sidst, men det holdt virkelig hårdt.
En rigtig øv oplevelse - derfor 1 stjerne.

26 de abril de 2022

Hej Naima Burgdorf
Tak for din anmeldelse – også selvom du ikke er helt tilfreds med den lange leveringstid på de sidste møbelgreb fra Svenske HABO
Det er desværre følgen af de store logistik-problemer der lige nu er ude i verden. HABO får produceret rigtig meget i Indien og Kina og med det store nedlukninger der stadigvæk er – bliver rigtig mange af vores varer forsinket – og vi får intet at vide om hvornår de kommer.
Kan se du har fået dit tilgodehavende retur, og håber blot du finder nogle andre greb som passer dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte sorte bakelit dørhåndtag…

Vi bestilte sorte bakelit dørhåndtag til vores nye hus. Service var helt i top og leveringen hurtig. Vi har allerede anbefalet til flere vennepar der også har købt deres første hus 👌🏼

20 de abril de 2022

Hej Ida
Tak for den gode anmeldelse. Heldigvis kan vi levere 8 ud af 10 ordre indenfor få dage. Håber også vi kan gøre dine venner glade.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kære VillaHus - I er de bedste!

Kære VillaHus

Jeg må simpelthen rose jer for den mest fantastiske service man kan tænke sig! (og selvfølgelig fantastiske produkter)
Vi kom forbi lagret i Hvidovre - blev budt indenfor - lagret var egentlig lukket, og den søde mand kunne have sendt os videre til butikken i Kbh, men det gjorde han ikke. Vi fik bestilt greb til vores køkkenlåger.

Vi har sidenhen bestilt håndtag bl.a. og de kom nærmest dagen efter det var bestilt. Flot pakket ind - alt bare tip top!

Vi kan på det varmeste anbefale VillaHus. Sjældent man oplever så fin en service og fantastiske produkter.

Dbh
Mette, Roskilde

Ps. Åbner I ikke i Roskilde igen? :-)

12 de abril de 2022

Kære Mette
Tak for dine rosende omtale af vores super personale – ved det glæder os alle at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg giver Magnus fra VillaHus…

Jeg giver Magnus fra VillaHus ovenstående 5 stjerner for god service. Han var den eneste derinde, som der ønskede at hjælpe mig, samt prøvede, at fixe nedenstående med nogle skruer der ville passe til alle håndgrebene jeg købte hos dem.
Var det ikke for ham, ville det kun være 1 stjerne til VillaHus, da ingen ønskede at hjælpe mig, trods mine fremsendte billeder og utallige emails som der bekræftede, at skruerne til alle håndgrebene, som jeg købte hos dem, ikke passede til rosetterne.
Hvis nogle ønsker derude, at købe håndgreb eller paskvilgreb hos VillaHus, så få fat på Magnus fra kundeservice, jeg ved virkelig ikke hvad VillaHus ville gøre uden ham.
Han fortjener helt klart lønforhøjelse eller ihvertfald ros og et klap på skulderen fra ledelsen, han har lige sparet jer for 10.000 kr, fordi han hjalp mig, med at løse problemet og at alle håndgrebene derfor ikke blev sendt retur.

1 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen service når noget går galt

En stjerne pga. hurtig afsendelse af ordren men desværre blev pakken væk hos Postnord, 5-6 mail til Villahus regeret de ikke på, telefonopkald hvor de lovet, at tjekke op på det, rykkede igen pr. mail, ingen svar igen. Telefonopkald igen, fik en masse dårlige undskyldninger.

30 de março de 2022

God og hurtig service

Hurtigt betjening, gode produkter og god service, stor anbefaling herfra.

21 de março de 2022

Mange tak Camilla ;-)
VillaHus, salg

Findes ikke bedre!

I første omgang bestilte jeg 6 dørgreb i messing. Smukke og solid dørgreb, smukt pakket ind.
Så vil jeg gerne have mellemdørlås også i messing. Havde ringet tidligere og fået besked at de ikke længere blev produceret.
Men jeg giver op og fandt dem på hjemmesiden. Ringede igen og fik en fantastisk service medarbejdere. Han kiggede efter Hvad for en vil passe til de dørgreb jeg havde købt. Gjorde mig opmærksom på at det kunne tage mellem 4-8 uger og få dem leveret, men under alle omstændigheder ville de blive sendt så snart de modtog dem. Det var jeg med på.
Jeg spurgte også ind til polering af messing, og fik grundig information herom.
Og det bedste - tænk at jeg fik en mail næste dag at min ordre var på vej. Modtaget med stort tak i dag!
Kan kun anbefale Villahus til alle der vil have kvalitet og fantastisk service!

14 de março de 2022

Resposta da VillaHus.dk

Hej Jobhi. Mange tak for din anmeldelse. Vi elsker at kunne gøre kunderne tilfredse med deres ordre.
Stephanie

Bezahlte Ware kommt nicht keine Kontaktaufnahme möglich

Ich habe im Januar 2 Türgriffe bestellt und vorab bezahlt!
Ich habe die Lieferung bis Heute nicht erhalten.
Bei ser Servicehotline habe ich immer wieder angerufen aber NIE ging jemand ran.
Über das Kontaktformular habe ich mehrmals um Rückmeldung gebeten und auch NIE etwas gehört.
Absolut unseriös!

12 de março de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais