Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na al veel gedaan te hebben in persoonlijke ontwikkeling kreeg ik maar niet het "propje uit het rietje". Na vele.jaren Vilna te hebben gevolgd de stap genomen en zo'n mooie ervaring mogen beleven. All... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat was de Happy Healing Week een levensveranderende ervaring. Ik kwam binnen met enorme vermoeidheid door een dengue infectie. Na deze week sta ik weer in mijn kracht. Ik voelde een shift, en de verm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vilna is een legende! Heeft alle wijsheid over energetisch werk gebundeld in haar eigen programma en methodes. Ervaar het zelf! Begin met het lezen van haar 1e boek 'Heel'.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwam binnen met onzekerheid en lage eigenwaarde en ga weg met zelfvertrouwen en zichtbaarheid! Aan te raden voor iedereen :).

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

63 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

life-changing

De happy healing week is transformerend: ik ben op dag 3 vergeten hoe het was om in mijn hoofd te zitten en last van klachtjes te hebben en áls zich nu iets aandient, kan ik daarmee omgaan.

9 de junho de 2025

Vilna = geweldig

Ik ben naar de happy healing week van Vilna geweest om mijn depressieve gevoelens op te lossen. Dit is gelukt! Het is ongelooflijk wat ik in die week heb meegemaakt en zou het iedereen aanraden. Ik heb zelfs gezien dat mensen van allergieen af zijn gekomen en iemand die niet meer kon lopen weer is gaan lopen! Het is echt ongekend! Gun het jezelf

Lifechanging!!

Lifechanging!!! 2 geweldige ervaringen met de retreat van Vilna.nl bij de happy healing week. Ongekend en dat gun ik iedereen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn leven weer terug!

Ik heb echt mijn leven terug sinds ik bij Vilna ben geweest. Ik liep al jaren lang met klachten rond: anorexia, zelfbeschadiging, autisme, suicidaliteit en later ook long covid. Sinds de week voel ik me nergens meer in beperkt, het ligt allemaal in het verleden. Van niet willen leven naar nu volledig in mijn kracht in het leven staan. Zo onwijs dankbaar!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig!! Aanrader voor iedereen!

Zowel een weekend, een week als de opleiding gevolgd en nog steeds groei en heel ik elke dag! Zoveel liefde, zoveel verbinding, zoveel nieuwe kennis, zoveel verbinding, zoveel nieuwe vrienden, en een geweldig team! Voor wie nog twijfelt, maak eens kennis met de Vilna Methode® via een Happy Healing Experience! De eerstvolgende is 5 oktober in Mainstage Den Bosch.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Happy Healing Week bij Vilna was…astronomisch goed!

De Happy Healing Week bij Vilna was echt lifechanging! Bevrijd van heel veel klachten, waaronder overspannenheid, mezelf wegcijferen, jeuk, kramp, pijnlijke achillespezen, nierproblemen. Ik houd weer van mezelf, heb ongelooflijk veel onbewust trauma opgeruimd en voel me vrij. Vilna en medewerkers zijn ongelooflijk professioneel. Breed opgeleid. Bieden veiligheid, altijd en onvoorwaardelijk.

13 de junho de 2025

Wat een fantastische week

Wat een fantastische week. Ik wilde graag goed kunnen doorvoelen, ik ben mijzelf tegen gekomen, gehuild, geschreeuwd, gedanst, gesprongen en helemaal tot mij zelf gekomen. Hier leer je echt te voelen en te handelen. Ik heb grote grenzen verlegd.
Ik ga naar het vervolg traject want hier wil ik veel meer van weten.

Van de mensen om mij heen hoor ik, er is iets anders met jou. Je Straalt.

13 de junho de 2025

Happy Healing Week

Geweldige Happy Healing Week gehad bij Vilna, fijne holistische aanpak op alle lagen gegroeid en kan het echt iedereen aanraden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

de happy healing week was voor mij…

de happy healing week was voor mij levensveranderend. Ik ben zo veranderd door wat we daar geleerd en gedaan hebben. Ik ben oprecht nog nooit zo gelukkig geweest en voel terug zelfliefde. Bovenal heb ik terug dromen !!! Dankjewel Vilna en prachtige team !!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was een magische week

Het was een magische week, zoveel losgelaten en geleerd. Af en toe uitdagend maar geleerd dat ik veel meer kan dan ik dacht. Allemaal lieve mensen en geweldig geregeld allemaal, heel mooi programma. Je komt helemaal los uit oude patronen.

Een Top week

Een Top week, levensveranderend, transformatief. Vele klachten als sneeuw voor de zon verdwenen, fysieke pijnen weg. Ik ben alleen maar positief

Dankbaar

Ik ben na deze week van mijn paniek, burnout af. En mijn hardnekkige masker heb ik af kunnen zetten. Dankbaar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik sta weer op met zin in de dag en een soepel lijf!

Het retreat is transformerend. Ik ben zo gegroeid in deze week. Het was uniek - uit je dagelijkse omgeving, van je hoofd naar je hart, je lijf weer voelen, verbinden met jezelf. Vilna en haar fantastische crew nemen je mee in de reis terug naar jezelf en wie je wil zijn - fit, levenskracht, soepel, voelen, passie, zingeving - gezond en gelukkig.
Met een rugzak vol met kennis, ervaringen en tools voel ik me vrij, gezond en heb ik vooral ZIN in de volgende fase van mijn leven!

12 de junho de 2025

Na 40 jaar.. allergievrij dankzij de Vilnamethode

Dankzij de Vilna-methode ben ik vrij van hooikoorts én van mijn noten- en avocado- en kattenallergie — dat wat mij met 5 jaar immunotherapie via de huisarts niet lukte.

Ik ben zó dankbaar. Want voor het eerst in 40 jaar heb ik in juni een wandeling in de natuur kunnen maken zónder tranende ogen, niesbuien, jeuk aan ogen, oren en keel, benauwdheid of uitputting door hooikoorts. Dit is zo’n bevrijding!

Vilna is een intens oprecht, authentiek en heel inspirerend persoon met een geweldig gevoel voor humor. Ze reikt je tools aan waarmee je werkelijk eigenaarschap neemt over jouw eigen leven. Het team van Vilna.nl is heel liefdevol en zorgt voor een veilige en warme bedding.

De Happy Healing week was enorm waardevol voor mij. Dit gun ik jou ook. Als je het ervaren hebt weet je, het is het meer dan waard.

7 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.