Na al veel gedaan te hebben in persoonlijke ontwikkeling kreeg ik maar niet het "propje uit het rietje". Na vele.jaren Vilna te hebben gevolgd de stap genomen en zo'n mooie ervaring mogen beleven. All... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wat was de Happy Healing Week een levensveranderende ervaring. Ik kwam binnen met enorme vermoeidheid door een dengue infectie. Na deze week sta ik weer in mijn kracht. Ik voelde een shift, en de verm... Ver mais
Vilna is een legende! Heeft alle wijsheid over energetisch werk gebundeld in haar eigen programma en methodes. Ervaar het zelf! Begin met het lezen van haar 1e boek 'Heel'.
Kwam binnen met onzekerheid en lage eigenwaarde en ga weg met zelfvertrouwen en zichtbaarheid! Aan te raden voor iedereen :).
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wauw, aanrader!
Wauw, wat heeft de Happy Healing week veel voor mij gedaan. Jarenlang deed ik aan veel fysieke klachten (waaronder migraine & hormonale disbalans vanwege vervroegde overgang) & was de oplossing medicatie. Ik voelde altijd al, het moet anders kunnen. Dat kan het ook, zo dankbaar!
De week heeft mij ook zoveel bewustzijn opgeleverd. Bewustzijn over hoe ik in verbinding sta met mijzelf, over mijn belemmerende overtuigingen/patronen. Ik gun iedereen zo'n geweldige week en ervaring! Ik ben weer in mijn kracht gaan staan en gaan stralen.

Resposta de Vilna
Pure kwakzalverij...
Pure kwakzalverij...
Mensen in moeilijke situaties valse hoop influisteren en vooral het op de man spelen als de gegeven 'methodes' niet werken.
€4.141,- voor een weekje tanden poetsen met sesamolie, cacao drankjes drinken en 'karmische ballast opruimen'... niet getreurd als je het niet kunt betalen want Vilna geeft het advies: "geld is energie dat moet stromen!"
En heb je kritiek? Tja dan ben je aan het 'gaslighten' en dan is er van alles mis met !!!jouw!!! kijk op de wereld. Echt een goede Vilna, zal m erin houden voor de volgende keer als ik vergeet mijn afwas te doen en m'n moeder boos is, stuur me maar een tikkie ;)
Oplichters
Oplichters! Mooie aflevering van jullie op BOOS, al duizenden mensen geholpen. Maar nergens reviews over jullie kunnen vinden. Bij deze zal ik er 1 voor jullie openen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.