Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben weer bijzonder tevreden. Cd's (en deze keer ook muziekcassette's) worden altijd heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Emile emailt ook altijd heel vriendelijk. In deze moderne tijd waarin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kende VindCD eerst niet, maar kwam op de website terecht omdat ik een cd zocht die bij andere sites niet verkrijgbaar was (of veel te duur). Na bestelling liet de verkoper duidelijk weten in welke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nog een eerlijke, tevens vriendelijke verkoper, die bij problemen een luisterend oor heeft en uw probleem op een eerlijke manier oplost (of desnoods terugbetaald). Dat kan van weinig verkopers de da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is steeds prettig bestellen bij Vindcd. De prijzen zijn erg aantrekkelijk, vaak zeer goedkoop. De service is goed; de bestelling wordt steeds snel geleverd. Altijd zeer zorgvuldig verpakt. Ik heb... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de CDs usados
  2. Loja de CDs

Verkoop van tweedehands en nieuwe Cd's, Cd Singles en DVD's. Daarnaast ook enkele nieuwe Lp's. Bij ons kun je ook terecht voor speciale en zeldzame muziek titels. Bijna dagelijks meer muziek in de webwinkel. Gratis verzending bij aankopen vanaf € 50,-

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

279 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruim aanbod en snelle service 👍🏻

Zoals altijd snelle levering en een leuk persoonlijk bericht.

16 de junho de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Mathieu, Hartelijk dank voor je aardige feedback. Ben ook zeker blij met jou als trouwe klant van VindCD Graag tot een volgende keer in mijn webwinkel. Met vriendelijke groeten en een fijn weekend. Emile

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende ervaring in het gehele…

Uitstekende ervaring in het gehele proces: goede zoekmogelijkheden en uitgebreide productinformatie, zeer goede service (cd uit eigen collectie verkocht nadat titel niet leverbaar bleek!), prettige communicatie en veel aandacht voor het zorgvuldig verpakken. Echt aan te bevelen!

7 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta de Vindcd

Hartelijk dank voor je positieve feedback en graag tot een volgnede keer in mijn webwinkel. Met vriendelijke groeten Emile

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles is verlopen naar het zien

Alles is verlopen naar het zien. Begalve pakket volgen van paket service.Na gesprek met, alles was opgelost.
Vriendelijk en behulpzaam persoon!

7 de junho de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Predrag, Hartelijk dank voor je feedback. Fijn dat je zo tevreden bent. Ik zie je graag nog eens terug in mijn webwinkel. Met vriendelijke groeten Emile

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cd's waren in goede staat

Cd's waren in goede staat, beter dan ik verwacht had.
Zeker een aanrader !

22 de maio de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Bas, Hartelijk dank voor je feedback. Geniet van je aankopen en graag tot ziens in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb weer een pakketje met cd s…

Heb weer een pakketje met cd s ontvangen,Super goed verpakt en de cd s in zeer goede staat.Ben dan ook zeer tevreden over VIND CD >NL Maartje Vermeulen.

15 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta de Vindcd

Beste Maartje, Hartelijk dank voor je mooie berichtje. Fijn dat je zo tevreden bent. Ik ben ook blij met jou als klant in mijn webwinkel VindCD. Ik zie je graag weer terug. Met vriendelijke groeten Emile

Keurige afhandeling

Keurige afhandeling. Snelle verzending.

10 de maio de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Patricia, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Hier help je niet alleen VindCD mee maar ook anderen die overwegen iets te kopen in mijn webwinkel. Graag tot een volgende keer en een fijne dag. Emile

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

9 de maio de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Lars, Bedankt voor je feedback en graag tot een volgende keer in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Snelle succesvolle actie!

Lekker snel in actie gekomen met het zoeken naar een lastig te verkrijgen product.
Resultaat: gevonden en dat alles tegen een zeer schappelijke prijs!
Blij mee!

2 de maio de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Joost, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Ik verwacht dat ik de cd ergens volgende week ontvang en zal hem snel controleren en naar je opsturen. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Snel en goede service

Snel en goede service

2 de maio de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Roger, Hartelijk dank voor je feedback. Ik zie je graag nog eens terug in mijn webwinkel VindCD waar je als klant geen nummer bent maar er velen kunt kopen. Met vriendelijke groeten Emile

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een paar keer iets besteld service nog…

Een paar keer iets besteld service nog steeds prima cds goed verpakt en een snelle bezorging van DHL

15 de abril de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Dorine, Fijn om te lezen dat je nog steeds tevreden bent over mijn bedrijf VindCD Ben ook blij jou steeds als terugkerende klant te mogen begroeten. Graag tot een volgende keer en een fijne zondag verder. Met vriendelijke groeten Emile

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Producten goed ontvangen

19 de abril de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Michel, Bedankt voor je positieve feedback. Graag tot een volgende keer in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten en een fijne avond. Emile

Prima CDShop …

Vriendelijke en duidelijke communicatie en prijs kwaliteitverhouding is ook dik in orde

16 de abril de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Arnold, Bedankt voor je feedback. Hier help je niet alleen mij mee als webshop eigenaar maar ook mensen die overwegen wat te kopen bij VindCD Graag tot een volgende keer en een prettige avond. Met vriendelijke groeten Emile

Snelle reactie

Snelle reactie, keurige communicatie, kortom prima service.

10 de abril de 2024

Resposta de Vindcd

Beste P. C. Noorlander, Hartelijk dank voor uw feedback. Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten en een fijne avond. Emile

vlotte service

vlotte service, klantvriendelijk! een vaste klant erbij zéér tevreden

1 de abril de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Stefan, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Ik ben blij te lezen dat je tevreden bent en zie je zeker graag nog eens terug in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten en een fijne zondag verder. Emile

Zeer goede service

Goede communicatie, goede producten. Echt aan te bevelen.

31 de março de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Grietje, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Altijd fijn om te zien dat mijn klanten tevreden zijn over VindCD Graag tot een volgende keer en voor nu een heel fijn weekend. Emile

Hele snelle levering.

Hele snelle levering.
Kreeg nog een kortingsbon.
Zeker een aanrader voor andere cd.s te belstellen.

28 de março de 2024

Resposta de Vindcd

Goedemorgen Jolanda, Fijn dat je tevreden bent over mijn bedrijf VindCD Bedankt voor je feedback en ik zie je graag nog eens terug. Met vriendelijke groeten Emile

Top!

Snelle levering, product in top staat en geweldige service. Nav een foutje in de omschrijving werd telefonisch contact opgenomen en direct een uitstekende oplossing gevonden. Bedankt!

13 de março de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Daniel, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Fijn dat je één en ander zo waardeert. Ik hoop je nog eens te mogen begroeten in mijn webwinkel VindCD waar je geen nummer bent maar er wel velen kunt kopen. Met vriendelijke groeten Emile

Snelle service.

12 de março de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Jan, Bedankt voor je review en fijn dat je tevreden bent over mijn webwinkel VindCD Graag tot een volgende keer en een fijne zondag verder. Met vriendelijke groeten Emile

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en goede niewe cd top bedankt

Snel en goede niewe cd top

10 de março de 2024

Resposta de Vindcd

Beste Roelof, Fijn dat je tevreden bent over mijn webwinkel VindCD Geniet van de muziek en kom nog eens langs. Met vriendelijke groeten en een fijn weekend. Emile

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.