Opdateret: Jeg har nu snakket med Daniel Kronborg, kundeambassadør for Vindstød, og vi har sammen fundet en løsning der hedder at de fjerner gebyret. Daniel var også hjælpsom med at oprette be... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har fået virkelig god; og meget tålmodig hjælp fra Vindstød kundeservice. Det betyder meget 🙏 Nu er jeg stadig ret ny kunde, så det er svært at bedømme yderligere for nu, men en rigtig fin og god... Ver mais
Tilmelding til MobilePay virker ikke. Selvom tilmeldingen til MobilePay ikke virkede, afmeldte de alligevel regningen fra Betalingsservice, så de sendte en rykker pba. deres egne IT-fejl. Fejl i måler... Ver mais
A empresa respondeu
Har i mange år været kunde hos Vindstød. De sidste par gennem aftale med Elforbundet. Alt har fungeret upåklageligt. Er efterfølgende blevet leverandør af overskydende strøm fra mit nyere solpanel s... Ver mais
Escrito pela empresa
Send et klart signal med certificeret strøm fra vindmøller!
Vindstød er baseret på tusindvis af danske vindmøller fordelt over hele landet.100% vindmøller.
Hos Vindstød klares langt de fleste administrative processer og energiberegninger automatisk af vores system. Derfor kan vi drives effektivt af færre medarbejdere – og vi har ikke noget stort og dyrt domicil.Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal, 8000 , Aarhus C., Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 44% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har fundet et elselskab vi stoler fuldt og fast på, afregningen på det el de køber fra os er præcis og det samme med regningen, vi har fra dag et følt os trygge og godt informeret om alt det der vedrører el. Vi kan kun anbefale andre Vindstød
Jeg har gennem flere år brugt Vindstød med El forbundet som leverandør, det har virket perfekt, men det kunne være rart at komme direkte igennem pr. tlf. i stedet at henvise til el forbundet, men ellers køre det godt også med VE anlæg.
Vindstød køber min overskudsstrøm og overfører penge til min bankkonto uden dikkedarer. Helt perfekt.
Kun gode oplevelser og alt virker som det skal professionelle fagfolk
Godt sted at sælge sin overskudsstrøm.
Alt er i den skønneste orden
Sælger vores overskuds produktion fra solcellerne igennem vindstød. Afregningen er nem at overskue og priserne på strømmen er jo de bedste på markedet.
Har vindstød igennem elforbundet, det fungerer fint også med at aftage fra solceller, at i kun får 3 ⭐️ skyldes jeres regninger, som er meget uoverskuelige og den minimale pris man får fra sine solceller 🙃
Fungere rigtig godt, gennemsigtig pris og lille gebyr, ikke flere forskellige smarte påfund.
At have Vindstød som aftager af strøm fra vores VE-anlæg fungerer upåklageligt; prisen pr. kWh er ganske ok ca 70 øre i gemmensnit pr md.har været kunde siden febuar i år.
Best price in Denmark for both green electricity consumption and sell of production from my solar PV panels.
No fancy apps but the thing just works and the online control panel gives you what you need to know.
Customer service is a bit slow but you get an estimated response time and the answer is always within this window. Answers are professional and to the point.
I prefer this model of less fuss and more value, so I am very happy with it.
Har brugt dem i 11 år til salg og afregning af strøm fra mine solceller de første 10 år ifm Energinet og har fungeret rigtigt godt 🌞👏🏻👍🏻.
Når nu man får en god forklaring omkring afregningsprisen på overskuds-el, synes oplevelsen okay.

Resposta da Vindstød.dk
Alt har fungeret lige fra starten..
Der bliver ikke lovet noget der ikke holder hele vejen ..
Super flot 👌
Kan kun give mine bedste anbefalinger
Jeg har haft solceller i 14 år og har afsat vores overskydende strøm gennem Vindstød de sidste 6 år. Ji får opgørelse og afregning hver måned alt fungerer og det er overskueligt.
Kundesupporten er dog meget ringe og jeg er alene kunde hos Vindstød da de giver den bedste afregning.
Dårlig oplevelse, kommunikation og håndtering. Det kostede mig som kunde.
Generelt godt tilfreds. Men det er stadig vanskeligt at gennemskue hvordan prisen for overskudsstrøm fastsættes.
Godt samarbejde gennem længere tid og betalingen falder til tiden til en fornuftig pris. Jeg kan helt klart anbefale Vindstød som samarbejdspartner hvis du har VE anlæg.
Gode priser. Ærgeligt man kun kan kommunikere på mail og ikke telefon, men de svarer hurtigt, så alt er fint.
Jeg vil gerne anbefale. Altid godt samarbejde.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.