Banner for Vinkøleskabet.dk

Vinkøleskabet.dk Avaliações 164

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et vinkøleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forløb perfekt lige fra bestilling til levering. Vinkøleskabet var hurtige til at ændre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en länge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmål - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrodomésticos
  2. Loja de refrigeradores
  3. Cave
  4. Adega

Sobre Vinkøleskabet.dk

Escrito pela empresa

Vinkøleskabs eksperter

På Vinkøleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens største lager af vinkøleskabe.

Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkøleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige størrelser.

🍷 Fritstående vinkøleskabe

🍷 Vinkøleskabe til indbygning

🍷 Integrérbare vinkøleskabe

🍷 Ølkøleskabe

Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

For lang leveringstid

For lang leveringstid. Svarer først på mail når man rykker

På hjemmesiden står der 2-5 dage det endte med 6 dage. Og heldigt jeg var hjemme.

Ingen varsel fra fragtmanden andet en han kom om 30 minutter.

12 de fevereiro de 2026
logotipo da Vinkøleskabet.dk

Resposta da Vinkøleskabet.dk

Hej Christian,

Tak for din feedback. Vi beklager, at leveringen ikke levede op til dine forventninger.

Den normale leveringstid er 2–5 dage, men i nogle tilfælde kan det desværre tage lidt længere tid afhængigt af transport og logistik. Vi forstår, at dette kan være frustrerende, især når leveringen sker uden længere varsel fra fragtfirmaet.

Vi tager også din kommentar om svartiden på mail til os. Vores mål er altid at svare så hurtigt som muligt, og vi arbejder løbende på at forbedre vores kundeservice.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – din feedback er værdifuld for os i vores arbejde med at blive bedre.

Malin WB
Vinkøleskabet.dk

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

mQuvee 5S - suboptimalt vinkøleskab

Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee produkter.

Det er vel dyreste skab man kan få pr. flakse, og det nydeligt nok når det er lukket, men selve push funktionen er utilregnelig / dårlig, og selve skuffen flaskerne ligger i er udført i rigtig tarvelig tynd plastik.

Det giver mere sådan en kina følelse end et "eksklusivt præg", som det ellers fremgår af produktbeskrivelsen.

20 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice og gode priser

Super service og guide af Rasmus gennem processen. Vi havde en del spørgsmål da vi købte et køleskab på specialmål, men Rasmus var flink (og tålmodig) til at dele billeder, video og rådgiving gennem det hele. Glæder mig til at modtage og få installeret.

8 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin info om varen

Fin info om varen, og ok med leveringen. Vi købte også indlæring, hvilket var godt.
Eneste minus er, at vi ikke var OBS. På at den laveste temperatur er 12g. Det er ikke helt lavt nok, da vi mest har bobler/hvidvin syntes vi.

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint vinkøleskab

Fint vinkøleskab. Ok leveringstid. Larmer dog mere end forventet. Står heldigvis ikke i er rum vi er i. Ellers havde det larmet for meget til at holde ud.

27 de novembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais