wineandbarrels.com Avaliações 1.292

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk service fra Malthe hos Wineandbarrels... Der var sket en misforståelse ved køb af vinkøleskab - det fixede han med det samme med et nyt skab. Kan klart anbefales!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt et 56 flasker vinkøleskab Super god service og fleksibel med at få løst problemerne når de opstod. Der var problemer med levering der røg frem og tilbage mellem datoer, men dette havd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

J'ai mis beaucoup de temps à me décider avant de passer commande, car je pensais qu'il serait long et difficile de monter le cassier à bouteilles contenu du nombre de pièces à assembler. En fait, c'... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hjälpsam kundsupport som svarade på min frågor. Hemtransport med inbärning känns inte riktigt värt pengarna. Ingen av de två som kom för att bära in vinkylen visste hur den skulle hanteras, vart man... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Wineandbarrels.com er distributør og forhandler af udstyr til opbevaring af vin, samt vintilbehør. Virksomheden er grundlagt i 2008 af Jakob Dau, og er i dag blandt de største i Skandinavien indenfor vinreoler, vinkøleskabe, vinmøbler, vinglas og vintilbehør.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 70% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wineandbarrels.com provided the perfect…

Wineandbarrels.com provided the perfect wine cooler for our need! The delivery was swift and the reply from the customer service to a question we had came quick and was clear!

18 de maio de 2026

Dear Reinier,

Thank you for taking the time to leave such a great review.

We’re really happy to hear that both the product and the support experience lived up to expectations. A wine cooler should feel exciting from day one – and we’re glad yours did. Cheers!

Super kundeservice

Skøn kundeservices som fiksede min ellers forsvundne ordre hos GLS

10 de maio de 2026

Kære Martin,

Tusind tak for din anmeldelse!

Selvom pakken tog en uventet omvej, er vi glade for, at vi fik hjulpet dig godt videre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og især for de flotte ord om vores kundeservice.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles reibungslos und sehr gutes…

Alles reibungslos und sehr gutes Produkt, ebenso schnelle Lieferung. Nur die Sendungsverfolgung funktionierte nicht.

13 de maio de 2026

Dear Herro,

Thank you so much for your review.

We’re very happy to hear that everything went smoothly and that you’re pleased with both the product and the fast delivery. We also appreciate your note about the tracking – that’s definitely something we’ll look into.

Super kundeservice

Super kundeservice. Ikke deres skyld DSV ikke fik løst fragt-opgaven så godt.

30 de abril de 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Selvom leveringen ikke gik helt som den burde, betyder det meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det sætter vi stor pris på.

Har købt et 56 flasker vinkøleskab

Har købt et 56 flasker vinkøleskab

Super god service og fleksibel med at få løst problemerne når de opstod.

Der var problemer med levering der røg frem og tilbage mellem datoer, men dette havde intet med firmaet at gøre, men derimod leveringen fra DSV.

Kommer til at gøre brug af dem igen i fremtiden.

12 de maio de 2026

Kære Alexander,

Hvor er det skønt at læse – tusind tak fordi du deler din oplevelse med os!

Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både dit Raw Citrine vinkøleskab og den service, du har mødt undervejs. Vi sætter stor pris på din forståelse omkring leveringen, og vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En dejlig og kundevenlig butik

En dejlig og kundevenlig butik, hvor jeg altid har fået den bedste behandling 😊😊

10 de maio de 2026

Kære Kunde,

Tusind tak for de varme ord!

Det gør os virkelig glade at høre, at du altid har følt dig godt behandlet hos os. Vi lægger stor vægt på at skabe en god og personlig oplevelse hver gang – så din anmeldelse betyder meget. Tak!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very good service from sales…

Very good service from sales responsible. Fast reply and assistance.

15 de abril de 2026

Dear Anders,

Thank you so much for the 5 starts!

We’re really happy to hear that you had a good experience with our sales team and received quick assistance along the way. We hope you’ll be very happy with your new Pevino Majestic wine cabinet.

Servicen

Flot og god service

4 de maio de 2026

Kære Bent,

Hvor er det bare skønt at læse! Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele det – og tusind tak for de 5 stjerner. God service betyder rigtig meget for os, så det gør os ekstra glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Urimelig lang ventetid og dårlig informationsniveau

Desværre må jeg sige at jeg har en meget delt oplevelse med Wineandbarrels’ service. Jeg havde købt et PeVino Imperial Eco 96 flasker som desværre var utæt i kølesystemet. Da det var inde for garanti perioden. Blev der bestilt et nyt ombytningsskab. Så godt så langt, men herfra blev det desværre meget langt. Skabet var fyldt med Champagne, som krævede at de skulle holdes tempereret indtil det nye skab kom. Lige at finde plads til 96 flasker er ikke noget man umiddelbart lige gør, hvilket jeg umiddelbart heller ikke har opbevaringsplads til. Så der blev prioriteret de dyreste og mest “sårbare” flaske til de overskydende hyldepladser jeg havde i andre skabe. Men med andre vine, røde og hvide kommende ind, vil det også blive en udfordring.
Nu er der snart gået 2 måneder og jeg har endnu ikke modtaget mit ombytningsskab. Desuden har jeg selv måtte tage løbende kontakt til Wineandbarrels for at få en status på mit skab, som gang på gang er blevet rykket grundet en masse årsager m.m. Faktum er at jeg endnu ikke har modtaget mit skab og mine champagne flasker ligger i flyttekasser i svingende temperaturer, ikke særlig optimalt.
Jeg har ellers været godt tilfreds med tidligere service og produkter som jeg har købt ved Wineandbarrels, men vil forbeholde mig skeptisk over for at handle yderligere ved dem hvis deres service af kunder ikke er på en højere standard. Jeg kan tænke på mange løsninger, som de kunne have gjort i denne sag, men det forekommer ikke som om, at det har haft nogen form for opmærksomhed fra deres side.
Jeg står fremadrettet for at skulle udvide med mere køleskabe, men er ikke sikker på at Wineandbarrels er de rette for dette, hvis dette er niveauet for kundeservice.
En lille opdatering vedrørende mit ombytningskab, som kom i dag efter en god dialog med deres kundeservice. Dog var jeg nødsaget til at tage kontakten og ikke omvendt.DSV afleverede skabet til tiden så jeg kan nå at få det i brug til på lørdag. Tænker at det også er værd at fremhæve de positive oplevelser. Dog rykker det desværre ikke på min samlede oplevelse, hvor jeg føler at det har været meget en envejskommunikation, i den forstand at jeg har skulle tage kontakten for at at følge op. I og med jeg ikke har hørt yderligere fra Wineandbarrels, så fornemmer jeg ikke at der er ønske om at bevare et fremtidigt kundeforhold.

Opdatering: jeg blev kontaktet af deres kundeservice i fredags d. 08 maj, som gerne vil tage en dialog med mig for at forstår, hvordan vi sammen kunne se hvordan min opfattelse og oplevelse med hele situationen, kunne forberedes. Så positivt, at man har valgt at række ud til mig og tilkendegive, at der nogle ting der sammenlagt har skabt denne oplevelse jag har haft. Denne tilgivelse understøtter også at dette ikke er det indtryk som Wineandbarrels ønsker at give deres kunder. Mine forhåbninger er at man tager alle de, knapt så positive anmeldelser til sig og konkret ændre på nogle af de processer m.m. som er med til skaber disse oplevelser, som resulterer i dårlige anmeldelser.

5 de maio de 2026

Kære Niklas,

Tak for din anmeldelse, for din feedback – og også for at du har taget dig tid til at opdatere din oplevelse undervejs.

Vi forstår godt, at det har været både frustrerende og utilfredsstillende at skulle vente på dit ombytningsskab – særligt når det har påvirket opbevaringen af dine champagneflasker. Det er naturligvis ikke en situation, vi ønsker, at vores kunder skal stå i.

Som vi også talte om, skyldtes ventetiden desværre flere forhold internt, herunder at vi afventede varen på lager, samt at der var behov for manuelle justeringer og flytning af ordren internt, før skabet kunne sendes afsted. Det ændrer dog ikke på, at du har oplevet processen som for lang og kommunikationen som for ensidig – og det tager vi med os videre.

Det har bestemt ikke været vores intention ikke at følge op eller holde dig informeret, og derfor er vi også glade for, at vi efterfølgende fik mulighed for at tage en god og konstruktiv dialog med dig omkring hele forløbet. Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, fordi den er vigtig i forhold til at forbedre vores processer og kundeoplevelser fremadrettet.

Vi håber samtidig, at dialogen har været med til at skabe et grundlag for, at vi også fremover får mulighed for at hjælpe dig med vinopbevaring eller andet vintilbehør.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin vinreol til rigtig mange flasker

Fin vinreol til rigtig mange flasker.
Den ankom overraskende hurtigt, hvilket jeg var glad for, da den skulle løse et akut oprydningsproblem med alt for meget vin der stod i kasser.

Kære Ole,

Tusind tak for anmeldelsen – vi er glade for at høre, at din Cava vinreol kom hurtigt frem og kunne hjælpe med at få styr på vinsamlingen. Hvis der er noget, vi kunne have gjort for at gøre oplevelsen til en 5-stjernet én, så hører vi meget gerne fra dig.

Høj service

Høj service
Super lækre produkter

27 de abril de 2026

Kære Kevin,

Tusind tak for anmeldelsen – det betyder virkelig meget for os. Vi lægger mange kræfter i at give en personlig og god oplevelse hele vejen igennem, så det er skønt at høre, at servicen gjorde indtryk!

Bra rådgivning före köp

Bra rådgivning före köp. Hyfsat pris. Leverans enligt överenskommelse.

4 de maio de 2026

Dear Per,

Thank you so much for the wonderful review – it means a lot to hear that you felt well guided before making your purchase.

We always do our best to help customers find the right solution, so it’s great to know that the advice and overall experience lived up to your expectations.

Allt levererades enligt…

Allt levererades enligt överenskommelsen! Ett extra plus till chauffören!

17 de abril de 2026

Dear Anders,

Thank you so much for your review – we’re very happy to hear everything arrived as expected. And extra thanks for the kind words about the driver as well!

Alt som forventet

18 de abril de 2026

Kære Allan,

Tusind tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse her på Trustpilot!

top service

good website; very rapid delivery and excellent stylish wine racks!

18 de abril de 2026

Dear Jonathan,

Thank you for the lovely review!

The LEO racks in oak are such a stylish choice, and it’s always extra special to see customers return for another one. We hope your setup turns out beautifully, and we’d love to welcome you back again anytime.

Vive les LEGOs

En fait, c'est un véritable jeux d'enfant!
Le casier, un fois monté correspond exactement à mon besoin avec un rendu inégalé dans ma cuisine.

24 de abril de 2026

Dear Pierre,

Thank you so much for this fantastic review – it really made us smile!

We love the comparison to LEGO, and it’s wonderful to hear that the assembly turned out to be much easier than expected. Even better that the finished wine rack fits so perfectly into your kitchen and gives exactly the look you hoped for.

And of course, if you ever find yourself needing more space for new bottles, you’re always more than welcome back again.

Product is excellent.

Product is excellent. Only the delivery is a little bit expensive.

Dear Volker,

Thank you so much for your review and the 5 stars!

We understand that shipping costs are an important part of the overall experience, and while we always aim to keep them as fair as possible, we also want to ensure that every order is packed carefully and arrives safely. So thank you as well, for sharing your feedback with us.

I love that puzzle

I love that puzzle! Really worth the money. But delivery was quite pricey. They could have chosen another company and smaller packaging.

Dear Sandra,

Thank you for the review – we’re really happy to hear that you love the puzzle.

We always try to keep shipping prices as low as possible while still making sure products arrive safely and securely, especially for items that can be sensitive during transport. We truly appreciate your feedback and thank you for taking the time to share it with us.

Beställde ett vinställ

Beställde ett vinställ. Det var lätt att montera. Stabilt snö h praktiskt. JG är supernöjd.

13 de abril de 2026

Dear Elisabeth,

Thank you so much for the review.

We’re delighted to hear that you’re so happy with your Eliza wine rack. The natural pine finish combined with space for 64 bottles makes it such a beautiful and functional solution. Thank you for choosing us!

Wineandbarrels

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais