Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026 Avaliações 131

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god hjemmeside med lækkert kvalitets tøj der følger deres størrelses guide! Under hele forsendelse fik man opdateringen 10/10 service 100% Fik varen lige til tiden og fik virkelig for hver en k... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Havde hørt meget om vintagecrew så tog beslutingen at bestille derfra. Min pakke tog lidt lang tid om at komme men ellers meget tilfreds! Købte en størrelse L for havde hørt de var små i størrelse og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon god oplevelse! Fantastisk kundeservice der svarer hurtigt og godt. Udover det var der hurtig levering og produktet levede op til mine forventninger. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Ikke si... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige bestilt i dag. Super fed service samt hurtigt svar. Chatteren har også opgivet hvornår pakken cirka skulle ankomme til mig, og hvornår han sender den.

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slidt og forvasket

Slidt og forvasket. Alt for dyr i forhold til standen

2 de dezembro de 2020

Hej Karina.

Tusind tak for din henvendelse.

Vi beklager at du har fået dette syn på vores tøj, men da det jo oftest er genbrugs produkter vi sælger, så er standen ikke som en ny trøje.

Du ønskes en fantastisk dag.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dårlig stand!

Jeg modtog trøjen på kort tid, men der var to forholdsvis store huller plus en maling plet☹️

Intet af det stod på hjemmesiden.

Men udover det var det en fin trøje

14 de outubro de 2020

Hej Sine

Det er jeg meget ked af at høre! Det lever selvfølgelig ikke op til vores normale standard. Vi forsøger at tjekke alt tøj i gennem, og oplyse om huller, pletter eller lignende hvis en trøje har dette.

Skriv endelig en mail til vores kundeservice, så kan du selvfølgelig få din trøje refunderet eller en delvis refundering.

God fredag!

Helt igennem fantastisk!!

20 de setembro de 2020

Hej Frederik

Mange tak for de fine ord! Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pakken kom til tiden og produktet var i…

Pakken kom til tiden og produktet var i fineste orden

9 de agosto de 2020

Resposta da Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026

Hej Josefine Mange tak for din søde anmeldelse! Vi sætter kæmpe pris på din støtte gennem tiden. Tusinde tak :) Med venlig hilsen Bjørn, VintageCrew

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og gode priser

2 de agosto de 2020

Resposta da Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026

Hej Maja Mange tak for din søde anmeldelse! Vi sætter kæmpe pris på din støtte gennem tiden. Tusinde tak :) Med venlig hilsen Bjørn, VintageCrew

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god kvalitet 😊

28 de julho de 2020

Resposta da Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026

Hej Ann. Mange tak for din søde anmeldelse! Vi sætter kæmpe pris på din støtte gennem tiden. Tusinde tak :) Med venlig hilsen Bjørn, VintageCrew

Rigtigt godt

Mega godt, hurtig forsendelse

19 de julho de 2020

Resposta da Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026

Hej Sara. Mange tak for din søde anmeldelse! Vi sætter kæmpe pris på din støtte gennem tiden. Tusinde tak :) Med venlig hilsen Bjørn, VintageCrew

Der står ikke så meget om str

Der står ikke så meget om str
Men eller en virkelig god hjemmeside

19 de julho de 2020

Hej Frida

Tak for din anmeldelse!

Ift. størrelse så kan det jo variere meget, men vi prøver så vidt muligt at kategorisere tøjet i de rigtige størrelser. Vi har en størrelsesguide på hjemmesiden, som måske kan hjælpe.

Fortsat god dag :)

Super fede personer

Super fede personer. Hurtig lerrvering

16 de julho de 2020

Hej Frederik.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er vi super glade for at høre!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God, men manglende oplysning om trøjen

Hurtig levering, flot tøj og så god stand som man nu kan forvente for brugt tøj. Dog er jeg utilfreds med ikke at være blevet oplyst om, at der var et tryk med noget på bagsiden af trøjen.

6 de julho de 2020

Hej Emma

Tak for din anmeldelse :)

Fedt at tøjet levede op til dine forventninger om stand og kvalitet. Det er noget som vi arbejder meget med, og forsøger at sælge tøj i bedst mulig stand. Ift. noget tryk på bagsiden af trøjen, så har vi måske glemt at tage billeder af bagsiden af trøjen. Det beklager vi meget.

Skriv gerne til os på mail kontakt@vintagecrew.dk, så kan vi give dig en rabatkode :)

Hans-Kristian, VintageCrew

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais