Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026 Avaliações 131

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god hjemmeside med lækkert kvalitets tøj der følger deres størrelses guide! Under hele forsendelse fik man opdateringen 10/10 service 100% Fik varen lige til tiden og fik virkelig for hver en k... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Havde hørt meget om vintagecrew så tog beslutingen at bestille derfra. Min pakke tog lidt lang tid om at komme men ellers meget tilfreds! Købte en størrelse L for havde hørt de var små i størrelse og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon god oplevelse! Fantastisk kundeservice der svarer hurtigt og godt. Udover det var der hurtig levering og produktet levede op til mine forventninger. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Ikke si... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige bestilt i dag. Super fed service samt hurtigt svar. Chatteren har også opgivet hvornår pakken cirka skulle ankomme til mig, og hvornår han sender den.

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levering...

Jeg bestilte en sweatshirt i perfekt stand. Størrelsen inklusiv. Jeg ærger mig dog over at skulle betale for fragt til min adresse, når den ikke blev leveret dertil. Men derudover en positiv oplevelse og en klar anbefaling herfra.

10 de junho de 2020

Hej Mikkel

Fedt at størrelsen og standen var perfekt, mega fedt!

Kan godt forstå at du gerne vil have pakken leveret direkte til din dør. Vi har vurderet at det er den bedste løsning lige nu. Med din anmeldelse vil vi selvfølgelig tage andet til overvejelse.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Der gik længere tid end skrevet med…

Der gik længere tid end skrevet med levering

9 de junho de 2020

Hej Mille

Jeg kan se at din pakke har været undervejs i 6 dage. Herunder både lørdag, søndag og en helligdag. Derfor har det taget lidt ekstra tid for pakken at ankomme til pakkeshoppen. Vi beklager selvfølgelig meget, men det er desværre ikke noget vi kan gøre ved.

Fortsat god dag :)

Fremragende service!

Rigtig god service! og god kvalitet, helt klart min YNDLINGS vintage shop, har støttet dem siden de var en 'mindre' salgsside, kan varmt anbefales!

18 de maio de 2020

Hej Maria

Mange tak for din søde anmeldelse! Vi sætter kæmpe pris på din støtte gennem tiden. Tusinde tak :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Da jeg fik den t shirt jeg bestilte var…

Da jeg fik den t shirt jeg bestilte var den for det første mega lang tid om at komme , og der var nogle pletter på T-shirten ... :( ikke okay..
Men en god pris for t shirten. Dog var den på tilbud, normal prisen ville ikke være okay til denne tshirt.

5 de maio de 2020

Hej Mira

Det er vi kede af at høre. Vi forsøger at opretholde en høj standard ift. tøjets kvalitet og stand. Dog kan det smutte nogle gange, og det beklager vi selvfølgelig.

Normalt sender vi alle ordrer afsted samme dag, hvis ordren er placeret inden 17.00. Dette har vi haft stor succes med, og mange kunder fortæller at de har fået pakken hurtigt. I netop dit tilfælde havde vi problemer med vores lager, specielt vores t-shirts. Det beklager vi.

Jeg har kontaktet dig på mail, men har desværre ikke hørt fra dig. Det vil jeg utroligt gerne, så vi kan få løst situationen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtige til at svare og super god kundeservice

Super hurtige til at svare og så er deres kundeservice super god. Alt var super godt.

30 de abril de 2020

Hej Michala.

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Dejligt at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Rigtig god dag. Pas på dig selv og dine nærmeste :)

10/10

Det var hurtig levering, og nemt at finde rundt på hjemmesiden. Dejligt med nogle ideer til hvordan, man styler tøjet. 10/10

Hej Johanne

Tak for din anmeldelse. Super fedt at du kan lide og bruger vores "How To Style" side. Rigtig god dag og pas på dig selv.

Respekt

Virkelig dejlige trøjer, og hurtig og simpel levering.

Hej Jonas

Tusinde tak for din anmeldelse. Super fedt at du er glad for trøjen!

Vintage Crew

Mega god stand, god pris og trøjen kom efter 3 dage!

Hej Anna

Tak for den fine anmeldelse. Det varmer!

Mega god hjemmeside

Kan anbefales!!

Hej Freja

Mange tak for din anbefaling. Vi elsker glade kunder :)

Kanon god oplevelse

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Ikke sidste gang jeg handler her.

8 de março de 2020

Hej Mads-Emil

Mange tak for din anmeldelse, det gør os super glade! Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Tøjet er pænt og rent

Tøjet er pænt og rent. Samt hurtig levering

8 de março de 2020

Hej Sofie

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Det varmer :)

Købt to trøjer

Købt to trøjer, begge i samme stand som oplyst, hurtigt og nemt :)

3 de março de 2020

Hej Adam.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er super glade for at din oplevelse har været positiv, med vores brand.

God kvalitet...

God kvalitet, hurtig levering. Alt i alt en rigtig god købsoplevelse:)

12 de fevereiro de 2020

Hej Phillip.

Super fine produkter

Super fine produkter, til fair pris.

12 de fevereiro de 2020

Hej Jonas.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for din oplevelse har været positiv, med vores brand.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kvalitet

Havde bestilt 2 skjorter, som også blev sendt til mig rimelig hurtigt.
Dog er jeg ikke tilfreds med kvaliteten af skjorterne. Er ret skuffet.
Den ene er tydeligvis hjemmesyet, ikke særlig pænt syet med mange fejl, og stoffet er langt fra som forventet, billigt tyndt bomuld. Er ikke pengene værd!
Den anden er egentlig fin nok, men den ene søm er revet op i bunden og stoffet er i stykker.

8 de dezembro de 2019

Hej Hanne-Elene

Vi er selvfølgelig meget kede af hele denne situation. Efter dette har vi faktisk fjernet hele vores parti af skjorter, da de ikke levede op til vores krav om kvalitet. Så tak for din anmeldelse!

Vi har heldigvis fundet en løsning omkring refundering, og det virker til at du var tilfreds med vores håndtering. Vi ønsker kun vores kunder det bedste.

Lækkert

Har lige bestilt i dag. Super fed service samt hurtigt svar.

4 de outubro de 2019

Hej Noah

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Vi forsøger hele tiden at give vores kunder den bedste oplevelse!

Hans-Kristian, VintageCrew

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais