VintelloAvaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier een jas besteld, ik dacht van een bedrijf uit Amsterdam, maar bleek uit Hongkong te komen. De jas zag er heel anders uit dan op het plaatje en het er zaten fouten in de jas knoop op de mouw was m... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen eens 1 ster waard Dit is chinese oplichterij. Waardeloze pruts kleding Ziet er totaal anders uit op de foto. Retouren kan niet of kost soms meer dan je besteld hebt. Ik heb de artikelen we... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Toen ik ging bestellen en het bedrijf opzocht, staat er gevestigd in Amsterdam, maar achteraf bleek, spullen komen uit China. Ze gaven aan goed retourbeleid hebben. Jurk was erg slechte Kwaliteit. Vo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Bij Vintello draait alles om tijdloze elegantie en het herontdekken van stijlvolle klassiekers. We geloven dat mode niet alleen gaat over wat je draagt, maar ook over hoe het je laat voelen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om je de mogelijkheid te bieden om je persoonlijke stijl te omarmen en te vieren.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

328 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bij Vintello niet bestellen

Bij Vintello niet bestellen, levert niets, zelfs als je iets besteld ontvang je niet eens een bevestiging. Mocht je toch wat willen bestellen, betaal dan altijd met credit kaart, daar kan je het geld nog terughalen als het niet geleverd wordt of als heel iets anders geleverd wordt.
Maar het beste is, geen zaken doen met dit soort lui hoe mooi en vertrouwd de site er ook uitziet.

Total SCAM

Total SCAM. An online store that seems Dutch, with amazing pics of the products and normal street prices. In reality, you receive very poor quality products and packages from China that have nothing to do with the pics and descriptions shown in the website. I wrote an email requesting return and reimbursement the second I received the products and they replied a few times requesting pics of the products received and the reasons / brief for the return, which I replied immediately just stating that I was not satisfied with the quality and looks of the products and that they are in their original package. Since then, no more emails, no reply, no return, no reimbursement... All my money thrown away. I hope people read these reviews before purchasing anything from this people.

4 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vintelle heeft de zelfde producten als…

Vintelle heeft de zelfde producten als VOSS’DESIGN. Je wordt opgelicht waar je bij staat. Ook bij Vintello doet de telefoon het niet. Ik wil slachtoffers van Vintello oproepen om aangifte te doen. Dit kan online.
Waar het om draait is dat je moet aangeven dat je wel een product krijgt maar dan wel een nep product. Je krijgt niet wat je bestelt. De hele site hangt natuurlijk verder van leugens aan elkaar…

3 de setembro de 2024

Troep, oplichters

Niet de juiste maat en totaal niet wat ik besteld had. Geld terug doen ze niet aan, ze reageren alleen dat je korting krijgt als je iets anders gaat bestellen. Veel spijt, geld kwijt wees gewaarschuwd.

15 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Buitenkantje van bladgoud, van binnen kas verrot

Het oogt op het web als een profi bedrijf. Helaas zoals alle gedupeerden voor me al melden us het een dropshipper met baggertroep uit CN. Reageert nergens op en kan fluiten naar een retour instructie. Heb me zwaar laten foppen, en zijn het gewoon ordinaire oplichters.. Toch bijzonder dat er niet wordt opgetreden tegen dit soort malafide praktijken.. kortom check altijd de recencies alvorens je een impulsaankoop wil doen..

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

No response, no delivery, no details, only cashed in the payment!!

I ordered clothing on 22 August, payment was accepted, delivery would be between 5 and 6 days....
I should have read the negative reviews first, not the positive ones on their own site.
Now I just want to receive the clothing, at least have a reliable date of delivery!
No reaction to 3 emails; phone not answered either.
This attractive site is misleading.
I just want to receive the packages!!!!!

If you are Vintello, do have the decency to respond to customers!

Deze supermooie en aantrekkelijke site is zeer bedriegelijk........... ik wil mijn bestelling ontvangen!

2 de setembro de 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, sterker nog het is geen bedrijf maar oplichters.
Wees gewaarschuwd, niets kopen.
Allemaal prut, producten wijken 100% af van wat er op de site staat.

Gr Albert

15 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet bestellen!!! Waardeloos bedrijf! Slechte klantenservice en is geen Nederlands bedrijf!!!

Begin juli 2 overhemden besteld. Ik dacht dat het een Nederlands site was maar daar wordt je al bedonderd.

Vervolgens passen de 2 overhemden niet en wilde ik bellen met de klantenservice. Er staat, na lang zoeken, een mobiel telefoonnummer maar dat werkt niet. Mail gestuurd, daar werd niet op gereageerd. Na twee weken heb ik 10 keer het contactformulier ingevuld binnen 3 minuten…toen kwam eindelijk reactie!

De oplossing ? Een kortingscode ter waarde van de helft van je oorspronkelijke bestellingsbedrag en de items mag ik houden. Maar dat wil ik helemaal niet!

Nu ben ik inmiddels alweer weken bezig om aan te geven dat ik dat niet wil. Ik wil de spullen gewoon terugsturen en mijn geld terug.

Al met al een waardeloos bedrijf! Geen Nederlands bedrijf, super slechte klantenservice! Absoluut niets bestellen bij dit bedrijf!!!! Ik hoop dat andere eerst recensies lezen. Dat doe ik nu in ieder geval wel voordat ik iets bestel!

1 de setembro de 2024

Een Kat in een zak.

Een ordinaire dropshipper die niet levert waarmee hij adverteert. Min. 3 weken wachten op de spullen
Ook een logo erbij met top kwaliteit, een woord NEP. Puur chineese rotzooi.
M.a.w. Kat in een zak.
Geen naservice of 33,00 euro’s betalen retour op een bestelling van 90,00 e. Dat doet zeer.

Conclusie ‘OPLICHTERS” Koop er niets!!!!

Goede les, voortaan, eerste de reviews kijken.

1 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos, nooit iets bij bestellen

Ook ik te laat de reviews gelezen!!
1 ster is zelfs teveel!!
Iets besteld in een bepaalde maat en toen het na bijna een maand eindelijk werd bezorgd bleek het veel en veel te klein te zijn. En ook nog eens van zeer slechte kwaliteit.
Op de site staat dat je moet mailen. Wanneer je mailt wordt eerst gevraagd om foto’s en de reactie daarop was een korting op een volgende bestelling. Wanneer je dat niet accepteert krijg je geen enkele reactie meer terug. Ook niet op vervolg mails en vragen.
Kortom een waardeloos product voor veel te veel geld en een hoop ergernis.

30 de agosto de 2024

Waardeloze service en oplichterij

Ik zie nu pas de laatste recensies. Deze kan ik alleen maar bevestigen. Wat een waardeloze service en oplichterij. Als iets niets past kun je naar je centen fluiten... en komt er geen reactie meer. Dus koop niets via deze website

30 de agosto de 2024

Is a scammmmmm !!!

Is a scammmmmm !!!! I can’t return my order !! I sent them 1000 emails !!! Never buy from hereeeeeee!!!!!want my money backkkkk!!!!

OPLICHTING!!!

OPLICHTING!!!
Verkopen absolute rommel, "De hoogwaardige linnen stof" :😂😂😂 Ze geven niet thuis als je wilt retouneren, een ordinaire dropshipper, geen NL bezoekadres, dus niets kopen.

27 de agosto de 2024

Nooit bestellen

Na weken wachten is de kleding geleverd. Slechte kwaliteit en als je iets wilt retourneren moet je akkoord krijgen om het terug te sturen naar China. Vervolgens geen reactie op je E-mail. Vintello = Nooit Bestellen

7 de agosto de 2024

Niets hier bestellen

Niets hier bestellen! Is gewoon een ordinaire dropshipper. Je krijgt na paar weken echt rommel geleverd (zou een 100% linnen blouse zijn, maar was 40% katoen en 60% polyester) die die je voor 25 euro naar china mag terugsturen. Gelukkig wel mijn geld teruggekregen. Niet aan beginnen en lekker links laten liggen!

4 de julho de 2024

Pure diefstal

Nadat ik mijn product wilde retourneren, kreeg ik eerst een aanbod van 50% korting op een nieuwe bestelling, daarna 2% korting op de huidige bestelling. Maar nadat ik voor de derde keer aangaf dat ik mijn geld terug wilde, zijn ze onbereikbaar. Het lijkt erop dat het beleid gericht is op ontmoeting zodat je het als klant maar opgeeft.
Pure diefstal vind ik het.

14 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.